אוו אוו!
1. מיכל
2. מִכלוֹל (אפילו ניקדתי!) 3. ישראל
(כמה לא מקורי מצדי) 4. ביצפר הלל.... מסלול? מחוננים.
5. אמ. מיכל? 6. זו חתיכת שאלה מוזרה. נגיד ש.... אה.... מלח! 7. קולה/לימונדה (תלוי בסוג ובמצברוח) 8. שנייה, אני אלך לבדוק. מסתבר (תמר, את יודעת איך לקרוא את זה
)(סלבית שכמותך)(
) שיש שניים. נגיד אחד? Dove. כל כך לא מקורי! 9. אה....... Head & Shoulders? המרכך משתנה (זה נושא שאשכרה משנה לי *מסתכלת באהבה בשיערה*) 10. לא. רגע. האמבטיה נחשבת? כי פעם שחיתי שם.
(זה היה כשלמדתי לצלול
) 11. כן. Sigh. (פריד: "רגע, זה בשביל לצחוק עליי?" אני: "כן!" חחחח...) 12. כחול. דודו.
13. שגעון. חרפון. וכו´. 14. אוווו יש די הרבה דווקא: (לאו דווקא לפי הסדר!) לאנה (מור, רבאק, מור), תמר, מאיה, שחר, טל.... כרמל, ירדן... 15. הרבההההההההההההה יותר! 16. אין. היו כמה דגים בדרך (שמתו אחרי שבועיים בערך), כלבה שנשארה אצלינו שבועיים (אבל שמרנו עליה רק לשבועיים, זה לא נחשב), ושלג... שלג הייתה הארנבת הכי חמודה בעולם. והיא מתה. ומאז, הבטחתי לעצמי לא לגדל עוד חיות. כמו לורליי ורורי: We´re not pet persons. 17. ממממ.......... יש ממש מלא, קשה להחליט.
18. המוווון! רוק, פופ-רוקי, פאנק, ישראלי (לא מזרחי, תודה תודה, תודה!), בשום פנים ואופן לא וונאבי ראפ ישראלי (וכו´...)....... אבל אני חייבת לכתוב רק שלושה: הביטלס
, הביץ´ בויז ואלניס מוריסט. יש עוד הרבה, אבל אלה בעיקר. 19. מממממ.... אני מניחה שאיזה דגם יפה של מרצדס או BMW. משהו עם גג נפתח. כסוף, ככה. 20. וויש, יש הרבה: וויש, דודו, זה לא מצחיק אפילו, אני ארביץ לך/לו/להם/למורה/למחשב/לעט/לעודד/לתמר/לשחר/לאדם הקרוב ביותר/לחףץ הקרוב ביותר/וכו´, באג, טריסטן, כאילו (guilty as charged), איק!, סלב, עמוק
, לאנה, Willow´s not driving stick anymore, שירים מבאפי (אני ותמר שרות אותם נון-סטופ
), ועוד רבים וטובים... 21. מועדף: של סבתא (
אני ונאור - אחשלי - הגענו למסקנה שמה שבתא עושה הוא טעים. פעם אפילו הכנו איתה את הצ´יפס, והיא לא עושה שומדבר שונה! זה פשוט... טעים יותר... כזה), מאכל אהוב: לימון (ושמישהו יגיד לי שזה לא מאכל
)(רמז: אל), מאכל שנוא: אני מניחה ש.... כבד. כן, כבבד. יאק. 22. (איפה 22?
) 23.
24.
לא...? אלוהים, אני בת 13 וחצי, תודה.
25. בסדר.
26. ניו יורק, ארה"ב או לונדון, אנגליה. 27. מממממ............................. משהו טעים? 28. הנעליים המדהימווות שלי! או אולסטאר, למרות שאין לי אולסטאר, הן פשוט יפות בטירוף. 29. אווו! ב-ד-י-ו-ק החלטתי על שני שירים אהובים עליי! ואף פעם לא היה לי שיר אהוב, כי תמיד היו כל כך הרבה שאהבתי... כלומר, עדיין יש, אבל סופכלסוף החלטתי! זה זמני, אבל: (זה שניים, תתמודדו
)
Elanor Rigby Penny Love
שניהם של הביטלס האגדיים.
