Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אההה נכון ../images/Emo122.gif

ואז הוא אמר לה שהיא נראית כמו שיכורה או משו? ואיכ אודארד ובלה
כאילו אני מחבבת את אדוארד אבל שונאת את בלה XD מצא מין את מינו חחח

Orange Sky

New member
חחחחחחח למה בלה ממש חמודה:)

רק מחבבת את אדוארד?XD כן בגלל שהיא חטפה בחילה אז הוא אמר לה E - Friends don't let friends drive drunk B - Drunk? E - You're intoxicated by my very presence (רק בלי שגיאות כתיבXD)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ובעברית תרגמו את זה כ-

"אם שותים לא נוהגים?"
שמעתי משו כזה.. אני מאוד מקווה שאני טועה! XD

chenw3

New member
את לא טועה... ../images/Emo41.gif

ככה באמת תרגמו את זה >< קיצר, התרגום על הפנים והרס את כל הקסם של הספר :/

נויה XY

New member
(אני חדשה כאן) אהה חחח

לא הבנתי על מה אתם מדברים בהתחלה.. חח אף פעם לא תרגמתי את המילה הזוMEDO אז לא הבנתי לאיזה אחואתם מתכוונים, אבל אהבתי את הקטע הזה :) ואני מקווה שזה לא נכון מה שאמרתם על הקריאה השנייה, כי אני רק עכשיו מתחילה את הרביעי.........

YuvalSP

New member
אבל אני קראתי את הספר כשידעתי הכל ../images/Emo203.gif

כי קודם ראיתי את הסרט, אז ידעתי מה הולך לקרות... קראתי את הספר ב8 ימים (אם אני אקרא עכשיו אני בטח אקרא בהרבה פחות, כי אז עוד קראתי יותר לאט) אבל אתן צודקות, את שלושת הספרים האחרים קראתי/אני קוראת (חחח אני באחרון) מהר כי אני ממש ממש במתח לדעת כבר מה יקרה

Fall Out Liel

New member
זה הדבר שהכי הלהיב בקריאה../images/Emo168.gif

כל המתח הזה והציפייה לראות מה קורה, ואני חושבת שזה גם מה שהפך את הספרים למצליחים יותר, כי יש בהם את המרכיב הזה.. חח עדיין לא המשכתי לקרוא, ואני רוצה כבר להגיע לE וBD, הספרים הכי טובים

sweet shir

New member
חחח אצלי בדיוק ההפך. בקריאה הראשונה של T הוא

בכלל לא כזה הלהיב אותי, ובקריאה השניה התאהבתי בו. אבל זה ברור ומובן מאליו שקריאה שניה פחות מלהיבה מהפעם הראשונה... ככה זה בכל דבר חח

yael0000

New member
גם אצלי זה ככה../images/Emo211.gif

רק שלי היה קק"צ עד עכשיו והספר באנגלית על המחשב.....

