shaikkk

New member
למישהו יש בבקשה את האלבום של ההרכב בויאקה ?

גם לשם האלבום קוראים בויאקה אם אני לא טועה ... אני חייב אותו דחוף ואם מישהו יכול לשלוח לי אני אודה לו מאוד !! תודה רבה

sapir9891

New member
כרטיסים מוזלים לרוק עצמאות 2009 אצלי!!

כרטיסים מוזלים לרוק עצמאות 2009 אצלי!! לתושבי ראשון לציון+חיילים+סטודנטים 99 ש"ח עד ה26.4 אחר כך עולים המחירים!! לתושבים מחוץ לראשון לציון 119 ש"ח במשך שנים על גבי שנים רוק עצמאות בראשון לציון הוא המופע המרכזי במדינה , עם שלל הופעות של מיטב האומנים : אביב גפן והתעויוט עברי לידר אריק ברמן איפה הילד? מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר יוני בלוך מרסדס בנד שייגעצ המושבה ראשון לציון והסביבה ספיר 0506614246

SHMEKadam

New member
נשאבנו חזרה לשנות ה-90...

אביב גפן, איפה הילד?, מוניקה סקס, דר' קספר. חחחח...........

natan44

New member
יש מצב שאתה שולח לי

את השירים עד שאני אמצא תדיסק?? ישך אולי מושג איפו אפשר להשיג אותם אם ביכלל??

natan44

New member
השנים הכי טובות של הרוק הישראלי

ולמוזיקה הישראלית ביכלל אני חושב המוזיקה המזרחית התפתחה מאד וכמובן ההיפ הופ והראפ שהתחיל בשנות ה90 וניכנס בתנופה לשנות ה2000

FuckMeImFamous

New member
אבל..

ראיתם איך אנשים היו נראים ?! הג'ינסים בגזרה גבוה.. והדברים הקרועים האלו.. על הפנים.. גם האימו של היום זה על הפנים !! אל תשכחו שגם שנות ה-90 זו התחלה של מוזיקה אלקטרונית שבזמנו הייתה הכי מונוטונית שיש !!! להקשיב לפופ\דיסקו מ89-93 זה פשוט על הפנים !!

שבקי

New member
נשאבנו חזרה לשנות ה-90

בלי להיות נוסטלגי מידי,אביב גפן, איפה הילד?, מוניקה סקס, דר' קספר,כולם עשו אחלה מוזיקה. הם הופיעו אז ובעצם גם היום הם מופיעים.וגם שבק עשו איחוד. אז,וגם היום השירים והלהקות השולטים במועדונים נירוונה,פרל גאם,סוניק יות,סאונד גרדן,מטאליקה,רייג אגנסט דה משין,רד הוט צילי פפר,פיית נו מור,סבוטאז הלהיט של ביסטי בויז,קילנג אין דה ניים אוף,בלאק הול סאן ועוד... אני בטוח שאתם מכירים את הלהקות והשירים האלה גם היום. לא עצוב שמאז ,נגיד 1995,השנה שייצא הדיסק הראשון של שבק,עברו פאקינג 14 שנה! לא עצוב שאין להקות חדשות? לא עצוב ללכת למועדון רידינג לראות להקות משנות ה90 {קספר שבק} ויום אחרי זה ללכת לסאבליים ולשמוע את המוזיקה של שנות ה90? {כל אחד והמקום שלו,באשדוד זה הייה פאב היצקוק,בנתנייה,מועדון המוזה,המחסן,בחיפה מועדון הגאלה,ברחובות מועדון הפילגש} שיהייה ברור ,חחחח אני אוהב את המוזיקה הזאת מאוד ובטח גם אתם כי אני רואה חיילים רוקדים בטירוף בסאבליים רוקדים את המוזיקה הזאת. תגידו,אייך "אנחנו" נהיינו כמו ההורים שלנו? כאילו {במיבטא פולני} "פעם עשו מוזיקה טובה,אלביס,זה זמר,שר מהנשמה,לא כמו היום,שהכל זבל" סתקלו מסביב,אותם להקות ישראליות,הופעות מחו"ל של זמרים משנות ה80,כל תרבות הכוכב נולד שזה קאברים לשירים ישנים. אייך נהינו כאלה זקנים שאוהבים את הישן ,יותר מהחדש? אני יודע,חפרתי וניסחפתי חחחחח

natan44

New member
שוב פעם זה מוכיח את עצמו מחדש

ההורים שלנו תמיד צודקים אין מה לעשות נכון הם תמיד אמרו שמה שהיה פעם(שנות ה70) היה טוב ועכשיו זה זבל וגם אנחנו אותו דבר מה שהיה פעם(שנות ה90) היה טוב ועכשיו-אני לא יגיד שזבל כי לא נורא עכשיו אבל בוא נישאר בזה שפעם היה טוב

שבקי

New member
אבל אני לא מבין משהו

להקות כמו שבק,איפה הילד וקספר, הם נתנו דוגמה לאייך אפשר לנגן ולהופיע,זה לא מוזר שחלק מהקהל של אז {שבטח למד לנגן והיקים להקות} לא נותן בראש? לא מוזר ש הלהיטים במועדוני אלטרנטיב הם אותם שירים מלפני 10 שנים? כאילו מה,איין להקות טובות? אני לא מכיר שמות,אני מכיר שירים חחח נגיד,כימיכאל בראדרס,דאפט פאנק זה אחלה דברים,למה איין פתיחות לדברים חדשים?

