B a n j o

New member
הי !

את לומדת בעירוני ה´? למדתי שם לפני... 3 שנים כבר? שנתיים אולי? לא בטוח כבר

נכון חרא של מקום?

אתה יודע מה קטעים? היו באו איזה ועדה לתת לבי"ס פרס חינוך! טחח.....אעלק!הבי"ס הכי מגעיל בעולם!שמעתי את השיחה שהייתה לועדה עם המועצת תלמידים! זה היה כל כך מזויף! כאילו הבי"ס שלנו כזה מושלם... הפיגור! החוסר השקעה בתלמידים הורגת אותי! והיום הייתה כתבה בחדשות שאיזה אבא הרביץ למורה- אפשר להבין אותו! מורות הן יכולות להיות עם ממש ממש מגעיל!

B a n j o

New member
../images/Emo6.gif

הבי"ס לא נורא, זה התלמידים...
בלעעעעעע מה שלום אורבך ?

M16B

New member
גם אני גם אני...

1. השם שלי:מיכל 2. כינוי\ם:משתנה 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:קוגל-כלכלה ומנהל עסקים(נחירה נחירה) 5. איך היית רוצה להיקרא:מיכל 6. תבלין מועדף:מלח 7. שתיה מועדפת:דיאט קולה (מכורה גאה
) 8. דאורדורנט\בושם:לא קבוע 9. שמפו וקונדישינר:הוואי 10. האם שחית בעירום פעם:לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:תלוי על מי מי שלוחק בקלות, סבבה 12. צבע מועדף:כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא Im a good girl 14. חברים\ות הכי טובים\ות:אלכסנדרה,קארין 15. כרית אחת או שתיים או יותר:4 16. חיות מחמד:כלב 4 תוכים (וזה קצת) 17. סרט מועדף:הרבה, אני מכורה. 18.מוזיקה בכללית:רוק,פופ ושלא יהיה בעברית. 19. מכונית אידיאלית:פג´רו קינג קצר 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-סושי שנוא-כול דבר שרוטט. 23. חבר\ה לעתיד:James Marsters
מותר לחלום לא 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא ממש 25. היחסים עם ההורים :מעולים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:לונדון/L.A/ניו יורק 27. ממתק מועדף:משתנה 28. נעליים מועדפות:ספורט-נייק 29. שיר מועדף:הרבה 30. אתר מועדף:אין 31. ספורט מועדף:רכיבה על סוסים 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה:ממממ 33. הרגע הכי משפיל בחייך:פעם המורה העמידה אותי בפינה בכיתה ו´ 34. איזה חג אתה הכי אוהב:שונאת חגים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:מג ראיין 36. אוספים:אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך:חרקים ופרוקי רגליים 38. תגיד מילה טובה על ... :החברים שלי(אבל אל תגידו להם שאמרתי
) 39. ספר מועדף:הארי פוטר 40. עיתון מועדף:ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם):באפי,חברים 42. כמה טיפ מהחיים: סוף מעשה במחשבה תחילה(זה כזה גן חובה) ריב,בעייה קודם תישן על זה תתפלוא כמה שאלות ואיי בהורות זה פותר 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה:אני נגד משפטים כמו מוות לערבים וכאלה אבל אין לי מושג מה זה אומר 44. מתוק או חריף:מתוק 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב:רבים וטובים 48. זמרת אהובה:כנ"ל 49. להקות:....... 50. סרט מצוייר אהוב:מולאן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:ביישנית,שקטה,בת 16 52. אתה שונא אנשים ש..:חושבים את עצמם, שחצנים,ערסים 53. אתה שונא מקומות ש..:מלאים אנשים,מסריחים 54. אני אוהב/ת:האבה דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:שוב ערסים 57. מה הכי מגעיל אותך:שוב דברים שרוטטים (בעיקר כשצריך לאכול אותם) 58. מה את/ה הכי אוהב?:באפי,לקרוא פנפיקים,לישון,לא להיות בבית ספר, לנסוע לחו"ל 59. משפטים שלך לסיכום:באפי&ספייק לנצח!!!

תורי תורי!

1. השם שלי:מיכל אמבר 2. כינוי\ם:מייקי, מיכי, אמבר, אמברוזיה 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:חטיבת "זאב" (הרצליה) 5. איך היית רוצה להיקרא:מיכל 6. תבלין מועדף:מלח 7. שתיה מועדפת:כל דבר שלא מוגז 8. דאורדורנט\בושם:משתנה כל שבוע 9. שמפו וקונדישינר:כרגע דאב בדרך כלל פנטן 10. האם שחית בעירום פעם:לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא בדרך כלל 12. צבע מועדף:שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא שידוע לי 14. חברים\ות הכי טובים\ות:נתי, פנינית 15. כרית אחת או שתיים או יותר:אחת 16. חיות מחמד:i wish 17. סרט מועדף:מרכז הבמה, זולנדר, הכי מתוק שיש 18.מוזיקה בכללית:הכל חוץ ממזרחי 19. מכונית אידיאלית:לא יודעת, עוד לא ממש חשבתי על זה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: coool, bitca, oh my god 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף תפוחי אדמה (כן, אני מוזרה) שנוא קטשופ (מה לעשות זה מה שקורה כשאוכלים מסביבך כל כך הרבה קטשופ!) 23. חבר\ה לעתיד:עוד לא ידוע 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כן, דיי (צנועה, נכון?) 25. היחסים עם ההורים :טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:L.A,ניו יורק 27. ממתק מועדף:שוקולד 28. נעליים מועדפות:באפולו 29. שיר מועדף:שירי המיוזיקל (מכורה, וגאה!) 30. אתר מועדף:פורום באפי בתפוז (like duh...) 31. ספורט מועדף:ריקוד בעיקר 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה:שאלה טובה, אמממ טוב נכנעת, אין לי מושג 33. הרגע הכי משפיל בחייך:שצחקו עליי שאני מכורה לבאפי *מזילה דמעה* 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:eek:h god, מי כתב את השאלון הזה? 36. אוספים:אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך:ג´וקים, עכבישים 38. תגיד מילה טובה על ... :לא, באמת, מי כתב את זה? 39. ספר מועדף:משתנה 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם):באפי (זה באמת הכרחי לשאול?) 42. כמה טיפ מהחיים: שום דבר אינו בטוח חוץ ממוות 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה:אני מתעקשת על תשובה, מי כתב את זה? 44. מתוק או חריף:מתוק 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב:אין 48. זמרת אהובה:אבריל לווין 49. להקות:אין 50. סרט מצוייר אהוב:אין 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:צינית,אובססיבית לבאפי ומוזרה(?) 52. אתה שונא אנשים ש..:חושבים שהם הכי טובים בעולם 53. אתה שונא מקומות ש..:אין בהם אוויר 54. אני אוהב/ת:לרקוד, לשיר, את באפי!!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:לא ידוע 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אנשים שמעשנים (אין מה לכתוב...) 57. מה הכי מגעיל אותך:דברים קטנים ומהירים (ואל תשאלו מה זה אומר!!!) 58. מה את/ה הכי אוהב?:לישון, להתקלח, לראות באפי 59. משפטים שלך לסיכום:אם עדיין לא שמתם לב, יש לי נטייה לכתוב יותר מדי סימני קריאה... אה, ואני די מוזרה (ולא במובן השלילי!)

