Tomer 123

New member
באמת היית בנאדם יותר נחמד...../images/Emo8.gif

בכלל זה משעשע לקרוא הודעות ראשונות אם יהיה לי קצת יותר כוח רצון, אני אתחיל לחפש את ההודעה הראשונה שלי...

קיר קמט

New member
ההודעה הראשונה שלי..

קודם כל, אני עדיין גאה להיות הבנאדם הכי ותיק שלא תרם כלום לפורום, מלבד קישורון אחד
גאוות יחידה! איפושהו בעמוד 7-8. אני מתבייש מדי במה שכתבתי כדי להעלות את זה לכאן. ת'כלס, זה הודעות די סטנדרטיות, אבל כל ההודעות שלי היו הודעות די סטנדרטיות
וראיתי הודעה של גרימבל מאותם ימים שעוררה בי חשק עז לעשות אותו דבר, אז יהיה כאן Name Dropping עצבני מצידי בזמן הקרוב, כשאני אמצא זמן לכתוב את הכל.

HelterSkelter1

New member
מוזר מאוד

זה היה לא כ"כ מזמן... אני זוכר שהייתי רק קורא לפעמים בפורום הזה, אבל לא יותר מזה. אגב, איך הגעת להיות מנהל כ"כ מהר? (עם מי שכבת?
- בצחוק בצחוק!
)

Boo9ie

New member
אומנם אני בפורום פחות מחודש

ואפשר לספור את ההודעות שלי על יד אחת, אבל זה לא מונע ממני להצטרף בגאווה ובראש מורם לשרשור הנוסטלגיה (זה לא שיש לי חיים...) כך שקבלו את הפעם הראשונה שלי
מכיוון שאני רוצה שיומי האחרון יהווה בול
(לא, זה לא רמז דק או עבה למשהו... פשוט מחר תהיה פגישה ב4 עיניים, עם ציוניי... השואפים למאה חלקיי מספר שנות לימוד (יותר מדי... ללא ספק)) אז ב מחיאות כפיים סוערות קבלו : (שונאת רשימות, אבל לא שזה מונע ממני לעשות אותם...סתירה?! תתרגלו לזה)
דברים שלא ידעתם (ולא נורא על כך...אפילו עדיף) ולא להעזתם לשאול (אלמנטרי, ווטסון ידידי!) - אני לא מנגנת על שום כלי שהוא מצד אחד העולם איבד נגנית וירטואוזית מדהימה (על תופים) מצד שני... הוא שומר על השפיות ו/או שחיטה עצמית זאת אלטרנטיבה אטרקטיבית ללהיות הקהל המהולל שלי... - עד לבואי לפורום זה, לא שמעתי pet sounds אכן
מאוד אבל...כבר לא, הצטרפתי לחבורה שמבחינתם pet sounds זה לא חתול שיכור
שעושה הרבה מיאו מיאוו... תחת החלון. - לפני 6 שנים החלטתי שאני הולכת להתחתן לצלילי ה"מדרגות" ואלפי השמעות לא הזיזו אותי מ"מ מדעתי הנחושה ביותר אי-פעם (ואני אפילו לא מאמינה בחתונות... וזה לא שיר אהבה ) - אני בוכה/מתייפחת/מייבבת/ושאר ירקות במספר שירים אין... כל המחסומים והסכרים נפרצים, תושיבו אותי מעל הכנרת על רמקולים טובים במיוחדים וכנ"ל במיוחד לגביי המוזיקה והופ... משבר המים מעולם לא יראה ימים טובים מאלו (שטפונות חביבי...) אבל...שששש! אני לא רוצה להרוס לי את הפאסון - אני שומעת (כמעט) ורק רוק קלאסי... אבל אם הייתי שומעת את ההצהרה המלחמתית משהו ממשהו אחר לגביי מוזיקה שונה התגובה הייתה : "...צר עולמו כעולם נמלה..." אבל אתם בטח מבינים...
רשמים והגיגים: -יותר מדיי זמן פנוי

Grimble Grumble

New member
כמה דברים

1. מבחינתי אין הבדל משמעותי בין Pet Sounds לחתול שיכור מתחת לחלון... שניהם זה לא ממש מוסיקה לדעתי... 2. לא נראה לך הרבה יותר מגניב להתחתן לצלילי Don't Eat The Yellow Snow (שמושמע בדיוק ברגע זה ב90FM)? 3. בכל ספרי שרלוק הולמס מאת סר ארתור קונן דויל לא נמצאת אפילו במקום אחד השורה "אלמטרי ווטסון ידידי/יקירי", הכל המצאה של איזו סדרת טלוויזיה. 4. עכשיו אני שומע את Cosmid Debris אפילו יותר מגניב לחתונה... 5. איזה שירים גורמים לך לבכות? (לא, אני לא בנאדם רגיש במיוחד, סתם רוצה לנסות לגרום לאנשים אחרים לבכות גם כן)

nute kram

New member
כמה תגובות

קודם כל - חלאס עם השחיטה הזאת של פרות קדושות. דבר שני, המשפט "אלמנטרי ווטסון" הוא מהסרט "כלבם של בני בסקרוויל".

Grimble Grumble

New member
ושוב...

גם בספר כלבם של בני בסקרוויל לא תמצא את השורה הזאת... והשורה היא במקור מאיזו סדרת טלוויזיה משנות ה70... הסרט שאתה מדבר עליויצא בשנות ה90 או אפילו כבר במאה הנוכחית...

yoavsc

New member
אאל"ט

יצאו יותר מסרט אחד העונים לשם "כלבם של בני בסקרוויל", אבל אני אבדוק את זה

nute kram

New member
אני חייב להתעקש

ישנו סרט משנות החמישים לערך שבו שרלוק הולמס אומר את המשפט. אתה רשאי לבדוק. בספר הוא באמת לא אומר את זה.

Tomer 123

New member
אוקיי

אל תצחקו, אבל מישהו יכול להגיד לי איך אני מחפש את ההודעה הראשונה שלי בפורום?

noosh

New member
בצד שמאל למעלה יש חיפוש

ומתחתיו כתוב בקטן "חיפוש מתקדם" שם פשוט תחפש לפי שם משתמש..

noosh

New member
אוו אווו גם אני רוצה!!

טוב, אז ההודעה שלי די מטומטמת, אני יודעת... אבל נו, מה חדש
בכל אופן, אני מעדיפה את זאת

Tomer 123

New member
עכשיו כשאני מסתכל על זה

הטעם המוסיקלי שלי ממש השתנה מאז הבחירה שלי ל 10 אלבומי הרוק הישראלי. היום זו לא היתה אותה בחירה...

GingerBread Man

New member
כמה מסקנות מההודעה הראשונה שלי

1. החלפתי ניק מאז 2. הייתי ילד קטן 3. הייתי ילד קטן ומטומטם. 4. הייתי ילד קטן ומטומטם שחשב שהוא יודע הכל ואף אחד לא יודע כלום 5. אני עדיין מאמין שאין על פינק פלויד. 6. לעומת זאת יש המון להקות שהן נעות איתה באותם חוגים קוסמיים של 'הלהקה הטובה ביותר'. 7. אני אוהב את הפורום הזה.

למעלה