שלי

1. השם שלי: מלי 2. כינוי\ם: יש מלא 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון רון בת"א אין מסלול זה אקסטרני 5. איך היית רוצה להיקרא: מלי 6. תבלין מועדף: קינמון 7. שתיה מועדפת: פרי שייק (רצוי מהול..:)) 8. דאורדורנט\בושם: משתנה עם הזמן 9. שמפו וקונדישינר: הד אני ד שולדרס (שמפו) הוואי ירוק (קונדישינר 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן 12. צבע מועדף: לבן, כחול כהה, אדום כהה, כתום, ורוד 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אתם לא מכירים אז מה אכפת לכם:)) 15. כרית אחת או שתיים או יותר: 1 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף: אמריקה X 18.מוזיקה בכללית: רוק אלטרנטיבי ומוזיקה שחורה 19. מכונית אידיאלית: חיפושית צהובה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: bloody hell!! 21. אוכל מועדף\ שנוא: אהוב- שוקולד שנוא- קישוא 23. חבר\ה לעתיד: אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא אבל מי כן? 25. היחסים עם ההורים : ככה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: סאנידייל:) 27. ממתק מועדף: טים טאם 28. נעליים מועדפות: אדידס 29. שיר מועדף: skunk anansie: seceretly 30. אתר מועדף: פורום באפי תפוז:) 31. ספורט מועדף: ספורט?! אני?!?! 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: רצח 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור לי כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה בגלל הכסף:) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ווילו:) 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא להגיע לשום מקום 38. תגיד מילה טובה על ... : באפי זה אחלה סדרה ולא אכפת לי מה אומרים 39. ספר מועדף: לא קוראת 40. עיתון מועדף: ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי 42. כמה טיפ מהחיים: live every day as if it was your last 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: ימנית קיצונית 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אף אחד 47. זמר אהוב: אממ... 48. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט 49. להקות: סקאנק אננסי, ק´ס צ´ויס 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 4 מילים לא מספיק:) 52. אתה שונא אנשים ש..: לא מנומסים, שפוטים, צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם הרבה ערסים 54. אני אוהב/ת: את החיים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: המה?! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש אנשים ספציפים... לא לפה:) 57. מה הכי מגעיל אותך: חרקים 58. מה את/ה הכי אוהב?: שוב?! את החיים 59. משפטים שלך לסיכום: אני לא מאמינה שמילאתי את זה!!:) התגובה שלך

אני..

. השם שלי: זיו 2. כינוי\ם: זיושי, דולנד דאק 3. ארץ לידה: ישראל! 4. בית ספר ומסלול: השבעה (הכי שווה!!!!!!1) 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי כמו שאני... לא צריך שמות אחרים 6. תבלין מועדף: שוקלד (
) 7. שתיה מועדפת:מרק שוקולד 8. דאורדורנט\בושם: 212 9. שמפו וקונדישינר: 10 10. האם שחית בעירום פעם: לא!!1 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא ממש.. 12. צבע מועדף: ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: גנבתי מסטיק... אבל לא ראו!(אני פושע סידרתי ממש!) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מתן 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: גרין מייל, מיליונר מי שגומר רשאון 18.מוזיקה בכללית: רוק קל 19. מכונית אידיאלית: מזדה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:נו באמת! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף:שוקולד שנוא:כל הגרוזינים האלה... 23. חבר\ה לעתיד: לעתיד, לא אבל יש לי.. .טל.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים : בסדר... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל...
27. ממתק מועדף: קינד בוואנו 28. נעליים מועדפות: אין 29. שיר מועדף: אין... 30. אתר מועדף: תפוז 31. ספורט מועדף: אין... 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: זה כבר היה...בערך...ע"ע 13 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אין 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאף אחד 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: גבהים 38. תגיד מילה טובה על ... : מתן, הוא חכם... 39. ספר מועדף: הארי פוטר 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם):חברי, באפי, מכושפות, סברינה 42. כמה טיפ מהחיים: לא יודע... 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: אין 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: מה? 47. זמר אהוב: אין 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: מטאליקה 50. סרט מצוייר אהוב:לילו וסטיץ´ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:יפה יפה ושוב יפה 52. אתה שונא אנשים ש..: משוויצים 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים 54. אני אוהב/ת: את אמא
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: טל..
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ליאך, ליאל, ליאל ואמרתי ליאל? 57. מה הכי מגעיל אותך: אוכל סיני 58. מה את/ה הכי אוהב?: שוקולד 59. משפטים שלך לסיכום:יפה יפה ושוב יפה

max2k

New member
59

1. השם שלי: איתי 2. כינוי\ם: מדוזה 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: עתידים. 5. איך היית רוצה להיקרא: גלעד 6. תבלין מועדף: קינמון 7. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 8. דאורדורנט\בושם: speed stick 9. שמפו וקונדישינר: בת אורן 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא. 12. צבע מועדף: לבן 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא, (השמדתי את כל הראיות) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: רותם, דרור 15. כרית אחת או שתיים או יותר: לקריאה שתים, לישון אחת. 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף:GO לא עולה לי משהו אחר. 18.מוזיקה בכללית: לינקון פארק (או מה שמתחשק לי באותו הרגע) 19. מכונית אידיאלית: אמבולנס... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: wazap? 21. אוכל מועדף\ שנוא: נתחי סטייק בקר בסבואי (כן כן, אני הילד הקטן שמירר לכם את החים כל השנים האלו). שנוא- גבינות מסריחות. 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : לא משהו. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק 27. ממתק מועדף: ריסס 28. נעליים מועדפות: נעלים נוחות. 29. שיר מועדף: time of your life 30. אתר מועדף: tapuz 31. ספורט מועדף: טיפוס צוקים והליכה מהירה 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: כבר עניתי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: (כל כך הרבה)... אם זה משפיל למה להעלות את זה בכלל? 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לעצמי, חחח. מה אני אמור לענות כאן? 36. אוספים: בולים, אבנים, מזכרות מארצות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות בהתרסקות מטוס. 38. תגיד מילה טובה על ... : מי שצוחק מהבדיחות שלי. 39. ספר מועדף: שר הטבעות 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי... 42. כמה טיפ מהחיים: אף פעם אל תשאל את עצמך אם אתה הולך להסמיק 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: מרצ´ 44. מתוק או חריף: חריף 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב: אמינמם אולי 48. זמרת אהובה:? 49. להקות: לינקן פארק 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות/סאות´פארק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ... 52. אתה שונא אנשים ש..: מתלהבים מעצמם, מרגישים טוב כשאחרים מרגישים רע, צדקניים מדי. 53. אתה שונא מקומות ש..: מרגישים את המוזיקה דופקת על החזה. 54. אני אוהב/ת: להיות לבד. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הכלבה שלי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ______ 57. מה הכי מגעיל אותך: מסטיקים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: שקט 59. משפטים שלך לסיכום: כאילו WOW כאילו דא כאילו איזה משוגע. כאילו ציף-ציף פה, כאילו ציף-ציף שם. וזה כאילו שאתה כזה הכי טוב בעולם.

