orel faiman

New member
טוב החלטתי שהגיע הזמן... להתוודות

מירי כהן.... שמעתי עלייך הרבה ויש לי את הפייסבוק שלך.. יש!!@!#$% ואני זוכרת שדיברתי איתך פעם ביוטיוב ועזרת לי להחליף שם תמונה... את נשמעת לי כמו בחורה ממש מצחיקה ונחמדה ואני אוהבת את החוש הומור שלך הייתי רוצה להכיר אותך יותר טוב... P; (אבל בעיה כי את לא באה למפגשים ואת לא בסביבה) XD את מביאה צחוקים לפורום ביחד עם יותם רותם ברק שחר ועוד ועוד מה שאני בעצם רוצה להגיד לך פה............ אפשר חתימה???? D:

orel faiman

New member
אה וגם וגם

אני אוהבת את הקול שלך את השירים שלך והדיבוב שלך ראוי להערצה ^^ ה-סוף

orel faiman

New member
אההה וגם וגם וגם

אני אוראל דרך אגב היי זהו הפעם זה באמת הסוף :)

Hawkgirl

New member
אני אשאל בשיא הרצינות האפשרית.....

מה?!?! XDDDDDD אני רצינית!! אפילו שאני צוחקת!! מה?!?!? XDDDD

יההה~

אני בשיא הרצינות מסמיקה ^,^ אני לא חושבת שמישהו אי פעם ביקש ממני חתימה ם_ם אני אפילו לא יודעת איך חותמים לאנשים... אבל בשבילך - אשתדל מאוד! ^____^ ומה "מה" טמא-צ'אן, מה "מה"!!!11 את סתם מתמלאת קנאההה כי מישהו אחר אוהב אותי מלבדך! ;A; איף... גם כן טמא [♥]

מצחיייק אותךךך, האאא?!??

כןןן, האמת מצחיקההה! ... רגע, זה לא מסתדר ם_ם האמת כואבת, לא? היא לא אמורה להצחיק... טוב. שתי בלונדיניות בפורום אחד זה בהחלט עסק לא קל.

orel faiman

New member
טוב ישנה לי עם התוודות

רותם~ את שרה מקסים ואני אוהבת את הקול שלך ולמרות שאת באה למפגשים לפעמים אני לא ממש מכירה אותך... הייתי רוצה להכיר אותך יותר טוב כי את נראת לי בחורה ממש מצחיקה שכיף איתה מה שאני בעצם מנסה להגיד.... אפשר לאכול איתך פופקורן???? . . אהה וגם אני רוצה חתימה שלך ^~^

Hawkgirl

New member
הא! עכשיו נראה את מירי-טאן אומרת שאני מקנאת!

תאכלי נה! #&%$#&%$ הרגת אותי אוראל~ והנה לך כבר עובדה שתוכלי ללמוד עלי......... נראה לך שאני אוכלת פופקורן?!!??! #&%$ זה משמין ברמות!!! יחי הצפייה בסרט בלי פופקורן! ו... יש לי כתב מכוער, את לא רוצה חתימה שלי }:

יש לך כתב מקסים!

[באמת, הוא ממש יפה!] ובוא'נה, איזה בולשיט! בטוח הכרחת אותה לכתוב את זה רק כדי שזה יראההה כאילו שאת לא מקנאת! אל תנסי לעבוד עליי, גברת!!!11 *בוכה בפינת החדר*

Hawkgirl

New member
מירי-טאן...

הכתב על המכתב אלייך לא באמת שלי... כלומר... זה הכתב הציורי שלי XD שאני רושמת מאוד מאוד לאט, ולא בקצב נורמאלי של כתיבה~ הכתב הנורמאלי שלי מכוער }: גם אמרו לי פעם שהכתב שלי לא יפה וזה לא אופייני למישהי שמציירת }: ו... אל תנסי לקחת את קמצוץ האושר שניתן לי טמאא #&%$ יש לי מעריצים(*אהם*מעריצה*אהם*) עכשיו! חעחעחעחעחע! #&%$

ארררג~!

טוב, אני יכולה לחיות עם מי שאין לה כתב מדהים אז אני מוכנה לסלוח ולמחול על השערוריה שחשפת בפניי. אנייי~ בן-אדם חנון ורחום! אנייי~... מירי כהן. ואיכשהו, אני מתחילה להזכיר לעצמי את אחמד, אז ברשותך... אפרוש בשיא XD

למעלה