שאאאאאאאאאאאאאאאאאלוםםםםםםם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif
אזזזזזזזזזזזז מה קורה? כן כן, חזרתי מהטיול והיה פשוט מטורף #^$@^$@#$^$@ היה הכי כיף שבעולם. והינה החפירה
יום א' בשעה שש בבוקר עלינו על האוטובוסים, יצאנו באיזה עשרה לשבע (על תבואו וניצא בשש
). איך שיצאנו המדריך של י"ב 1 הציג את עצמו "נחשו איך קוראים לי... רמז! השם שלי על החולצה" אז קוראים לו ברוך XD ואז נסענו משהו כמו שעתיים או יותר לא זוכרת כמה והגענו לדימונה (אאל"ט) וישבנו לאכול ארוחת בוקר. כל האוטובוסים הגיעו והיה כיף. הצטלמנו והיו צחוקים מטורפים והיינו מסטולים לחלוטין. אחרי העצירה חברות שלי מי"ב 14 עלו לאוטובוס שלנו כי היו בו מקומות פנויים אז למה לא לנצל אותם?! XD והיו צחוקים והיה כיף. כל המזן צילמתי וזה היה מצחיק והיה נחמד מאוד ^^" אחרי הנסיעה הארוכה הגענו למסלול הראשון שלנו... נחל שני והקניון האדום. פגשתי את המדריכה המאגניבה שלנו מאיה. אח איזו מדהימה היא. אני אסכם בקצרה את מה שראינו: חול, אבנים, ועץ. אני אסכם בקצרה איך היה: היה פאנן ברמות וכולם גילו לפתע שהם גמישים בצורות שבחיים לא חשבו עליהם XD אה כן. בירידה המעצבנת החלקתי על התחת XD אחרי המסלול הארוך והמיגע בגענו למלון בסביבות 5 אחר הצהריים ככה. קיבלנו תחדרים. התקלחתי ראשונה
לא היו לי מים חמים בגרוש ואיך שבאתי לצאת מהאמבטיה פתאום בא לי זרם חזק של מים רותחים ונשרפתי X_X" אחרי בר נכנסה למים חמים ואז התחילה נזילה מהתיקרה. ואז כל המסדרון של החדרים גם היה רטוב לחלוטין והיה מוזר ומלא מים. כמובן שהתעצבנתי והלכתי לרכזת לומר לה שיש נזילה בתקרה ואז אני וחברה שלי הלכנו ובום! נפלתי במדרקות וגרמתי לנזק בברך שלי
והכול בגלל המים והמלון הדפוק. בערב הלכנו לטייל ברחובות אילת... ההתחלה הייתה כיפית ברמות. היינו בטיילת עם עוד טכמיסטים והצטלמנו והיו צחוקים וראינו נעליים שוות
אבל לא היה במידה שלנו
. אחרי כמה זמן הכול היה חרא. אבל אז שמתי זין על כולם והיו צחוקים מטורפיםםםםםםם אכלתי ארוכה בברגרקינג (או מה שזה) ב17 שקלללל#@$@#@ XD ואז ידיד שלי עלה עם איזה אחד מהכיתה שלו (זה עם האף XD) על איזה מתקן כזה עגול כזה שמעיף אותך באוויר XD וזה היה מצחיק. אח"כ קפואים מקור הלכנו למלון... איכשהו באמת הגענו אליו מסטולים ונתקלנו במורים בדרך וידיד שלי התחיל לצעוק "אנדי אנדי" (למורה שלי לאנגלית) ואילן (המורה למחשבים) חשב שאנחנו מסוממים/שתויים או משהו כזה XD (בדיחה: "אסף! עמוד!" ~דוחפת את ידיד שלי לתוך העמוד~ XDDD אח"כ כל הדרך הוא דחף אותי ואז אני את חברות שלי והיו צחוקים...)(או שהייתה פעם אחת שאיזה אחד נסע ממש ממש מהר ואני כזה צועקת לו "הלוואי ויקחו לך תרשיון" ואז אמרתי לחברה שלי כזה "הוא לא הולך לחזור ברוורס נכון?" XDDDD). כשהגענו למלון הכול היה יבש ולא רטוב ושיחקנו טאקי עד איזה אחת וחצי בלילה XDDD ודחפנו את אסף לארון כי חדווה (מורה אחת מפחידה XD) הייתה במסדרון והיה אסור שאחרי 12 יהיו בנים XD וכמובן הלכנו לישון עייפים מתים XD
יום ב' קמנו בבוקר. גיליתי שיש לי ברך נפוחה אחושרמוטה נפוחה ואז הלכתי לרכזת והיא לא שמה עלי בכלל. ואז המנהלת הזונה (ששילמנו לה על כרטיס טיסה אמרה לי שאני אוכל אח"כ אראה חובש)(אבל ישלי פאקינג ברך נפוחה!!!). וכשחזרנו לחדר אחרי האוכל גילינו שיש לנו שוב הצפה בחדר ואז ממש עלה לי הפיוז ודיברתי עם הרכזת שוב. היא אמרה שתברר משהו :S בסופו של דבר יצאתי למסלול כי לא רציתי להיות באוטובוס