. 30. forums.tapuz.co.il/gilmore
31. כדורגל. 32. שגעון טוטאלי. 33. אמ............. לא עולה שומדבר לראש.... אבל אני אגיד את האחרון: כשפגשתי את לאנה בלונה פארק וברוב כשרוני העפתי את הפלאפון ל... מקום. חחח... זה היה מצחיק
34. פסח! ארוך...
וגם יושנים כולם אצל סבתא ואיזה קטעים פה ווהוו (כולם being בערך 35 אנשים, קצת יותר. ברוך הבא - המשפחה-המורחבת-אך-המצומצמת שלי
) אבל מצד שני, ט"ו בשבט זה חג קדוש! (אני ישנה אצל לאנה
) 35. לוידעת.
36. אוו, אווו, יש לי אוסף של פתקי איחור וכאלה. נו, אלה שנותנים למורה.
37. ממש אין לי מושג. אני מניחה שאני אצטרך לחיות עוד קצת כדי לגלות... (אבל אני מניחה שלהקבר חיה או להשאר לגמרי לבד) 38. טריסטן! יעני, צ´אד מייקל מוריי. איק. אבל לדבר על מישהו שאני מכירה? אה...... תמר חמודה. לאנה היא טוויני. פיק יור פיק. 39. אליס בארץ הפלאות (מקום ראשון) ואליס מעבר למראה (מקום שני) של לואיס קרול. ספר כל כך עמוק, וזה לא בציניות. *אני הולכת להרצות* זה ב-כ-ל-ל לא ספר לילדים, יש לו משמעויות כאלה עמוקות! יש שוליים של מרטין גרדנר, ושל רנה... שכחתי את שם המשפחה, סליחה. בכל אופן, יש שם כל כך הרבה דברים על לוגיקה, פילוסופיה, מתמטיקה......... ובכלל, הספר גם יפה בטירוף, ונורא מצחיק. מומלץ! (הגרסה באנגלית, או המתורגמת - המלאה!) 40. TIME. 41.
(בנות גילמור) 42. Take the time to run through the rain. 43. אין, פשוט אין. אם ממש הייתי חייבת, אז מנהיג דגול - רבין (מאישי ארצישראל). 44. מתוק. (אבל חמוץ רולז!) 45. קור.
46. למרות שימושי הרב (ביותר!) באי מייל... בדואר. אין כמו לקבל מכתב. (אלא אם כן זה חשבונות
)(בטח שאין כמו... מתוך אליס
) 47. אמ. זמר? אויש. נו. אני אוהבת שירים בעיקר, נו. אויש. 48. אלאניס מוריסט. 49. הביטלס (מקום ראשון), הביץ´ בויז (מקום שני).... כרגע, גם דה קולינג נמצא אי שם ברשימה... 50. אלאדין, אנאסטסיה... 51. אני. מאוד. משוגעת. דודו
. 52. משקרים *שיעול* זלטה *שיעול* (אני מזה מקווה שהיא לא תקרא את זה
), או שהם צבועים בטירוף *שיעול* מישהו שאני לא אגיד את שמו *שיעול*. 53. לומדים בהם. לא, זה לא טוב, כי אני אוהבת את האוניברסיטה... שיט. אמ................. שאין בהם שלג? *perky* 54. שלג! ולימון! וחורף! וטריסטן! ו
55. מממ... לא אומרת.
56. *לחשתי את השמות* אבל אני לא אגיד אותם.... כי שניהם אשכרה חושבים שאני חברה שלהם.... ואני לא רעה... אני לא אגיד להם...
57. ג´וקים וחרקים למיניהם, וכן, דברים כאלה... ריריים... מגעילים. יאק. איך לעזאזל הם יכלו להכנס לתוך הבריכה של המטר וחצי של דיונונים מתים בFear Factor, לא אדע.
58. את החברות/חברים שלי, משפחה, חורף... 59. Of all the things I´ve lost I MISS MY MIND the most.
יאפ, זאת אני...