shaharory

New member
../images/Emo221.gif

בעברית קראו לזה סופרמודל, באנגלית make me a supermodel. בפייסבוק הוא ronnie kroell ושתבינו באותו יום שהוא ענה לי סופסוף זה היה אחרי שרציני כל היום הייתי בפייסבוק וחיכיתי שהוא יתחבר ואז כשהלכתי לאכול פספסתי אותו ושהלכתי לשירותים שוב פספתי אותו ואז זה היה כבר איזה 23:00 עד שהצלחתי!!

shaharory

New member
נמצאה השיחה הראשונה עם טל! ../images/Emo221.gif

ידעתי ששמרתי את זה איפשהו! תהנו חח Shahar היי מה נשמע?! 5:37pmShahar טלללל :( תענה! פליז 5:37pmTal שם 5:37pmTal is offline. 5:37pmTal is online. 5:37pmTal שלוםלך מעט עסוק... 5:37pmShahar טוב, אבל תודה שענית חח 5:38pmTal is offline. 5:39pmTal is online. 5:39pmShahar יואו יש לי שאלה!!! זה חשוב! אתה רואה המשרד? 5:40pmTal לא רואה טלוויזיה פרט לתכנית שהשתתפתי בה 5:40pm Tal and Shai Dubitzky are now friends. 5:40pmShahar אה באמת? מומלץ! כאילו זה נגמר.. אבל שיהיה את העונה הבאה חח 5:40pm Tal and Koral Goldberg are now friends. 5:41pmShahar היי אני מכירה את קורל שאישרת! הייתה אתי בשכבה חח 5:42pmTal חח 5:42pm Tal and Amit Bar Hen are now friends. 5:43pmShahar רגע אז מה אתה עושה בזמן החופשי אם אתה לא רואה טלוויזיה? חח אני מכורה >< 5:43pm Tal and Dolev Drori are now friends. 5:44pmTal is offline. 5:44pmTal is online. 5:45pmTal קורא ספרים עושה מדיטציה יוגה ברגיל עזבי אותך מטלוויזיה סתם מטמטם תמוח 5:45pmShahar למה? זה מאוד חינוכי :) אני כמעט דוברת אנגלית רק בזכות זה 5:46pmTal טוב אז אחרי שתלמדי אנגלית תתחילי לעשות אוריגמי בזמנך הפנוי טוב? 5:47pmShahar זה היה עלבון? קבלתי 100 במבחן באנגלית!@# אני מעולה. רוצה לעבור לדבר באנגלית ^^ כאילו.. "?" 5:47pmTal don't threaten me i have two nunchakos nastyone's so beware 5:49pmShahar oh really? ok im not into guns and all that. lets change the subject back to television. do you know the series "The Big Bang Theory"? you can be the star of that show! 5:50pmTal ah been there done that amuse me with something else more sophisticated perhaps if you may 5:50pmShahar ok. what movies did you see lately? 5:51pmTal persepolis into the wild 5:51pmShahar oh! with umm this guy wait 5:51pmTal i know what your mama really looks like 4 5:51pmShahar i know his name 5:51pmTal is offline. 5:51pmTal is online. 5:51pmTal hilarious anyway hun 5:52pmShahar seriously! wait! 5:52pmTal i need to go now 5:52pmShahar באסה היה מבדר 5:50pmTal please feed the fishes 5:52pmTal and grandpa too 5:52pmShahar פישס?! חחחחחחחחח חכם 5:52pmTal shalom

Orange Sky

New member
איזה מאמי!XD טוב רגע איך הכרתם בכלל?!

ואיך נהייתם בקשר? חח אני צריכה לדעת!

