Emergency Exit

New member
../images/Emo32.gif

בגלל שאתם נורא להוטים לפתוח שירשורים שלא קשורים\כן קשורים לטווילייט ואתם לא יודעים איפה לתקוע את עצמכם, הינה
חדש!
.

YuvalSP

New member
יש לי תחפושת!! ../images/Emo203.gif

אני אתחפש לרועת צאן
אמא שלי קנתה לי חולצה לבנה עם ציור של כבשה ומתחת כתוב "מהה", והיא קנתה לי חצאית, וצעיף כזה..נו..ברח לי השםXD, כדי לשים על הראש... והיא קנתה לי גם בובה של כבשה וזה כזה מתוק!! וחליל! D: -- אתמול ראיתי בנג'מין באטן, אחלה סרט! סרט של 3 שעות והוא עבר ממש מהר... הוא נורא הזכיר עד האמצע את הסרט פורסט גאמפ, רק דרמתי יותר... -- אני באמצע Breaking Dawn!

noam270

New member
אני עדיין מנסה למצוא תחפושת נורמלית..

והדילמה הזו חוזרת לי כל שנה!! אני מתלבטת בין מלא תחפושות ובסוף אני לא מתחפשת לאף אחת מהןXD

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifגם אצלי זה ככה! סמעק../images/Emo125.gif

צריך להוציא חוברת מיוחדת כזה "1001 תחפושות מקוריות" או משהו.

noam270

New member
../images/Emo45.gifלגמרי....

האהאאהאה!!! יש לי רעיון!!! נתחפש לכאלה שלא החליטו למה להתחפש!! נדביק על עצמנו מלא פתקים עם רעיונות לתחפושות ונלך ככה!!! אוי, זה צולע

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifיאאא איזה מגניבXD../images/Emo125.gif

בא לי להיות הכבשה!!
סתם חח בהצלחה עם התחפושת וזה. :)

Fall Out Liel

New member
התחלתי שוב את T..../images/Emo168.gif

ועד כמה שאני רוצה לקרוא את הספר/ים, אני לא מרגישה כמו בקריאה ראשונה, התחלתי שלשום וקראתי כולה קצת יותר מעשרה עמודים, בפעם הראשונה שקראתי לא יכולתי לעזוב אותם, עכשיו זה שולי כזה, הקסם נעלם
. איך הצלחתן לקרוא את הספר שוב? הרגשתן כמו בקריאה ראשונה?

../images/Emo63.gif Sooooo true

הקסם נעלם. זה כיף לקרוא שוב....אבל זה ממש ממש לא אותו דבר כמו פעם ראשונה. התחלתי את T שוב בתאריך ה-5/2, ועוד לא הגעתי לפרק עם הבייסבול......שזה גרוע. זה בגלל שאין את מרכיב המתח, כי אנחנו יודעות לאן כל דבר מוביל - כבר אין הפתעות, אין ציפייה.

Orange Sky

New member
בדיוק..~חפירה רצינית~

אין כבר את המתח והציפייה..אני יודעת כבר מה יקרה, אני כבר לא מתרגשת כל הזמן לראות מתי אדוארד יופיע כי אני יודעת מתי הוא יופיע...אז קוראים איזה פרק בחצי שנה ושוכחים מזה .. בקריאה ראשונה גם כשאת לא קוראת את במתח וחושבת על זה ורוצה להמשיך לגלות מה יקרה אז קוראים הרבה יותר וביותר ציפייה.. אבל מצד שני בקריאה שנייה אפשר לשים לב להמון דברים אחרים. אני למשל בקריאה ראשונה התייחסתי בעיקר רק למה שהם אמרו חח לא שמתי לב למה הם לבשו , איפה היו, מה בדיוק עשו...אז פתאום אני קוראת סצינות שלא זכרתי בכלל שהיו...D: (כמו שאדוארד באחו הזה עם ג'ינס וחולצה לבנה
) או שהם מתחבקים המון! חפרתיXD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מה איזו אחו?../images/Emo12.gif

חחח אני חייבת לקרוא את הסאגה שוב XD רק בשביל ג'ייקוב ואליס והציטוטים

Orange Sky

New member
האחו!!

שבמקום לסוע לסייאטל אדוארד לוקח אותה לאחו (medo איך שלא כותבים) ושם הוא נצץ בשמשXD ושם הוא איבד שליטה וצעק עליה "כאילו שתוכלי לרוץ מהר יותר ממני..כאילו שתוכלי להאבק בי.." ואז בדרך חזור הוא הרכיב אותה על הגב שלו ונהייתה לה בחילה מהריצה המהירה..^^ XDD ומה עם אדוארד ובלה?!

maya 1342

New member
אני אוהבת את האחו *-*

אדוארד כ" חמוד כשהוא עצבני XD וחוץ מזה, אני ממש אוהבת לקרוא קריאה שניה של ספרים טובים, אבל הבעיה בספרים שלא כתובים בצורה ממש טובה זה שהם באמת מאבדים את הקסם שלהם אחרי קריאה ראשונה... את דמדומים למשל אני יכולה לקרוא המון פעמים, ואת הארי פוטר אפילו יותר מזה..

למעלה