עדיין לא יצא לי לשמוע אותו אני צריכה לקבל את הדיסק היום\מחר אח"כ אני אתן ביקורת אני מקווה לא להתאכזב
L Lopezit New member 25/4/08 #19 עדיין לא יצא לי לשמוע אותו אני צריכה לקבל את הדיסק היום\מחר אח"כ אני אתן ביקורת אני מקווה לא להתאכזב
N NoWords New member 25/4/08 #16 WYWH יחסית יקר רציתי לקנות אותו בתלאביב, וזה עלה איזה 70 (חחח איך פתאום זה נראה לנו המון...) כמה הוא עלה לה באילת?
WYWH יחסית יקר רציתי לקנות אותו בתלאביב, וזה עלה איזה 70 (חחח איך פתאום זה נראה לנו המון...) כמה הוא עלה לה באילת?
מ מיסטר זנגביל New member 25/4/08 #10 אצלי אין שום הרגשה של חג אני בצבא כרגיל, וגם התחלתי לעבוד לפני 3 שבועות באינגליש קייק בקניון הגדול... ככה שאין לי הרבה זמן פנוי
אצלי אין שום הרגשה של חג אני בצבא כרגיל, וגם התחלתי לעבוד לפני 3 שבועות באינגליש קייק בקניון הגדול... ככה שאין לי הרבה זמן פנוי
W West Doll New member 25/4/08 #20 איזה משעמם. אני מזה לא עושה כלום כל היום אני עובדת, ישנה ואוכלת... אני גם קונה יותר מדי דיסקים כי אין מה לעשות, אני מוקפת כל היום בדיסקים וזה קשה יאללה שיבוא כבר סוף מאי ואז הופעה של קרן
איזה משעמם. אני מזה לא עושה כלום כל היום אני עובדת, ישנה ואוכלת... אני גם קונה יותר מדי דיסקים כי אין מה לעשות, אני מוקפת כל היום בדיסקים וזה קשה יאללה שיבוא כבר סוף מאי ואז הופעה של קרן