Gremshnit

New member
כל כך!

ממבט ראשון, זה ממש מאיים ומייאש לדעת שיש ללהקה אחת כל כך הרבה שירים, אבל אין תענוג גדול יותר מאשר לגלות כל יום שיר חדש!
אני עכשיו בקטע הזה עם שרה ברייטמן, אבל אני נזהר לא להאזין ליותר מדי שירים, כדי שתהיה לי הפתעה עם כל אלבום חדש שאקנה...:)

phrizer

New member
לדעתי זה טוב שהם העיפו את טאריה

אנט הייתה טעות איומה אבל זה בסדר, גם למטאליקה הייתה תאונה קטנה עם the black album וזה ייסתדר באלבום החדש...

ולדעתי זאת טעות חייהם../images/Emo9.gif

ואנט היא אכן הטעות השנייה של חייהם... מילא להעיף זמרת מדהימה שהייתה חלק ענקי בלהקה, אבל למה לקחת זמרת בינונית שתחליף אותה?
אני לא אומרת שהיו צריכים לקחת עוד זמרת אופרה כי ברור שהם רצו לחדש, אבל יש יותר טובות מאנט...

Gremshnit

New member
התכוונתי..."מאיים" במובן החיובי XD

כאילו: "הו, כמה שירים, ממה להתחיל!" אבל זה כייף

phrizer

New member
לא כ"כ אהבתי את שרה ברייטמן בביצוע של

"the phantom of the opera"..

Gremshnit

New member
תאמין לי, הקריירה המוזיקלית שלה לא נגמרת שם:)

בכל אופן, בעיניי שרה היא קריסטין המושלמת, מה גם התפקיד נכתב במיוחד בשבילה. אבל כן, גם הגירסא של נייטוויש ממש יפה, אבל בעיניי המקור מנצח את כל הגירסאות~

../images/Emo45.gif לגמרי השלב הכי כיפי!

כל הזמן מגלים עוד שירים ופרטים חדשים.. עכשיו כל הזמן רק מחכים לעוד הוצאות חדשות

חחח כמובן...מה לא הייתי נותנת להיות במקומך

לשמוע אותם עם כל החומר שלהם במקביל שעות על גבי שעות!! D:

lacrimosa girl

New member
אוי את חמודה ../images/Emo6.gif

אנטר זה הדבר הכי טוב שהם אי פעם הוציאו על דיסק.

Fairywitch

New member
לי לא ברור איך הם הצליחו-

אם זה הדבר הראשון שהם הוציאו... מילא שזה רועש וחדגוני יחסית- יש שם יותר קטעים אינסטרומנטליים משירים... אישית- לא אהבתי. שמחה שהשתנו, ובהחלט מעדיפה את ME, TSF ו-THOE בהרבה. אבל ברור שזה עניין של טעם והעדפות

ZuLi90

New member
../images/Emo31.gif זה הגאוניות...

המוסיקה משחקת שם כ"כ תתפקיד הראשי וזה לא עוד סתם מוזיקה כדי להעביר תטקסט. המוסיקה חיה ונושמתתתתתתתתתת דאמט איך אפשר לשנוא.... טוב *נרגע*

Fairywitch

New member
אז לי המילים הכי עושות את זה../images/Emo99.gif

בעיקר במקרה של ווית'ין- זה כמו לשקוע באיזשהו חלום. ככה זה פשוט חסר טעם כזה. כאילו אני יושבת ושואלת את עצמי מה הפואנטה...

למעלה