shaharory

New member
למי שרוצה צחוקים! ../images/Emo221.gif

טוב, בגלל שאני חולת מפורסמים (אהמסטוקריתאהמ) אז אני אוהבת לדבר עם סלבס בפייסבוק, כי לכוכבי ריאליטי גם בחו"ל וגם בארץ יש פייסבוק אמיתי. אז למי שראה בקיץ האחרון ביסטארס ריאליטי את הסדרה "סופרמודל", דיברתי עם רוני, ההומו המותק ההוא שאהב את בן חח, מהסידרה ועכשיו הסתכלתי על זה אחרי מלא זמן וזה פשוט קורע כמה אהבלה הייתי XD אז הנה השיחה, עם תרגום בגוף הסרט חח, שכמובן כמובן כמובן שמרתי!! 11:34pmRonnie Hey Shahar 11:34pmShahar omg its the best day of my life! thank you so much! i love you! :D 11:34pmRonnie Well, thank you for being such a huge support 11:34pmShahar my pleasure! 11:34pmRonnie How are you doing 11:35pmShahar umm im ok, you? i really ment everything i said! (חפרתי לו במוח עד שהוא ענה לי חחחחחחח ואז כמעט נכנעתי והחלטתי לכתוב הודעה בתיבת דואר וכתבתי "רוני פליז תדבר איתי פליז פליז פליז" איזה 788787 פליזים חחח) 11:35pmRonnie very well thanks im keeping busy, i rarely talk on here but saw your kind message (ההודעה עם ה"פליז" חח) 11:35pmShahar still, thank you so much :D 11:35pmRonnie so wanted to say hi 11:36pmShahar so what are you up to? 11:36pmRonnie you look great for being over 70 (כי רשמתי שנולדתי ב-1970 בפייסבוק חחח) 11:36pmShahar hahahahhaha 11:36pmRonnie lol, 1931? 11:37pmShahar lol 11:37pmRonnie I just found an apartment in NYC and planning on getting to work this week 11:37pmShahar i was really stupid when i opened this profile wow thats really cool :) 11:38pmRonnie yah, it has been an adventure have you been to the states? 11:38pmShahar i wish i could just be in NY for like a day :( no i only been to rhodes and im from israel but i already met a celebrity from outside the country :) (כמובן שהייתי חייבת לחפור לו על זה שפגשתי את וויליאם מוסלי חחחחח) 11:39pmRonnie well you will have to make it here 11:39pmShahar he was in israel 11:39pmRonnie thats cool i have never been to israel but would like to go one day (אוווו איזה דוגמן של וורלד פיס הוא חח) 11:39pmShahar william moseley from the chronicles of narnia i really want to go 11:39pmRonnie very nice! are you in school 11:39pmShahar yeah im 14 ill be in 9th grade in a week 11:40pmRonnie ready to go back? 11:40pmShahar no! i did like only 10% percents of the homework i have 3 books to finish.. =\ 11:41pmRonnie yikes!! you should be reading not talking to me haha (נכון מותק?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 11:41pmShahar haha oops, percent* 11:42pmRonnie well Shahar, I wish you well in school and really thank you for taking the time to say hello I have to get back to work here 11:42pmShahar ok good luck! youre awesome love you <3 11:43pmRonnie back at ya! xoxo

shaharory

New member
טל מהיפה והחנון ../images/Emo221.gif

