זה ממש חבל..

אני מבין שקשה להתחבר לגראול והכל, אבל באמת שזה לדעתי פספוס אדיר כי אנטר הוא אלבום מדהים, והוא באמת לא סתם נחשב לאחד מאלבומי הגות' מטאל הכי משפיעים וגדולים. חבל

Fairywitch

New member
אל תתבאס כ"כ...../images/Emo24.gif

יש להם עוד מספיק אלבומים, שאהבתי בהם את כל השירים, אולי מלבד אחד או שניים (מישהו אמר WHYD?). יש כאלה שיחשבו שאני מפסידה כי אני מתעבת היפ הופ או מזרחית... לא נורא
(אגב- אני מעדיפה את אנטר על פני כל היפ הופ או מזרחית שהם...)

taroboy

New member
אני ממש מתפאק לא להוציא את השרביט להטיל

אבדה קדברה:)

אני דווקא תמיד הייתי בעד הקרושיאטוס יותר..

אבדה קדברה סתם מעאפן.. קרושיאטוס זה באמת אכזרי

אזירפאל

New member
תכלס-

אני מבין אותך. בואי נגיד רק שלקח לי הרבה יותר מחודש וכמה האזנות כדי לאהוב באמת את האלבום הזה... את ווית'ין אני מכיר בערך ארבע שנים (או שלוש וחצי, לא בטוח), ואת אנטר אהבתי אולי שנתיים אחרי שהכרתי אותם (וזה כמובן בזמן שנורא אהבתי את השאר השירים), כך שמה שאני אומר - תני לזה זמן. אני בטוח שיום אחד את תתאהבי באלבום הזה כמו כולנו.

נממ..אוקיי..תשכחי מאנטר ווית'ין ותשמעי Epica

כמו שאני ממליצה לכולם תמיד אני ממליצה לך לנסות את הלהקה יש בה גם גראולים אבל יש בה יותר שירה רגילה+גבוהה (סולן וסולנית) את פשוט חייבת לנסות כי משם אני התחלתי עוד לפני ווית'ין

אתה עדיין חושב שהוא לא טוב? P:

הוא מצויין! אני בטוח שתאהבי אותו!!! גם אם לא תנסי לשמוע!

ZuLi90

New member
../images/Emo31.gif

האלבום האחרון באמת לא משו יחסית לשניים הקודמים.

לדעתי הוא טוב בצורה משמעותית

מ-CTO, שחוץ משיר הנושא (שהוא באמת אולי השיר הכי טוב שלהם.. בטח לדעתי), כל השירים בו בינוניים עד מעוררי גועל (אהמ אנאת'ר מי). למען האמת, האלבום האחרון מזכיר לי בהמון צורות את TPA.

אזירפאל

New member
../images/Emo2.gif

Another Me הוא אחד השירים של אפיקה שאני הכי אוהב בערך (ניסוח לקוי
). ובכלל, CTO אלבום מעולה, יש בו המון שירים טובים - Dance of Fate Solitary Ground
Force of the Shore, שיר ענק!
Mother of Light Trois Vierges, שיר יפהפה Another Me וכמובן - Consign to Oblivion (We must return to the laws of the nature, free ourselves from madness!
)

lacrimosa girl

New member
FOTS גאוני!!

אבל יש גם בו כמה יציאות מוזרות שגורמות לי לחשוב מה בדיוק מארק עישן כשהוא כתב את האעלבום הזה :X

חוץ מאת השורה האחרונה בהודעה שלך,

אני לא אוהב כלום
אני לא אומר שכל השירים של גרועים, ממש ממש ממש לא. אבל מצד שני גם שום שיר שם לא טוב מדי, ובטח אף שיר שם לא משתווה, אצלי לפחות, לשירים כמו TOD, DOAD, CTD, FOD, ואפילו ל-TDC (למרות שהוא פחות שיר ויותר מריחה עם לחן צפוי משעמם ומרגיז לפעמים. אבל החלק השני שלו נחמד
)

בהתחלה בהחלט../images/Emo69.gif

אבל אחרי זה הפסדתי בהתערבות והייתי חייב לשמוע את האלבום הזה (ורק אותו :|) במשך יומיים
בואי נגיד שזה די עזר לי לשנות את הדיעה עליו

drorjs

New member
אחי הגזמת...

אני התאהבתי באפיקה דווקא דרך The Divine Conspiracy

למעלה