ScoobyGang girl

New member
תכירו:

1. השם שלי: עדי 2. כינוי\ם: דידוש, עדילי, בקישה... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון איזורי מגידו. עזבו אותכם ממסלולים... 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממ... יסמין. 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה, מנגו, והמילקשייק של אבא... 8. דאורדורנט\בושם: דאב\קנזו (הכחול..) 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: אני מודה ש... לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור..!! 12. צבע מועדף: סגול, אדום ושחור. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא... אני ילדה טובה! (חחחח..) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש, זה בסדר. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת או בלי בכלל. 16. חיות מחמד: כלבה- מילי, שני אוגרים- ג´וזף וברברה. (רציתי דרוסילה לכלבה, אבל האחים הקטנים הקדימו...) 17. סרט מועדף: וואו... אני פריקית של סרטים, אז יש מלא! 18. מוזיקה בכללית: רוק, ישראלי, ושירים ספציפיים שלא קשורים... 19. מכונית אידיאלית: אדומה עם גג נפתח, דהה... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: טוב... בסדר... יופי... (ברצף) 21. אוכל מועדף\ שנוא: גלידה!!! 23. חבר\ה לעתיד: אמממ.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מטבעי אני בחורה צנועה, אז... 25. היחסים עם ההורים : אבא אמפריה!! (נו טוב, גם אמא בסדר...) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפהשהו בארה"ב. (נדוש, הא..?) 27. ממתק מועדף: טעמי 28. נעליים מועדפות: נעלי בית של כיופית!! 29. שיר מועדף: (Absolutely (story of a girl שלnine days. 30. אתר מועדף: כל אתרי באפי. והפורום הזה, כמובן... :) 31. ספורט מועדף: ריקוד 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: וואו. קשה... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: בחזרה לאיזה הופעה שפתאום גיליתי שהמכנסיים שלי, הממממ... למטה משהו... (והשני- שסיפרתי על זה בפורום!!) 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים, ברור. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא מגלה ולא מגלה... 36. אוספים: פעם היה לי אוסף מחקים... פעם... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות וצפרדעים. 38. תגיד מילה טובה על ... : באפי- וואו, איזה סדרה!! 39. ספר מועדף: "קודם כל, תרגעי!" ו- "15 דקות" של שירי צוק. (שניהם..) 40. עיתון מועדף: ידיעות. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): לא יודעת... קשה לאללה השאלה הזאת...
42. כמה טיפ מהחיים: תעיזו! 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: השמאל. 44. מתוק או חריף: מתוק. 45. חום או קור: מממ... קור ושמש. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר זה הכי כיף, לא? 47. זמר אהוב: בריאן אדמס וברי סחרוף. 48. זמרת אהובה: לא יודעת... 49. להקות: משינה, היהודים, איפה הילד, בון ג´ובי (זאת ה"סטייה" שלי...), ועוד כל מיני אקראיות... 50. סרט מצוייר אהוב: מולאן, בת הים הקטנה וסוד הממלכה הקסומה. אדיררר!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: סרטים באפי חברות, בקישה! 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים. אייייייכס, מגעיל! 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם עודף פקצות מתלהבות. 54. אני אוהב/ת: לצחוק. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: סוד כמוס לפרה ולסוס... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: המחנכת שלי בבי"ס. 57. מה הכי מגעיל אותך: המבטא של המחנכת שלי... והריח פה שלה... 58. מה את/ה הכי אוהב?: שלאנשים איכפת ממני. (כן, כן..) 59. משפטים שלך לסיכום: תתחילו את הבוקר בחיוך. תאמינו לי- זה עובד!

idanyd

New member
Now me, now me...

