TwelveEyes

New member
../images/Emo32.gif

ילדים, לשרימפי שלנו יש בגרות בספרות מחר. על כן, נא לשרשר לו חמסות, תלתנים עם ארבעה עלים, פרסות סוסים וברכות אישיות מהבבא סאלי כדי שיעבור בשלום את מסכת העינויים של משרד החינוך ויחזור אלינו שפוי.. אממ.. נו.. שיחזור אלינו פשוט

nickey

New member
בגרות בספרות?

שלא נדע מה מצפה לי בסוף השנה... לי הייתה בגרות בחיבור ביום ראשון, יום לפני היומולדת שלי
בהצלחה שרימפיסטין!
(לא יודעת מאיפה צץ לי הכינוי הזה..
)

LeeCooper69

New member
לי, אין בגרויות...

תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותותמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו תמותו תמותו תמות ותמותו תמותו תמותו מק-נ-א-ה!!!!!!!!!!!!! D-: (*צחוק זדוני*) מואואואואואואואה

PestCTRL

New member
היי, גם לי אין בגרויות

לעומת זאת יש לי מבחני שלב... או משהו כזה, אין לי מושג מה זה, עוד לא עברתי אחד, אבל קבלו: אני צריך לעבור מבחן שלב בOFFICE וב WINDOWS וב- HTML וב ACCESS וב PROJECT כדי להיות מוסמך ללמד את כל אלה... אוי לא! אני אכשל בWINDOWS!
מה אתם אומרים, שאני אחרוש לפני זה כמו לבגרות?
טוב, בהצלחה לכם, ילדים, בבגרויות, תלמדו כי זה חשוב (איזה פולנייה טובה אני, הא?) ותשתדלו לענות על כל השאלות, כי לא משנה כמה למדתם, אם לא תענו, לא תקבלו ניקוד! זה פשוט ככה! (לא מנסיון, תודה לאל!)

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif

למות מקנאה? לי יש בסה"כ רק את השנה הזו לעשות כמה בגרויות ואחרי זה פיניטו, בעוד שלך יש לפחות עוד 7 בגרויות לפניך.
חכה חכה איזה צחוקים אני אעביר עליך כשהבגרויות כבר יהיו מזמן מאחוריי ואתה תשב כמו ממל´ה ותקרע ת´תחת על לשון

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gifעליך

אל תיתנו להם לקחת לכם את הנשמה.. אממ.. ברכה לא נכונה?

בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות!!

לי למזלי יש עוד שנתיים וחצי עד הבגרויות... בסוף י´ יש את הבגרות הראשונה לא?! טוב.. מה זה משנה? בנתיים אני חורש למבחנים..

למעלה