../images/Emo32.gif

ראיתי את זה בפורום מוניקה סקס (נתן כבוד:) וחשבתי כמה נחמד יהיה לעשות את זה בפורום באפי הנהדר:) מקווה שתאהבו ותעשו גם:) זה מן להכיר אחד את השני ב59 שאלות/עינינים/קישקושים/פילוסופיות כאלה: כמה שינויים שלי ותוספות בהתחלה זה נראה טיפשי אבל לקרוא את זה זה ממש כיף:) תנסו... המלצה: כדאי לכם לעשות העתק הדבק ואז לענות זה הרבה יותר פשוט ככה 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים או יותר: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף: 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה על ... : 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): 42. כמה טיפ מהחיים: 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: 44. מתוק או חריף: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב: 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

guitar lan

New member
אני ראשון!

1. השם שלי: ניר לבני 2. כינוי\ם: אין 3. ארץ לידה: ישראלי 4. בית ספר ומסלול: אורט 5. איך היית רוצה להיקרא: ניר 6. תבלין מועדף: אממ.. מלח! 7. שתיה מועדפת: מנגו 8. דאורדורנט\בושם: אני לא מתקלח 9. שמפו וקונדישינר: כנ"ל 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן!! :) 12. צבע מועדף: ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עשיתי חור בקיר של הכיתה 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים או יותר: 1 16. חיות מחמד: כלבה, סטייסי, מסוג כלבת רחוב גזעית 17. סרט מועדף: רדיו חזק 18.מוזיקה בכללית: רוק ישראלי 19. מכונית אידיאלית: פורשה בוקסטר 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:rrrrright 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף, מלוואח, שנוא... קישואים 23. חבר\ה לעתיד: יש 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מה? 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפה שאני היום 27. ממתק מועדף: סוכריות ג´לי 28. נעליים מועדפות: ואנס 29. שיר מועדף: כל שיר של היהודים 30. אתר מועדף: tapuz.co.il *אממ * מתחנף* אמממ 31. ספורט מועדף: כדורגל 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: כתוב למעלה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני ממלא את השאלון הזה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: לג בעומר 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:בעעע!! 36. אוספים: נמלים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמישהו שאני מכיר יקרא את זה 38. תגיד מילה טובה על ... : בעעע!! 39. ספר מועדף: שתי שילגיות- עירית לינור 40. עיתון מועדף: שם המשחק 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי!! וחברים!! 42. כמה טיפ מהחיים: קח את החים בקלות, גם ככה לא תצא מהם חי (מהחתימנ של מישהו מהפורום, לא זוכר של מי, סליחה:) ) 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: שמאלני 44. מתוק או חריף: חריף 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואל 47. זמר אהוב: תום פטרובר 48. זמרת אהובה: טיטי שחף 49. להקות: היהודים, נטאשות, כנסיית השכל, אינפקציה, משינה, ועוד מלא! 50. סרט מצוייר אהוב: סאות´פארק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אממ.. שניה.. זה קשה.. 52. אתה שונא אנשים ש..: מכינים את השאלונים האלו 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם אנטישמים (כאילו דעע) 54. אני אוהב/ת: את כווולם! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מזה?? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אותך!! 57. מה הכי מגעיל אותך: המורה שלי לאנגלית 58. מה את/ה הכי אוהב?: אינטרנט 59. משפטים שלך לסיכום: בלה.. בלה בלה בלו.. בלי בלו.. בלא.. טודא טודא!! זה אני!!

IDOffryn

New member
אוו כמה שאלות

1. עידו כהן 2.עידודי 3.ישראל 4.בן צבי ריאלית מוגבר 5.עידו נוח לי מאוד! 6.מלח 7.קולה 8.d&c 9. 10 10.לא! 11.בטח! 12.כחול 13.כן 14.ממלא אף אחד לא מכיר אותם פה.. 15.אחת 16.אין! 17.אוסטין פאוור 2 18.הרבה סוגים 19.??? 20.די 21.ג´חנון! 23.?? 24.לא 25.טובים מאוד! 26.סאנידייל 27.במבה 28.נעלי ספורק(לא משנה חברה) 29.the wannadies - you and me song 30.הפורום הזה.. 31.אין משהו מיוחד.. 32.אמממממממ 33.בכיתה ה´ בכיתי שעה שלמה בגלל שהמורה צעק עליי(כן.. אני לא בן אדם עם הרבה השפלות..) 34.פסח 35.אממממממממ 36.אין 37.לההשאר לבד 38.המורה שלי בלשון.. אחלה מורה(תתפלאו..) 39.שר הטבעות 40.? 41.באפי!! 42.לא תמיד מה שרואים הוא מה שבאמת נכון 43.דליה איציק 44.מתוק.. 45.חום 46.אי מייל 47.?? 48.אלניס מוריסט 49.?? 50. בת הים הקטנה 51.אוהב לישון הרבה מאוד 52. מתנשאים 53.מפוצצים באנשים! 54.
שוקולד ועוגות גבינה 55.me best friend 56.תתפלאו אבל אין כאלה 57.ממרח אבוקדו 58.לראות באפי! 59. היה נחמד היה טעים אז למה לא??

אווו אווו!

You and Me Song! הייתה תקופה שלא הפסקת י לשיר את זה
עכשיו אני לא מפסיקה לשיר את השירים של הביטלס (אבל זה תמיד
), ואת Flowers In The Window של טראביס וPop Is Dead של רדיוהאד וFlavor Of The Weak של American Hi-Fi ואת השירים מהמיוזיקל... ואני אשתוק עכשיו...

