סלקום בלי סיבה מיוחדת.. סתם ששלי סלקום.. אלמה פיראטה או קטנטנות?
T TheWingedPig New member 27/11/07 #25 דויאנטארט שאאלום, קפצתי לביקור... לנתח חרגול, או לפתור תרגיל בחדוו"א עם גזירה של חמש פונקציות מורכבות? D:
דויאנטארט שאאלום, קפצתי לביקור... לנתח חרגול, או לפתור תרגיל בחדוו"א עם גזירה של חמש פונקציות מורכבות? D:
ד דנדוש 3 New member 27/11/07 #26 אממ.. עמוק לפתור תרגיל בחדוו"א עם גזירה של חמש פונקציות מורכבות? D: למרות שאין לי מושג מה זה החדוו"א... אממ.. אייסיקיו או מסנג'ר??
אממ.. עמוק לפתור תרגיל בחדוו"א עם גזירה של חמש פונקציות מורכבות? D: למרות שאין לי מושג מה זה החדוו"א... אממ.. אייסיקיו או מסנג'ר??
O o0Invisible0o New member 27/11/07 #28 אממ..עט?../images/Emo3.gif שוקולד או צ'יפס? [נו כמו מתוק או מלוח..:X]
ח חמצמצה New member 28/11/07 #32 אחד הקשים!! אבל אני אאלץ לבחור ב.. צ'יפס! כי די מאסתי משוקולד, ולאחרונה אני חולת תפוחי אדמהההה=] יש במקס ברנר נקניקיות עם תפוחי אדמה יאמיאמיאמי MTV או 24?
אחד הקשים!! אבל אני אאלץ לבחור ב.. צ'יפס! כי די מאסתי משוקולד, ולאחרונה אני חולת תפוחי אדמהההה=] יש במקס ברנר נקניקיות עם תפוחי אדמה יאמיאמיאמי MTV או 24?
O o0Invisible0o New member 28/11/07 #34 להתגייס!../images/Emo45.gif[אני בחפש"ש!!] סרט בדיוידי בבית או בקולנוע?
S sha chan XD New member 30/11/07 #41 באמת? O: אוי שלג *------* למרות שגם גשם זה דבר מעולה D:; שאלה ל כ"כ רטורית אחרי הכל (כל הכבוד לי) נו אבל חורף זה כיף
באמת? O: אוי שלג *------* למרות שגם גשם זה דבר מעולה D:; שאלה ל כ"כ רטורית אחרי הכל (כל הכבוד לי) נו אבל חורף זה כיף
ח חמצמצה New member 30/11/07 #43 הולי פאק! שכחתי לשים שאלה! וכן שלג זה נחמד, אבל אני טיפוס של קיץ ואני מחפשת איפה שיותר חם אז ממ.. כןן... עיניים: חומות/שחורות או כחולות/ירוקות?
הולי פאק! שכחתי לשים שאלה! וכן שלג זה נחמד, אבל אני טיפוס של קיץ ואני מחפשת איפה שיותר חם אז ממ.. כןן... עיניים: חומות/שחורות או כחולות/ירוקות?