B a n j o

New member
טוב, אם אתם מתעקשים

1. השם שלי: עידן 2. כינוי\ם: Banjo, Pancho 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תדמור, מסלול טבחות (זה לא ממש בי"ס אנשים, זה כבר עבודה 5. איך היית רוצה להיקרא: Banjo 6. תבלין מועדף: כל מה שמעשיר את הבישול שלי (בעיקר אגוז מוסקט) 7. שתיה מועדפת: בירה 8. דאורדורנט\בושם: FA אקווה 9. שמפו וקונדישינר: Head & Shoulders 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח, למה לא? 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: The crime of love !!!
14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא ממש 15. כרית אחת או שתיים או יותר: 2 16. חיות מחמד: כלבים, מקס וקנדי 17. סרט מועדף: ג´ינה ג´יימסון חוזרת ! (סתם, המבוך עם דיוויד בואי) 18.מוזיקה בכללית: מטאל, רוק, בלוז, אופרה 19. מכונית אידיאלית: עם טייס אוטומטי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אתה נאצי !!! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף= מה שאני מכין (בעיקר טשולנט), שנוא=מה שאני לא מכין 23. חבר\ה לעתיד: עכשיו ומהר 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: sure, whatever... 25. היחסים עם ההורים : על הפנים (עוד מעט אעבור דירה) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו-זילנד 27. ממתק מועדף: אורביט 28. נעליים מועדפות: כל מה שאני מצליח למצוא במידה שלי (ואין הרבה כאלה בארץ) 29. שיר מועדף: Nirvana - Lithium 30. אתר מועדף: www.sex4free.co.il.... NOT www.imdb.com 31. ספורט מועדף: כדורסל 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: רצח 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הלידה שלי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יול 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ג´יימס מארסטרס או קיאנו ריבס 36. אוספים: פוגים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לחיות 38. תגיד מילה טובה על ... : מי? 39. ספר מועדף: ההוביט 40. עיתון מועדף: "השופר" 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): רואים עולם ממממ...... (באפי) 42. כמה טיפ מהחיים: החיים הם גם משהו, בלעדיהם אתה מת... 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: פתק לבן 44. מתוק או חריף: חריף 45. חום או קור: אביבי וגשום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: buddy guy 48. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט 49. להקות: Garbage & Metallica & The Calling 50. סרט מצוייר אהוב: גן עדן לכלבים 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: What-The-Fuck-huh? 52. אתה שונא אנשים ש..: מדברים איתי 53. אתה שונא מקומות ש..: יש שם אנשים 54. אני אוהב/ת: סרטים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ????? נב קמפבל 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חברים שלי 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים 58. מה את/ה הכי אוהב?: כלבים 59. משפטים שלך לסיכום: תשתו, תזריקו, תעשנו, תשכבו ותעשו חיים כי בסוף כלום לא משנה

nAm250

New member
ואני...

רעיון נהדר! השם שלי:נעמה. 2. כינוי\ם:נעמונת (רק ההורים!!!). 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: שב"ץ, כימיה וספורט. 5. איך היית רוצה להיקרא: גל, למרות שהשם לא מתאים לי בכלל. 6. תבלין מועדף: קינמון. 7. שתיה מועדפת: מים. 8. דאורדורנט\בושם: נואה. 9. שמפו וקונדישינר: נטורל פורמולה. 10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה.
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן, כל עוד זה בצחוק
. 12. צבע מועדף: תלוי במצב רוח. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שאני יודעת. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: להתחיל לפרט? 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת. 16. חיות מחמד: כלבה שקוראים לה ווילו (מעניין מאיפה השם...)
. 17. סרט מועדף: שר הטבעות. 18. מוזיקה בכללית: הכל. 19. מכונית אידיאלית: ג´יפ. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: --- 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-סיני וכל מה שקשור לשוקולד, עוגות,עוגיות... שנוא-קישואים. 23. חבר\ה לעתיד: אני אגיד לכם בעתיד... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : לא משהו.
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארה"ב. 27. ממתק מועדף: שוקולד. 28. נעליים מועדפות: נעלי ההתעמלות שלי. 29. שיר מועדף: Full of grace 30. אתר מועדף: www.tve.co.il 31. ספורט מועדף: אירובי. 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: התפרצות ספונטנית שתוביל ל... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הדחקתי... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: זה ידרוש קצת מחשבה... 36. אוספים: שטויות של באפי על המחשב. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיפגע. 38. תגיד מילה טובה על ... : ישראל, אנשים חמים. 39. ספר מועדף: קראתי הרבה אבל לא זכור לי אחד שאהבתי במיוחד. 40. עיתון מועדף: לא קוראת. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי ואנג´ל. 42. כמה טיפ מהחיים: לחייך!
43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: באמצע. 44. מתוק או חריף: מתוק!!! (מישהו הזכיר שוקולד) 45. חום או קור: חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל. 47. זמר אהוב: כרגע אין. 48. זמרת אהובה: Sarah Mclaughlin. 49. להקות: כרגע אין. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אנושית, בת 16, מוזרה. 52. אתה שונא אנשים ש..: שקרנים, צבועים. 53. אתה שונא מקומות ש..: אני לא מרגישה בהם בנוח. 54. אני אוהב/ת: לאכול,לרקוד ולישון
. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: החברות שלי? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: המורות שלי להיסטוריה וביולוגיה. 57. מה הכי מגעיל אותך: כשאנשים עושים דברים מגעילים(פיזית). 58. מה את/ה הכי אוהב?:לאכול, לרקוד ולישון
(מישהו רואה פה דפוס). 59. משפטים שלך לסיכום: Grrr....Arghhh

