Hawkgirl

New member
סליחה T_T

אני אחזור לחצי פריכית ליום T_T לא יודעת מה עבר עלי... זו התקופה הזו של החודש T_T

porky169

New member
סיילור מון../images/Emo134.gif

מסתבר שסיילור מון נחל כשלון בקרב צופי ערוץ הילדים. כלומר, לא היה לזה רייטינג גבוה מי יודע מה.

Hawkgirl

New member
נו, כי מה הם ציפו?

התוכנית הייתה להיט בתקופה שלה... היא ישנה תיכו }:

brody

New member
לפחות למי שמקליט את זה.

אין לו בעיה לראות את הסדרה בזמנו הפנוי. אלא אם כן זה מדובר בתכנים של הסדרה, או שהיא כבר ישנה. ולמרות הכל, אני נהנה לצפות בזה.

וולפהרט

New member
איזה מן רייטינג יכול להיות

לסדרה שמשודרת ב- 1 בצהריים???? מי שמתעניין מקליט ורואה אחר כך- וזה לא נותן רייטינג הם, הערוץ, עשו עוול לסדרה

porky169

New member
מחר אני מתחיל לעבוד../images/Emo134.gif

מחר אני מתחיל לעבוד במכון השיקום של ביטוח לאומי. כרגע אין לי מושג במה, אז אל תשאלו אותי. אבל בעקרון יכינו אותי לעבודה בעבודה אמיתית. אפשר להגיד שזה סוג של הכנה לעבודה "על יבש". יבדקו איך אני מסתדר כשמישהו אומר לי מה לעשות, להרגיל אותי לקום מוקדם בבוקר ולבדוק אם אני מגיע בזמן. מאוחר יותר הם ינסו למצוא לי עבודה אמיתית במה שאני אעסוק שם ואני אתנסה שם בכל מיני עבודות עד שאמצא משהו שמתאים לי.

Hawkgirl

New member
בהצלחה ניר!!!

גם עבודה על יבש זו עבודה!!! אז שיהיה לך בהצלחה! D: תן להם בראש! #&%$

Hawkgirl

New member
יא גרוע אחד, תלמד לשרשר XD

ותפסיק לקרוא לי ככה, זה מוזר! %$#& אני בכלל רציתי להרשם בכינוי ג'סי אבל הוא היה תפוס! %$&$#^ איפה לינוי שתשרשר כמו שצריך XD

אלעדדד ♥

תראה, על כל תגובה שאתה רוצה לקרוא אתה הרי לוחץ, נכון? אם אתה רוצה להגיב על אותה התגובה באופן ספציפי יש לך מתחת להודעה באנר עליו כתוב "הוספת תגובה מהירה" וזה מוסיף לך את התגובה אוטומטית להודעה שרצית להגיב עליה! אם אתה רוצה לפתוח שרשור חדש - לוחצים על "הוספת הודעה חדשה" אבל אם אתה רוצה להגיב לאנשים אחרים עשה את מה שהצעתי D:

Miss dub

New member
יפה מצידך שהסברת מירי ../images/Emo8.gif

שים לב שהנקודות גם מסודרות אחת מתחת לשנייה ככה אפשר לדעת מי הגיב למי בהודעה שלו. פשוט :)

Hawkgirl

New member
משחקת אותה נחמדה! &%$#

אלעד, אל תפול בזה~ אתה לא יודע איזה דברים היא אומרת לי עלייך מאחורי הגב }: ואני מנסה לומר לה "די מירי-טאן! די!! T^T " אבל היא פשוט ממשיכה תוך כדי השחזת הסכין! T^T

למעלה