קבל תשובה רצינית לשאלה רצינית

אני כותב באותו כאב שבוודאי יש גם לך: פעם עשו מוזיקה מתוך תשוקה אמיתית. ידעו שצריך לעבוד קשה, עבדו קשה, והיו מגוון של מועדנים קטנים ששמחו לארח אומנים בתחילת דרכם. להקות פעלו כדי לומר משהו, פחות אגו ויותר יצירה. בהיעדר טכנולוגיה, הלהקות לא נשרפו מהר. והכל היה יותר איטי, היה זמן ליצירה. אני זוכר את להקת "פרוטרט" מנגנים בשנת 91, הכל בלייב. הכל אמיתי. 7 החבריםפעלו כקבוצה למען הקבוצה. כל אחד נתן את הכישרון שלו בשביל שהלהקה תצליח, ולא כדי לפתוח מועדון ולקבל קמפיין לשוקו. היום כל זב חותם עם סנטיסייזר מקליט לבד. לא צריך להקה. הטכנולוגיה לדעתי, הזיקה יותר משתרמה. כמו כן, היום הכל מסחרי. אפשר לשים על זה את האצבע כשקמה להקת "היי פייב" (שאני דווקא אוהב אותם ולא מאשים אותם חלילה, אז זאת התקופה שזה השתנה). מהיום שהוקמה "היי פייב", תראה כמה להקות הוקמו בכלל בישראל, בשביל הקהל של ישראל? ותראה מי בונה את הלהקות וההרכבים, זה כבר לא "חבר'ה שגדלו ביחד" (שב"ק) או כאלו שהיו ביחד בצבא (משינה), אלא "נבחרת חלומות" כזאת שכל אחד דואג לקריירה הפרטית שלו. חוץ מזה: לדעתי, אין תשוקה אמיתית ליצירה, אין צעקה אמיתית. הדור החדש הוא דור מפונק שאין לו מה לזעוק כנראה, או שמדובר בדור מיואש עד העצם. המקסימום שיש לדור החדש לזעוק זה להצטרף לקבוצת פייסבוק ולשלוח סמסים. יש לכך המון סיבות, אבל התוצאה היא זהה. אין צורך לדור החדש להביא יצירות חדשות. לשיר בכוכב נולד למילים ישנות, זאת השאיפה של כל מי שרוצה להיות זמר. כמוך, גם אני חובב ערבי להקות צעירות ומשתדל להגיע כשיוצא לי.מצאתי זמרים וזמרות מעולים, מצאתי נגנים מוכשרים להדהים. לא מצאתי אף להקה שיש לה משהו חדש להביא. ולא, עיבוד מחודש לשיר ישן, זה לא נחשב מבחינתי. סיבה אחרונה: היום, לעשות מוזיקה זה זול יותר מבעבר. אבל להצליח להשמיע את המוזיקה, להתפרסם ולהתפרנס מהמוזיקה הפך להיות קשה יותר מבעבר. זאת סיבה נוספת מדוע אנשים לא נכנסים לזה. כל אחד חושב על עצמו ובצדק, ואנשים צעירים מעדיפים לנגן לעצמם ולכתוב באינטרנט, בזמן שמתפרנסים ממשהו אחר. ככל שהקידמה באה אלינו, כך יש לנו פחות זמן לעצמנו וליצירות. ובכל מקרה - זאת דעתי, וזאת רק דעתי. אז לא חובה להסכים איתי, אין צורך לומר אמן, בטח ישנן סיבות נוספות שלא ציינתי כאן. כבדו את דעתי גם אם אתם מתנגדים לה נחרצות, כשם שאתם מצפים שנכבד את דעתכם-שלכם.
כנראה ש"הכל פשוט נפלא פה..."