לiלה

New member
O.K

1. תמר 2. תמרי \ לולה 3. ישראל 4. הלל 5. אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה... 6. פלפל שחור 7. קולה ושוקו 8. FA 9. פנטן לשיער רך ונעים למגע (או איזה קשקוש כזה)... 10.רק באמבטיה. 11.כן (מיכל יודעת). 12.שחור (ווה הה הה!). 13.לא. 14.מיכל, רוני, מאיה, שחר. 15.הא? 16.אין (
). 17.CENTER STAGE 18.אם... אין לי סגנון אהוב אבל אני אוהבת אבריל לאבין וסופי אליס בקסטור ורובי וויליאמס וקלי קלרקסון (אמריקאית מפורסת באמריקה).. 19.BMW 20.כל דבר עם המילה מוח: כואב לי במוח, זה לא בריא במוח, דפוק לי במוח, מעצבן לי במוח וכו... \ WILLOW IS NOT DRIVING STICK ANY MORE (תתפלאו בכמה הקשרים אפשר להשתמש בזה...). 21.אהוב: פטוצ´לי (משהו של סבתא) שנוא: טונה. 23.אין. 24.בטח... באיחוד באיזור התנוכים של האוזניים! 25.כמו כל יחסים עם הורים. 26.ארה"ב 27.בראוניס 28.דוקטור מרטינס 29.A MOMENT LOKE THIS (של קלי קלרקסון) 30.אהם.... 31.ריקוד (זה ספוקט נכון?) 32.לא. 33.לא יודעת (קשה מידי). 34.פורים. 35.לכל אחד חוץ מ... חברות (יאק). 36.כלום. 37.עכבישים 38.מיכל: את לא מרביצה כל כך חלש.... 39.אליסה בארץ הפלאות 40.מעריב לנוער (מה אני צריכה לקרוא עיתונים רציניים כשאפשר לקרוא זבל?) 41.באפי (כאילו, דה!) 42.אנשים משוגעים הם אנשים שצריך להעריץ! החיים הם לא משהו שאמור להיות שמח או טוב אתה פשוט אמוור לחיות אותם! אל תגשים לעולם את כל חלומותיך ללילה אחד. 43.אני די היפית בדברים האלו 44.מתוק. 45.קור. 46.פורום (אין כזאת אופציה אז הוספתי. 47.רובי וויליאמס. 48.אם..... לא יודעת. 49.אין. 50.פוקהוטס 51.חכמה, יפה, מושלמת, צנועה. 52.מתרברבים (שפה על רמה!). 53.יש בהם אנשים שמתרברבים. 54.שוקולד, ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה. אני אוהבת ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבי. אני אוהבת את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו. ואת האביב ואת מה שעכשיו... 55.הא? 56.אנשים מסויימים מהכיתה שלי שאת שמם לא אפרסם ברבים אבל הן (*שיעול* היא *שיעול*) ילדה דפוקה שמספרת כל היום סיפורים מה**ת. 57.עכבישים 58.לחלום 59.i´m not opinionated i´m just allways right.

הזכירו אותי! הזכירו אותי!

וכמה פעמים........ עכשיו, אני אקרא רגע, אני זוכרת שהיה משהו שכתבנו אותו דבר... אה, באנשים השנואים? *שיעול* אהמ, זה גם קצת אצלי.... אבל לא יאמן שלא כתבנו על.... נו, את יודעת מי. מיהי. השנייה. נו. וב-59. גם אני כתבתי את מה שכתוב על המחזיק מפתחות של מאיוש.... לא, שלי, מאיוש נתנה לי. איק. ו, ו, ודברתי עם לאנוש עכשיו, אבל זה לא קשור..... אה, ותודה! אני באמת לא מרביצה חלש כל כך. ואני גם לא אוכלת לאט. בכלל לא.

formersusan

New member
ok, my turn

1. my name: Noa. 2.Susan Ivanove, formersusan, scrambled eggs. 3.Israel. 4.already finished school and university. 5.ummmm dunno.... 6.salt? 7.water. 8.lady speed stick. 9.herbal essences. 10.yes. 11.no. 12.black and pink. 13. no. 14.yes, a few. :) 15.2. 16.none. 17.chnages every day, I´ll go now with "la battaglia d´algeria" 18.Beatles 19.none. 20.peace. 21.pizza (for both). 23. ? 24.yes. 25.ummm, next. 26. SF. 27.ummm oreos. 28.mine. :) 29.maybe I´m amazed - Paul McCartney. 30.ummmm, macca board. 31.none. 32.none. 33.can´t recall. 34.Christmas. 35. but I am! 36.movies. 37.losing loved ones. 38.??? 39. Alice in Wonderland. 40.Boston Metro. 41.Buffy. 42.give peace a chance. 43.Hadash. 44.sweet. 45.cold. 46.mail. 47.George Harrison. 48.Alanis Morisette. 49.Beatles, Wings. 50.Jungle book. 51. peace loving free thinker. 52. lie. 53.stink. 54. all men kind. 55.mmmmmmmm.... 56.Sharon, Bush... 57.lies. 58. open-ess and honesty. 59.again, all we are saying, is give peace a chance!​

רינת4

New member
אמנם באיחור,אך הגיע תורי.

