Lopezit

New member
../images/Emo32.gif

wake up people!! אז מה קורה איתכם?? בגלל שלא ממש הייתי פה בזמן האחרון והפורום קצת רדום... ספרו מה קורה איתכם.. איך עבר החג.. מי בחופש מי לא בלה בלה בלה להתעורר !!!

QueIronia

New member
נו, אני אתחיל...

אני בעיצומה של תקופת המבחנים.. עוד אחד וגמרנו. בסופה"ש האחרון חגגנו יום הולדת לחבר הכי טוב שלי. היינו בבלאק. היה מעולה כמו תמיד (יוקזונה. איך לא יהיה מעולה?) ערב פסח היה מדכא - האחיינית שלי התאשפזה שוב (גם בערב ראש השנה היא אושפזה
), הפעם בגלל דלקת ריאות. אתמול היא יצאה הביתה אחרי ארבעה ימי אשפוז (מזל שזה נגמר בזה.. בפעם האחרונה היא הייתה שלושה שבועות בביה"ח). אתמול הייתי בטיול עם חברים בנחל יהודיה. היה מצוין. אח"כ הלכנו לאכול באיזה מסעדה בראש פינה. לקחתי נקניקיות טלה ועגל - אחד הדברים הטעימים שאכלתי בזמן האחרון (מוגש עם פלחי תפו"א וסלסה עגבניות). פשוט להיט. ממש שמחתי שלקחתי את המנה הזו (ולא המבורגר כמו שאר החברים שלי. ההמבורגר היה טוב כשלעצמו והלחמניה הכשל"פית הייתה בסדר גמור, אבל הוא החוויר ליד הנקניקיות). בגלל תאונת שרשרת בדרך ופקקים רגילים של חוה"מ לקח לנו 5 שעות מראש פינה לפתח תקוה (כלומר - יותר מפי 2 מהזמן שאמור לקחת. לשם השוואה, בבוקר נסענו שעתיים ו-10 דקות לקצרין.. לראש פינה בטח היה לוקח עוד עשר דקות). לא נראה לי שיש עוד משהו מעניין במיוחד. לפחות לא מבחינת האוכל.

boricua

New member
כן, חג שמייחחחחחחחחחח לכולם!!! ../images/Emo13.gif

לא משהו מיוחד אבל התחלתי לעבוד בקסטרו בקניון רוטשילד, שזה גם לא מעניין במיוחד, רק הרבה אנשים שמודדים הרבה בגדים ועושים הרבה בלאגן..... אם למישהו יש הצעה לבילוי בשעות הפנאי, אז אנא מכם, שתפו, טיול/ אטרקציות/קניות/החלקה על הקרח וכו'....

Lopezit

New member
את מראשון? ../images/Emo12.gif

ואם את עובדת בקניון... סביר להניח שתראי אותי שם חח אבל לא בקסטרו

oren456

New member
אצלי זה ככה

נכנסתי לפני שבועיים לקורס נהיגת משא בבה"ד 6 בצריפין אך אחרי יום יצאתי ממנו, ושבוע שעבר חזרתי לבסיס הקליטה שלי בשדה דב לקבל תפקיד וכל פעם אמרו לי תחזור מחר , עד שביום חמישי שעבר אמרו יל קח צותחזור אחרי החג השני כי הסגל בהדממה ( שזה רגילה של ח"א)... אז עכשיו אני בחופש ובראשון אני חוזר לבסיס. ואני מקווה שסוף סוף יהיה לי תפקיד צבא אחרי פאקינג 7 חודשים שאני לא עושה כלום.

NoWords

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

אני בהדממה! אין דבר אלוהי מזה בייחוד כשאני באמצע קורס קשה ומייגע... משתדלת לנצל את החופש הזה. ישנה מלא, אוכלת טוב (אבל הו, כמה חסר לי פיצה
), רואה אנשים, רואה סרטים. כמה חבל לי שכבר סופ"ש. זה אומר שאוטוטו מגיע יום ראשון ואז אני חוזרת לשבוע וחצי הכי סיוטיים בחיים שלי. ותודה לאל שאח"כ אני מסיימת קורס ויוצאת הבייתה בדיוק ליום הזיכרון ולטקס בבצפר שזה ממש משמח אותי. אמממ חוצמזה, אתמול נסעתי פעם ראשונה לבד להרצליה וזה ממש קל! בואנה, איך לא עשיתי את זה עד עכשיו... התחדשתי ב3 דיסקים. (פרל ג'ם, אייר וקולדפליי) ובחולצה מזארה. וכיף לי!

NoWords

New member
קורס מבצעים

של עובדי חדר מבצעים בחיל אוויר או בשם הפחות חדיש והיותר מוכר: פקמ"צית. זה בטיזינבי, בעובדה, ליד אילת. והוא נגמר עוד 10 ימיםםםם הידד!

oren456

New member
היי יש לי חבר בקורס הזה

קוראים לו עידו רביע, ויש לי עוד חבר שעושה שם קורס של אבטחת מידע..

NoWords

New member
חחחחח איזה קטע!

כן כן עידו איתי בקורס והחבר באבטחת מידע זה אלעד נכון? טוב, הוא הבן היחיד בקורס. מסכן P: איך אתם מכירים?!

oren456

New member
כן זה אלעד

, זה ידוע שבאבטחת מידע אין הרבה בנים הרוב בנות, ואנחנו מכירים כי הם היו מסופחים איתי לימ"מ בשדה דב, שד"א מחר אני שם מחכה שוב ל'צין מיון.

oren456

New member
היי היי גם אני בהדממה

אבל ממתי קורסיסטים יוצאים להדממה? וכמה יורד לך מהימי חופש? ואיזה קורס את עושה ואיפה?

NoWords

New member
פינקו אותנו בהדממה.

כי מה לעשות, בהדממה כל הבסיס פרט לכוננים יוצאים הבייתה אז מה יעשו.. ישאירו אותנו ללמוד? לא ולא! ירדו לי הממ 3 ימי חופש אני חושבת.

Lopezit

New member
אני קניתי 4 דיסקים ../images/Emo9.gif

את כבר יודעת אבל נפרט Alice In Chains - Dirt Led Zeppelin - Physical Graffiti Pink Floyd - Wish You Were Here קרן פלס - מבול (ארז קנית???)

QueIronia

New member
עוד לא. זה בתוכניות.

יותר מדי דברים אני צריך לקנות... אל תדאגי. אני אהיה אחד מהמאושרים, אני פשוט מחכה שתהיה מדבקה של "זהב" (אולי אפילו פלטינה??) על הדיסק
בגלל של "רמזים" של ריטה כ"כ מצוין לא דחוף לי לשמוע מוזיקה ישראלית אחרת כרגע. בכל מקרה, הביקורות מפרגנות.

למעלה