וולפהרט

New member
../images/Emo32.gif

הי חבר'ה ושבוע טוב לכולם! מתנצלת שלא פתחתי את "מחמאת השבוע" רביעי שהיה, שוב: ערב חג, וזה כמעט בלתי אפשרי ככה... הרבה ארגונים.... הוא יפתח כמובן שבוע הזה כרגיל. עוד לא שלפתי פתק מהכובע אז..... גם אני במתחP: מוזמנים לכתוב כאן כל שעולה על הלב!

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif מחר אני מתחילה לימודיייםםם! DDD:

חפרתי על זה גם בפייסבוק, אבל אני פשוט מתרגשת, סורי XD לימודי אנימציה במכללת IAC בת"א! לימודים שימשכו שנה וחצי, בימים ראשון, שלישי וחמישי! יש לי פרפרים בבטן~ *.*

Hawkgirl

New member
אתה תתרחק מהפרפרים שלי! T_T

אני אוהבת פרפרים! *.* הם יפים! לא שאני אגע בהם... אבל הם יפים -המפ-

YoakeChan

New member
בהצלחה רותם!!!

אבל הפעם תודיעי לנו כשתיכנסי לישיבת מכללה, כדי שלא נתקשר אלייך בטעות! XP

Hawkgirl

New member
חמודה שלי~

אני אמרתי לכם אלף פעם לפני האייקון שאני ב-5 וחצי בפגישה במכללה~ ואפילו שהתקשרתם סימסתי לכם שוב שאני בפגישה ועדיין התקשרתם!! #&%$%$#& אז מה בדיוק מועיל לי להודיע לכם לפני?! XD

לא נכון!

את לא אמרת להם, אני שמעתייי שלא אמרת!!!1 ...אוף, אייקון כ"כ רציתי לבוא גם! הי, אגב! את באה לג'יי-פארטי ביום חמישי הקרוב? D:

Hawkgirl

New member
אני אעשה את הכל שכן!

באותו יום אני לומדת מ-12 בצהריים עד 8 או 9 בערב }: אם אסיים מאוחר מדי, אחפש איך להעביר את הזמן ברחבי ת"א ואז אבוא, אם אסיים מוקדם אחזור הבייתה להתקלח ואז אבוא רעננה 3: לא בא לי להחליף בגדים באיזה מקום מוזר בת"א }: אני בטח אגיע מה זה מתה מעייפות XD אבל פעם ראשונה נראה מה זה הג'יי פארטי האלו 3:

המממ...

מוזר לי ללכת לג'יי-פארטיז כי... טוב, אני לא ממש רוקדת, י'נואו? "גם רותם לא יודעת לרקוווד, לאאא" בולשיט. את יודעת לרקוד! את רוקדת יפה! אני אשאר לבד על הספה ואז יגיעו כל מני אוטאקויים מוזרים וישאלו אותי שאלות מפחידות! אבל הי! לפחות אראה אנשים שלא ראיתי מלא זמן! D:

Hawkgirl

New member
שוווווווווווווווווווו %$#&@#%

אל תביכי אותי בשקרים }: לא אכפת לי לרקוד במועדונים וזה... לא שיצא לי לרקוד במועדון עם מוזיקה יפנית XD אבל יש הבדל בין ריקוד כזה של מועדונים ל... נו... את יודעת... הבאד אפל ושאר הדברים האלו שקאמי סאמה רוקדת XD אם תיהיה מוזיקה סבירה לריקוד ולא תיהיו מעאפנים, אני ארקוד בכיף ^_^

Hawkgirl

New member
אגב, מה זה לא פספסת מהאייקון~

היה משעמם~ למרות שהיה שמה בחור מה זה מסוקס שצבעו אותו בצורה מאגניבה תיכו O_O

Hawkgirl

New member
באמת איך לא נוזל...

אחרי שהזלתי עליו כל כך הרבה ריר...... פופופו~ אל תדאגי מירי-טאן הריר הבאמת רירי וגבשושי שלי שמור בשבילך~! (איכס, מגעיל אותי לומר את זה XD בקיצור, אוהבת אותך יותר מכולם XD )

לולול~~

רותמצ'י, אני מרשה לך לקחת אותו... כיאילו... הוא לא ממש עושה לי את זה ם: א-ב-ל!!!11 אם האוס היה עומד שם - זה כבר סיפור אחר... אני מוכנה להסתפק גם בג'ק ספארו, אגב. רותמצ'י... אני לא מוכנה לשמוע ממך את המילה "גבשושי"! זה מזכיר לי קוטג' ואני לא מוכנה שאפילו תחשביייייי על לאכול כזה! את יודעת כמה קלוריות יש בזה?! יותר משיש בחסה, זה בטוח!!!1 ...ברצינות, כאילו. אני צריכה לעשות את כל העבודה בבית הזה?!

Hawkgirl

New member
XDDD

הוא מסוקס~ ואולי את לא רואה מהתמונה אבל היו לו עיניים מה זה כחולות, שאפשר לבהות בהן שעות O_O אני אוהבת אנשים עם עיניים כחולות שהם לשם שינוי *לא* בלונדיניים! אבל עיניים ירוקות זה ה-דבר *.* את... לא אוכלת קוטג'?! אלוהים ישמור... אני חולה על קוטג' XD אבל מנסה להיגמל(מאוכל!, לא מקוטג' פופופו~ XDDD ) ומה עושה את כל העובדה, תודה לאל את *לשם שינוי* עושה משו בבית הזה! כל היום אני... אממ... מבוקר ועד ערב אני.... אה... בנאדם חוזר הבייתה אחרי.. אטו.... טוב נו, את עושה הכל >.>""""

מסכימה איתך לחלוטין!

ז"א... אין לי הגדרה ממש של מה אני אוהבת מבחינת צבעי עיניים... זה פשוט נורא תלוי בגוון, אבל בגדול - אני כן מעדיפה גוונים ירוקים/חומים מאשר כחולים D: לול, רותמצ'י... כל מה שאני אומרת לך בנוגע לאוכל זה בצחוק, באקה... אני מאלה שטוחנות בלי הפסקה, בן-אדם >,> ז"א... טוב, לא ממש מדויק. אני אוכלת מעט מאוד בכל ארוחה, אבל יש לי ארוחה כל כמה שעות, אז... במצטבר - אני אוכלת מלא! מה שכן, בנוגע לקוטג' ספציפית - אני אוהבת! לא מתה על זה ברמות שאני אוהבת שניצל תירס, לדוגמה... אבל אוהבת! D:

Hawkgirl

New member
לולול~

לאאא, תגמלי משניצל תירס! O_O אני נאלצתי להיגמל משניצל תירס(ובכלל מטבעול) אחרי שגיליתי כמה קלוריות זה T^T ובתירס בכלל יש המון נו.. אבל קוטג'... קוטגגגגגגגגגגגגגגג'!! T___T ..... .......... ............... ההודעה הזו עכשיו גרמה לי לחשוב איך זה היה נראה אם היינו אומרים את השורות האלו עם כל הסמיילים וזה בחיים, כמו בסרטון של יובל מאתמול XDDD

porky169

New member
אני מדמיין אותך בשיחה עם מירי../images/Emo134.gif

וכל הזמן אומרת dot dot dot dot dot dot dot T Line T

למעלה