Schnickelfritz

New member
רעיון מזניב ../images/Emo13.gif

1. השם שלי: חן. 2. כינוי\ם: שניקלפריץ (Schnickelfritz) 3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: ש"י עגנון, מגמות: מחשבים וביולוגיה. 5. איך היית רוצה להיקרא: לא יודעת. אבל לא חן... 6. תבלין מועדף: אין (מעדיפה בלי תבלינים בכלל). 7. שתיה מועדפת: כל כבר חוץ מקולה (מכל סוג
) 8. דאורדורנט\בושם: לא יודעת, משתנה. 9. שמפו וקונדישינר: כנ"ל. ברגע זה- הוואי. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מאוד
12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שאני יודעת. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דניאלה, רותי, ויקי. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת מספיקה, אבל הסובקווה לא שום דבר אחר
16. חיות מחמד: תוכי, מלוצ´י. הייתה גם תוכית, אבל היא התאבדה... 17. סרט מועדף: רקורד חזק, הקוסם מארץ עוץ, 12 קופים, סאות´-פארק (ועוד מליון שאני לא זוכרת כרגע) 18. מוזיקה בכללית: כל עוד זה לא פופ או מזרחית- I´m good. 19. מכונית אידיאלית: מכונית זה לא הדבר שאני חושבת עליו כרגע... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מזניב, Bitca. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: איטלקי, סיני. שנוא: עלי גפן... (זה מה שעלה לי עכשיו) 23. חבר\ה לעתיד: אין. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : אבא לא גר בבית, אבל מסתדרים בסדר. לאמא יש תקופות של הכחשה שיש לה ילדים, אבל בד"כ אנחנו מסתדרות. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: L.A 27. ממתק מועדף: Twix. 28. נעליים מועדפות: אין. 29. שיר מועדף: Romeo and Juliet/Dire Stairs, Full of Grace 30. אתר מועדף: www.starry-night.net 31. ספורט מועדף: לא אוהבת ספורט ממש. אבל אם משהו אז... טניס I guess 32. אם היית מואשם בפשע מה הוא היה: ____ 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת שום דבר עכשיו. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח. יש הרבה חופש
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מה זאת אומרת
36. אוספים: בעבר- ברביות, מכתביות ומדבקות. היום כלום. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: חרקים. על כל סוגיהם. מהגדלים עד הבלתי נראים. בעה
38. תגיד מילה טובה על ... : Buffy Rules
39. ספר מועדף: לא יודעת... אני דיי בורה בענייני ספרים
40. עיתון מועדף: הירחון של באפי
41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי
ואנג´ל ובנות גילמור ומכושפות (כשאני במצב רוח) 42. כמה טיפ מהחיים: ... 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: אין לי דעות פוליטיות. אבל אני לא בעד ´להרוג את הערבים´ או דברים כאלה. 44. מתוק או חריף: מתוק. 45. חום או קור: קור. 46. מכתב דואר או אי מייל: אי-מייל. 47. זמר אהוב: אין. אולי... פרדי מרקורי (לא מעריצה, אבל אוהבת את הקול שלו) 48. זמרת אהובה: וונדה שפרד, שרה מכלכלן... 49. להקות: לא מעריצה אף אחת, אבל אוהבת לשמוע קווין. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות
היפה והחיה... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: נקבה, בת 16, נטולת חיים, Buffy freak. 52. אתה שונא אנשים ש..: נושמים. 53. אתה שונא מקומות ש..: בהם נמצאים אנשים. 54. אני אוהב/ת: באפי, בנייה ועיצוב אתרים. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חברות שלי, אני מניחה. לא א-ה-ב-ה, אבל עדיין. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: רוב האנשים מבית הספר שלי. לא יוצא לי להכיר המון חוץ מזה... 57. מה הכי מגעיל אותך: שוב, ח-ר-ק-ים
58. מה את/ה הכי אוהב?: אמ... לישון ולבהות בקיר. 59. משפטים שלך לסיכום: It must be bunnies

Schnickelfritz

New member
32.

לא הבנתי את השאלה כי מיהרתי. אם היית מואשם בפשע מה הוא היה: רצח. אני לא יודעת של מי, אבל רוב הסיכויים שזה יקרה בעתיד.

ScoobyGang girl

New member
חן, את אוהבת את רקורד חזק?? ../images/Emo2.gif

איזה אדירה!!!!! (סליחה על ההתרגשות... פשוט אני מתה על הסרט הזה והייתי בטוחה- בגלל התגובות סביבי- שאני היחידה... איזה כיף!!!!) אוקי, נרגעתי...

Schnickelfritz

New member
גם אני הייתי בטוחה ../images/Emo13.gif

אבל, כן- אני בהחלט מתה על הסרט הזה. ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים (God bless the VCR). סרט מ-ע-ו-ל-ה

matanbu

New member
אני אני אני!