1. השם שלי:רינת 2. כינוי\ם: פילפלת,ריני,רינתוש 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:"חשמונאים" בת-ים,ספרותית 5. איך היית רוצה להיקרא: רינת זה מספיק טוב 6. תבלין מועדף: לימון(אני אתייחס לזה כתבלין) 7. שתיה מועדפת: לימונדה ואח"כ כמובן,קוקה-קולה(לר פפסי או RC או שום דבר אחר!!! רק קוקה-קולה!) 8. דאורדורנט\בושם: הוגו לנשים 9. שמפו וקונדישינר: head & sholders 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים,אם הם עיצבנו אותי 12. צבע מועדף: כחול-תכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חסוי... 15. כרית אחת או שתיים או יותר: כמה שיותר-אבל שיהיו בצדדים. 16. חיות מחמד: שונאת! 17. סרט מועדף: קשה,קשה...יש הרבה:הנסיכה הקסומה,סיפורו של ויל האנטינג ועוד... 18.מוזיקה בכללית: פופ,MTV,שירים שקטים,ספרדית. 19. מכונית אידיאלית: לא מבינה בזה. העיקר שתסיע אותי ממקום למקום. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אנג´ל,באפי,גייל הרולד...(הבנץם את העיקרון?) 21. אוכל מועדף\ שנוא:שניצל ופירה-מועדף. שנוא-קוסקוס וכבד. 23. חבר\ה לעתיד:אין כרגע... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא יודעת. לפעמים כן,לפעמים לא. 25. היחסים עם ההורים :בסדר, כרגע שאני כבר לא גרה איתם...(הם מתגעגעים אז זה עוזר) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארה"ב:ניו-יורק. 27. ממתק מועדף: שוקולד לבן 28. נעליים מועדפות:בקיץ-סנדלי עקב(אבל לא שפיצי). חורף-מגפי ג´ינס. 29. שיר מועדף: nothing gonna change my life for you...(לא יודעת את השם) 30. אתר מועדף:פורומים של תפוז. 31. ספורט מועדף: הליכה. 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: שאני יותר מדי טובה לאנשים. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו כל כך הרבה...לא זוכרת כרגע. 34. איזה חג אתה הכי אוהב:הכל! העיקר שיהיה חופש מהעבודה. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:גייל הרולד(בריאן קיני) 36. אוספים:זבל...משום מה,תמיד כשאני מסדרת את החדר אני זורקת 3 שקיות זבלמלאות. מאיפה הוא מגיע? אין לי מושג... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: כלבים 38. תגיד מילה טובה על ... :לא עולה לי שום דבר. 39. ספר מועדף:כל ספרי בהסיפורים הקצרים של אתגר קרת. 40. עיתון מועדף:רייטינג,פנאי פלוס... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי,אנג´ל והכי גאים שיש(כולן באותה רמה) 42. כמה טיפ מהחיים: לא לקחת ללב. 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: אין. לא אוהבת פוליטיקה. 44. מתוק או חריף: מתוק,כמובן. 45. חום או קור: חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: גם וגם. 47. זמר אהוב: רונאן קיטינג,בריאן אדאמס 48. זמרת אהובה: שאניה טווין. 49. להקות:BOYZONE,U2 50. סרט מצוייר אהוב:בת-הים הקטנה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:חכמה,שקטה נוכה וחמודה. 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאת אנשים צבועים וכאלה שכל הזמן מתבכיינים. 53. אתה שונא מקומות ש..: רועשים יותר מדי. 54. אני אוהב/ת:את כולם,כל עוד הם לא מרגישים עצמם למעלה מכולם(או במילה אחת:סנובים וצבועים) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:מהצבא... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:שמדברים רעות מאחורי הגב. 57. מה הכי מגעיל אותך:לראות אנשים מקיאים(נשמע מגעיל? אתם שאלתם...) 58. מה את/ה הכי אוהב?: לכתוב. 59. משפטים שלך לסיכום:אל תשפטו אנשים מוקדם מדי,תנו להם הזדמנות. לא להתעצבן מכל דבר,לקחת דברים בקלות. אם לא תיקחו ללב יותר מדי ותבינו שלאנשים שונים דיעות שונות-וזה בסדר,אז תהיו יותר מאושרים בחיים,ויותר בריאים.

ANGEL N

New member
בעיה קטנה רינת...

השאלה שהכי סיקרנה אותי, לא ענית עליה נכון: שאלה מס´ 35, את אמורה לבחור בחורה כי את בחורה, מחכה לתשובה בקוצר רוח

