JustEden

New member
../images/Emo203.gifאוף!

סיימתי את כל ארבעת הספרים של הסאגה. עכשיו אני רוצה לקרוא את MS, אבל זה לא כל כך נוח, כי אני לא יכולה להתרכז בקריאה כשיש מסביבי אנשים מדברים... חשבתי להדפיס, אבל זה יותר מידי... מה לעשות? ובנוסף, התחלתי לקרוא ספר אחר, ואני מרגישה שאני לא יכולה להנות יותר מספרים כמו פעם... לא יודעת איך להסביר את זה, קשה לי לקרוא ספרים אחרי הסאגה.

Black Inside

New member
מבינה אותך, ככה גם היה לי עם הארי פוטר.

אבל תאמיני לי, שלא חסרים ספרים מרתקים. לגבי MS, אני מציעה לך לסגור את כל ההסחות דעת [מסן, אינטרנט וכו'] וככה תוכלי לקרוא יותר בקלות:)

JustEden

New member
../images/Emo203.gifתודה על העידוד../images/Emo24.gif

נראה לי בשבת אני אקח את הלפ-טופ שלי לחדר ואסתגר כל השבת ואקרא את MS חחח

Kawaii Me

New member
הרגע קראתי את הכמה-עמודים-המסכנים

וזה ממממש לא בעיה, זה קל ומהיר, וזה רק יעלה לך את החשק. את תהני מאוד מאוד! זה חושף את אדוארד באורות אחרים וזה ממש מרתק. מנפץ את כל המיסתורין

Kawaii Me

New member
זה מממש טוב../images/Emo9.gif

זה כ"כ שונה מנוקדת המבט של בלה שאת מרגישה שאת קוראת ספר אחר שמספר על עלילה דומה ומידי פעם עושה לך דז'ה וו. XD פשוט אין מילים! ויש לך שם יפה אגב

maya 1342

New member
MS באמת מעולה ../images/Emo99.gif

ובקשר לזה שאין לךצ חשק לקרוא ספרים אחרים (להודעה למעלה), אני מכירה את ההרגשה גם מה"פ וגם מBD, ומה שאת צריכה לעשות זה ממש פשוט: להודות לאלוהים על כך שקיימת סדרת ספרים כ"כ טובה, ולהבין שהמציאות קצת כואבת בגלל שלא כל הספרים ככה, אבל יש עוד ספרים שווים בעולם D:

Kawaii Me

New member
אווו

יכול להיות שזה לא הכל, מה שקראתי? היא פירסמה עוד אולי? O_ם" איפה משיגיםםםםםםםם =_=

Kawaii Me

New member
כן מגניב אני יודעת :)))))

מגניב!! זה פשוט מגניב
. וממש לא רומנטי עד כה XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מבינה אותך בערך..

אני לא רוצה לקרוא את MS במחשב, זה ממש מציק >< יש מלא ספרים טובים, תקראי הרלן קובן..

JustEden

New member
../images/Emo203.gifאחותי אוהבת ת'ספרים שלו

היא בדרך כלל ממליצה לי על ספרים טובים (כמו הסאגה חחח) כרגע התחלתי ספר, בהמלצתה,שנקרא "הריקוד של סוניה" - אם מישהו שמע על הספר.

JustEden

New member
../images/Emo203.gifמסופר שם על

אישה צעירה (בגיל 28 בערך) שגרה באנגליה והשורשים שלה הם מספרד, לא חיה באושר עם בעלה ומחליטה לצאת חופשה עם חברה טובה שלה לספרד. שם היא נחשפת לסיפור קשה של שני אחים ובסוף מגלה שאיכשהו יש לה קשר לשני האחים האלו. אני רק בפרק השני, אז אני לא יודעת לספר יותר.. מה שכתבתי זה תמצית מהמאחורה של הספר.

Emergency Exit

New member
(וכן אני יודעת שכתבתי הפוך, זה בכוונה. XD)

כי זה נשמע לי כמו תה ויסוצקי.. ו.. עזבו.XD

shaharory

New member
מי ראה את האוסקר אנשים?! ../images/Emo221.gif

ראיתי אתמול כל הלילה ולא נרדמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D: לא הייתי קרובה אפילו ללהירדם! זה היה מרגש :) אפילו רקדתי ושרתי תוך כדי חח תהיו גאים ברוברט שלנו! הוא לא ממש הגיש פרס אבל הוא ואמנדה סייפריד (מאמא מיה, ילדות רעות) הציגו את הסרטים המובילים בז'אנר הרומנטיקה (כאילו זה לא פרס זה רק כזה שרואים מיקס של הסרטים) וראו את דמדומים 3 פעמים בקטע הזה! * עם הכמעט התרסקות בחניה * הנשיקה * ה-maddow או איכשלא כותבים את זה. וראו אותו בקטע של "השחקן הכי טוב" כי הוא ישב מאחורי מיקי רורק חח, כמה מקומות ליד טינה פיי אוף אבל הפסדנו בסרט הזר לאיזה משהו יפני :( ואם אתם רואים את השידור חוזר אז תשימו לב שאתם לא מעבירים לפני שהיה את ה"קומדיות 2008" כי זה הדבר הכי קורע בעולם!!!! ומיד אחרי זה הסרט הקצר הטוב ביותר- תראו גם את זה! זה פשוט קורע עם סת' רוגן וג'יימס פרנקו.

Orange Sky

New member
../images/Emo115.gifהנה תראו את הקטע של רוברט בהגשת פרס

עם קארן מילדות רעותDD: יא אני צריכה לראות שוב את הסרט הזה חחח http://www.youtube.com/watch?v=2SsTQdgIgvo&feature=related ולכבוד מה הראו קטעים מטוייליט באוסקר? זה היה מועמד למשהו? באסה שלא זכינו עם ואלס עם בשיר חח אבל לא נורא , עוד נזכה פעם במשהו.^^

למעלה