Buffybot

New member
הכל הודות עצמי

1. השם שלי: מעיין 2. כינוי\ם: בואו לא נתחיל עם זה, תודה... 3. ארץ לידה: ישראיכס 4. בית ספר ומסלול: מסלול מרוץ החיים 5. איך היית רוצה להיקרא: Mrs James Marsters 6. תבלין מועדף: אוריגנו, פפריקה, שיהיה, קרמבו זה תבלין...? 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה הולך איתי לאי בודד (יחד עם ספייק) 8. דאורדורנט\בושם: משתנה לפי מצב הרוח 9. שמפו וקונדישינר: משתנה לפי מצב הרוח של השיער ומצב הרוח איך שהתחזית חזתה. אבל ברגע זה, נטורל פורמולה 10. האם שחית בעירום פעם: לא, אבל אם ג´יימס יזמין אותי... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: יש כאלה שזה מגיע להם 12. צבע מועדף: סגול!!!! מקום שני: אדום מקום שלישי: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, למה? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: כל אלו שלא תמכו בבאפי נתלו על צלב. השאר חיים ובועטים (לא גבוה במיוחד אם תשאלו אותי) 15. כרית אחת או שתיים או יותר: שתיים: אחת לי והשנייה לספייק, למקרה שייבקר אותי באחד הלילות 16. חיות מחמד: ספייק (הכלבה שלי) אניה (או בשמה המלא: אניאנקה גלוריפיקוס, שהיא האיגוואנה) 17. סרט מועדף: משחקי פיתוי, החיים יפים 18.מוזיקה בכללית: כללית, נכון 19. מכונית אידיאלית: יגואר ספורט עם גג נפתח, בצבע דובדבן כהה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: קו-קו-קאצ´ו (ע"פ זאנדר), Bitca (שוב, ע"פ זאנדר) ו-"I´m Dracula" (במבטא אירופי רומני(?) ) וכמובן-Bored Now! 21. אוכל מועדף\ שנוא: אנשים שמכירים אותי אומרים שאני שונאת הכל. אבל זה לא נכון. אני אוהבת גרבר בטעם תפוחים-בננה 23. חבר\ה לעתיד: ג´יימס מרסטרס, בתקווה גדולה, לאחר שאני אהרוג את חברתו. והרשו לי להוסיף:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אמממ.... עשרים וחמש? 25. היחסים עם ההורים : כל עוד אני לא מדברת על באפי הכל בסדר, תודה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: סאנידייל. אבל אם נתחשב במצב, אתם יודעים, פי השאול, נלך לשכנה שלה, אל איי. 27. ממתק מועדף: קרמבו. והקינוח לקינוח-ספייק! 28. נעליים מועדפות: כל דבר שאפשר ללבוש על הרגל לאחר לבישת הגרביים 29. שיר מועדף: full of grace, goodbye to you-the sad version ועוד ועוד 30. אתר מועדף: anything Buffy 31. ספורט מועדף: החלקה על הקרח (just like Buffy) 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: רציחת החברה של ג´יימס עם יתד. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: בטח יש טונות כאלה, לא משהו שראוי להיזכר בו עכשיו. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: עדיף בלעדיהם, אבל אם כבר, האלווין, בו ספייק אולי יחליט להשתולל בעיר. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: טוב... אני מתה על אניה, אבל לא בצורה הזאת. אני מעדיפה להישאר עם ספייק ואפילו עם ג´יימס. 36. אוספים: באפי, of course. והרגע עלה לי רעיון, אני הולכת להתחיל אוסף ספייק! (מיד אחריי שאסיים פה) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיקבר בחיים. לאחר שראיתי את זה על באפי, הייתי חייבת להזדהות עם הפחד. 38. תגיד מילה טובה על ... : Bitca (לא משהו חשוב, פשוט מישהי שאני מכירה) 39. ספר מועדף: לא לאחרונה 40. עיתון מועדף: מכיוון שהרחמתי את כל עיתוני הארץ, כל דבר אמריקאי שיש בו באפי. כן, כולל המגזין הרשמי של באפי. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): שאלה קשה... באפי? פלוש חברים. ואסור לתת לשתי התוכניות האהובות עליי לרדת במכה! אני מוחה! 42. כמה טיפ מהחיים: לעולם אל תסיר מבט מהסכנה 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: לא תומכת בפוליטיקה, נמנעת כרונית. 44. מתוק או חריף: שניהם! אבל לא ביחד...
45. חום או קור: אף אחד לא טוב. זה תמיד חם מתי או קר מדי
46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל, אין כמו אימייל 47. זמר אהוב: ג´יימס מארסטרס
ואנתוני סטיוארט הד
48. זמרת אהובה: אמבר בנסון
ושרה מכלייכלן או איך שלא כותבים את השם שלה. 49. להקות: הדינגוז אכלו את התינוק שלי! 50. סרט מצוייר אהוב: טוב, אני סולדת מאלו שאני בוכה מהם (מלך האריות, דמבו, אני פשוט לא יכולה לעמוד בפני דמבו) אבל לא לדאוג, לא מכל סרט מצוייר אני בוכה. אני כבר אמצא משהו ואחזור אליכם. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: Me - Spike lover forever
52. אתה שונא אנשים ש..: שונאים או מזלזלים בבאפי ו/או ספייק 53. אתה שונא מקומות ש..: שהם ישראל ללא באפי. כל מקום ללא באפי. אבל אני כן אוהבת מקומות הנקראים בית קברות וקריפטים של ערפדים בלונדיניים 54. אני אוהב/ת: טוב, אני מודה -- ספייק. ואני אוהבת את באפי, ואת אניה וג´יילס ווילו וזאנדר וטארה ואוז, ואנג´ל וקורדי ווסלי וגאן וג´ונתן וגלורי וראש העיר וג´וייס ודרו, וקלם, ובאפי בוט ואת אלוהים (ג´וס) ו, נו טוב, דון. אני מקווה שלא שכחתי מישהו (לא שכחתי את ריילי, הוא פשוט לא נמצא ברשימה הזאתי) כל אלה=
מכל ה-
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ספייק+ג´יימס מארסטרס
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ריילי פין, פרופסור מגי וולש 57. מה
הכי מגעיל אותך: נא להסתכל בשאלה קודמת ואני רוצה להוסיף-ערסים ומתנשאים ובוסים, כל אלו. 58. מה את/ה הכי אוהב?: אנשים שאוהבים את ספייק ובאפי וכמובן את ספייקי וג´יימס 59. משפטים שלך לסיכום: Buffy & Spike 4ever
Me & Spike 4ever
Xander & Anya 4ever
Willow & Tara + Willow & Oz 4ever
Me & Spike 4ever, כן שוב!
Spike Rulez
קראתם עד הסוף? סתם שאלה...