1. השם שלי: מתן בוגנים 2. כינוי\ם: מתן! 3. ארץ לידה: אילת נחשב ישראל? 4. בית ספר ומסלול: מעלה שחרות ביוטבתה, מסלול אומנות: מוזיקה, תאטרון וספרות מורחב. 5. איך היית רוצה להיקרא: מתן! 6. תבלין מועדף: מממ.. מרק עוף אינסטס של תלמה! 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה החיים שלי!!! 8. דאורדורנט\בושם: הוגו בוס לגברים! דאורדורנט ספיד סטיק לגברים 9. שמפו וקונדישינר: מי בכלל מתרחץ... הכי טוב טבעי :) 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי מי הם ועד כמה הם יקבלו את זה בצחוק 12. צבע מועדף: ירוק יער 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא נמצאתי אשמה, טפו טפו 14. חברים\ות הכי טובים\ות: החברה שלי רעות 15. כרית אחת או שתיים או יותר: כמה שיותר 16. חיות מחמד: הלוואי והיה 17. סרט מועדף: ממ. מועדון קרב, מטריקס, HAIR, כלמיני סרטי קאלט. 18.מוזיקה בכללית: אין דבר כזה ב"כללית". אני שומעת הרבה ומנסה ליצור גם בעצמי קצת... בעיקר אגדות רוק (ראו פורום), מוזיקה אתנית, קלאסית... 19. מכונית אידיאלית: למבוריגיני אדומה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "THAT HAPPENS" 21. אוכל מועדף\ שנוא: דיאט קולה...דיאט קולה...דיאט קולה.... ופטריות ופופקורן! 23. חבר\ה לעתיד: אשתי רעות 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: רטורי, עבור :) בטח שכן. 25. היחסים עם ההורים : אל תשאלו 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אמסטרדם... אבל כל עיר בכל העולם טובה לחודש... 27. ממתק מועדף: טופי... יאמ יאמ יאמ... ואנרג´י. 28. נעליים מועדפות: נעלי באולינג המושלמות שלי (ראה תמונה) 29. שיר מועדף: משתנה... 30. אתר מועדף: הפורומים של תפוז והאימייל שלי 31. ספורט מועדף: סקס אלא מה 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: שימוש בסמים לצריכה אישית 33. הרגע הכי משפיל בחייך: כל הסטחות שדפקתי בחיי הם רגעים משפילים 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אם הייתי?! טוב. הייתי עושה טובה ל... חברה שלי... והשאר שמור במערכת. 36. אוספים: חומר על באפי בקלסר ענקקקק (אבל ישן, כבר לא ממש אוספת). 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמישהו יסתכל עליי מהחלון... אימלה... ושיצטרכו לדפוק לי זריקה כמו לזו ב"ספרות זולה"... עוד יותר אימלה.. 38. תגיד מילה טובה על ... : עצמי? הכל טוב תודה 39. ספר מועדף: "באדולינה" / גבי ניצן (אם אני לא טועה) 40. עיתון מועדף: ON OUR BACKS מגזין אינטרנט עם פורנו לסבי משו משו! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי! 42. כמה טיפ מהחיים: תחייכו... 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: עלה ירוק ומר"צ 44. מתוק או חריף: שניהם! 45. חום או קור: מממ. אילתית. פושר. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: פרדי מרקורי... ג´ים מוריסון... רוג´ר ווטרס... בוב דילן... קשה קשה 48. זמרת אהובה: רק אחת! ענבל פרלמוטר! 49. להקות: קווין, דורס, פינק פלויד, ביטלס, ג´טרו טול, ג´נסיס, זפלין, אורייה היפ, דיויד בואי, 10 שנים אחרי, דייר סטריט, קלפטון, הנדריקס.... 50. סרט מצוייר אהוב: פוקימון ופיטר פן של דיסני 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מתן מוזיקה דיאטקוק באפי 52. אתה שונא אנשים ש..: אנשים אטומים צרי ראיה גזענים הומופובים לא מקבלים את כל בני האלוהים ומזהמים את הים. יאק. תמחזרו! 53. אתה שונא מקומות ש..: אנשים הומופובים נכנסים לי לתחת! 54. אני אוהב/ת: סקס. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: המשפחה שלי.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא יפה לשנוא... 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים שעושים פלייבק בהופעות! ואנשים שלא ממחזרים! ואת העולם ההרוס שלנו שמרוב שנגמרים המשאבים תודה לנו אנשים ונכחדים חיות שוב תודה לנו האנשים והלוואי שהשמש כבר תשרוף אותנו (עוד בערך 2000 שנה זה יקרה, אל תדאגו אחיי!) 58. מה את/ה הכי אוהב?: סקס. 59. משפטים שלך לסיכום: תשתו דיאט קולה, תחייכו, תאהבו, תמחזרו, תראו באפי והכי חשוב תהיו אמיתיים וחופשייםםםםםםם LOVE PEACE AND HARMONY PEOPLE!

ד י י ז י

New member
אני אוהבת שאלונים!