וואו, אני לא יודע אם אני מרגיש מספיק פתוח אתכם בשביל להפתח ככה...
Oh well... 1. השם שלי: עידן 2. כינוי\ם: ידן, נודל, פלביוס. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: תיכון "סמית". אה, "צפית". אופס. מסלול - אמצעי. 5. איך היית רוצה להיקרא: כבר התרגלתי לשם שלי, אז נשאר ביחד. 6. תבלין מועדף: תערובת תיבול לבשר. מעשיר כל מאכל... 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה. הדבר האמיתי, ללא תחרות. 8. דאודורנט\בושם: Gillette. אני בחור צנוע. 9. שמפו וקונדישינר: Head & Shoulders. אני בחור מקושקש. 10. האם שחית בעירום פעם: כן. תראו, הייתי בן שנתיים, מה ידעתי מהחיים? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא ממש, לא מהנה. 12. צבע מועדף: כחול. ושיהיה כהה. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן. רותקתי לחמשה ימים כי נתתי את הדיסקית שלי לחבר. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש. 15. כרית אחת או שתיים או יותר: אחת. יותר מזה ואני קם עם צוואר תפוס. 16. חיות מחמד: כלבה מעורבת, חומה ושמנה העונה (לעתים) לשם המקורי "באפי". להגנתי אומר שהשם נקבע לה לפני שהתחלתי לראות את הסדרה. 17. סרט מועדף: Fight Club, טרילוגיית Star Wars הראשונה, שה"ט, הנסיכה הקסומה, בחורים טובים. מקורי, נכון? 18.מוזיקה בכללית: Scores של סרטים, Pink Floyd, Queen. 19. מכונית אידיאלית: האסטון מרטין של ג´יימס בונד. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: תראה. תשמע. תסכית. 21. אוכל מועדף\ שנוא: יש יותר מדי שנואים. מועדף - תפוחי אדמה בצורותיהם השונות. 23. חבר\ה לעתיד: נטלי פורטמן. אני מוקסם. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: next! 25. היחסים עם ההורים : אחלה. לפעמים יותר מדי אחלה. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו-יורק. פשוט אין עליה. 27. ממתק מועדף: ביצי הפתעה של קינדר. בגלל הילד עם הבעיה בדיבור - השפתיים לא מותאמות למילים. 28. נעליים מועדפות: נעלי צבא. סתם... טימברלנד, נראה לי. מאז הפרק ההפוך של סיינפלד. 29. שיר מועדף: Street Spirit (Fade Out) של Radiohead, נכון לעכשיו. 30. אתר מועדף: תפוז, כמובן. 31. ספורט מועדף: ללא. 32. אם הית מואשם בפשע מה הוא היה: לא יודע, אני איש טוב בטבעי. נהיגה במהירות מופרזת, כנראה. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא בפורום הזה... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח. בגלל המצה המטוגנת. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אהם... טום קרוז או בראד פיט כנראה. מעדיף לא לחשוב על זה ממש. 36. אוספים: צעצועים של קינדר. ואוסף ז"ל של רובוטריקים. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות לפני שאצליח לגרום לשינוי. 38. תגיד מילה טובה על ... : פרחות - הן מרחיקות את הערסים מהבנות הטובות. 39. ספר מועדף: Fight Club. הרוב לא יודעים שזה סרט ע"פ ספר. 40. עיתון מועדף: MAD Magazine 41. סדרת טלוויזיה מועדפת(אהם): כאילו, יש בכלל מקום לשאול? 42. טיפ מהחיים: You only live once, אז תעשה בהם שימוש חכם. 43. משהוא פוליטי- מפלגה או מועמד מועדפים וכאלה: עם המועמדים והמפלגות שיש לנו היום? אני מעדיף לא להגיב. 44. מתוק או חריף: מתוק. למה לאהוב משהו שמכאיב בפה? 45. חום או קור: חום. יותר חם => פחות בגדים => יותר עור. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. לא יודע למה, הרגשה שיותר השקיעו בי. 47. זמר אהוב: אין. משום מה אני שומע רק להקות. 48. זמרת אהובה: כנ"ל 49. להקות: Queen, Pink Floyd, Nirvana. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות. צוללת צהובה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אין מספיק מילים לתאר. 52. אתה שונא אנשים ש..: תופסים מעצמם יותר מדי, כשברור שאין שום דבר מאחורי זה. 53. אתה שונא מקומות ש..: רועשים מדי. 54. אני אוהב/ת: לישון עד מאוחר. אתה לא יודע כמה אתה אוהב משהו, עד שהוא חסר לך... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לין, חברה קרובה (מאוד). 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אנשים טפשים, שחושבים שהם חכמים. They´re the worst. 57. מה הכי מגעיל אותך: יש כל מיני דברים. לא אפרט מפאת ירידה לרמת פיפי-קקי. 58. מה את/ה הכי אוהב?: ר. 54. 59. משפטים שלך לסיכום: לעולם אל תסכם את השקפת עולמך במשפט אחד.

Shades Of God

New member
צפית-שבכפר מנחם?