O ME O ME !!! ../images/Emo9.gif

1. השם שלי: תמר 2. כינוי\ם: TAMAR THE SUPER GIRL כיום אבל בעיקרון יש מלא- תמי, תמרי, תמרוש, קושקושית (בלע), ילדה, תמר (עם דגש על הת´), תא בודד, נחמה, חפציבה, צומי, מותק, יש המון תלוי לכל אחד יש שם אחר בשבילי.. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: קלעי- מחשבים ומערכות מומחה(+ביולוגיה) (אם אני ימות פעם תדעו שזה משעמום של פסקל ופרולוג...) 5. איך היית רוצה להיקרא: תמר או סתם SUPER GIRL 6. תבלין מועדף: פפריקה אדומה (IM HOT:) 7. שתיה מועדפת: דיאט ספרייט או שליש אשכולית ושני שליש תפוזים 8. דאורדורנט\בושם: אולטרה וילנט והוגו בוס 9. שמפו וקונדישינר: הזה של הילדים הקטנים כדי שלא ישרוף בעינים... 10. האם שחית בעירום פעם: אני די בטוחה שהיתי קטנה אז זה קרה אבל ב7 שנים האחרונות לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור זה התפקיד שלי בעולם... 12. צבע מועדף: כחול ושחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אני משערת שבניסיון רצח של אח שלי... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: או סיפור עצוב וכואב לתקופה הזו- יש את יובל ואלעד שהם החברים הכי טובים שלי ורותם החברה הכי הכי הכי בעולם ומאיה נטע והדס הם אחריה:) אבל יש המון חברים שאני אוהבת ולא יוכל בלעדיהם (הי גם אתם!) 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אני ישנה עם 4... כן ואם חסרה אחת אני לא מצליחה לישון... 16. חיות מחמד: היו 2 תוכים ושמם היה- באפי ואנג´ל- הם נרצחו ע"י החתולה של השכנה החולה שלי שנכנסה הביתה *סניף-סניף* כיום יש מלא דגים בבית באקווריום:) 17. סרט מועדף: מטריקס וג´וזי אנד דה פוסיקאטס ומיליונר מי שגומר ראשון 18.מוזיקה בכללית: כל מה שנעים לאוזן שלי ויש מילים טובות העיקרון שיזרום לי בתאי הראש בערך... 19. מכונית אידיאלית: גיפ משפחתי+3 ילדים קטנים וחמודים+בעל מדהים+כלב 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:באסה לכם, ולי אכפת כי?,למה בדכאון?, אבל הכי שולט- אני מדוכאת... 21. אוכל מועדף\ שנוא: או אני אוכלת הכול אבל הכול... שונאת קציצות ושומר 23. חבר\ה לעתיד: אם אפשר אז את דיויד ואם לא אז נראה מה החיים יובילו אבל בעיקרון טוב לי לבד עכשיו אחרי תקופה ארוכה של ביחד 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אהם את האמת שלא... 25. היחסים עם ההורים : מצוינים החברים הכי טובים שלי, תלוי בימים... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: חיפה או תל אביב או ירושלים 27. ממתק מועדף: שוקלוד לבן ובכמויות 28. נעליים מועדפות: באפלו תכלת שלי:) 29. שיר מועדף: SUPER GIRL בזמן האחרון זה ההמנון וגניבה של היהודים 30. אתר מועדף: אהם כל אחד של באפי ותפוז פורום באפי שולטים:) 31. ספורט מועדף: כדורגל...!!! 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: יריות בביצפר ציבורי.. (קלעי...) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אהם החודשים האחרונים- לא נכנס לזה פה... הספיק לי.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: ראש השנה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לכל הבנות שמפסידות אותי:) טוב לאף אחד... 36. אוספים: אהם קלסרים מלאים בבאפי... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לחיות ולמות 38. תגיד מילה טובה על ... : על העולם- יכול להיות טוב יכול להיות יותר... 39. ספר מועדף: התפסן בשדה השיפון וחלף עם הרוח - הגירסות באנגלית בלבד 40. עיתון מועדף: ירחון באפי- BUFFY 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי ורווזויל 42. כמה טיפ מהחיים: תחיו את החיים כי בסופם הם נגמרים (זה היתה החתימה שלי...) 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: האמת שכיום אני בעד שינוי המפלגה ובכלל...:) 44. מתוק או חריף: חריף 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר- יותר נוסטלגי 47. זמר אהוב: מה שברגע 48. זמרת אהובה: מה שברגע 49. להקות: IRON, היהודים מוניקה סקס ויש המון ואין לי כוח אז תבינו אני אוהבת הכול... 50. סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה שולטת:) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ילדה מיוחדת וחסרת חיים! 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים ופוגעים בכוונה תחילה. 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם רוע. 54. אני אוהב/ת: את כולם ואת כל העולם:) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: המשפחה שלי והחברים שלי בעיקר רותם. אבל מהיא בעצם אהבה אפלטונית?! כאילו מי יודע מה ההבדל בין אהבה לאפלטונית?... תתפלספו אנשים 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שקרנים, פוגענים, מתנשאים... 57. מה הכי מגעיל אותך: שמשקרים לי ובשר. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את החיים שלי אבל באותה מידה שונאת 59. משפטים שלך לסיכום: אני אוהבת את כולם!!! אני ממש שמחה שאני שמתי את זה פה:) והמשפט החדש שלי הוא- אני אוהבת אותכם אני מצטערת אם פגעתי בכם כי מי יודע מתי יגיע סופהעולם אז תדעו:)