1. שם: יעל. (צריך גם משפחה?..) 2. כינוי\ם: באינטרנט - דייזי, מיס אידית´, טארה... (משהו שם לב למוטיב? כלשהו? *פרצוף תמים*) 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: תיכון אזוי גדרה. אין מסלול.. עדיין כיתה ט´.. 5. איך היית רוצה להיקרא: לא יעל. יאאאאק. אם שם לועזי אז גרייס, אבל עברי אין לי מושג. 6. תבלין מועדף: אמממ.. מלח בכמויות. אה , וחומוס. הולך עם הכל. 7. שתיה מועדפת: בירה שחורה. ודיאט ספרייט עם דיאט פפסי. 8. דאורדורנט\בושם: אמממ.. נטורל פורמולה וג´דור. 9. שמפו וקונדישינר: *הולכת לבדוק* finesse ואין קונדישנר, שיער קצר. 10. האם שחית בעירום פעם: אולי כשהייתי קטנה.. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן! 12. צבע מועדף: שחור ובורדו. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממ... פעם תפסו אותי מחטטת לאחותי בחדר.. זהו בערך. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: הילה. היא הכי. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: 1. שתיים עושות לי כאב ראש. 16. חיות מחמד: קושקוש ופפסי (כלבים) ומותק, בונבון,מרשמלו,קינלי,ודונה חתוים (עדיין מחכה לעוד חתולה לקרוא לה מיס קיטי פאנטסטיקו..) 17. סרט מועדף: אמממ.. "יש לך הודעה" אני חושבת.. קיטשי אני יודעת. אה, והמטריקס. 18.מוזיקה בכללית: אלטרנטיב רוק. 19. מכונית אידיאלית: קלנועית. תמיד היתה לי חיבה אליהן. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: you don´t say. bloody hell לאחרונה. הרבה אנגלית. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוהבת - סיני ותבשיל כפרי. שונאת פטריות. 23. חבר\ה לעתיד: דיוויד בוריאנז (מותר לפנטז..) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: not realy...
25. היחסים עם ההורים : בסדר. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בריטניה. מלא גשם והמון מוצרי באפי.
27. ממתק מועדף: "צ´יווי" חטיפי גרנולה. אני מכורה. 28. נעליים מועדפות: ספורט של סקטצ´רס. 29. שיר מועדף:belive (K´s choise) lucky (Bif naked) full of grace (sarah mclachlan) 30. אתר מועדף: אמממ... "remeber me" i guess.. 31. ספורט מועדף: שחיה, הליכה (רק עם דיסקמן!). 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: אדישות. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור לי רגע כזה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה אני חושבת. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמבר בנסון. 36. אוספים: קלטות באפי , אם אפשר לקרוא לזה אוסף. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להשאר לבד. 38. תגיד מילה טובה על ... : חורף. איזה כיייייף! 39. ספר מועדף: לא קראתי ספר כבר המון זמן.. בעיקר פנפיקים. 40. עיתון מועדף: המגזין של באפי? לא יודעת.. אף פעם לא קראתי אותו.. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי אוף קורס.. אנג´ל, חברים. 42. כמה טיפ מהחיים: תעשה מה שעושה אותך שמח. 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: אין עמדה. דיי באמצע אני חושבת. 44. מתוק או חריף: מתוק. 45. חום או קור: קווווווווווור. 46. מכתב דואר או אי מייל: שניהם. 47. זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר. 48. זמרת אהובה: שרה מקלחלן, פיבי בופה. 49. להקות: garbage, our lady peace, K´s choice, four star mary 50. סרט מצוייר אהוב: מולאן. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מוזרה , ביישנית, מופנמת, אובססיבית. 52. אתה שונא אנשים ש..: חייבים תשומת לב כל הזמן. 53. אתה שונא מקומות ש..: לא שונאת שום מקום בעיקרון... אולי כלא.. אבל אני לא בטוחה, אף פעם לא הייתי שם.. 54. אני אוהב/ת: to doodle. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אמממ.. החברים שלי אני חושבת.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אשתו של דיוויד בוריאנז (
) וג´וס כמובן. 57. מה הכי מגעיל אותך: ערסים, ומכנסיים מתרחבים לבנים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: באפי, מוזיקה, לקרוא פנפיקים, להיות עם חברים. 59. משפטים שלך לסיכום: Buffy & Angel 4 ever! (עצוב.. אני יודעת.)

ד י י ז י

New member
טעות..

תיכון אזוי גדרה = תיכון אזורי גדרה. סורי. אה , וטדאאאאא!! אני הכנתי! is it preaty?

cassie88

New member
יו!!!!!

גם אני מתה על מולאן :) Sister!!!!!! ואנשים אומרים שזה לא יפה... כלבים!

talrv

New member
this is me..

