sweet shir

New member
היא גם לילי מורוניקה מארס. ../images/Emo23.gif

(חשתי צורך עז לכתוב את זה.XD)

orw93

New member
חחח לא הבנתי מילה ממש שהם אמרו בהתחלה../images/Emo205.gif

הוא מדבר כזה מהר, ולא הבנתי מה הוא אמר על וומפייר אבל שיעשע אותי שהיא אמרה אחר כך שלה יש 3 אבותXD

noam270

New member
חיחיחי... זה רק אני או ש....

השיער שלו נראה ממש טוב שם?!XD

vampire girl1

New member
חח.. כן ../images/Emo6.gif

לא רגילים לראות אותו עם שיער מסודר. עכשיו אפשר לראות את הדמיון בין אדוארד לבינו.

noam270

New member
../images/Emo45.gifלגמרי...

אם הוא רק יישאר ככה...
וגם הרבבבבבה יותר מתאים לו ככה...

shaharory

New member
הרגע הסברתי >< ../images/Emo221.gif

הוא לא הגיש פרס הוא הציג קטעים נבחרים מסרטים רומנטיים של 2008, זה מה שזה היה, ושם הראו את דמדומים.

../images/Emo63.gif מישהי מתכוונת....

לראות (או שכבר ראתה) את הסרט החדש של ג'נסן
אקלס (דין מעל טבעי) בלאדי וולנטיין?? כי יום חמישי אני הולכת עם חברה לראות אותו לא מאמינה שהסכמתי לזה....אני שונאת סרטי אימה, אחרי ה"צלצול" לא ישנתי שבוע. ובכלל, אני שונאת ללכת לקולנוע...בכל החיים שלי הייתי בסך הכל ב-5 סרטים. זהו!!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מה ההבדל בין סרטי אימה לבין

הסדרה על טבעי?
הסדרה גם מלחיצה ואימתית כזאת XD ומצחיקה.. מאוד! תהני! אם אני אלך (מקווה כלכך) זה רק בגללו ובגלל ה3D
כנ"ל לגבי יום שישי ה13 חיחי

chenw3

New member
בדרך כלל יש הבדל, זה תלוי... ../images/Emo41.gif

אם בסרט יש קטעים מצחיקים כמו בעל טבעי. כי אני פשוט לא מסוגלת לראות סרטי אימה ובעל טבעי זה איכשהו די פחות מפחיד בגלל כל הצחוקים שיש שם.

orw93

New member
ביום רביעיD:../images/Emo205.gif

אני הולכת לצאת משם מבועתת, אני כלכך רואה את זה חח

Orange Sky

New member
יואו אני בדיוק הולכת לזה מחר:)

וזה בתלת מימד ג'נסן בתלת מימדדדדדדדדדדדדדד DD:

noam270

New member
אוחחח... אני שונאת רופאים../images/Emo190.gif

**טוב נו לא את כל הרופאים כי יש כאלה חמודים ואני בעצמי מתכננת להיות רופאה אז אני שונאת רק את הרופאים שמכאיבים לי!!XD אניווי, הייתי אצל רופא "אף אוזן גרון" כי האוזן שלי עשתה לי חיים קשים (וכואבים) ומסתבר שהיא הייתה סתומה לגמרי (איזה אוזן שטנית!!!!!) אז הרופא ניקה אותה או משהו כזה, אני לא יודעת מה הוא עשה, אבל זה היה כואב, מאוד!!~!~~!~!~!!! ועד עכשיו שזה היה לפני כמעט שעה עדיין כואבת לי האוזן..
ואחר כך כשאני ואבא שלי עמדנו לצאת מהמרפאה הבנתי סופסוף איך באמת מרגישים כשעומדים להתעלף...
חפרתי... (שוב....
)

למעלה