DiScoNnecTed

New member
Here goes

1. השם שלי: נטלי 2. כינוי\ם: Nat 3. ארץ לידה: ארה"ב 4. בית ספר ומסלול: כבר לא בביצפר, הייתי בתלמה ילין מגמת מוזיקה 5. איך היית רוצה להיקרא: אניאנקה (מה, לא שם פצצות? :) 6. תבלין מועדף: באפי ((ברוח הכתבה ב-ynet) 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה כמובן 8. דאורדורנט\בושם: משתנה, כרגע הוגו רד החדש 9. שמפו וקונדישינר: משתנה, כרגע קרליין 10 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא במיוחד 12. צבע מועדף: אין לי 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: nope 14. חברים\ות הכי טובים\ות: כלמיני... אני בנאדם חברותי במציאות :) 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת 16. חיות מחמד: אין, אני רוצה 3 חתולים וכלב אבל אני יכולה להמשיך לרצות כל עוד אני גרה בבית 17. סרט מועדף: המון סרטים, כרגע Mullholand Drive שרק עכשיו אני מתחילה להבין את גאוניותו 18.מוזיקה בכללית: הכל, מרנסנס ועד טרנס 19. מכונית אידיאלית: המכונית הפרטית שלי, מיצובישי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: שיק ---- (כאן באה מילה רלוונטית לאותו רגע) 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני בררנית מאוווווד באוכל, הכי אוהבת פיצה 23. חבר\ה לעתיד: כבר יש 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: בטירוף!!! lol 25. היחסים עם ההורים : טובים + 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: טוב לי בישראל 27. ממתק מועדף: סניקרס כמובן (הולך טוב עם דיאט קולה) 28. נעליים מועדפות: מרטינס, סניקרס, וואטאבר 29. שיר מועדף: כרגע full of grace, וגם Meet Virginia 30. אתר מועדף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=379 31. ספורט מועדף: שחיה 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: Speeding 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא עולה לי כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא יודעת אם השאלה הזאת applies 36. אוספים: דיסקים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מטוסים 38. תגיד מילה טובה על ... : באפי?.. התוכנית שול*ת*ת!!!!! :) 39. ספר מועדף: Catcher in the Rye 40. עיתון מועדף: לא קוראת עיתונים 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): פוקימון... 42. כמה טיפ מהחיים: תמיד תשמח במה שיש לך 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: לא מעניינת אותי הפוליטיקה בישראל 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: ארז דן 48. זמרת אהובה: יש המון... נלך עם הזרם והאווירה בפורום.. שרה מקלאכלן וטורי איימוס 49. להקות: ווסטלייף שול*ת*ים!!!! NoT 50. סרט מצוייר אהוב: The little Mermaid 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בחורה שלא אוהבת להגדיר את עצמה ב4 מילים 52. אתה שונא אנשים ש..: אני לא שונאת אפחד 53. אתה שונא מקומות: קלסתרופוביים 54. אני אוהב/ת: ??... לא הבנתי את השאלה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: פיקצ´ו 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות 58. מה את/ה הכי אוהב?: לנגן ולשמוע מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: There´s a difference between taking the path and walking it lol

peace and Mor

New member
me2!

1. השם שלי: מור פאר 2. כינוי\ם: מורצ´וק 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט, מסלול ריאלי 5. איך היית רוצה להיקרא: אין בקשות 6. תבלין מועדף: בלי תבלינים! 7. שתיה מועדפת: מיץ פטל
8. דאורדורנט\בושם: Noa 9. שמפו וקונדישינר: פרוקטיס 10. האם שחית בעירום פעם: רוצה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: זה הייעוד שלי... 12. צבע מועדף: צבעוני 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: התחזות בלתי נשלטת לה´... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: עוד 3 פוטות 15. כרית אחת או שתיים או יותר: בלי כרית!! 16. חיות מחמד: אין
17. סרט מועדף: ´5 ילדות יפות´- של סופיה קופולה 18. מוזיקה בכללית: רוק ישראלי... (המכשפות, היהודים, ביטלס, אלאניס, אנוק, משינה, איגי, פסקולים למיניהם- hair, the virgin suicide, הכבש ה-16) 19. מכונית אידיאלית: לקסוס (כתבו אידיאלית! לא אחת שיש...) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:
(פשוט כלום...) 21. אוכל מועדף\ שנוא: ממ... שנוי במחלוקת... 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: בטח 25. היחסים עם ההורים : לא מדברים על זה...
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו-זילנד 27. ממתק מועדף: קינדר בואנו 28. נעליים מועדפות: אול סטאר!! (יש כבר ב-4 צבעים, הרי...) 29. שיר מועדף: אין כזה דבר אחד מועדף... 30. אתר מועדף: במה חדשה 31. ספורט מועדף: שינה 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: רצח של כל האנשים על פני כדוה"א. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: שנולדתי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: החופש הגדול...
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לפיית´... 36. אוספים: ?? 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להישאר יותר מדי בחיים 38. תגיד מילה טובה על ... : עליי! אני מדהימה!
39. ספר מועדף: בתהליכים למצוא אחד... 40. עיתון מועדף: אין כזה דבר 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): הממ... לא רואה ממש טלויזיה ת´אמת... חוץ מסדרות שחייבים...
42. כמה טיפ מהחיים: אני חושבת, משמע אני לא בולנדינית...
43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: שונאת פוליטיקה! 44. מתוק או חריף: מתוק בהחלט 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: יש... 47. זמר אהוב: ? 48. זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר 49. להקות: ביטלס 50. סרט מצוייר אהוב:
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: פה הה הה הה!! 52. אתה שונא אנשים ש..: אני שונאת אנשים נקודה.
53. אתה שונא מקומות ש..: לא גורמים לי להרגיש בנוח 54. אני אוהב/ת: להשתגע 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ה´... הוא ואני בקשרים...
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש יותר מדי...
57. מה הכי מגעיל אותך: שפותחים תפוז/ קלמנטינה וכל המיץ קופץ לצדדים, וגם עליי... 58. מה את/ה הכי אוהב?: להתחרפן... ולהפחיד ילדים קטנים...
59. משפטים שלך לסיכום: מי זה סיכום?

וולי

New member
If you can´t beat them, join them!

