נשאבנו חזרה לשנות ה-90
בלי להיות נוסטלגי מידי,אביב גפן, איפה הילד?, מוניקה סקס, דר' קספר,כולם עשו אחלה מוזיקה. הם הופיעו אז ובעצם גם היום הם מופיעים.וגם שבק עשו איחוד. אז,וגם היום השירים והלהקות השולטים במועדונים נירוונה,פרל גאם,סוניק יות,סאונד גרדן,מטאליקה,רייג אגנסט דה משין,רד הוט צילי פפר,פיית נו מור,סבוטאז הלהיט של ביסטי בויז,קילנג אין דה ניים אוף,בלאק הול סאן ועוד... אני בטוח שאתם מכירים את הלהקות והשירים האלה גם היום. לא עצוב שמאז ,נגיד 1995,השנה שייצא הדיסק הראשון של שבק,עברו פאקינג 14 שנה! לא עצוב שאין להקות חדשות? לא עצוב ללכת למועדון רידינג לראות להקות משנות ה90 {קספר שבק} ויום אחרי זה ללכת לסאבליים ולשמוע את המוזיקה של שנות ה90? {כל אחד והמקום שלו,באשדוד זה הייה פאב היצקוק,בנתנייה,מועדון המוזה,המחסן,בחיפה מועדון הגאלה,ברחובות מועדון הפילגש} שיהייה ברור ,חחחח אני אוהב את המוזיקה הזאת מאוד ובטח גם אתם כי אני רואה חיילים רוקדים בטירוף בסאבליים רוקדים את המוזיקה הזאת. תגידו,אייך "אנחנו" נהיינו כמו ההורים שלנו? כאילו {במיבטא פולני} "פעם עשו מוזיקה טובה,אלביס,זה זמר,שר מהנשמה,לא כמו היום,שהכל זבל" סתקלו מסביב,אותם להקות ישראליות,הופעות מחו"ל של זמרים משנות ה80,כל תרבות הכוכב נולד שזה קאברים לשירים ישנים. אייך נהינו כאלה זקנים שאוהבים את הישן ,יותר מהחדש? אני יודע,חפרתי וניסחפתי חחחחח