1. השם שלי: טל רביד 2. כינוי\ם: טלטול, טלוש 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: דה שליט (רחובות) 5. איך היית רוצה להיקרא: טל, הכי פשוט שיש 6. תבלין מועדף: סוכר, נחשב? 7. שתיה מועדפת: תמיד קוקה קולה 8. דאורדורנט\בושם: נואה 9. שמפו וקונדישינר: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: עוד לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מי לא? 12. צבע מועדף: כחול וצהוב (נפרד! לא ביחד!!!! בית"ר י-ם לנצח..) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממממ.. לא שידוע לי.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש, אני אמורה לפרט שמות? יעזור לכם? 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת, לפעמים שתיים 16. חיות מחמד: הלוואי 17. סרט מועדף: גריז 18.מוזיקה בכללית: רוק, ישראלי וגם לא 19. מכונית אידיאלית: פורשה בוקסטר, בהחלט 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אמממ.. אממממממ.. אההההה.. לא יודעת! 21. אוכל מועדף\ שנוא: פסטה! כל הרטבים כל הסוגים! פשוט חולה על פסטה! יש המון שנואים, פלפל, חומוס, טחינה, מלפפון חמוץ ועוד.. 23. חבר\ה לעתיד: חיחי.. סודי
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אממ.. אמממממ.. למה לא? 25. היחסים עם ההורים : טובים, תודה רבה.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארה"ב, עדיפות להוליווד 27. ממתק מועדף: טופי! פרוטלה.. וכמה ממתקים נהדרים שאמא שלי הביאה מאמסטרדם ואין לי מושג איך קוראים להם 28. נעליים מועדפות: אממממ... אין.. 29. שיר מועדף: כרגע, ואני מדגישה, כרגע, Bitch של מרדית´ ברוקס, ושיריהם השונים של סאבאג´ גארדן (truly, madly, deeply ועוד..), וזה לא כולל באפי. אה, וניו יורק - רפיח של שייגעצ.. ואנג´לס של רובי וויליאמס, ולכתוב רק אחד זה בלתי אפשרי. 30. אתר מועדף: אממ.. www.sunnydale.co.il 31. ספורט מועדף: כדורגל (בית"ר ירושלים כמובן) 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: גניבה, רצוי של כסף 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אמממ.. לא עולה לי משהו כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח, יותר חופש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמממ.. שאלה קשה.. אני אצטרך לחשוב על זה, לא חסרות בנות יפות בעולם. 36. אוספים: תמונות וקבצי וידאו של באפי, עד כמה שהמחשב שלי מסוגל להכיל 37. מה הפחד הכי גדול שלך: עכבישים, נחשים וג´וקים 38. תגיד מילה טובה על ... : לא הבנתי.. על מי? על ג´וס וידון, על זה שהוא קיים? 39. ספר מועדף: כרגע, אחיין הקוסם, סדרת the chronicles of Narnia, לואיס קרול 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): המורדים.... סתם
בטח שבאפי.. 42. כמה טיפ מהחיים: seaze the day, ´cause tomorrow you may be dead.. 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: נטייה ימנית 44. מתוק או חריף: מתוק! לא סובלת חריף! 45. חום או קור: אאאאא.. לא זה ולא זה.. 46. מכתב דואר או אי מייל: [email protected] - מכתבים יתקבלו בברכה 47. זמר אהוב: רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: אבריל לאווין כרגע 49. להקות: שייגעצ, סאבאג´ גארדן ולא עולה לי עוד בראש כרגע 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא יודעת מה להגיד 52. אתה שונא אנשים ש..: שלא כנים לגבי עצמם 53. אתה שונא מקומות ש..: מסריחים..? 54. אני אוהב/ת: את ניקולס ברנדון 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אני עוד בהתלבטות אם קיים דבר כזה.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: בן לאדן ושות´ 57. מה הכי מגעיל אותך: בן לאדן ושות´ 58. מה את/ה הכי אוהב?: באפי, בית"ר, וניקולס ברנדון 59. משפטים שלך לסיכום: אמממ... עוד משהו? לא הספיק לכם?

ואני...

1. השם שלי: ליאור 2. כינוי/ם: אני אגיד רק אם אני ארצה להביך את עצמי. ואני לא רוצה
3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון קרית חיים. מסלול? יש מקצועות בחירה: ביולוגיה, כימיה ופילוסופיה (כן, כן פילוסופיה. מה הקשר? אין לי שמץ!). 5. איך הייתי רוצה להיקרא: טוב לי עם ליאור. 6. תבלין מועדף: מלח והרבה. 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה! אבל אני מכורה לשוקו, ואם קר אז תה עם הרבה סוכר. 8. דאודורנט/בושם: (בושם) oui, clinique happy, hugo boss deep red. 9. שמפו וקונדישינר: בדר"כ פינוק. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. ואני בספק אם אני ארצה לעשות את זה. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח, אבל תלוי על מי
