טל מהיפה והחנון- אחרי שנפגשנו ../images/Emo221.gif
הפעם הראשונה שדיבנרו אחרי שנפגשנו, כשבועיים אחרי. ולצערי הפעם האחרונה שדיברנו בצ'אט

הוא כבר לא מתחבר כמעט. Shahar היי! מלא זמן לא דיברנו! 9:20pmShahar אוף טלוש תענה >< 9:22pmShahar Tal is no longer online. The following was not sent: בקשה?

(send as a message) 9:22pmTal is online. 9:22pmTal סופר עסוק לאחרונה 9:22pmShahar יאי אתה פה

כן, שמתי לב! מלא זמן לא היית מחובר רגע אתה יכול לדבר? 9:23pmTal לא נכנסתי לפייסבוק איזה שבועיים 9:23pmShahar בדיוק! 9:23pmTal כה מה על ליבך כפרה 9:24pmShahar חח אממ אולי אני יפגוש את בן סטילר ביום שבת.. את זה כבר אמרתי לך חח 9:24pmTal גדול 9:24pmShahar וקיבלתי 55 במתמטיקה אז מחר מועד ב' כדי לשפר 9:24pmTal אל תתעלפי טוב? 9:24pmShahar חח אני אשתדל

9:24pmTal בהצלחה 9:24pmShahar תודה חומד! 9:24pmTal עם המתמטיקה 9:24pmShahar כן 9:24pmTal 1+1=1 9:24pmShahar כן, אני יודעת, חזרתי על זה מה אני לא כזאת גרועה! בקודם קיבלתי 87 9:25pmTal זה דווקא מסוג החכמות האלה שלוקח מלא שנים להבין אז היי קטן עלייך אני הכי אהבתי מתמטיקה 9:25pmShahar כן. פשוט לא התכוננתי כל כך למועד א אני הכי אוהבת שיעור חופשי חח אבל במקצועות אז אנגלית נראה לי 9:26pmTal כה שמתי לב 9:26pmShahar חחח 9:26pmTal i mean i noticed feeling good besides? 9:26pmShahar do you wanna have this conversation again? yep, pretty good 9:27pmTal so, feeling good ? 9:27pmShahar yes indeed >< how are you these dyas? 9:27pmTal and besides? 9:27pmShahar days* 9:27pmTal superb 9:27pmShahar how come you were so buisy? 9:27pmTal actually i feel blessed to be alive work, studies have some essays to write for university 9:28pmShahar oh, good luck! 9:28pmTal not much time for play thanks! 9:28pmShahar i have like 4 tests this week 9:28pmTal ooh ouch so soon? 9:29pmShahar yep 9:29pmTal school only started 9:29pmShahar yesterday was physics, today english, tommorow math, and on thursday literacy and then next week there's lashon and haba'a 9:30pmTal how are you in ha'baaaaaa? 9:30pmShahar lol pretty good we study the nose\nasu thingies and levay and tmura 9:31pmTal hmm, no clue 9:32pmShahar its not the most useful information in the world.. do you play WoW? 9:32pmTal nope.darling, i think i'm gonna go now, but you can write me letters (sometimes i get on just to check the mail and then sign out 9:32pmShahar ok i will

but write back! 9:33pmTal and so we can keep in touch i will 9:33pmShahar because wre bff's now! were* 9:33pmTal

9:33pmShahar bye bye have a good night 9:34pmTal good luck on your exams 9:34pmShahar thanks darling, you too with your essays 9:35pmTal is offline. ואז יום אחרי שלחתי לו מכתב במייל בוקס: אמרת לי לכתוב לך אז אני כותבת.. למרות שעבר רק יום. אוף אבל תשמע, אני משתתפת באיזה טונה מבצעים של וואלה כל הזמן ופעם זכיתי בכרטיס זוגי לטרום בכורה של ג'אמפר ולא יכולתי ללכת.. טראומה. והיום זכיתי שוב בכרטיס זוגי לגוף השקרים. אבל כנראה גם לזה אני לא יכולה ללכת.. ובנוסף לזה, לפגוש את בן סטילר יעלה לי 600 ש"ח שיש לי אבל ההורים שלי לא מרשים לי "לבזבז".. אז בקיצור, אני בשביתת דיבור עם המשפחה שלי.. והמועד ב' במתמטיקה לא היה משהו.. אולי אני יקבל 60 אז יעלה לי ב-2 נקודות שיתבטאו בנקודה אחת בתעודה פחות או יותר... =\ שכחתי את הטרינום המעצבן. אבל באזרחות קיבלתי 98 ובצרפתית 90 אז בסדר.. אממ יש לך מסנג'ר במקרה? אני מאמינה שלא חח טוב, אז נשמור על קשר. [: ואז הוא ענה יום אחרי: הי נראה לי שהחיים שלך די מושלמים חח עזבי, חבל על הכסף לבן. ובעניין הלימודים, אין מה לקחת ללב: יש דברים שאנחנו יותר טובים בהם ויש דברים שפחות. אצלך כנראה הצד ההומני חזק יותר. תשכילי לשמוח על הדברים הטובים גם. ולכי תדעי: אני למשל בחטיבה ובתיכון התאהבתי במתמטיקה, כאילו לא פחות מ100 גם בבגרות של חמש יחידות, אבל היום אני דווקא אוהב פילוסופיה ופסיכולוגיה. אז, את יודעת הכל נזיל. אין לי מסנג'ר, אבל תמשיכי לכתוב. אה, ולעשות חיים משוגעים כמובן

-------------- הלעשות חיים משוגעים הוא די הקאטץ' פרייז שלנו חחח אוי אני מתגעגעת