ScoobyGang girl
New member
תכירו:
1. השם שלי: עדי 2. כינוי\ם: דידוש, עדילי, בקישה... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון איזורי מגידו. עזבו אותכם ממסלולים... 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממ... יסמין. 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה, מנגו, והמילקשייק של אבא... 8. דאורדורנט\בושם: דאב\קנזו (הכחול..) 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: אני מודה ש... לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור..!! 12. צבע מועדף: סגול, אדום ושחור. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא... אני ילדה טובה! (חחחח..) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש, זה בסדר. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת או בלי בכלל. 16. חיות מחמד: כלבה- מילי, שני אוגרים- ג´וזף וברברה. (רציתי דרוסילה לכלבה, אבל האחים הקטנים הקדימו...) 17. סרט מועדף: וואו... אני פריקית של סרטים, אז יש מלא! 18. מוזיקה בכללית: רוק, ישראלי, ושירים ספציפיים שלא קשורים... 19. מכונית אידיאלית: אדומה עם גג נפתח, דהה... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: טוב... בסדר... יופי... (ברצף) 21. אוכל מועדף\ שנוא: גלידה!!! 23. חבר\ה לעתיד: אמממ.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מטבעי אני בחורה צנועה, אז... 25. היחסים עם ההורים : אבא אמפריה!! (נו טוב, גם אמא בסדר...) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפהשהו בארה"ב. (נדוש, הא..?) 27. ממתק מועדף: טעמי 28. נעליים מועדפות: נעלי בית של כיופית!! 29. שיר מועדף: (Absolutely (story of a girl שלnine days. 30. אתר מועדף: כל אתרי באפי. והפורום הזה, כמובן...
31. ספורט מועדף: ריקוד 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: וואו. קשה... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: בחזרה לאיזה הופעה שפתאום גיליתי שהמכנסיים שלי, הממממ... למטה משהו... (והשני- שסיפרתי על זה בפורום!!) 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים, ברור. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא מגלה ולא מגלה... 36. אוספים: פעם היה לי אוסף מחקים... פעם... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות וצפרדעים. 38. תגיד מילה טובה על ... : באפי- וואו, איזה סדרה!! 39. ספר מועדף: "קודם כל, תרגעי!" ו- "15 דקות" של שירי צוק. (שניהם..) 40. עיתון מועדף: ידיעות. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): לא יודעת... קשה לאללה השאלה הזאת...
42. כמה טיפ מהחיים: תעיזו! 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: השמאל. 44. מתוק או חריף: מתוק. 45. חום או קור: מממ... קור ושמש. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר זה הכי כיף, לא? 47. זמר אהוב: בריאן אדמס וברי סחרוף. 48. זמרת אהובה: לא יודעת... 49. להקות: משינה, היהודים, איפה הילד, בון ג´ובי (זאת ה"סטייה" שלי...), ועוד כל מיני אקראיות... 50. סרט מצוייר אהוב: מולאן, בת הים הקטנה וסוד הממלכה הקסומה. אדיררר!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: סרטים באפי חברות, בקישה! 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים. אייייייכס, מגעיל! 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם עודף פקצות מתלהבות. 54. אני אוהב/ת: לצחוק. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: סוד כמוס לפרה ולסוס... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: המחנכת שלי בבי"ס. 57. מה הכי מגעיל אותך: המבטא של המחנכת שלי... והריח פה שלה... 58. מה את/ה הכי אוהב?: שלאנשים איכפת ממני. (כן, כן..) 59. משפטים שלך לסיכום: תתחילו את הבוקר בחיוך. תאמינו לי- זה עובד!
1. השם שלי: עדי 2. כינוי\ם: דידוש, עדילי, בקישה... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון איזורי מגידו. עזבו אותכם ממסלולים... 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממ... יסמין. 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה, מנגו, והמילקשייק של אבא... 8. דאורדורנט\בושם: דאב\קנזו (הכחול..) 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: אני מודה ש... לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור..!! 12. צבע מועדף: סגול, אדום ושחור. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא... אני ילדה טובה! (חחחח..) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש, זה בסדר. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת או בלי בכלל. 16. חיות מחמד: כלבה- מילי, שני אוגרים- ג´וזף וברברה. (רציתי דרוסילה לכלבה, אבל האחים הקטנים הקדימו...) 17. סרט מועדף: וואו... אני פריקית של סרטים, אז יש מלא! 18. מוזיקה בכללית: רוק, ישראלי, ושירים ספציפיים שלא קשורים... 19. מכונית אידיאלית: אדומה עם גג נפתח, דהה... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: טוב... בסדר... יופי... (ברצף) 21. אוכל מועדף\ שנוא: גלידה!!! 23. חבר\ה לעתיד: אמממ.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מטבעי אני בחורה צנועה, אז... 25. היחסים עם ההורים : אבא אמפריה!! (נו טוב, גם אמא בסדר...) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפהשהו בארה"ב. (נדוש, הא..?) 27. ממתק מועדף: טעמי 28. נעליים מועדפות: נעלי בית של כיופית!! 29. שיר מועדף: (Absolutely (story of a girl שלnine days. 30. אתר מועדף: כל אתרי באפי. והפורום הזה, כמובן...