Hi! meet me! עכשיו אני!!!!
1. השם שלי: אור. 2. כינוי\ם: אורי?
3. ארץ לידה: ישראל! 4. בית ספר ומסלול: ומה אם סיימתי ללמוד?
5. איך היית רוצה להיקרא: שרה מישל גלר...
או באפי עד כמה שזה מוזר... 6. תבלין מועדף: תבלין לגריל...
או אורגנו על
7. שתיה מועדפת: שוקו
8. דאורדורנט\בושם: כל מיני... 9. שמפו וקונדישינר: מה שבא...לא משנה! 10. האם שחית בעירום פעם: אוווו....זה רעיון..
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! אני נחמדה מדי-אני נהנית לצחוק מאנשים...
12. צבע מועדף:כחול-ים. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: איציק ורעות.
15. כרית אחת או שתיים או יותר: שתיים. 16. חיות מחמד: הכלב החמוד והמתוק שלי ברק
...הרועה-גרמני הכי יפה! 17. סרט מועדף: "פגישת המחזור של רומי ומישל". (מצטערת שרה...) 18.מוזיקה בכללית:ה-כ-ל!!!!
19. מכונית אידיאלית: לא מבינה בזה הרבה...גם ככה קשה לי לנסוע בשיעורים..כבר 30 שיעורים ועדיין יש לי פאשלות..
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כפרה, נו מה ג´יגה (מה את\ה אומר\ת? בפורטוגזית) 21. אוכל מועדף\ שנוא: הכי מועדף:חביתות, בייחוד עם גבינה-צהובה,עגבניות,תירס וזיתים!!! אני שפית של חביתות!! הכי שנוא: דגים...
23. חבר\ה לעתיד: הדוגמן זוהר ליבה...
(חיה באשליות...) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: זה תמיד טוב! למה לא? אז מה אם אני חיה באשליות...לפחות זה עושה לי טוב על הנשמה!
25. היחסים עם ההורים : טוב...מדי פעם מתראים בבית ולפעמים אפילו מדברים לאיזה שניונת, אתם יודעים מחליפים איזו מילה, כי בכל זאת-הורים... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לוס אנג´לס
רק כדי שאוכל לראות את שרה מישל גלר... 27. ממתק מועדף: שוקולד...הממתק האסור שהוא כ"כ טעים עד שלא אכפת לי שהוא ישמין ויחצ´קן אותי...
28. נעליים מועדפות: gee...I really don´t know... 29. שיר מועדף: Shakira - Octavo Dia (unplugged( 30. אתר מועדף: כל אתר שמוקדש לשרה, וכמובן תפוז!
31. ספורט מועדף: צפייה בטלוויזיה!
32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: אכילה מופרזת מול הטלוויזיה שמקרינה באפי! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: רק אחד????? 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים!
להתחפש לבאפי (שוב...חיה באשליות) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לשרה מישל גלר ול...כריסטינה מיליאן! 36. אוספים: אוסף תמונות ענק של שרה! ופרקים של באפי, זינה ונני. i´m a freak!
37. מה הפחד הכי גדול שלך: כרישים, גמלי-שלמה
, פחד גבהים... 38. תגיד מילה טובה על ... : הפורום. אחלה פורום!
39. ספר מועדף: אני מעדיפה לראות טלוויזיה...אבל אם כבר אז ספרי "באפי". 40. עיתון מועדף: פנאי-פלוס (למרות שלאחרונה הוא נהיה משעמם ויבש - ז´תומרת ללא באפי או שרה), וראש אחד (למרות שאני מנויה למעריב לנוער) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי!!!
לזה לא ציפיתם, נכון? וגם זינה ונני!! (למרות ששתיהם כבר נגמרו-פשוט אי אפשר להיגמל מהן) 42. כמה טיפ מהחיים: אל תנסו לחבר שתי מאכלים אהובים למאכל אחד (שיש לו נטייה לצאת ממש ממש מגעיל...
) 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה:
44. מתוק או חריף: מתוק!
45. חום או קור: כשחם לי קור וכשקר לי חום...אני ממש לא החלטית... 46. מכתב דואר או אי מייל: אי-מייל, קצר וקולע! 47. זמר אהוב: אין. אולי אנריקה...לאאאאא..
48. זמרת אהובה: שאקירה!!!
וגם טליה!! 2 לטיניות חמות ומדהימות! והן גם חברות טובות!
49. להקות: sugababes, spice girls, blue, jimmy eat world
MTV MUCH?... 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה ומולאן! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: באפי לייק!, חייכנית, ביישנית ו...רעבה! ביי אני הולכת לטרוף משהו....
52. אתה שונא אנשים ש..: משתחצנים ומתנהגים באגואיסטיות.
שיעול*אחי הגדול*שיעול... 53. אתה שונא מקומות ש..: מכניסים אותי ללחץ...
54. אני אוהב/ת: את אחותי הקטנה! ואת שרה מישל ואת הדוגמן ההחתיך זוהר ליבה! וגם הרבה הרבה אוכל טעים! אה...ואת המשפחה והחברים שלי! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מה זה?
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: את ה"דודה" המכשפה שלי (לא קשר דם), את אמינם ואת היטלר! 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים רשעים...
58. מה את/ה הכי אוהב?: זה לא היה כבר?
59. משפטים שלך לסיכום: אני רעבה...