. השם שלי: נועה 2. כינוי\ם:וולי או וולה 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:Been there done that, moved on! 5. איך היית רוצה להיקרא:לא משנה רק שיהיה שם נדיר! (נמאס לי להיות נועה ו.) 6. תבלין מועדף:מממ...קינמון? 7. שתיה מועדפת:מיקס תות-דובדבן 8. דאורדורנט\בושם:Fa כתום/Aqua de gio 9. שמפו וקונדישינר:הד אנד שולדרס/פנטן 10. האם שחית בעירום פעם:עדיין לא...יש הצעות? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:אני רואה זאת כשליחותי עלי אדמות! 12. צבע מועדף:טורקיז (צבע הכומתה שלי לעתיד!) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:ושוב עדיין לא...יש הצעות? 14. חברים\ות הכי טובים\ות:לא שאתם מכירים אותם אבל: נועה, תמר, מורן, טלי, שירלי, מיכל, ג´ני והילי. 15. כרית אחת או שתיים או יותר:אחת 16. חיות מחמד:אין ולא מעונינת שיהיה 17. סרט מועדף:אני לא מספיק החלטית כדי לענות על השאלה הזאת! 18.מוזיקה בכללית:רוק אמריקאי, מוזיקה ישראלית... 19. מכונית אידיאלית:וולקסוואגן חדשה (למרות שאני נאמנה לחלוטין לסוזי הסוזוקי סוויפט החמודה שלי...טוב ושל אמא...) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:דוגרי, החיים קשים בארץ ישראל, Why don´t you cry about it?! 21. אוכל מועדף\ שנוא:פסטה ברוטב סלסה רוזה/זיתים ומלפפונים חמוצים! 23. חבר\ה לעתיד:מה אני מגדת עתידות?! 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:I´d do me, I´d definetly do me 25. היחסים עם ההורים :אין תלונות 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:אין לי ארץ אחרת, גם עם אדמתי בוערת...טוב למקרה שהיא בוערת יש לי את האזרחות האמריקאקית! 27. ממתק מועדף:Mars 28. נעליים מועדפות:אדידס 29. שיר מועדף:אנגלית:Breakfest at Tiffanies עברית: רוני 30. אתר מועדף: פורום באפי של תפוז (אהם מתחנפת...אולי בפעם הבאה ישימו אותי בתמונה המשותפת...רמז רמז...) 31. ספורט מועדף:פעילות גופנית? אני? לראות? פוטבול!!! 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה:ניסיון להשתלט על העולם... 33. הרגע הכי משפיל בחייך:זה קשור להרבה אלכוהול, ויום הולדת 16...אל תשאלו! 34. איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה, אמריקאים מקבלים המון מתנות בחנוכה! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אנג´לינה ג´ולי כמובן 36. אוספים:כשהייתי קטנה אספתי גלויות, וואלה איפה לעזאזל שמתי אותם?! 37. מה הפחד הכי גדול שלך:To be ordinary 38. תגיד מילה טובה על ... :המצב הכלכלי?! המדיני?! החברתי?! הפוליטי?! טוב זה מתחיל להיות מדכא... 39. ספר מועדף:כשניטשה בכה או נרקיס וגולדמונד? 40. עיתון מועדף:לא קוראת עיתונים...מי צריך לקרוא על הפיגוע בירושלים, אפשר פשוט להסתכל דרך החלון! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם):בולי...אה ובאפי (והבית הלבן, בנות גילמור, אי.אר, חברים, הכי גאים שיש...בקיצור אני רואה יותר מדי טלויזיה!) 42. כמה טיפ מהחיים:Life sucks and then you die, life´s a bitch and then you marry one! 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה:עבודה/מרץ/עם אחד?! כמו שאתם רואים אני לא בדיוק סגורה על עצמי עדיין 44. מתוק או חריף:מתוק והמון! 45. חום או קור:חום...די כבר עם החורף המגעיל הזה! 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל וגם לא כל כך... 47. זמר אהוב:ארקדי דוכין 48. זמרת אהובה:מי נותן בכלל לבנות לשיר? ולנהוג! ולהצביע! ולנשום! 49. להקות:פליטי גן מרים (ושירם המפורסם "מוות לקיפי החדש") 50. סרט מצוייר אהוב:Simpsons 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אמריקאקית, פלצנית (לא במובן המילולי...), ו...עובדת בהנריס?! 52. אתה שונא אנשים ש..:שונאים אותי?! 53. אתה שונא מקומות ש..:שמכניסים רק מגיל 21!!! 54. אני אוהב/ת:את אחותי (לחץ מתון ומתמשך הושקע בתשובה הזו, כן כן, היא יושבת לידי) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:רועי כהן (אבל אל תגידו לחברות שלי...הם ירביצו לי שלא התגברתי עדיין!) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:כל מי שברשימת החיסול שלי... 57. מה הכי מגעיל אותך:שירותים ציבוריים ולימור לבנת (מצא את ההבדלים) 58. מה את/ה הכי אוהב?:לישון והרבה! 59. משפטים שלך לסיכום:Bored now

JoyceFreak

New member
גם אני!