סתם..כי ההורים שלי גרים ליד.ואני מכירה כמה שלמדו שם..אבל אולי לא בגילך. (מה שהוא לא יהיה)

Lady of Buffdom

New member
טוב

אני מתחילה עם ספייק (בחלק מהסעיפים השתמשתי במאמר של חברי הפורום: 10 דברים שלמדנו מספייק): 1. My name: My real name? Alright, you fanatic fans already know it, don´t you? William... 2. Nick names: Wiliiam the bloody, but you have to call me Spike. 3. Country of birth: England 4. School: Yeah right... 5. How would you like to be called: Spike! 6. Favorite spice: Blood 7. Favorite drink: Blood 8. Deodorant/perfume: Next! 9. Shampoo & Conditioner: Next! 10. Have you ever swam in nude: Bloody hell! Who wrote these bloody questions? 11. Do you enjoy making fun of people: Hell yeah! 12. Favorite color: Black 13. Have you ever found guilty in any crime: Duh! Being a vampire and killing many people! 14. Best friends: I don´t have any friends. What? The bloody Scooby gang are not my friends! Xander? He wishes... 15. One pillow or two: Again I ask - Who wrote these bloody questions? Bloody hell! 16. Pets: If I had any I would eat them. 17. Favorite movie: I don´t watch movies. 18. Music: Sex pistols! 19. Ideal car: My car. 20. Sentences or words that you use a lot: Bloody hell, if you haven´t noticed... 21. Favorite/hated food: Favorite - Any food with blood, hated - any food without blood. 23. Future Girlfriend/boyfriend: Oh, I have one. The thing is that she doesn´t know it yet. 24. Do you consider yourself sexy: Hell yeah! 25. Relationship with parents: Parents? Remind me what´s that? 26. The city/country you would most want to be at: Home sweet home. 27. Favorite candy: A candy with blood. 28. Favorite shoes: My shoes. 29. Favorite song: "My way" 30. Favorite website: What do you think I am? Net boy like red? 31. Favorite sport: I don´t do sport. My muscles are natural. 32. If you found guilty at any crime, what would it be: And again I say - Killing people! 33. The most humiliating moment of your life: I have a too many of those bloody moments. Like when Dru dumped me for a *chaos* demon! Have you ever seen a chaos demon? They´re all slime and antlers. They´re disgusting. And she wouldn´t even kill me, She just left! She didn´t even care enough to cut off my head, or set me on fire! I mean, is that too much to ask? Some little sign that she cared? But now I´m over her and still I have those bloody humiliating moments like when my *future girlfriend* said "You´re beneath me" and just threw her money on me! I´m telling ya, something is bloody wrong with those women. Those bitches are torturing me! 34. What is youe favorite holiday: 35. If you were gay, who would you do a favor to: What??? Ok, that´s it! Now you went too far!!! Grrrrrr!
Ohhh my head! Bloody hell! 36. Collections: Yeah, ok... 37. What is youe biggest fear: That I will stay with this bloody chip in my head forever. 38. Say a good word about: Manchester United. 39. Favorite book: I don´t read. 40. Favorite magazine: What part of "I don´t read" you didn´t understand??? 41. Favorite TV show: Well, Soup Operas and Dawson´s Creek. I´m a sensitive guy, haven´t you noticed? 42. A few tips from life: Stay away from governmental institutes, don´t mess with season´s big bads, don´t fall in love with crazy women or slayers. 43. Something politic: Who bloody cares about that? 44. Sweet or spicy: Bloody. 45. heat or cold: Not too hot. 46. mail or email: Neither. 47. Favorite male singer: No one. 48. Favorite female singer: No one. 49. Bands: Sex pistols! 50. Favorite cartoon movie: I don´t watch cartoons! Bloody questions... 51. Describe yourself with 4 words: Love´s. Bitch. But. Evil. 52. You hate people that...: Just people. 53. You hate places that...: Have too many people and I can´t hurt them. 54. I love: My coat. 55. Who is your aplatonic love: My future girlfriend. 56. The people you hate the most: Just People. And some vamps who are bloody stupid and their hair goes up. 57. What is grossing you the most: These bloody questions! 58. What do you love the most: You know who... 59. Your summery sentences: If you can´t bite them, join them.

buffstar

New member
ממש ממש מגניב../images/Emo98.gif

אהבתי:) הייתי עושה את מישו אבל כבר מאוחר... אולי מחר:)

talrv

New member
cool....

רק ב-35 (אם היית הומו/לסבית למי היית עושה טובה -או משהו כזה..) הייתי רושמת Xander.. can´t you see the heat there??

Lady of Buffdom

New member
כן, ברור

רציתי לכתוב זאנדר או אנג´ל, אבל ספייק לא היה מודה בזה אז ויתרתי

יפה

הייתי רושמת באוספים ספויילר חמישית: *אוסף תמונות ודברים שגנבתי מהבית של באפי*:)

Shades Of God

New member
יפה! :)

אבל ב-41 ..תוכנית טלויזיה אהובה.. ממה שזכור לי הוא צופה קבוע של אופרת הסבון-"תשוקות" LOL

idanyd

New member
יפה מאוד ../images/Emo45.gif

יפה ומושקע. מישהו אחר מרים את הכפפה? יאללה, אני רוצה להראות את הסקובי´ס נפרשים בפנינו...

למעלה