הקרציות שהכי השתלמה לי בחיים! כי אח"כ פגשתי אותו ואמרתי לו שזאת אני והוא זכר חחחח אז בהתחלה הייתה שיחה קורעת, שאני לא מוצאת אבל בטוח שמרתי אותה איפשהו, שכזה אנחנו "היי" "היי" "מה נשמע" בלה בלה ואז אמרתי לו שאני אוהבת קולנוע וטלוויזיה וזה ואז הוא אמר שהוא לא רואה טלוויזיה חוץ מהתוכנית שלו וכל מיני ושהוא עושה יוגה וזה חח ואז התחלתי להגיד לו "מה אתה מזלזל בי? אני דוברת אנגלית מהטלוויזיה!" משהו כזה ואז התחלנו לדבר אנגלית חחחחח וזה היה ריב גדול ומצחיק חחח. זה היה איזה יום לפני יום כיפור. ואז כמה ימים אחרי היה את זה: Shahar היי טל אני חייבת עזרה!! בבקשה 6:24pmTal talk to me 6:24pmShahar תודה! אתה אדיר אממ קניתי סרטים בחו"ל והם לא עובדים לי ב-DVD כאילו הם איזור 1 6:25pmTal אוקיי 6:25pmShahar אז יש לך מושג אם יש משהו שאפשר לסדר בדיוידי שלי? זה ממש גרוע לראות את זה במחשב! 6:25pmTal ברור אני חושב שיש דיוידיז שיכולים לקבל גם אזור אחד זה תלוי בדיוידי בקיצור 6:26pmShahar כן אוף אז אני צריכה לקנוטת חדש כאילו? 6:26pmTal ניסית וזה לא עבד? 6:26pmShahar לקנות* לא עבד זה אומר לי wrong region 6:27pmTal הממ טוב, אז או שתחפשי חבר/ה שיש להם או שתעברי לאמריקה 6:28pmShahar כן, לעבור לאמריקה יכול היה להיות נחמד... 6:28pmTal עזבי אותך אנטישמים 6:28pmShahar ביקרת שם? 6:28pmTal חח סתם צחקתי כן כמה פעמים 6:29pmShahar כיף לך! אני מתה לטוס לניו יורק, יש שם את הבניין הכי טוב בעולם! רוקפלר 30, מכיר? 6:32pmTal בנין רוקפלר כאילו? 6:32pmShahar כן! 6:32pmTal בניין יפה ללא ספק 6:32pmShahar 30 rockeffeler plaza :(:( :):) * נכנסת? 6:32pmTal ודאי ויש שם באמת גן יפה בכניסה 6:32pmShahar ולקחת סיור? :):) 6:32pmTal ואפילו עליתי למעלה 6:33pmShahar כבר חוזרת חזרתי אממ אני מהת לכת לשם ולקנות הכל מהחנות :D:D מתה* ולהיות בקהל של קונאן אובריאן או משהו :):) ו-SNL אוי! ראית זה ייגמר בדם? 6:36pmShahar איי אבנדד מיי צ'יילד!!!!!! איי אבנדד מיי סאן!!! איי דרינק יור מילקשייק!!!! XDDDD 6:38pmShahar טל? 6:38pmTal ראיתי משחק מדהים 6:39pmShahar לא ראיתי אבל אני ממש רוצה טוב אני הולכת ביי בי :):) תודה לפחות שניסית לעזור לי עם הדיוידי בהצלחה בסדרה:D 6:40pmTal תודה להתראות 10:22pmTal is offline. 10:27pmTal is online. 10:28pmShahar Tal is no longer online. The following was not sent: (כעבור כמה שעות אבל באותו יום) טל! (send as a message) 10:29pmTal is online. 10:29pmShahar היי קניתי DVD חדש! 10:30pmTal וזה עובד? 10:30pm Tal joined the group All The events in Tel Aviv Night Life כל האירועים ומסיבות . 10:30pmShahar עוד לא חיברתי אבל זה מולטי זון אז זה אמור :) 10:32pmShahar יו ראית או קראת נרניה? 10:33pmShahar טל? אפשר לקרוא לך טלוש? חח 10:35pmShahar טלללל? 10:37pmShahar טלווש? 10:37pmTal טלוש בשבילך 10:37pmShahar חחח 10:37pmTal נו את לא רצה לראות אם הסרטים שלך עובדים? 10:38pmShahar אין לי כוח לחבר את זה צריך להזיז שם דברים.. אני יעדכן אותך במצב אחרי שאני יחבר חח רגע אבל ראית או קראת נרניה? 10:41pmShahar Tal is no longer online. The following was not sent: טל??!?!? 10:54pmShahar ? 10:59pmTal מאמי אני מעט עסוק 10:59pmShahar טוב אבל רגע רק שאלה אחת- ראית נרניה? (גם לו חפרתי על זה חח. הוא לא התרגש) 10:59pmTal לא עדיין לא 11:00pmShahar אה, פגשתי את השחקן הראשי :D:D טוב, ביי טלוש, לילה טוב