12. צבע מועדף: כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שזכור לי. 14 חברים/ות הכי טובים/ות: שני וזהבית. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: שתיים. איך אפשר לישון עם אחת? 16. חיות מחמד: לא. אבל לא הייתי מתנגדת ללברדור
17. סרט מועדף: אמריקה X. 18. מוזיקה בכללית: רוק על סוגיו. 19. מכונית אידיאלית: קרוב לבית שלי חונה אאודי ספורט מדהימה. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "משעמם לי". "לא הבנתי כלום במתמטיקה". 21. אוכל מועדף/שנוא: מקדונלדס הם הפייבוריטים שלי! אבל גם השניצל של אמא, ושל השכנה, ספגטי, ודברים פשוטים יחסית. שנוא? כל המאכלים הרוטטים שמדיפים ריח רע למיהם. 22. חבר/ה לעתיד: haven´t though about it yet. 23. ? אין סעיף כזה ? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אממ... שיהיה
25. היחסים עם ההורים: טובים מאוד (טפו טפו טפו
). 26. העיר/ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון. 27. ממתק מועדף: שוקולד אגוזים. יאמי. 28. נעליים מועדפות: סניקרס של vans. 29. שיר מועדף: יש כל מיני. אבל בואו נגיד שקשה להמאיס עלי את stairway to heaven של לד זפלין, ו paranoid android של רדיוהד. 30. אתר מועדף: ynet. והפורומים בתפוז: באפי, אגדות רוק, מוזיקה אלטרנטיבית. 31. ספורט מועדף: כדורגל (מכבי חיפה!!!) וכדורסל (ניחשתם נכון- מכבי ת"א) 32. אם היית מואשם בפשע מה הוא היה: נהיגה איטית מדי. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת, אבל כולי תקווה שלא היו יותר מדי. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: אין כמו ל"ג בעומר. חברים, על האש, מדורה וקרוב לסיום שנת הלימודים. שילוב מושלם! 35. אם היית לסבית/הומו למי היית עושה טובה: ווילו? 36. אוספים: אין. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא להסתדר בחיים. 38. תגיד מילה טובה על...: העונה החדשה של באפי, והעונה ה9 של חברים (שפשוט קורעת אותי מצחוק no matter what). 39. ספר מועדף: לצערי אין לי את הסבלנות לקרוא ספרים. אבל הספר לבוק ריפורט אחרון שלי היה ממש חמוד- Love Story, קליל, קיטשי וחמוד. 40. עיתון מועדף: נהנית לקנות Seventeen מפעם לפעם. "24 שעות" של ידיעות, ו 7 ימים, גם כן ידיעות. 41. סדרת טלויזיה מועדפת (אהם): איך לא- באפי. אבל יש לי אובססיה גדולה גם לחברים. 42. כמה טיפ מהחיים: אל תלחצו ממתמטיקה! ותזכירו לי להשתמש בטיפ הזה גם כן. 43. משהו פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים: אין לי ממש דיעה פוליטית. אני חושבת בגדול שאריק שרון הוא ראש ממשלה טוב, והוא לא אשם בהרבה מאוד דברים שדווקא כן מאשימים אותו. למפלגת שינוי, יש כמה וכמה עקרונות שאני מאוד תומכת בהם. 44. מתוק או חריף: תלוי במה. אבל בכלליות- מתוק! 45. חום או קור: בקיץ קור, בחורף חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל. למי יש כוח לבולים? 47. זמר אהוב: בק. 48. זמרת אהובה: אין. 49. להקות: יש לא מעט: לד זפלין, נירוונה, מטאליקה, רדיוהד, סטון טמפל פיילוטס, קולדפליי, טראוויס. ואלבומים מסוימים של: ג´טרו טול, קינג קרימזון ופינק פלויד. 50. סרט מצוייר אהוב: שרק. 51. תאר את עצמך ב4 מילים: ילדה נחמדה שאוהבת מוזיקה. 52. אתה שונא אנשים ש...: אין להם אופי. 53. אתה שונא מקומות ש...: אפשר להחנק בהם מסירחון. 54. אני אוהב/ת: את המשפחה שלי.
55. מיהו/י האהבה האפלטונית שלי: אמממ... נקודה טובה. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: משתדלת לא לשנוא. אבל אני לא אוהבת קמצנים וכפויי טובה. 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים מסריחים (לא קללה, אנשים שפשוט מדיפים ריח רע). 58. מה את/ה הכי אוהב? לא הייתה כבר שאלה דומה לזה בסעיף 54? אני אוהבת שאני יכולה לעשות מה שבא לי. לצאת עם החברים שלי, לראות טלויזיה. לשמוע מוזיקה ולהרגע... 59. משפטים שלך לסיכום: תודה על הזמן שהקדשתם כדי לקרוא את ה"תעודת זהות" שלי.

