sarah

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo129.gif../images/Emo78.gif בהצלחה!!!! ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאתה מומחה בזיוני שכל
o_0 בהצלחה!!!!!!
באעבה, שרה

הישרדות, או- בגרות בספרות

הגעתי היום לבגרות בספרות כשלא הספקתי ללמוד כמו שצריך. אחד מהספרי אנקורי של הבגרות בספרות הלכו לי לאיבוד...ובדיוק הבוקר, שעתיים לפני הבחינה מצאתי אותו. כך שבבחינה עצמה נאלצתי לסמוך על 2 דברים: הכישרון ההיסטרי שלי לזיין את השכל ו-זכרונות מהבחינה שעברה. גיליתי כבר שעניתי על משו כנראה לא בצורה לגמרי נכונה. אבל אני מקווה שיכול להיות שכן צדקתי...
בכל מקרה, שרדתי, נשארתי רק רוח... ואני עכשיו במסע שיכנועים לגרום לכלב שלי לחרבן בכניסה לבתים של תומכי ש"ס

Gal-Mo0D

New member
הבחינה שלי בספרות

הגעתי די לא מוכן לבגרות (אבל אני אומר את זה על כל בחינה) וחשבתי להסתמך על הבחינה של שנה שעברה בקיץ (ששם ידעתי את החומר די טוב). הבחינה התחילה וראיתי שהשאלות מופלצות מאוד (!), את 4 השירים שידעתי הכי טוב מכולם הורידו, שמו שאלה שלמה על הפיוט המסריח והנושא היחיד שלמדתי (שואה) הייתה השאלה היחידה שיכולתי לענות עליה! עברתי לפרק סיפורת שם גם יכולתי לענות רק על שאלה אחת (הסיפור שברירים) ושם כתבתי 4 עמודים שלמים עם המון ניתוחים. וכשעברתי לפרק הדרמה\קריאה מונחית שוב יכולתי לענות רק על שאלה אחת (בעלת הארמון). סה"כ הלך די טוב- אני לעולם לא אלמד ספרות יותר!

TwelveEyes

New member
*בוכה* די, אתם מפחידים אותי ../images/Emo7.gif

אמאל´ה, לא רוצה בגרות!!

resputin

New member
להתכונן.?

עד שאת לא יודעת למרוח שאלה על למה יש ניגוד בין ´ביבר´ ל´זכוכית´ (הדבר הראשון שעלה לי לראש.. דווקא ספר\מחזה שאני שונא) ללפחות דף, את לא יודעת מה זה להתכונן לספרות.. מורות שניזנות על להוריד על כל פסיק ולקחת אקסטרא זמן לבדוק בחינות (חודש וחצי עברו, עדיין נשארו לה 20 מבחנים לבדוק... -ככה היה גם עם המבחן הקודם, מה זה אומר? שלפי התקנון, כל אחד מקבל +15 נקודות על המבחן עם הציון הנמוך מבין השניים)

הדבר הכי חכם שעשיתי בתיכון היה

לא לעשות בגרות בספרות
אלא עבודת גמר 5 יח"ל במקום (קיבלתי 100, תודה) בחיים לא הייתי מצליח להתמודד עם רמת זיוני השכל שנדרשת שם. רק עכשיו, בשנה השניה ללימודי משפטים אני לאט לאט מתרגל לזיין את השכל בכמויות מסחריות. שיהיה לי בהצלחה בבחינות.. יום שלישי ורביעי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif בעע..

ספרות, הפך השנה לאחד המקצועות הנתעבים ביותר שלי, וממתי בלגאן זה סלנג רחוב איום?!

Gal-Mo0D

New member
ת´אמת

בחומר של ספרות (שמשרד החינוך מנסה בכוח להשניא עלינו) יש כמה סיפורים נחמדים : "שברירים" של דבורה בארון (מאוד מומלץ!), המפתח של יצחק בשביס זינגר (בכלל סופר גדול וצמחוני אדוק)... וכמובן, גולת הכותרת - 1984 של ג´ורג´ אורוול (למרות שאת היחידה הזאת עשיתי בכלל שנה שעברה ואת הספר קראתי בלי קשר). אז אולי משרד החינוך החליט באמת להשתפר קצת ?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifדבורה בארון..זה לא בכיתה ט´?.

הממ.. בילאיק.. ארג לעזזל עם ביאליק.. מי כמוני מכיר את בעיר ההריגה יותר מדיי טוב.. "אישה אישה תחת שבעה שבעה ערלים, אם לעיני ביתה בת לעיני אמה." וזה הולך בערך 7 עמודים ככה.......

כן...זה בכיתה ט´...

אנחנו למדנו את ה"לבן" של דבורה בארון...סיפור דווקא די בסדר, אבל כולם מתים בו...בדיוק עכשיו סיימנו את "תהילה" של ש"יי עגנון, הסיפור נחמד, אבל הקטע שהמורה עשתה לנו תנועת רקע עצבן... למשל:שתהילה ישנה, היא עשתה את עצמה ישנה, שהיא החזיקה דלי עם מים, המורה כאילו החזיקה גם היא...נכנסה יותר מדי עמוק לקטע... צריכים ללמד את הארי פוטר וניתוח שירים של סאבלימינל או משו כזה... לפחות אנשים לא יירדמו

infected CODE

New member
חחחחחחחחחח

אחרי חצי שעה של חיפוש תקבולות ניגודיות בה"פ אני מבטיח לך שכולם ירדמו

LeeCooper69

New member
ליאורי, למה שלא נחפש זוגות הומואים

ולסביות בה"פ?!?! ולמה שלא נלמד "פלייבוי" במקום תהלה???

TwelveEyes

New member
למה?

תתפלא, אפשר למצוא הרבה עומק בספרי פנטזיה - גם בהארי פוטר. יש סיבה טובה למה בהרבה אוניברסיטאות בחו"ל הם נמצאים ברשימת הקריאה של קורסי ספרות...

TwelveEyes

New member
ואם אנחנו כבר בקטע...

אוי, איך הם נשענים אחד על השני.. כמה סלאש.... כמה סלאאאאאש!

מאלפוי, פרודו../images/Emo99.gif

ולי-תציע את זה למשרד החינוך, אני לא אתנגד... אבל לא פליבוי...אני רוצה משו שיש בו בנים!

LeeCooper69

New member
הזמן הורוד????

אהההה... יש לי קשרים במשרד החינוך, אבל לא עד כדי כך....

למעלה