1. השם שלי: דניאל 2. כינוי\ם: דגי, דגיאל 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:תיכון אשל הנשיא 5. איך היית רוצה להיקרא: מה, דניאל לא מספיק טוב לכם?!? 6. תבלין מועדף: מלח, מלח ועוד מלח!!! 7. שתיה מועדפת: לא משהו מיוחד...אולי אייס טי 8. דאורדורנט\בושם: polo sport 9. שמפו וקונדישינר: elvive 10. האם שחית בעירום פעם: כן, באמבטיה (ואני עדיין בהלם!) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: חחחח, בטח אבל תלוי על מי! 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממממ עוד לא... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אסף עיני, איילת גילן(איזה חנפן) 15. כרית אחת או שתיים או יותר: שתיים ואחת בצד (1+2=3) 16. חיות מחמד: מיליון חתולים שהתלבשו לנו על הבית...מיצי דיייי! 17. סרט מועדף: ג´רי מגוויר 18.מוזיקה בכללית: ישראלית: רק מוניקה סקס ועוד כמה שירים השאר גרועים! והתחלתי לחרוש על שירים ישנים בלועזית 19. מכונית אידיאלית: אאודי טיטי קופה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לנדנר עוף מפה!, הומו! דיי!!!, ושירן תרגעי! וכמובן: אני רעב! 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוהב ה-כ-ל חוץ מדגים(רק טונה) 23. חבר\ה לעתיד: אממממ חסוי(באסה אה אסף לא יצא לך מזה כלום) אבל אולי אני ירחם ככה על אליסון מק מסמולוויל 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: פחחחחח אמממממ לא! 25. היחסים עם ההורים : אהה ככה...לא רעים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל, אבל אם תשאר ישראל אז ארה"ב 27. ממתק מועדף: סקיטלס 28. נעליים מועדפות: ניו באלאנס 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: חוץ מהפורום של באפי אז ספורט 5 31. ספורט מועדף: כדורגל כדורסל טניס ואני שוחה אז..... 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: זה לא היה כבר?? 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אממממ עזבו....טיול שנתי... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח כי הוא הכי ארוך וחנוכה בגלל הסופגניות.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מה???? אההההה לאסף....סתם סתם לא! 36. אוספים: אין ממש אולי של אוכל(בבטן) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא יודע...אולי להחנק 38. תגיד מילה טובה על ... : על מי? 39. ספר מועדף: הארי פוטר ה-4 וגם עשרה כושים קטנים של אגטה קריסטי ובאנגלית: First to die 40. עיתון מועדף: מעריב (בעיקר הספורט) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): ברור שבאפי!!!!!! 42. כמה טיפ מהחיים: החיים הם חרא של דבר! אה כן, וחיים רק פעם אחת... 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: לא ממש אבל הליכוד 44. מתוק או חריף: חריף 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב: אין 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: מוניקה סקס 50. סרט מצוייר אהוב: מצוייר? אמממ מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: טיפש, מכוער, לא מצחיק (אני יודע שזה כבר 4 אבל..) ועם ביטחון עצמי גבוה! 52. אתה שונא אנשים ש..: מעצבנים אותי? ברצינות: חושבים שהם הכי טובים 53. אתה שונא מקומות ש..: רועש נורא והומי אדם 54. אני אוהב/ת: אוכל! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה רשעי מצידי אבל: לנדנר, טל, לב, והאידיוט הכי גדול בעולם אור!! 57. מה הכי מגעיל אותך:חוץ מאור? אנשים שמשפלים את עצמם בשביל מישהו אחר 58. מה את/ה הכי אוהב?: זו הפעם השלישית שזה מופיע! מה אתם רוצים ממני?? לא יודע אוכל, מין, ונשים מה?? 59. משפטים שלך לסיכום: היה אדיר היה נחמד שכולם בפורום ימלאו את זה....

Randy Giles

New member
הנה שלי.....

1. השם שלי: אסף 2. כינוי\ם: אסי, אסוש, אספי, מיסייה דובון (האהוב מכולם), צ´בי, פוסיק, פוסקיס (להמשיך? זה יכול להיות ארוך..) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אשל הנשיא (מה המסלול? הכביש שמגיע מלהבים לאשל?) 5. איך היית רוצה להיקרא: mark 6. תבלין מועדף: קטשופ (and lot´s of it!!!!) 7. שתיה מועדפת: אייס טי לימון או אפרסק 8. דאורדורנט\בושם: אמממ...רגע אני אלך לבדוק: DRY 9. שמפו וקונדישינר: עוד פעם לבדוק...: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: טוב נו נעתיק מדניאל כי זה נכון: באמבטיה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק אם הם ממש רעים אלי 12. צבע מועדף: צכלצ (המבין יבין) ואדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: נמצאתי זולל סופגניות במאפיה שפרצתי אליה :)) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: סופי הפרה המשוגעת 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת לראש ושתיים ליופי 16. חיות מחמד: הכלב האפל שלי- דרק 17. סרט מועדף: האחרים 18.מוזיקה בכללית: הרבה לועזי! לא של אמ.טי.וי, יותר קלאסי, ישנים... 19. מכונית אידיאלית: מה לי ולמכוניות, חוץ מזה שמסיעים אותי בהם? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוי דניאל! (הייתי חייב להחזיר לו) אממ...באפי, באפי, באפי ובאפי, מי נגס לי מהלחמניה!!?!? ואהוב עלי ביותר: אני הרוח של צ´וצ´ו הכלב של השכנים! 21. אוכל מועדף\ שנוא: הכל אוהב רק לא דגים! (זה נשמע ממש כמו של דניאל, טוב כי אנחנו תאומים סיימים שהופרדו מלידה, זה הופך אותנו למתים (?)) 23. חבר\ה לעתיד: ו**** 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: i´m an animel! grrrr baby, very grrrr 25. היחסים עם ההורים : צועק עליהם, מעצבן אותם אבל הם אחלה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק, שיהיה לי שיער כחול, אני אנגן על גיטרה ואני יהיה במאי מא-גניב 27. ממתק מועדף: עוגיות צ´קלט צ´יפס (נחשב לממתק?) 28. נעליים מועדפות: כמה שיותר קרועות, מלוכלכות ומסריחות 29. שיר מועדף: the pretenders - "i´ll stand by you" 30. אתר מועדף: XXX (חיחי נסתר) 31. ספורט מועדף: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrright 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: לקחתי לילדה קטנה את הסוכריה כי הייתי רעב (?) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: זו קטגוריה שתיקח כמה מגילות (נדלג?) 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים בגלל התחפושות, פסח בגלל החופש, חנוכה בגלל הסופגניות וכל השער כי זה חג!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אני כבר לסבית במובן התאורתי אז הומו.....? אמממ...עוז המורה של איילת (?) 36. אוספים: מדפים שלמים של מתנות מחו"ל וכאלה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: היי, זה הסרט שלי!! גנבים!!! ויש הרבה...(נדלג גם?) 38. תגיד מילה טובה על ... : מאמא! היא מכינה לי אוכל טעים! :)) חיחי 39. ספר מועדף: תנו לי רק לומר: חה חה חה חה 40. עיתון מועדף: פלייבו 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 42. כמה טיפ מהחיים: החיים קצרים ואני מבין את זה מיום ליום יותר טוב, אז למצות אותם!!! 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: פוליטיקה? זה לא קיים בלקסיקון שלי 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: שניהם, תלוי למי אתה כותב 47. זמר אהוב: לא יודע, אין מישהו מיוחד 48. זמרת אהובה: כנ"ל 49. להקות: goo goo dolls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50. סרט מצוייר אהוב: במבי! (חחח...סתם) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ארבע מילים זה כלום! 52. אתה שונא אנשים ש..: שקוראים להם מטן, בנואש , אשטנקי מנקי, אלה, ועוד הרבה מא-גניבים 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם ליצנים שמחים ועליזים! 54. אני אוהב/ת: אין לכם מה לשאול אה? אני אוהב אוכל ואהבה! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מה כאילו מי האהבה שלי מפלטונה אחרת? (סתם הבנתי , אבל אני לא יענה) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כל אלה שאמרתי כבר למעלה 57. מה הכי מגעיל אותך: התחת של רינה (?) 58. מה את/ה הכי אוהב?: את באפי!! 59. משפטים שלך לסיכום: יואב יואב יואב יואב יואב ועוד משהו: כמה שאני נשמע אידיוט, אני לא! אני פשוט שרוט, אבל בצורה הכיפית של המילה peace! :)