shaharory

New member
טל מהיפה והחנון- אחרי שנפגשנו ../images/Emo221.gif

הפעם הראשונה שדיבנרו אחרי שנפגשנו, כשבועיים אחרי. ולצערי הפעם האחרונה שדיברנו בצ'אט :( הוא כבר לא מתחבר כמעט. Shahar היי! מלא זמן לא דיברנו! 9:20pmShahar אוף טלוש תענה >< 9:22pmShahar Tal is no longer online. The following was not sent: בקשה? :(:( (send as a message) 9:22pmTal is online. 9:22pmTal סופר עסוק לאחרונה 9:22pmShahar יאי אתה פה :):) כן, שמתי לב! מלא זמן לא היית מחובר רגע אתה יכול לדבר? 9:23pmTal לא נכנסתי לפייסבוק איזה שבועיים 9:23pmShahar בדיוק! 9:23pmTal כה מה על ליבך כפרה 9:24pmShahar חח אממ אולי אני יפגוש את בן סטילר ביום שבת.. את זה כבר אמרתי לך חח 9:24pmTal גדול 9:24pmShahar וקיבלתי 55 במתמטיקה אז מחר מועד ב' כדי לשפר 9:24pmTal אל תתעלפי טוב? 9:24pmShahar חח אני אשתדל :):) 9:24pmTal בהצלחה 9:24pmShahar תודה חומד! 9:24pmTal עם המתמטיקה 9:24pmShahar כן 9:24pmTal 1+1=1 9:24pmShahar כן, אני יודעת, חזרתי על זה מה אני לא כזאת גרועה! בקודם קיבלתי 87 9:25pmTal זה דווקא מסוג החכמות האלה שלוקח מלא שנים להבין אז היי קטן עלייך אני הכי אהבתי מתמטיקה 9:25pmShahar כן. פשוט לא התכוננתי כל כך למועד א אני הכי אוהבת שיעור חופשי חח אבל במקצועות אז אנגלית נראה לי 9:26pmTal כה שמתי לב 9:26pmShahar חחח 9:26pmTal i mean i noticed feeling good besides? 9:26pmShahar do you wanna have this conversation again? yep, pretty good 9:27pmTal so, feeling good ? 9:27pmShahar yes indeed >< how are you these dyas? 9:27pmTal and besides? 9:27pmShahar days* 9:27pmTal superb 9:27pmShahar how come you were so buisy? 9:27pmTal actually i feel blessed to be alive work, studies have some essays to write for university 9:28pmShahar oh, good luck! 9:28pmTal not much time for play thanks! 9:28pmShahar i have like 4 tests this week 9:28pmTal ooh ouch so soon? 9:29pmShahar yep 9:29pmTal school only started 9:29pmShahar yesterday was physics, today english, tommorow math, and on thursday literacy and then next week there's lashon and haba'a 9:30pmTal how are you in ha'baaaaaa? 9:30pmShahar lol pretty good we study the nose\nasu thingies and levay and tmura 9:31pmTal hmm, no clue 9:32pmShahar its not the most useful information in the world.. do you play WoW? 9:32pmTal nope.darling, i think i'm gonna go now, but you can write me letters (sometimes i get on just to check the mail and then sign out 9:32pmShahar ok i will :):) but write back! 9:33pmTal and so we can keep in touch i will 9:33pmShahar because wre bff's now! were* 9:33pmTal :):) 9:33pmShahar bye bye have a good night 9:34pmTal good luck on your exams 9:34pmShahar thanks darling, you too with your essays 9:35pmTal is offline. ואז יום אחרי שלחתי לו מכתב במייל בוקס: אמרת לי לכתוב לך אז אני כותבת.. למרות שעבר רק יום. אוף אבל תשמע, אני משתתפת באיזה טונה מבצעים של וואלה כל הזמן ופעם זכיתי בכרטיס זוגי לטרום בכורה של ג'אמפר ולא יכולתי ללכת.. טראומה. והיום זכיתי שוב בכרטיס זוגי לגוף השקרים. אבל כנראה גם לזה אני לא יכולה ללכת.. ובנוסף לזה, לפגוש את בן סטילר יעלה לי 600 ש"ח שיש לי אבל ההורים שלי לא מרשים לי "לבזבז".. אז בקיצור, אני בשביתת דיבור עם המשפחה שלי.. והמועד ב' במתמטיקה לא היה משהו.. אולי אני יקבל 60 אז יעלה לי ב-2 נקודות שיתבטאו בנקודה אחת בתעודה פחות או יותר... =\ שכחתי את הטרינום המעצבן. אבל באזרחות קיבלתי 98 ובצרפתית 90 אז בסדר.. אממ יש לך מסנג'ר במקרה? אני מאמינה שלא חח טוב, אז נשמור על קשר. [: ואז הוא ענה יום אחרי: הי נראה לי שהחיים שלך די מושלמים חח עזבי, חבל על הכסף לבן. ובעניין הלימודים, אין מה לקחת ללב: יש דברים שאנחנו יותר טובים בהם ויש דברים שפחות. אצלך כנראה הצד ההומני חזק יותר. תשכילי לשמוח על הדברים הטובים גם. ולכי תדעי: אני למשל בחטיבה ובתיכון התאהבתי במתמטיקה, כאילו לא פחות מ100 גם בבגרות של חמש יחידות, אבל היום אני דווקא אוהב פילוסופיה ופסיכולוגיה. אז, את יודעת הכל נזיל. אין לי מסנג'ר, אבל תמשיכי לכתוב. אה, ולעשות חיים משוגעים כמובן :) -------------- הלעשות חיים משוגעים הוא די הקאטץ' פרייז שלנו חחח אוי אני מתגעגעת

Orange Sky

New member
חחחח איזה חמודה אתXD

יואו איזה מתוק טל!!XD קראתי עכשיו את כ-ל השיחות שלכם שפרסמת
איזה חמוד שהוא עונה ומדבר ומתעניין!D: באלך לשים תמונה שאני אדע מי זה?XDDD אני לא זוכרת איך הם נראו כבר ביפה והחנון..לא עקבתי אחרי זה כ"כ בכלל וגם הרוני הזה חמודD: למרות שאין לי מושג מי הוא...D:

Orange Sky

New member
D: הוא באמת נראה נחמד חח

חוץ ממנו היה את הנוראי ההוא הענק עם השיער השחורOO הוא נראה כמו איזה יצור ממלחמת הכוכבים. ומהבנות גאל הייתה הכי יפה לא? רוקסן לא הייתה יפה ולא זוכרת את האחרונה חח

Orange Sky

New member
וואו האחרונהה! חתיך בטירוף! חח

מאיזה ריאליטי אמרת שהוא?

למעלה