אוו אוו!

1. מיכל
2. מִכלוֹל (אפילו ניקדתי!) 3. ישראל
(כמה לא מקורי מצדי) 4. ביצפר הלל.... מסלול? מחוננים.
5. אמ. מיכל? 6. זו חתיכת שאלה מוזרה. נגיד ש.... אה.... מלח! 7. קולה/לימונדה (תלוי בסוג ובמצברוח) 8. שנייה, אני אלך לבדוק. מסתבר (תמר, את יודעת איך לקרוא את זה
)(סלבית שכמותך)(
) שיש שניים. נגיד אחד? Dove. כל כך לא מקורי! 9. אה....... Head & Shoulders? המרכך משתנה (זה נושא שאשכרה משנה לי *מסתכלת באהבה בשיערה*) 10. לא. רגע. האמבטיה נחשבת? כי פעם שחיתי שם.
(זה היה כשלמדתי לצלול
) 11. כן. Sigh. (פריד: "רגע, זה בשביל לצחוק עליי?" אני: "כן!" חחחח...) 12. כחול. דודו.
13. שגעון. חרפון. וכו´. 14. אוווו יש די הרבה דווקא: (לאו דווקא לפי הסדר!) לאנה (מור, רבאק, מור), תמר, מאיה, שחר, טל.... כרמל, ירדן... 15. הרבההההההההההההה יותר! 16. אין. היו כמה דגים בדרך (שמתו אחרי שבועיים בערך), כלבה שנשארה אצלינו שבועיים (אבל שמרנו עליה רק לשבועיים, זה לא נחשב), ושלג... שלג הייתה הארנבת הכי חמודה בעולם. והיא מתה. ומאז, הבטחתי לעצמי לא לגדל עוד חיות. כמו לורליי ורורי: We´re not pet persons. 17. ממממ.......... יש ממש מלא, קשה להחליט.
18. המוווון! רוק, פופ-רוקי, פאנק, ישראלי (לא מזרחי, תודה תודה, תודה!), בשום פנים ואופן לא וונאבי ראפ ישראלי (וכו´...)....... אבל אני חייבת לכתוב רק שלושה: הביטלס
, הביץ´ בויז ואלניס מוריסט. יש עוד הרבה, אבל אלה בעיקר. 19. מממממ.... אני מניחה שאיזה דגם יפה של מרצדס או BMW. משהו עם גג נפתח. כסוף, ככה. 20. וויש, יש הרבה: וויש, דודו, זה לא מצחיק אפילו, אני ארביץ לך/לו/להם/למורה/למחשב/לעט/לעודד/לתמר/לשחר/לאדם הקרוב ביותר/לחףץ הקרוב ביותר/וכו´, באג, טריסטן, כאילו (guilty as charged), איק!, סלב, עמוק
, לאנה, Willow´s not driving stick anymore, שירים מבאפי (אני ותמר שרות אותם נון-סטופ
), ועוד רבים וטובים... 21. מועדף: של סבתא (
אני ונאור - אחשלי - הגענו למסקנה שמה שבתא עושה הוא טעים. פעם אפילו הכנו איתה את הצ´יפס, והיא לא עושה שומדבר שונה! זה פשוט... טעים יותר... כזה), מאכל אהוב: לימון (ושמישהו יגיד לי שזה לא מאכל
)(רמז: אל), מאכל שנוא: אני מניחה ש.... כבד. כן, כבבד. יאק. 22. (איפה 22?
) 23.
24.
לא...? אלוהים, אני בת 13 וחצי, תודה.
25. בסדר.
26. ניו יורק, ארה"ב או לונדון, אנגליה. 27. מממממ............................. משהו טעים? 28. הנעליים המדהימווות שלי! או אולסטאר, למרות שאין לי אולסטאר, הן פשוט יפות בטירוף. 29. אווו! ב-ד-י-ו-ק החלטתי על שני שירים אהובים עליי! ואף פעם לא היה לי שיר אהוב, כי תמיד היו כל כך הרבה שאהבתי... כלומר, עדיין יש, אבל סופכלסוף החלטתי! זה זמני, אבל: (זה שניים, תתמודדו
)
Elanor Rigby Penny Love​
שניהם של הביטלס האגדיים.
. 30. forums.tapuz.co.il/gilmore
31. כדורגל. 32. שגעון טוטאלי. 33. אמ............. לא עולה שומדבר לראש.... אבל אני אגיד את האחרון: כשפגשתי את לאנה בלונה פארק וברוב כשרוני העפתי את הפלאפון ל... מקום. חחח... זה היה מצחיק
34. פסח! ארוך...
וגם יושנים כולם אצל סבתא ואיזה קטעים פה ווהוו (כולם being בערך 35 אנשים, קצת יותר. ברוך הבא - המשפחה-המורחבת-אך-המצומצמת שלי
) אבל מצד שני, ט"ו בשבט זה חג קדוש! (אני ישנה אצל לאנה
) 35. לוידעת.
36. אוו, אווו, יש לי אוסף של פתקי איחור וכאלה. נו, אלה שנותנים למורה.
37. ממש אין לי מושג. אני מניחה שאני אצטרך לחיות עוד קצת כדי לגלות... (אבל אני מניחה שלהקבר חיה או להשאר לגמרי לבד) 38. טריסטן! יעני, צ´אד מייקל מוריי. איק. אבל לדבר על מישהו שאני מכירה? אה...... תמר חמודה. לאנה היא טוויני. פיק יור פיק. 39. אליס בארץ הפלאות (מקום ראשון) ואליס מעבר למראה (מקום שני) של לואיס קרול. ספר כל כך עמוק, וזה לא בציניות. *אני הולכת להרצות* זה ב-כ-ל-ל לא ספר לילדים, יש לו משמעויות כאלה עמוקות! יש שוליים של מרטין גרדנר, ושל רנה... שכחתי את שם המשפחה, סליחה. בכל אופן, יש שם כל כך הרבה דברים על לוגיקה, פילוסופיה, מתמטיקה......... ובכלל, הספר גם יפה בטירוף, ונורא מצחיק. מומלץ! (הגרסה באנגלית, או המתורגמת - המלאה!) 40. TIME. 41.
(בנות גילמור) 42. Take the time to run through the rain. 43. אין, פשוט אין. אם ממש הייתי חייבת, אז מנהיג דגול - רבין (מאישי ארצישראל). 44. מתוק. (אבל חמוץ רולז!) 45. קור.
46. למרות שימושי הרב (ביותר!) באי מייל... בדואר. אין כמו לקבל מכתב. (אלא אם כן זה חשבונות
)(בטח שאין כמו... מתוך אליס
) 47. אמ. זמר? אויש. נו. אני אוהבת שירים בעיקר, נו. אויש. 48. אלאניס מוריסט. 49. הביטלס (מקום ראשון), הביץ´ בויז (מקום שני).... כרגע, גם דה קולינג נמצא אי שם ברשימה... 50. אלאדין, אנאסטסיה... 51. אני. מאוד. משוגעת. דודו
. 52. משקרים *שיעול* זלטה *שיעול* (אני מזה מקווה שהיא לא תקרא את זה
), או שהם צבועים בטירוף *שיעול* מישהו שאני לא אגיד את שמו *שיעול*. 53. לומדים בהם. לא, זה לא טוב, כי אני אוהבת את האוניברסיטה... שיט. אמ................. שאין בהם שלג? *perky* 54. שלג! ולימון! וחורף! וטריסטן! ו
55. מממ... לא אומרת.
56. *לחשתי את השמות* אבל אני לא אגיד אותם.... כי שניהם אשכרה חושבים שאני חברה שלהם.... ואני לא רעה... אני לא אגיד להם...
57. ג´וקים וחרקים למיניהם, וכן, דברים כאלה... ריריים... מגעילים. יאק. איך לעזאזל הם יכלו להכנס לתוך הבריכה של המטר וחצי של דיונונים מתים בFear Factor, לא אדע.
58. את החברות/חברים שלי, משפחה, חורף... 59. Of all the things I´ve lost I MISS MY MIND the most.
יאפ, זאת אני...