בהתחלה היינו בטיול ג'יפים והיה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כיףףףףףףףףףףףףףף אחד הימים הכי שווים בטיול הזה!!!$E!@#%@#%@ וניסים הנהג היה כזה פאנן XD אח"כ הלכנו ברגל והייתי כל הזמן על חברה שלי ועם החובש... XD אחחח איזה קרוע הוא... אחרי ירידות (שבמהלך הירידה האחרונה ילדה מהכיתה שלי התחילה לצרוח "אני אמות... הצילו" וכאלו שטויות) הגענו לג'יפים חזרה ונסענו עם איזה אנטיפת כי לקחו לנו את ניסים
והגענו לסנפלינג... וממש ממש רציתי אבל בגלל הברך שלי לא יכולתי לעלות
והיו בנים מהכיתה שלי ומהכיתה השנייה שעלו עם תחתונים XDDDD וזה היה קורע (רק שאחד מהם היה עם "סוג של חוטיני" וזה היה מגעיל ואפחד לא רצה להשתמש אח"כ בחבלים שלו XD). אחרי זה הלכנו קצת ברגל והגענו לאוטובוסים
נסענו למלון, וסוףסוף החליפו לנו חדר D: הגיע הזמן באמת. הביאו לנו חדר של מורה אחד שעבר לחדר של המנהלת כי היא חזרה הביתה (בטיסה
) והיה לנו כ"כ כיף בו. היה לנו קומקום! מגבות! סבונים!!!! מקרר נורמאלי... קפה/תה/סוכר ודברים כאלו. והמיטות היו ממש נוחות וגם היו אורות מגניבים, והכי חשוב-
לא הייתה הצפההההה XD התקלחנו והתארגנו לצאת לחוף הוילג'. בחוף הזה היה ממש כיף, שיחקנו טאקי עשינו שטויות ראינו את המורים מתחרפנים ומלא ברחו מהגדר לאיזו מסיבה שהייתה X_X או שהם חזרו מתודלקים (אהמאלכוהולאהמ) והיה ממש מגניב ^^" גם דיברתי עם ירדן בטלפון ^^" באיזה 11 בלילה לקחנו תאוטובוס חזרה למלון כי היינו מתים מעייפות ואז באיזה 12 בלילה אחת שהייתה איתי בחדר עשתה מלא רעש והביאה עוד בנות ואני וחברה שלי שרצינו לישון (דינדש XD) צרחנו עליהן וטרקנו תדלת רק שישתקו כבר.
יום ג' – היום האחרון בבוקר קמנו, ארזנו מזוודות, אכלנו בורקס פיצה XD ויצאנו אל הלובי עם המזוודות וחיכינו לאוטובוס. אח"כ העלנו את הדברים לאוטובוסים וחיכינו למדריכים. נסענו איזה שעה ומשהו והגענו לאמצע מדבר :S ואז עשינו מסלול של משהו כמו 4 שעות ניראה לי.. פחות או יותר. אסכם את המסלול ככה: עלינו עלינו עלינו ראינו אבנים וחשבנו שאנחנו מתים כי לא נשמנו. ירדנו ירדנו ירדנו החלקנו על החול ראינו הרבה חול ואבנים הלכנו הלכנו הלכנו ראינו אוטובוסים!!!!! וזאת לא הייתה פאטה מורגנה או מה שזה XD בינתיים, בזמן שחיכינו לכיתות האחרות באוטובוס, אכלנו והעברנו את הזמן בדיבורים עם אנשים ובחיפוש אחר הקליטה XD כשכולם הגיעו נסענו ליוטבתה. ביוטבתה אכלנו שניצל תירס
והיה בו תירס!!!ואז קנינו גלידה ענקית ^^" וישבנו עם אנשים מגוש ב'. אחרי כמה זמן ראיתי את מאיה... והיא נפרדה ממני וממש התחבקנו והכול
אח"כ נסענו שוב ונירדמתי באוטובוס עם האמפי של דינדש (מצטערת על זה) ואז העירו אותי ואמרו לי כזה "בואי יורדים לפיפי" ואז חשבתי מה, פיפי 5 דק' לא יותר. אז השארתי הכול באוטו וירדתי והייתי עם חולצה קצרה והיה לי קררררררררררררררר וממש ממש רעדתי וקפאתי. אח"כ אחרי שרצתי אחרי הנהג שהלך לכיוון האוטובוס עליתי על האוטובוס ישבתי לבד והלכתי לישון XD הפעם האמפי שלי עבד אבל עדיין נתקע פעם ב... ואז חברה שלי לקראת הסוף הקימה אותי והתישבנו ביחד ושמענו שירים של קאמפ רוק XDDD והיה מצחיק. אח"כ צילצלתי הביתה אבל ההורים ואבא אמר לי שהם בקניון והם יבואו עוד מעט.. ואז כשהגענו לראשון אמא של חברה שלי לקחה אותנו והיה נחמד כזה הייתי עייפה מתה והברך שלי ממש כאבה. ואז אבא כבר חיכה לי למטה ועליתי הביתה נכנסתי לאמבטיה וזהו :O בקיצור. היה לי טיול כ"כ כיפי ונהנתי מאוד
למרות הכיתה המוזרה שלי נהנתי מכול רגע
עכשיו כל מה שנותר לי לעשות זה: להשלים פערים בפורום. לקחת מכולם תמונות ולהעלות לפייסבוק ו..... להתחיל את BD ^^" יאללה סופ"ש מגניב לכולם.... (מה הסיכויים שמישהו קרא?! XD)