חח אממ הכל התחיל בשיחה הזאת XD ../images/Emo221.gif
ואז דיברתי איתו עוד כמה פעמים, בערך 6-7 סך הכל. ואז כזה הייתי בחתונה של בן דוד שלי ושנכנסו חשבתי שראיתי מישהו שהזכיר אותו אז חשבתי "יואו הוא דומה לטלוש!" ואז בחופה שכולם עמדו ולא זזו ראיתי אותו שוב והייתי עם בת דודה שלי שבגיל שלי בערך והייתי כזה "אומייגאד זה טל מהיפה והחנון שם? נכון הוא ממש ממש דומה??" ואז עשינו התגנבות יחידים חחח עד שהיינו מאחוריו, ותכננו שאני יגיד "טל!" ואם הוא מסתובב זה הוא. אפילו יש לי תמונה מהרגע הזה כי צילמתי לו את הגב חחחחח ואז אני כזה "טללל??" והוא הסתובב ואני כולי מסמיקה חח ואומרת כזה "זאת שחר מפייסבוק! עם הדיוידי! זוכר?" והוא כזה "יואו איזה קטע!!" ולחצנו ידיים. ואז היינו כזה: שלום שלום מה את עושה פה? איזה קטעים, וכל זה.. ואז אחרי שיחה קצרה כולם נכנסו לאולם אז הוא אמר לי כזה "see you on the dance floor" חחחחחחחחח ואז בפנים אחרי איזה שעה אני ובת דודה שלי מצאנו דף ועט וביקשנו חתימה ותמונה וזה והוא אמר "מה! אבל אנחנו מדברים בפייסבוק כל הזמן!" חחחחח איזה מוש, והוא כתב לי: לשחר נשמה תתקני כבר את הדי.וי.די!! סתם...

תעשי חיים וכיף כיף כיף באהבה טל AWWWWWWWWWWWWWWW הוא אמר אהבה! חחחחח סתם

ואז בערך שעה אחרי זה, אני ובת דודה שלי עמדנו מאחוריו ועשינו תצפית, מסכנה בת דודה שלי, שיגעתי אותה!!! וכזה הוא ראה אותנו ואז הוא הזמין אותי לרקוד חחחחחחח ורקדנו כמה דקות ואז המשפחה שלי ראתה חחח בושות ואז אחותי באה לצלם אותנו-
http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v348/187/83/815591667/n815591667_927946_7016.jpg ואז כזה סיימנו לרקוד חח ואממ הייתי צריכה ללכת קצת אחרי אז הלכתי להגיד לו ביי והוא נתן לי את החיבוק הכי ארוך וחונק בעולם!!!!! חחחח ואז דיברנו פעם אחת, מה ששמתי פה, וזהו

אבל אולי מתישהו בן דוד שלי ואישתו יעברו לבית משלהם ואז יהיה חנוכת בית! חח