maya 1342

New member
גררררררררררר

איזה מבט יש לדין XD אתן מנסות לשגע אותי? שתי תמונות נסגדות אחת אחרי השניה, אני עוד דקה שוברת פה את הרצפה מרוב קפיצות התרגשות ><

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נהה, אני כבר השתגעתי מהפרק הראשון XD

נכון שעם מורה לספורט כזה היית משקיעה יותר מתמיד?

chenw3

New member
וואיי זה באמת היה פרק כל כך מצחיק ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

לא הפסקתי לצחוק במשך כל הפרק
הכי אהבתי את הקטע שאחרי כתוביות הסיום, מראים שם את ג'נסן רוקד לצלילי השיר שהוא שמע במכונית בפרק XD ירדו לי דמעות מרוב צחוק XDD אחחח, זאת סדרה כל כך מעולה

chenw3

New member
אגב - זה ממש ממש מגניב ... ../images/Emo41.gif

שיש לנו יום הולדת באותו היום

chenw3

New member
את אמרת לי ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

ואני מודה לך על הגילוי המגניב הזה

shaharory

New member
לי יש באותו יום של ../images/Emo221.gif

דניאל רדקליף (הארי פוטר) עומר אפס (ההוא מהאוס, נו) ><

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאע אני אתגעגע ../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

אז ככה. היום לא הייתי בבית כמעט אבל עכשיו אני פה למכה דק'. אני ביום שלישי נוסעת לטיול שנתי באילת (ואי איזה אושר. הוא שופע על פני מה אני אגיד לכם.) בקיצור ולענין אני אתגעגע
אני חוזרת יום חמישי בלילה אז אני מקווה שיום שישי אני כבר אחזור לפורום
עכשיו עוד משהו לא קשור. פעם ראשונה בחיים שלי זכיתי במשהו ברכותי, זכית בזוג כרטיסים לסרט "מלחמת הכלות" תודה על השתתפותך בטריוויה. כרטיסים ישלחו לכתובת הדואר אותו הזנת במתחם הטריוויה. בברכה צוות FLIX, צפיה נעימה. המסר הזה נשלח אלי היום. אני פשוט בשוק טוטאלי כרגע XD כאילו אני. זכיתי. במשהו. אם זה היה טוויליט זה היה שווה. אבל עדיין סרט מוזר לחלוטין וצפוי. ראיתי אותו כבר
אבל איזה מגניבבבב
~אושר!~ עפתי לסיים לארגן תיק ולישון. לילה טוב לכווווווווווווולם
(אני מבטיחה שכשאחזור אני אקרא את כל (רוב) השרשורים ואנסה להיות בקצב XD)

shaharory

New member
תהני בטיול! ../images/Emo221.gif

ומזל טוב על הזכייה, נכון זה ממש כיף? כבר זכיתי בכמה דברים בשנה האחרונה, בהתחלה זה הכי מרגש ואז כבר מתרגלים חח. שימו לב, לפי הסדר בו זכיתי: כרטיס זוגי לפרימיירה של נרניה2 בנוכחות וויליאם מוסלי- מתפוז (מומש ועוד איךךך!!!) כרטיס זוגי לג'אמפר- מוואלה (לא מומש) כרטיס זוגי לגוף השקרים- מוואלה (לא מומש) כרטיס זוגי למדגסקר 2- מוואלה (זכיתי פעמיים והלכתי בהפרש של שבוע חח) כרטיס זוגי ליס מן- מוואלה (לא מומש) כל אלה שלא מומשו זה היה בימי רביעי אחה"צ בתל אביב ואיכשהו כ-ו-ל-ם עסוקים בימי רביעי ולא היה לי איך ללכת! =\

דינדש

New member
אני שלחתי אלפי פעמים לוואלה,

ואף פעם לא זכיתי! ואת זכית עשרים אלף פעם ולא מימשת?

shaharory

New member
תמשיכי לשלוח להרבה ../images/Emo221.gif

והכי קרוב לשעה שרשומה בכל תחרות וככה זוכים! על ג'אמפר אני ניחשתי אחת מהשאלות ובמקרה יצא ששלחתי ב-20:03 משהו כזה אחרי שהיו 10 זוכים מ-20:00, זה לא רק עניין של מזל.

shaharory

New member
אומייגאד זכיתי שוב XDDD ../images/Emo221.gif

בתחרות של ההימורים לאוסקר!! :) קיבלתי כרטיס זוגי ליס פלאנט לאיזה סרט שבא לי! יואו זה הגיע בדואר ולא היה לי מושג כי הם לא שלחו לי אימייל!! איזה התרגשותתת

shaharory

New member
גם נראה לי שאני יזכה ../images/Emo221.gif

בכרטיסים ל"הפנתר הורוד2" אבל זה כנראה מסוג הכרטיסים שאני לא יכולה לממש =\

למעלה