Marsha Figg

New member
נשמע נחמד...

אני תכננתי לעשות משהו דומה פעם, אבל הרבה יותר מצומצם. אבל נימד, הנה התשובות שלי: 1. השם שלי: רחלי, למקרה שזה עוד לא היה ברור. 2. כינוי\ם: רוחל, רחלו´ש, רוח´לה, ועוד רבים נוספים. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: סליגסברג 5. איך היית רוצה להיקרא: איך שבא לכם. אני אוהבת שקוראים לי רחלי, או מארשה אם בא לכם, ומוכנה לכל כינוי חיבה- בתנאי שהוא לא כינוי גנאי. 6. תבלין מועדף: סוכר, כי זה מתוק. וגם קינמון, כי יש לזה ריח טוב וזה טוב לשיער (אל תשאלו). 7. שתיה מועדפת: קולה, מיצים, כאלה. אני לא כ"כ אוהבת מים. 8. דאורדורנט\בושם: דיאודורנט דאב, בושם place rouge. 9. שמפו וקונדישינר: finesse 10. האם שחית בעירום פעם: בינתיים עוד לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק אם הם מעצבנים. 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שידוע לי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת, לפעמים גדולה כשאני אצל סבא וסבתא שלי, ולפעמים בלי (לעיתים רחוקות) כשאני לא מצליחה להירדם או שאין לי סבלנות. 16. חיות מחמד: חתולים רולז!!!!!!!!!!!!!!!!! 17. סרט מועדף: אני אוהבת כל מיני. בעיקר רומנטיים, כי אני רומנטית
. וקומדיות, אבל זה בעיקר בסדרות טלוויזיה (חברים!). 18.מוזיקה בכללית: לא מזרחי או טרנסים מעצבנים, קצביים או פופ לא מעצבן, וקצת שירים ישנים, אבל ממש קצת. 19. מכונית אידיאלית: ג´יפ או לימוזינה או אופנוע אפילו. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: המ. ערבית זה רעעע. ועוד רבים נוספים. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוהבת קדרת הרועה (מאכל בריטי מסורתי, לא שאני בריטית), ולא אוהבת עוף של ממש ודגים (אתם יודעים מה עושים לדגים המסכנים כדי שאתם תוכלו לאכול אותם?) 23. חבר\ה לעתיד: well...
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אמ... 25. היחסים עם ההורים : טוב תודה, ותודה ששאלתם. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הוליווד\ניו יורק. 27. ממתק מועדף: פסק זמן, מקופלת, גלידת טילון בקיץ. 28. נעליים מועדפות: לא גבוהות מדי כי אני גבוהה מספיק גם ככה, שיהיו נוחות אבל לא ספורטיביות מדי, וכמובן שיהיו יפות. בערך כמו הנעליים השחורות שלי ההם. 29. שיר מועדף: Too Good to be True של אנדי וויליאמס, כולכם מכירים אותו, אתם פשוט לא זוכרים את זה כרגע. 30. אתר מועדף: http://planet.nana.co.il/comehere/ 31. ספורט מועדף: לא כזה ספורטיבית. אוהבת כדורסל למרות שאני גרועה בזה. וגם הייתי פעם בחוג פינג פונג וזה היה נחמד
. 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: פריצה למחשבים, ברגע שאני אלמד איך עושים את זה
. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא משהו שאני מעוניינת לחלוק עם הקבוצה, אבל תודה ששאלתם. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים!!!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אני סטרייטית, רומא, שמעת את זה??? (סתם הומו אחד, עזבו) אגב, התשובה חסויה. ניתן לקבל מענה באייסיקיו, אם אתם מתעקשים. 36. אוספים: טאזוס, מודה באשמה- אני אוכלת הרבה צ´יטוס!! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג´וקים, בררר. 38. תגיד מילה טובה על ... : הפורום הזה נחמד. 39. ספר מועדף: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. 40. עיתון מועדף: ראש 1? 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי. ואני גם אוהבת חברים, אגב. 42. כמה טיפים מהחיים: אל תלעסו את עצמכם (?). אמ...סמים זה רעעע! (אורה רולז), מוזיקה זה נחמד אבל תיזהרו מאנשים מוזרים, כדאי לאסוף פרינגלס- זה משתלם בסוף. האימפריאליזם היה שאיפה של מדינות באירופה לכבוש מדינות אחרות ממניעים שונים, בעיקר מניעים של חיזוק המדינה-במאה ה-19 (היה לי מבחן בהסטוריה היום). אל תתעללו בחתול, הם הרבה יותר בעלי עוצמה וחשובים ממה שאתם חושבים שהם. זה נחמד ללבוש גרביים לא תואמות יום אחד, וזה כיף מאוד, כדאי. תחשבו טוב על כל תספורת. ג´ל על שיער של פנים זה טוווב. 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: לא מעשנת, לא שותה, לא פוליטית. 44. מתוק או חריף: מתוק, כמובן! 45. חום או קור: אני אנסח את זה שוב: קיץ או חורף? חורף, למרות שיום ההולדת שלי בקיץ. 46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי למי. דואר זה יותר אישי ופרטי, ואימייל זה סתם להגיד משהו. 47. זמר אהוב: רובי וויליאמס באמת נחמד לאחרונה. 48. זמרת אהובה: דיידו, כמובן 49. להקות: אמ...פייב ז"ל, אטומיק קיטן, כל מיני-ולא רק פופ, יש גם קצת U2 שאני אוהבת ואפילו טיפה בון ג´ובי (Say it isn´t so!!!). 50. סרט מצוייר אהוב: חתולים בצמרת. וגם מלך האריות נחמד. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: גבוהה,אופטימית,מציירת,חתולה. 52. אתה שונא אנשים ש..: לא מקיימים את ההבטחות שלהם, מגלים סודות שהם לא היו אמורים לגלות, לא נאמנים, לא אופטימים או חסרי חוש הומור. 53. אתה שונא מקומות ש..: משעמם בהם או לפעמים גם כאלה שמלוכלך בהם. 54. אני אוהב/ת: שוקולד, ועוגות גבינה, וארטיק וסוכריות, ותות גינה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: זה יעזור לכם אם אני אגיד שם? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ראה סעיף 55. 57. מה הכי מגעיל אותך: ג´וקים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: חתולים (למקרה שזה לא היה ברור עדיין), סבבה. 59. משפטים שלך לסיכום: עוד משהו? זה לא מספיק ארוווווווווווך גם ככה?
רחלי
מי שקורא את כל זה מקבל ממני סוכרייה על מקל!

