o0Invisible0o

New member
../images/Emo10.gifלא הלכתי ליריד המותגים

ולא פגשתי את חברה הכי טובה שלי,אחרי שהיא סגרה שבת!!
נו אבל היה לה אפטר רביעי שעבר ויצאנו. אבל עדיין קצת באסה.
ומחר אני בחופש!!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifקניתי 3 מכנסיים חדשים D:

וזה בערך הדבר היחיד שטוב בתקופה האחרונה /: השביתה הזו תהרוג אותי בהמשך השנה, כי אם עכשיו לחוץ, אח"כ עם כל ההשלמות ובטח מליין הש.ב שנקבל..|: וקשה לי עם ההדרכה ואני עדיין לא מבינה למה נכנסתי לזה, ובטוחה שלא דמיינתי אפילו למה אני נכנסת. אבל יהיה טוב. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר או אפילו בסוף השנה שהכל יגמר ויהיה מאחורי. והיי, זה רק עוד 7 וחצי חודשים..

o0Invisible0o

New member
התחדשי!../images/Emo9.gif

איפה את מדריכה? בהצלחה עם זה, בטוחה שתלמדי להתמודד עם זה יותר טוב וזה ילך ויעשה קל! הלימודים, זה לימודים..תשלימי. לכולם יהיה קשה, תחשבי על הי"ב, להם בכלל יהיה לחוץ.
ו7 וחצי חודשים זה באמת כלום!
בהצלחה!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה ../images/Emo9.gif

אני מדריכה בתנועת הנוער העירונית של חולון, חצ"ב. אני מדריכה כיתות ד', ויש לי קבוצה מצומצמת למדי. הפעולות (רובן לפחות) עברו בסדר עד עכשיו חוץ מהאחרונה שהייתה כאוס מוחלט, אבל בסה"כ להעביר את הפעולה עצמה זה רק חלק קטן מהבעיה..הבעיה שלי בעצם זה כל הלחץ כל השבוע לפני פעולה- לכתוב את המערכים ולהגיש פעולות ולעבור על הכל ולהכין עזרים..זה פשוט משתלט על הכל
כאילו אני רק רוצה כבר להעביר ברצף את כל הפעולות לסמן על זה וי ביומן ולגמור עם זה כבר.. וי"ב..הוהוו..אני באמת מחזיקה להם אצבעות כדי שיצליחו להספיק ולהשלים הכל..>< 7 וחצי חודשים זה הרבה..נגיד 3 זה כבר בסדר, רואים את הסוף..עכשיו זו רק ההתחלה
אבל תודה רבה, התגובה באמת הצליחה לעודד אותי קצת

Blue Pencil

New member
יהיה בסדר, רוית!../images/Emo23.gif

בסוף שנה, כשהחניכים שלך יבכו בפעולת סיום תראי כמה טוב היה לך השנה! [עוד לא הגעתי למצב הזה, אבל זה מה שכולם אומרים:p] ודי, בצפר זה כלכך קטן עלייך! זה יעבור כ-כ-ה! בהצלחה:]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבסוף יהיה בסדר,

אבל עכשיו קשה לי.. נגיד בקייטנה, שהדרכתי, הייתי דיי שוקיסטית, וכל הזמן רציתי שיגמר, אבל שנגמר..היה עצוב כזה. אפילו הילדים בקייטנה, שהם רק בכיתה ב', ועשו לנו הרבה צרות ורבו הרבה וכל זה, אפילו הם היו עצובים שנגמר. ובכל הקייטנה היה לי קשה ורק בשבוע האחרון דיי נרגעתי, ולמרות כל זה אני זוכרת את זה בתור חוויה טובה ואני שמחה שהדרכתי. אבל ההדרכה השנה הרבה יותר קשה מהקייטנה. קודם כל, זה לא מרוכז וזה נפרס על כל השנה אז אי אפשר להדריך בבום ולסיים עם זה, וגם אני מדריכה לבד ואין לי עוד מדריכה איתי, וגם כי הילדים בכיתה ד' ולא ב' והם הרבה יותר יודעים מה הם רוצים ואי אפשר רק לתת להם דף צביעה ויאללה תצבעו, כי זה לא קייטנה. אלו פעולות בתנועת נוער ויש מאחורי זה משהו..ולא רק להעביר את הזמן. ואני מאוד מקווה שאחרי חנוכה לחזור ללמוד, כי אני בספק כמה זה יהיה קטן עליי אחר ככה. ואני חושבת שזה יעבור ככה- לכיוון למטה
תודה רבה אבל, הבאת לי כמה סיבות לאופטימיות..בעיקר בגלל שבסיום ההדרכה אני אגיד שטוב שהיא הייתה.. ובהצלחה גם לך בהדרכה והכל! :]

sha chan XD

New member
מה קורה פה? ;O;

כבר איזה חודש לא נוספה פה תגובה למה הפורום כ"כ מת? ;;

TheWingedPig

New member
אני גם רוצה לדעת למה...

כולכן בבית עכשיו, לא? או לפחות הרוב.. אז למה לא לשרשר הודעות, דוליז חדשות, או סתם לדבר על משהו ? שחר, שימי לב שהשדח"ם ממש ריק, והוא בדרך כלל זה שתופס את מירב המקום. (הייתי עונה לך אתמול, אבל הייתי לכודה בתוך מבוך של תרגילי חדוו"א עם פתרון של חצי עמוד לכל אחד X.X)

LudaGirl

New member
אני פשוט לא עשיתי

בובות כבר מלא זמן. ואני מבקרת פה כל יום, כמה פעמים ביום. פשוט מוצאת שאין לי מה לכתוב לפני כמה זמן הצעתי תחרות שתרענן קצת את הפורום, מה דעתכן? התנאי הוא כמובן שיהיו יותר מ-5 כניסות

sha chan XD

New member
בשדח"ם יש 12 הודעות >_<

זה עלוב .___.; רק אם היה לי מה לפרסם |: אבל לגמרי אין לי חשק לפיקסלים לאחרונה O:

tali289

New member
..היי((:)

אז וואו..כמה שנים לא הייתי פה.. ביום רביעי ישלי יומולדת.. אני רוצה לעשות משהו כייפי. ויש הרבה דברים שאנלחא יכולה לעשות בגלל ששברתי את הרגל לפני 3 חודשים. יש למישהי רעיון כייפי? או משו שהיא עשתה ליומולדת<?

LudaGirl

New member
מה את רוצה לעשות,

שהעובדה ששברת את הרגל ימנע ממך את זה?

חמצמצה

New member
משחק?

אני שואלת שאלה, מישהי עונה ואז היא שואלת שאלה, ואז מישהי עונה לה ושואלת שאלה וכו'.. ממ, נתחיל - ספיידרמן או סופרמן?

LudaGirl

New member
פה? אולי נפתח שרשור מיוחד

טוב. סופרמן כמובן קפה או תה?

LudaGirl

New member
ברור

שגבינה צהובה אבל אני בכלל לא אוהבת גבינה! אורנג' סלקום או פלאפון?

למעלה