natan44

New member
יש משו במה שאתה אומר

הסיבות שהבאת הם נכונות לגמרה אבל אני חושב שהסיבה שזה ככה כי פעם היה טוב וכל אחד רוצה לחכות את הטוב שהיה כי ככה הם חושבים שיצליח להם. אני מקווה שזאת סתאם תקופת בצורת שמחקה לגשם שיעיר אותה וזה ניראה שכל הלהקות שמתקאמבקות הם עושות את זה אולי כדי להעיר את האנשים "כי הרוק התל אביבי כבר נירדם מזמן" והם כן עושות משו חדש. אבל זה לא כל כך נכון יש להקות חדשות שקמות סינרגיה. בית הבובות ושוטי הנבואה אלה להקות של שנות ה2000 ויש גם דברים חדשים כמו המושבה ויש גם בנתניה להקת היפ הופ חדשה שכמה לא זוכר תשם ואני בטוח שיש פה ושם עוד דברים אבל כמו שאמרת הרבה יותר קשה להצליח היום ויותר מפחדים מזה. ויש גם את המוזיקה הדתית שמאד התפתחה בשנים האחרונות כמו שולי רנד והמדרגות. כמו שאמרתי בהתחלה עכשיו זה תקופת בצורת וצריך לחכות שמישו כבר ירים את הכפפה ויעשה משו. בתקווה וציפיה לעתיד מזהיר במוזיקה הישראלית

fieldy snuts

New member
נדחף לדיון!!! =)

שבקי, לדעתי הלהקה היחידה שהראתה איך עושים אתזה (בארץ , כן?) הייתה שבק, וגם כשהם חזרו לבמות אז הם הראו לכולם איך עושים אתזה . איפה הילד מבחינתי זה בדיחה עצובה ופשוט הדרך של רודנר להגיד: ואללה אני לא כזה משהו לבד. ד"ר קספר, אכן להקה שמעולם לא עניינה אותי מעבר לחידוש שלהם לילדה קטנה עם 2 צמות. והיום, הם נשמעים כמו אז. יש להקות שנותנות בראש, רק שכולם עסוקים בלהשוות אותם לאחרים. בעוד שאם היו מנסים להשוות את שבק למשהו אחר הם לא היו היום איתנו. קיבלו אותם כמובן מאליו זה שבק. אור ישראל, אין ספק שחסרה תשוקה באומנים הקימים. אבל הדור הבא של המוסיקה, זה עדיין לא אותם ילדי האסאמאס הדור הבא של המוזיקה, הוא חיילים ומעלה. שיש להם מה להגיד, שיש להם כעס, שיש להם על מה לצעוק, ולא לצעוק על אהבה כמו איזה להקה מצועצעת שהשם שלה מתחרז עם אנרגיה. לא תמיד גם צריך כעס, יש מוזיקה שבאה לעשות שמח. ובשורה התחתונה, עם כל הקושי בדבר התקשורת אשמה, והציבור הישראלי אשם. ואני לא סתם זורק את הטקסט הזה. התפוחים פ'אנקנשטיין בלקן ביט בוקס בוגי באלאגן בצפר יוסלס אידי קותימן זאת רק רשימה חלקית של להקות ישראליות (חדשות יחסית) שעבדו מאוד קשה, ובגלל העבודה הקשה שלהם הם חורשים את אירופה וארה"ב בסיבובי הופעות. ובארץ? הם מסתפקים בקהל מעריצים מצומצם. אז מה לעשות הם שרים באנגלית. אז אין להם מה להגיד? הם לא באים מתשוקה? ובאופן חופשי, מוזיקה תמיד חיה קיימת בועטת הרכבים קמים ונופלים, האמת שאת המצב הזה מטיבים לתאר שבק והדג נחש. היום ברדיו "מביאים לנו מנחוס כמו אבטיפוס"(במקום אבטיפוס דמיינו כל שם של "רוק" ישראלי) והדג, להם יש את הכאפה המצלצלת. ששמה כל מילה בסלע. מספיק להגיע לחדרי חזרות ולראות כמה הרכבים יש, לא כולם מחדשים. אבל כולם רוצים ליצור. ובשורה התחתונה, יצירה לוקחת זמן, ובגלל ששוק המוזיקה עובר תהפוכות קשות (וזה דווקא בגלל הקידמה) בעלי הממון הולכים על בטוח (שזה יהרג ובל יעבור בשביל מוזיקה). וכל עוד שהמוזיקה (המסחרית? בעלת הממון? המינסטרים?) תלך על בטוח, אף אחד מכם לא יפול מהכסא. צאו מהקופסא.

וואו וואו וואו וואו וואו רק רגע!!!

דבר אחד עצבן אותי בכל מה שכתוב פה "קספר" יופי זה נכון שקספר כל השנים וגם באלבום החדש עושים דברים שנורא מזכירים שירים שלהם בעבר ובכללי כל השירים שלהם דומים אבל זה מה שמיוחד בלהקה הכ"כ פופלראית להצליח עם אותו דבר לגרום לנו לומר פשש איזה להקה.. ובכלל קספר היא להקה נהדרת... ואם כל הכבוד אני הייתי ב3 הופעות שלהם ולהגיד שהם לא יודעים לתת בראש זאת בדיחה.. ולומר לך את האמת לפי דעתי קספר בהופעות נותנים בראש יותר משבק! אורן ברזיאלי נכנס לקהל... ומעלה אנשים לבמה (קרה לי) האמת שהקהל שם יותר זורם תסלח לי כן... כשזה מגיע למוזיקה שבק לוקחים בגדול אבל שזה מגיע בלתת בראש בהופעות אני מצטער אבל קספר לוקחים

למעלה