buffstar

New member
What´s my line?

1. השם שלי: נגה 2. כינוי\ם: נוגי,נוגיטה,נוג, נוגית(שונאת את זה, מזכיר לי עוגית משום מה...),Strawberry, הו/הובה (באמת אל תשאלו...) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:דרור, פיזיקה-כימיה ומחשבים (כן זה משעמם כמו שזה נשמע) 5. איך היית רוצה להיקרא:נגה? 6. תבלין מועדף: סוכר? 7. שתיה מועדפת: מיץ מנגו/ שוקו חם עם מרשמלו... 8. דאורדורנט\בושם: דאב... 9. שמפו וקונדישינר: לא יודעת, מה שיש אני אוהבת את הצבעים... 10. האם שחית בעירום פעם: כן אבל הייתי קטנה, ולאנשים יש תמונות שהם שמחים לנפנף בכל הזדמנות, בארוחות משפחתיות...דודות! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור, It´s like a drug ... 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא ממש... 14. חברים\ות הכי טובים\ות:דנה, נוי, שירלי, נטע, מיכל, ליאור, שיראל ועוד... 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת... 16. חיות מחמד: כלבה מקסימה ושמה דונה:) 17. סרט מועדף: הרבה: מטריקס, דריה (הסרט), כוונות זדון, אבודות והוזות, ועוד ועוד... 18.מוזיקה בכללית: שירי המיוזיקל , ובכלל הרבה... 19. מכונית אידיאלית: משו נוצץ עם 4 גלגלים? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:Bloody hell, Oh bugger ועוד ועוד, בעיקר באנגלית וציטוטים מבאפי. 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף -קוסקוס וגלידה (מוקה!) 23. חבר\ה לעתיד: ספייק, אנג´ל או דודי בלסר עוד לא החלטתי אז הם מחכים בסבלנות. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אם אתם אומרים. 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארהב נוי יורק... 27. ממתק מועדף: או.קי טים-טם, אוריו 28. נעליים מועדפות: סקאטצרס 29. שיר מועדף: הרבה... 30. אתר מועדף: Tve, Forums for fans,תפוז... 31. ספורט מועדף: לישון? אממ ג´ו- גיסטו 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: לא יודעת, בטוח הייתי עושה משו מטורף לחלוטין... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו כמה, שבוע שעבר למשל נקרעו לי המכנסיים, בבית ספר, אוי זה היה כיף! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח- הכי הרבה חופש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:ווילו... 36. אוספים: יש לי קלסר של באםי , פעם אספתי חומר... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא יודעת... 38. תגיד מילה טובה על ... : ג´וס אתה גאון! תתיתן לנו עוד עונה של באפי! 39. ספר מועדף:הרבה: טרזן (לא לצחוק!), הארי פוטר,יד הנפץ, שחר, אלפים ועוד... 40. עיתון מועדף: כל עיתון שיש באפי בשער... אממ המגזין של באפי:) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי, אנג´ל, דריה, בנות גילמור, מלקום באמצע, סימסונס, סאות´ פארק... 42. כמה טיפ מהחיים: חייך:) מחר יהיה יותר גרוע... 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: מרצ... 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: חם 46. מכתב דואר או אי מייל:איי מייל 47. זמר אהוב: לא יודעת 48. זמרת אהובה: כל שחקניות באפי (פאנטיות...) מישל ברנץ, אווריל לווין, שרה מכללן, אלניס מוריסט ועוד... 49. להקות: Hole, K´s choise סאבג´ גרדן,ועוד... 50. סרט מצוייר אהוב:דריה, הפאור פאף גיירס,אלדין... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חסרות.לי.שעות.שינה. 52. אתה שונא אנשים ש..: טיפשים - אני פשוט רוצה להרביץ להם עם מקל גדול, צבועים, ערסים ופרחות, שאומרים שבאפי זו סידרה מטומטמת, צרי מוחין והומופובים... 53. אתה שונא מקומות ש..:דחוקים, צפופים, שכולם מסתכלים אלי ומחכים שאני יעשה משו... 54. אני אוהב/ת: לא מישו ספציפי כרגע... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא יודעת , חברות שלי? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה לא כמו בשאלה 52? 57. מה הכי מגעיל אותך: הרבה, ואין לי כוח. 58. מה את/ה הכי אוהב?: באפי... 59. משפטים שלך לסיכום:וואו זה היה מעייף, אני מקווה שלפחות מישהו קרא את זה...

smgfan

New member
Hi! meet me! עכשיו אני!!!!

