משגשה7

New member
היי היי היי

זה שזה קרה לפני מיליון שנה לא אומר שזה לא קרה. אני לא חייתי באותה תקופה, או לפחות לא מספיק התעניינתי כדי לזכור. אבל אני יכול לחשובב על לפחות 2 להקות שאפשר להשוות את שב"ק. (מישהו אמר רייג' אגינסט דה מאשין?!) אז בוא ולא נזרוק הצהרות לא קשורות לאוויר, את כולם משווים למשהו. אני בטוח שגם בתחילת היצירה של הביטלס הישוו אותם למשהו. זה טבע האדם. אין צורך לתייג כל דבר, (אפרופו דור הפייסבוק) ולהקות מספיק מגוונות אי אפשר להשוות אותם לכלום. (אגב, גם SYSTEM OF A DOWN קיבלה השוואה לRATM בגלל הטקסטים, ותווית של NU METAL כי הם פשוט פרצו לתודעה עם KORN וLIMP BIZKIT.) ולסיכום, תפסיקו להתלונן.מועדונים מאז ומתמיד לא הפגינו מעוף בבחירת המוזיקה. ומי שמחפש מוזיקה טובה מוצא אותה.

Gur21

New member
יש לי תשיר מסיבויאקה

מביגידי ביגידי ביגידי בת ים (-: אם תם רוצים שלחו פרטי

SHMEKadam

New member
יש לי את האלבום בעיקרון...

אבל אין לי איך לשלוח אותו ממש...

SHMEKadam

New member
נחשוב על זה אם יהיה לי זמן...

קצת לחוץ עכשיו גבר. אשתדל.

ביגידי בת ים - לא עוצר

עוקף ת'תור - חבר\ בחוץ שמור בפנים בנות, אח"ם עם הזמנות עובר\ כמו גון טרוולטה במרכז הרחבה \ כמו תרנגול בתוך הלול - הכל מתוק - בקלוואה! מוניטין מגן חובה, ג'ננה כבר 20 שנה בנדנה על הראש\ וחליפה של דולאטה וגוואנה שולף סיגר\, סיבוב על חשבוני בבר - להירגע בנות , בנתיים קחו מספר... מה באמת? קצת ניראת לי דוגמנית... בלינית ? דומי דומי דומנית בחורות זה בחורות , אני לא דופק חשבון\ מדברת כמו ווקי טוקי - ממלאות את המועדון קדימה כולם לזוז ###### מספר הערב שורף כמו מייקל פאקין ג'קסון תרים את הבניין למאה אלף דציבל כבוד לתקליטן, ביגידי בויאקה קבל.... אחד הוורסים הטובים שלו , ללא כל ספק. מתאים לי שתיהיה איזה הופעות איחוד שלהם. אחלה אלבום- גואה הטארק הכי טוב

jimbo j

New member
כמה נקודות לגבי הורס של נימי

1. הקטע של הדומי דומי דומינית הוא שהוא בעצם מתכון לאנגלית do me do me דומינית בכך למעשה מביע נמרוד רשף את זיקתו לכוסיות דו-מיניות. 2. איפה שרשמת #### הוא אומר יא בן זון (כנראה הזכר של המילה זונה). 3. במקום מספר הערב מדובר על מסמר הערב, ולדעתי הוא לא שורף אלא מסתובב כמו פאקינג מייקל ג'קסון. 4. גואה הוא ללא ספק אחת היצירות הגדולות של האלבום, כמו גם קומפלט.

למעלה