../images/Emo6.gif

"היו כמה דגים בדרך / שמתו אחרי שבועיים בערך" חחחחחחחחחח......... ועוד משהו ל-20. רבאק. דודו.

וזאת האמת לאמיתה חברים!

1. השם שלי:מיה קשת 2. כינוי\ם:מיולי, מיוש, מיינקה(המורה שלי למתמטיקה-אל תשאלו) 3. ארץ לידה:ת"א! 4. בית ספר ומסלול:עירוני ה´,(מסלול=מגמה?)סוציו-פסיכו, היסטוריה 5. איך היית רוצה להיקרא:מיה לא טוב? 6. תבלין מועדף:מלח!ורק מלח!(ולפעמים גם פלפל) 7. שתיה מועדפת:ספרייט וכמה שיותר יותר טוב! 8. דאורדורנט\בושם:מי שם?סתם..לא זוכרת איך קוראיםלו, אבל זה ספריי:) 9. שמפו וקונדישינר:קרליין 10. האם שחית בעירום פעם:עוד לא יצא לי.. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:הממ.....לצחוק על חברות שטוחות נחשב?ועל האף והאזניים הגדולות שלהן?(אבל זה הכל בהומור!:)) 12. צבע מועדף:הנישה שלי!סגול! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:העתקתי ממחברת במש"ב באזרחות והמורה תפסה אותי.... 14. חברים\ות הכי טובים\ות:טל שלי...ורעות המתוקה חובבת באפי שכמותי:) 15. כרית אחת או שתיים או יותר:תלוי לאיזו תקופה בחיים מתייחסים.....כרגע שתיים שטוחות, אבל הייתה תקופה שהיו לי כריות ענקיות, אבל למי אכפת? 16. חיות מחמד:אוגרים שנזרקו לרחוב על ידי אבא נאצי(psycho dad!) 17. סרט מועדף:שדה החלומות 18.מוזיקה בכללית:רוק שקט 19. מכונית אידיאלית:כל רכב 4x4 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"אני בת 16 אני לא תינוקת"(ראה בת הים הקטנה של דיסני מדובב לעברית-גאוני!) 21. אוכל מועדף\ שנוא:אוכל יפני/תאילנדי/סיני- כל עוד זה עם אטריות דקות אני מרוצה 23. חבר\ה לעתיד:
אין תגובה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:טחחח... 25. היחסים עם ההורים:קצת מכות פה שם..סתם..רבים משלימים רבים משלימים וחוזר חלילה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ארה"ב, רק כדי לראות באפי עונה 7! 27. ממתק מועדף:שוקולד בסקוויט עם נוגט!ממ... 28. נעליים מועדפות:אולסטאר!(למרות שאין לי..):) 29. שיר מועדף:everything של lifehouse מרוזוול 30. אתר מועדף:הפורום הזה ואתרי באפי למיניהם! 31. ספורט מועדף:כדורשת שחיהה וחדר כושר 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה:העתקה במש"ב וגניבת ממתקים:) 33. הרגע הכי משפיל בחייך:בטח יש הרבה, אבל אני לא מצליחה להיזכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פורים -ביומולדת שלי! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:מה זאת אומרת? 36. אוספים:קינדר סופרייס!וסנופי! 37. מה הפחד הכי גדול שלך:להידרס(פעם נכנס בי אוטובוס-מילולית) 38. תגיד מילה טובה על ... :החדר המושלם שלי! 39. ספר מועדף:הארי פוטר שולט!:) 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער?(היחידי שאני קוראת) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם):הממ.....בוא נחשוב, משהו עם ב´..לא זוכרת..אה, כן, זאת, "באפי ציידת הערפדים" ורוזוול הנפלא 42. כמה טיפ מהחיים:אל תחתמו עם אנשים שאתם לא מסתדרים איתם על כלום! 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה:שרה מישל גלר לשלטון! 44. מתוק או חריף:מתוק! 45. חום או קור:קור+פוך+שוקו+חבר! 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר! 47. זמר אהוב:צ´אד קרוגר 48. זמרת אהובה:שרה מישל גלר!(הפנאטיות) 49. להקות:גארבג´, ניקל בלאק, לייף האוס, אירוסמית, ובטוח יש עוד אני פשוט לא זוכרת 50. סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה! וגופי-הסרט 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:הבנאדם הכי שמח בעולם! 52. אתה שונא אנשים ש..:משקרים על עצמם ומתקדמים על חשבון חברים שלהם 53. אתה שונא מקומות ש..:מכניסים ערסים 54. אני אוהב/ת:את הפורום הנפלא הזה! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:מתחיל בנ´ נגמר ב-ב´ וחסוי... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אממ..אורי רמון מהיסודי, כמעט כל מי שהיה איתי ביסודי(טראומות ילדות), אבא הנאצי 57. מה הכי מגעיל אותך:אנשים שמדברים על ביולוגיה ופיזיקה וכימיה-מסרטן! 58. מה את/ה הכי אוהב?:את החברות שלי,גלידה מומסת, באפי, ואנשים שמחייכים אליי סתם ברחוב, כי הם נחמדים. 59. משפטים שלך לסיכום:החיים קצרים, אז בואו נמצה אותם לפני שייגמרו, כי לחזור לחיים 3 פעמים יכול לקרות רק לבאפי...

למעלה