1. השם שלי: אור. 2. כינוי\ם: אורי?
3. ארץ לידה: ישראל! 4. בית ספר ומסלול: ומה אם סיימתי ללמוד?
5. איך היית רוצה להיקרא: שרה מישל גלר...
או באפי עד כמה שזה מוזר... 6. תבלין מועדף: תבלין לגריל...
או אורגנו על
7. שתיה מועדפת: שוקו
8. דאורדורנט\בושם: כל מיני... 9. שמפו וקונדישינר: מה שבא...לא משנה! 10. האם שחית בעירום פעם: אוווו....זה רעיון..
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! אני נחמדה מדי-אני נהנית לצחוק מאנשים...
12. צבע מועדף:כחול-ים. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: איציק ורעות.
15. כרית אחת או שתיים או יותר: שתיים. 16. חיות מחמד: הכלב החמוד והמתוק שלי ברק
...הרועה-גרמני הכי יפה! 17. סרט מועדף: "פגישת המחזור של רומי ומישל". (מצטערת שרה...) 18.מוזיקה בכללית:ה-כ-ל!!!!
19. מכונית אידיאלית: לא מבינה בזה הרבה...גם ככה קשה לי לנסוע בשיעורים..כבר 30 שיעורים ועדיין יש לי פאשלות..
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כפרה, נו מה ג´יגה (מה את\ה אומר\ת? בפורטוגזית) 21. אוכל מועדף\ שנוא: הכי מועדף:חביתות, בייחוד עם גבינה-צהובה,עגבניות,תירס וזיתים!!! אני שפית של חביתות!! הכי שנוא: דגים...
23. חבר\ה לעתיד: הדוגמן זוהר ליבה...
(חיה באשליות...) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: זה תמיד טוב! למה לא? אז מה אם אני חיה באשליות...לפחות זה עושה לי טוב על הנשמה!
25. היחסים עם ההורים : טוב...מדי פעם מתראים בבית ולפעמים אפילו מדברים לאיזה שניונת, אתם יודעים מחליפים איזו מילה, כי בכל זאת-הורים... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לוס אנג´לס
רק כדי שאוכל לראות את שרה מישל גלר... 27. ממתק מועדף: שוקולד...הממתק האסור שהוא כ"כ טעים עד שלא אכפת לי שהוא ישמין ויחצ´קן אותי...
28. נעליים מועדפות: gee...I really don´t know... 29. שיר מועדף: Shakira - Octavo Dia (unplugged( 30. אתר מועדף: כל אתר שמוקדש לשרה, וכמובן תפוז!
31. ספורט מועדף: צפייה בטלוויזיה!
32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: אכילה מופרזת מול הטלוויזיה שמקרינה באפי! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: רק אחד????? 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים!
להתחפש לבאפי (שוב...חיה באשליות) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לשרה מישל גלר ול...כריסטינה מיליאן! 36. אוספים: אוסף תמונות ענק של שרה! ופרקים של באפי, זינה ונני. i´m a freak!
37. מה הפחד הכי גדול שלך: כרישים, גמלי-שלמה
, פחד גבהים... 38. תגיד מילה טובה על ... : הפורום. אחלה פורום!
39. ספר מועדף: אני מעדיפה לראות טלוויזיה...אבל אם כבר אז ספרי "באפי". 40. עיתון מועדף: פנאי-פלוס (למרות שלאחרונה הוא נהיה משעמם ויבש - ז´תומרת ללא באפי או שרה), וראש אחד (למרות שאני מנויה למעריב לנוער) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי!!!
לזה לא ציפיתם, נכון? וגם זינה ונני!! (למרות ששתיהם כבר נגמרו-פשוט אי אפשר להיגמל מהן) 42. כמה טיפ מהחיים: אל תנסו לחבר שתי מאכלים אהובים למאכל אחד (שיש לו נטייה לצאת ממש ממש מגעיל...
) 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה:
44. מתוק או חריף: מתוק!
45. חום או קור: כשחם לי קור וכשקר לי חום...אני ממש לא החלטית... 46. מכתב דואר או אי מייל: אי-מייל, קצר וקולע! 47. זמר אהוב: אין. אולי אנריקה...לאאאאא..
48. זמרת אהובה: שאקירה!!!
וגם טליה!! 2 לטיניות חמות ומדהימות! והן גם חברות טובות!
49. להקות: sugababes, spice girls, blue, jimmy eat world
MTV MUCH?... 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה ומולאן! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: באפי לייק!, חייכנית, ביישנית ו...רעבה! ביי אני הולכת לטרוף משהו....
52. אתה שונא אנשים ש..: משתחצנים ומתנהגים באגואיסטיות.
שיעול*אחי הגדול*שיעול... 53. אתה שונא מקומות ש..: מכניסים אותי ללחץ...
54. אני אוהב/ת: את אחותי הקטנה! ואת שרה מישל ואת הדוגמן ההחתיך זוהר ליבה! וגם הרבה הרבה אוכל טעים! אה...ואת המשפחה והחברים שלי! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מה זה?
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: את ה"דודה" המכשפה שלי (לא קשר דם), את אמינם ואת היטלר! 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים רשעים...
58. מה את/ה הכי אוהב?: זה לא היה כבר?
59. משפטים שלך לסיכום: אני רעבה...

Wicked Wicca

New member
חשיפה ראשונה...