shaharory

New member
חח אממ הכל התחיל בשיחה הזאת XD ../images/Emo221.gif

ואז דיברתי איתו עוד כמה פעמים, בערך 6-7 סך הכל. ואז כזה הייתי בחתונה של בן דוד שלי ושנכנסו חשבתי שראיתי מישהו שהזכיר אותו אז חשבתי "יואו הוא דומה לטלוש!" ואז בחופה שכולם עמדו ולא זזו ראיתי אותו שוב והייתי עם בת דודה שלי שבגיל שלי בערך והייתי כזה "אומייגאד זה טל מהיפה והחנון שם? נכון הוא ממש ממש דומה??" ואז עשינו התגנבות יחידים חחח עד שהיינו מאחוריו, ותכננו שאני יגיד "טל!" ואם הוא מסתובב זה הוא. אפילו יש לי תמונה מהרגע הזה כי צילמתי לו את הגב חחחחח ואז אני כזה "טללל??" והוא הסתובב ואני כולי מסמיקה חח ואומרת כזה "זאת שחר מפייסבוק! עם הדיוידי! זוכר?" והוא כזה "יואו איזה קטע!!" ולחצנו ידיים. ואז היינו כזה: שלום שלום מה את עושה פה? איזה קטעים, וכל זה.. ואז אחרי שיחה קצרה כולם נכנסו לאולם אז הוא אמר לי כזה "see you on the dance floor" חחחחחחחחח ואז בפנים אחרי איזה שעה אני ובת דודה שלי מצאנו דף ועט וביקשנו חתימה ותמונה וזה והוא אמר "מה! אבל אנחנו מדברים בפייסבוק כל הזמן!" חחחחח איזה מוש, והוא כתב לי: לשחר נשמה תתקני כבר את הדי.וי.די!! סתם... :) תעשי חיים וכיף כיף כיף באהבה טל AWWWWWWWWWWWWWWW הוא אמר אהבה! חחחחח סתם :p ואז בערך שעה אחרי זה, אני ובת דודה שלי עמדנו מאחוריו ועשינו תצפית, מסכנה בת דודה שלי, שיגעתי אותה!!! וכזה הוא ראה אותנו ואז הוא הזמין אותי לרקוד חחחחחחח ורקדנו כמה דקות ואז המשפחה שלי ראתה חחח בושות ואז אחותי באה לצלם אותנו- http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v348/187/83/815591667/n815591667_927946_7016.jpg ואז כזה סיימנו לרקוד חח ואממ הייתי צריכה ללכת קצת אחרי אז הלכתי להגיד לו ביי והוא נתן לי את החיבוק הכי ארוך וחונק בעולם!!!!! חחחח ואז דיברנו פעם אחת, מה ששמתי פה, וזהו :( אבל אולי מתישהו בן דוד שלי ואישתו יעברו לבית משלהם ואז יהיה חנוכת בית! חח

shaharory

New member
חח תודה ../images/Emo221.gif

זה היה מה זה קורע שרקדנו כי התחלתי להגיד לו דברים ואז הוא התכופף מה-2 מטר שלו חחחח ראיתם שהוא אדום בתמונה? XD

ספירצ

New member
יכול להיות,

שגם ראית אותו כמו שהוא היה לפני המהפך הזה שעשו לו ופשוט לא ידעת מיהו? XD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חחח

אממ התחלתי לראות את התוכנית רק מהאמצע אז לא ידעתי בכלל על כל הדרמה כשהוא בא וזה.. אבל תשמעו פעם ראשונה שראיתי את הסידרה אז היה שוט כזה מהיר שעבר על כולם ואז ראו אותו לשנייה והייתי כזה "מי זה החתיך הזה?!" XD ואז בקלוז אפ טיפה שיניתי את דעתי

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חחח

אממ התחלתי לראות את התוכנית רק מהאמצע אז לא ידעתי בכלל על כל הדרמה כשהוא בא וזה.. אבל תשמעו פעם ראשונה שראיתי את הסידרה אז היה שוט כזה מהיר שעבר על כולם ואז ראו אותו לשנייה והייתי כזה "מי זה החתיך הזה?!" XD ואז בקלוז אפ טיפה שיניתי את דעתי

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איזה חמוד הוא ../images/Emo9.gif

ודווקא טל הזה נראה ממש מרוחק בשיחות
אוף הלוואי עליי שאני אדבר בפייסבוק עם האנשים שאני אוהבת

shaharory

New member
חח אני יגלה לך משהו, ../images/Emo221.gif

יומיים אחרי שנפגשנו בחתונה, היה את השבת חתן, ואז ישבנו עם הכלה וזה וסיפרנו לה את הסיפור (בלי הקטעים המביכים חחח) ואז היא אמרה כזה "נכון חמוד? חמוד אבל שאנטי כזה" כאילו היא מכירה אותו מהיסודי.. וגם אמא שלו הייתה בחתונה ובשבת חתן, אבל הוא לא בא לשבת חתן :( תכננתי לשבת איתו בסתלבט, וזה היה יכול להיות ממש מגניב בבית של דוד שלי, הייתי עושה לו סיור חחחח והיינו מתנדנדים יחד על הספסל נדנדה חח :(

Kawaii Me

New member
באוסקר רוברט אמר שבשנה הבאה

בקיץ זה יצא, נדמה לי (אני לא הכי זוכרת) אבל במאי 2010 אני חושבת... אם אני טועה סליחה מראש

למעלה