~*~gaL

New member
הנה:

1. השם שלי: גל 2. כינוי\ם: גלי, גל´וש, גול 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: - 5. איך היית רוצה להיקרא: אההה.. לא יודעת.. 6. תבלין מועדף: מלח (?) 7. שתיה מועדפת: קולה!!! 8. דאורדורנט\בושם: אין לי כוח ללכת לחדר השני ולבדוק... זה משהו כחול כזה.. 9. שמפו וקונדישינר: חוויה 10. האם שחית בעירום פעם: רק במקלחת 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן 12. צבע מועדף: כחול, שחור, כסף. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: חשבו שהעתקתי במבחן פעם... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ליאור, יעל, מרינה והילה. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: יש לי אחת, אבל כמה שיותר יותר טוב. 16. חיות מחמד: אין לי, אבל החיה שאני הכי אוהבת היא חתול (היו לי בעבר אבל). 17. סרט מועדף: אתם רוצים שאני אכנס לזה?... טוב, אז... אני אקצר.. פורסט גאמפ והמספריים של אדוארד... 18.מוזיקה בכללית: רוקקק, רוק בריטי. 19. מכונית אידיאלית: מכונית שנוסעת... שחורה... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "אוף", "אין לי כוח", "די!". 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף? פיצה. שנוא? ירקות מאודים... אף פעם לא הבנתי איך אנשים אוכלים את זה... 23. חבר\ה לעתיד: מתי שיבוא. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: נו, ברור! 25. היחסים עם ההורים: בסדר גמור. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: שיקגו, טורונטו, לוס אנג´לס, ניו יורק. 27. ממתק מועדף: שוקולד רגיל, שוקולד מריר, שוקולד חלב, טופי, סוכריות, הכל. 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט, מגפיים. 29. שיר מועדף: אויש נו... אי אפשר לשאול אותי את זה. 30. אתר מועדף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=436 http://www.geocities.com/torn_bliss/ http://www.geocities.com/carby_il/ 31. ספורט מועדף: פינג פונג! 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: גניבת דוריטוס מהמכולת, הטרדה בלתי פוסקת של נוח וויילי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: ... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מאורה טירני וג´וליאנה מרגוליס :))) 36. אוספים: פעם זה היה בולים ומדבקות, טלכרטים.. עכשיו זה דברים שקשורים באי. אר. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אין לי מושג... 38. תגיד מילה טובה על ... : פורום אי. אר.! לא יודעת, אני לא גולשת בו הרבה, אבל הוא נראה ממש נחמד. 39. ספר מועדף: הנסיך הקטן 40. עיתון מועדף: פנאי פלוס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אי. אר. 42. כמה טיפ מהחיים: ?! 43. משהו פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: פוליטיקה זה איכס. 44. מתוק או חריף: תלוי על מה 45. חום או קור: קוררר 46. מכתב דואר או אי מייל: שניהם בסדר 47. זמר אהוב: אין לי בדיוק זמר אהוב... רק להקות.. 48. זמרת אהובה: כנ"ל... 49. להקות: רדיוהד, מיוז, קולדפליי, טראוויס. 50. סרט מצוייר אהוב: חתולים בצמרת 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: כרגע? אין-לי-כוח-כבר. 52. אתה שונא אנשים ש..: מתלהבים, מתלהבים, שהם צפונים, מתלהבים, מתלהבים, צפונים, צפונים, צפונים. 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם צפונים, מתלהבים, צפונים, צפונים, צפונים, מתלהבים, מתלהבים. דיסקוטקים ומועדונים. 54. אני אוהב/ת: לישון 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: המשפחה שלי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: צפונים, מתלהבים, צפונים, מתלהבים, צפונים, צפונים. 57. מה הכי מגעיל אותך: צפונים, מתלהבים, מתלהבים, צפונים, ג´וקים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: אי. אר., אי. אר., את המשפחה שלי, אי. אר. 59. משפטים שלך לסיכום: מה, כבר נגמר? (אני יודעת שזה אאוט... הו קארז)

cassie88

New member
אני!!!