אני! 1. השם שלי: שירה 2. כינוי\ם: שושו 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון איזורי גליל מערבי, מוגבר (אין לי מושג איך!) 5. איך היית רוצה להיקרא: שושו השועל 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה!!! ובכמויות! 8. דאורדורנט\בושם: אולטרה ויולט 9. שמפו וקונדישינר: האד אנג שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מאוד! 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: גנבתי מסטיקים מהמכולת אבל לא היה לי לב לקחת אותם ופשוט הלכתי למוכר וביקשתי סליחה... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: קלודט, ענבל, שרון 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת 16. חיות מחמד: טץ´(ז"ל) האמסטף שלי... אני מכחישה את המוות! 17. סרט מועדף: טומב ריידר 18.מוזיקה בכללית: הכל חוץ ממיזרחית וספרדית... גררר 19. מכונית אידיאלית: בנטלי כחולה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:bitch, כן... בטח! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: סיני ואיטלקי. שנוא:יש לי בעיה כללית עם קציצות. 23. חבר\ה לעתיד: אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : סבילים... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: L.A 27. ממתק מועדף: טובלרון 28. נעליים מועדפות: סקצ´רס 29. שיר מועדף: smell like teen spirit,gull of grace 30. אתר מועדף: כאן! 31. ספורט מועדף: כדורסל/כדורגל 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: רצח! עוד לא החלטתי של מי... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא עולה לי אף אחד כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח! ולא בגלל המצות... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אהממממ... וילו...אהמממ 36. אוספים: אבק 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג´וקים! 38. תגיד מילה טובה על ... : באפי שולטת! ושימותו הקנאים! 39. ספר מועדף: "אמא הייתה זוחלת"/לימור נחמיאס 40. עיתון מועדף: ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם):באפי!!! והכי גאים שיש.. 42. כמה טיפ מהחיים: don´t worry, be happy (עם כל הקיטשיות שבמשפט) 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: עלה ירוק 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואל 47. זמר אהוב: רובי וויליאמס, אמינם 48. זמרת אהובה: פינק 49. להקות: לינקין פארק, לימפ ביזקיט 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות (הסרט הראשון) והיפיפיה והיחפן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שונאת לתאר את עצמי 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים! זה ממש מביא לי את הסעיף! ואנשים צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: האנשים שם פרמיטיבים ובעלי דעות קדומות! 54. אני אוהב/ת: כשמפנקים אותי... ואת אליסון/וילו 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא סגורה על זה... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: עוד פעם... אנשים בעלי דעות פרימיטיביות! 57. מה הכי מגעיל אותך: "סנוביזם" (השכבה שלי) 58. מה את/ה הכי אוהב?: ע"ע "סעיף 54" 59. משפטים שלך לסיכום: תודה לכל מי שקרא ועכשיו מכיר אותי קצת יותר טוב...

ווילו

New member
וזאת אני...

1. השם שלי:שרלוט מאי 2. כינוי\ם:צ´יל, טוםבוי. 3. ארץ לידה:אנגליה 4. בית ספר:אורט חוף השרון, מסלול:חוף השרון... 5. איך היית רוצה להיקרא:הרמוני, דייזי, טד הריסון
... 6. תבלין מועדף:רוזמרין, קינמון. 7. שתיה מועדפת:בירה אירית
(קילקני, גינס) 8. דאורדורנט\בושם:ריח הקטורת שנספג לי בבגדים. 9. שמפו וקונדישינר:כל דבר שלא נוסה על בע"ח
10. האם שחית בעירום פעם: Well, daaaah?! שונאת ללבוש בגד ים רטוב...
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק על כאלה שחושבים את עצמם יותר מידי
12. צבע מועדף:כחול מעושן, סגול הזוי. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:סקס אפיל שלא עוצר באדום
... 14. חברים\ות הכי טובים\ות:שתי הכלבות שלי
15. כרית אחת או שתיים או יותר:או יותר... 16. חיות מחמד:שתי כלבות, שני גורי חתולים, עורב, ג´אקו וחברה שלי... 17. סרט מועדף:רוצחים מלידה, קונן הברברי, ווילו והנסיכה. 18.מוזיקה בכללית
:מוזיקה אירית, רוק. 19. מכונית אידיאלית:קורקינט עם מנוע
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:מה אתה רוצה? שקל? בלון? Well, daaaah?! 21. אוכל מועדף:פאי רועים, עוגת שוקולד חמה. שנוא:קולרבי. 23. חבר\ה לעתיד:שאקירה. (מוכנה להסתפק גם במשהו חד פעמי) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:Well, daaaah?! 25. היחסים עם ההורים :יכול היה להיות גרוע יותר...
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:יורקשייר 27. ממתק מועדף:כדורי שוקולד עם ליקר בייליס, במבה עם התינוק
. 28. נעליים מועדפות:יחפה 29. שיר מועדף:משהו של U2 או לאונרד כהן או פוליאנה פראנק או The Verve 30. אתר מועדף:הפורומים של תפוז
Well, daaaah?! 31. ספורט מועדף:בטלה מוחלטת
32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: החזרה לטבע של בעלי החיים ממעבדות הניסויים בארץ. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני וג´וי בבוקר שאחרי(והשאר שמור במערכת
) 34. איזה חג אתה הכי אוהב:לונאסה, חג אמצע הקייץ. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:דרוסילה, שאקירה. 36. אוספים:חברים לשעבר
, מדבקות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך:שג´וק גדול(תיקן) ייגע בי. 38. תגיד מילה טובה על ... :Dark Angel, אפילו שבגללה באפי ואנג´ל בהשהייה. 39. ספר
מועדף: רשומות רומח הדרקון 40. עיתון מועדף:קומיקס של באפי 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): Well, daaaah?! 42. טיפ מהחיים:רק דגים מתים שוחים עם הזרם! 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: ביל קלינטון שולט!
44. מתוק או חריף: מלוח 45. חום או קור: כפור שנותן תירוץ מספיק להדליק את האח
. 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר עם מדבקות בפנים (בשביל האוסף) 47. זמר אהוב:לאונרד כהן, Christy Moore 48. זמרת אהובה:Enya סינדי לאופר, קייט בוש 49. להקות:The Verve, U2 , Coldplay, 50. סרט מצוייר אהוב:הדרדסים, Duck Tales (אפילו שהם לא סרט) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:מושלמת, ויודעת את זה! 52. אתה שונא אנשים ש..:לא תופסים מעצמם או ממני 53. אתה שונא מקומות ש..:גורמים לי להעדיף להיות בבית 54. אני אוהב/ת:משמע אני קיים! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:ג´יילס 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:פוליטיקאים 57. מה הכי מגעיל אותך:ג´וקים וריח של קולרבי Well, daaaah?! 58. מה את/ה הכי אוהב?: לטייל עם חבר´ה, לישון
ולחלום חלומות נעימים, חגים בחיק המשפחה, חיבוקים מכרבלים בחורף
וחמין של דודה שלי. 59. משפטים שלך לסיכום:עד גיל 21 תגיע לירח
...

למעלה