אוקי, אז הנה: 1. השם שלי: איילת 2. כינוי\ם: באמת שאתם לא רוצים לדעת... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אשל הנשיא ומסלול (אסף זאת הכוונה) בנתיים קולנוע 5. איך היית רוצה להיקרא: גברת בן **** 6. תבלין מועדף: מלח... אבל לא בכמויות 7. שתיה מועדפת: הייתי אומרת דיאט קולה אבל אני בגמילה, אז תפוזים 8. דאורדורנט\בושם: משהו של קרליין לא זוכרת.. סגול כזה 9. שמפו וקונדישינר: פנטן 10. האם שחית בעירום פעם: עם אנשים? לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: חיחיחיחיחיחיחי כן!!!! 12. צבע מועדף: סגול ותכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לפעמים אני יורדת יותר מדי על אנשים... ואז אני מרגישה רע... ואז זה עובר לי :) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דניאל ואסף (תסתכלו למעלה), יעל, הדרי, דנית, לילך, מעין, סוניה, מירה ונינל... אני שוכחת מישהו? אהה כן עמרי... 15. כרית אחת או שתיים או יותר: שתיים 16. חיות מחמד: אין אבל אני מעדיפה חתולים 17. סרט מועדף: אממ.. ממנטו נראה לי... 18.מוזיקה בכללית: לא פופ ולא מזרחית 19. מכונית אידיאלית: למה שאני אבין במכוניות? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: טל לכי!!! 21. אוכל מועדף\ שנוא: אין לי כוח זה רשימה ארוכה... אבל אני חולה על פומלות זה נורא מרכזי בתפריט שלי 23. חבר\ה לעתיד: יואבוש :) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא במיוחד 25. היחסים עם ההורים : סבירים רוב הזמן 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון 27. ממתק מועדף: אין לי במיוחד 28. נעליים מועדפות: נייק 29. שיר מועדף: זה די משתנה, לא? 30. אתר מועדף: הפורום של באפי (התנחפות) 31. ספורט מועדף: כדורסל 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: רצח (של טל) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני מעדיפה לא להיזכר בזה, תודה... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח (יום הולדת+ חופש) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: שרה מישל גלר :) 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לטבוע... ועיניים (אל תשאלו) 38. תגיד מילה טובה על ... : מזל"ט לעמית שזכה במקום ראשון במסלול חובבנים ומקום שני במסלול מקצוענים בתחרות קליפ צעיר!!!! 39. ספר מועדף: "המשחק של אנדר"+המשכים ו"הארי פוטר" 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי (דהה) 42. כמה טיפ מהחיים: תסמכו על האינטואציות שלכם 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: עבודה בעיקרון... אבל לא מצנע או בן אליעזר 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: אין 48. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט 49. להקות: אירוסמית, מוניקה סקס... לא יודעת הרבה 50. סרט מצוייר אהוב: מולאן!!!!!!!!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: כלבה כלבה כלבה כלבה 52. אתה שונא אנשים ש..: קוראים להם טל שקד 53. אתה שונא מקומות ש..: נמצאים בהם אנשים שקוראים להם טל שקד 54. אני אוהב/ת: די לחזור על שאלות!!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הא? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: טל שקד 57. מה הכי מגעיל אותך: טל שקד 58. מה את/ה הכי אוהב?: לא לעשות כלום 59. משפטים שלך לסיכום: יואבי צרפת אותי וטל תמותי

t i n k

New member
אני עצמי ואנוכי!

1. השם שלי:הדס 2. כינוי\ם: pinky (מפינקי והמוח- בתרגום חופשי לעברית...) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: ביוטכנולוגיה ותודה לאל סיימתי ללמוד... 5. איך היית רוצה להיקרא: ? 6. תבלין מועדף: מלח/ סוכר 7. שתיה מועדפת: דאייט קוקה קולה (לא פפסי או חיקויים אחרים!!!) 8. דאורדורנט\בושם: אמפרי ארמני (גם את האישה וגם את הגבר- ריח ממכר!) 9. שמפו וקונדישינר: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם:לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי... 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: התעללות באנשים שאני שונאת 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת 16. חיות מחמד: כלבים שניים 17. סרט מועדף: מאטריקס 18.מוזיקה בכללית: רוק על כול סוגיו 19. מכונית אידיאלית: פיג´ו החדשה (לא זוכרת איזה מספר זה...) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: חפיף 21. אוכל מועדף\ שנוא: די סאם (סיני...), שנוא תרד!!! 23. חבר\ה לעתיד: ספייק (חלומות...) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: :/ 25. היחסים עם ההורים : מריבות 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון... 27. ממתק מועדף: שוקולד או כל דבר שמכיל שוקולד (חוץ מעם אגוזי מלך...) 28. נעליים מועדפות: נעליי בית :) 29. שיר מועדף: time of your life - green day 30. אתר מועדף: אין 31. ספורט מועדף: יוגה 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: ניסיון להפוך את כולם לצמחוניים 33. הרגע הכי משפיל בחייך: קשה לחשוב על רק אחד.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לעצמי... בנים הם חארות אבל אני עדיין אוהבת אותם. 36. אוספים: נרות וצבים (???) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: עכבישים 39. ספר מועדף: מישהו לרץ איתו של גרוסמן 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): באפי כמובן ובאפי... 42. כמה טיפ מהחיים: לקחת את החיים בקלות למרות שזה קשה... 44. מתוק או חריף: מתוק 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל:מכתב (אני תמיד מחכה למכתבים משום מה) 47. זמר אהוב: ברי סחרוף 49. להקות: סמשינג פמקוינגס או guns 50. סרט מצוייר אהוב: מולאן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:עצבנית, מצחיקה, מטורפת, וישנונית 52. אתה שונא אנשים ש..: חושבים רק על עצמם 53. אתה שונא מקומות ש..: מלאים בעשן עד שבא לך לבכות 54. אני אוהב/ת: לישון!!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: החבר הכי טוב שלי מכיתה ד´ 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: צבועים 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים רעים, עכבישים ובשר 58. מה את/ה הכי אוהב?: להיות מאושרת 59. משפטים שלך לסיכום: ננה ננה נה

למעלה