מזל טוב!
K Karin917 New member 12/8/07 #36 שונאת חוסר ודאות../images/Emo4.gif. [בלי קשר לכותרת]-עבדתי היום וקיבלתי חולצה כתומה סוף סוף אני מרגישה שאני באמת מנצלת את ה"חופש".
שונאת חוסר ודאות../images/Emo4.gif. [בלי קשר לכותרת]-עבדתי היום וקיבלתי חולצה כתומה סוף סוף אני מרגישה שאני באמת מנצלת את ה"חופש".
T TheWingedPig New member 12/8/07 #38 ../images/Emo24.gif שמחה בשבילך חולצה כתומה?D: יאי, עכשיו את רשמית חלק מהמערכת....
R rotemi22 New member 13/8/07 #53 חולצה כתומה? ../images/Emo3.gif איפה את עובדת? ^^ וכולנו שונאים חוסר ודאות.
S super cat New member 14/8/07 #60 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifגמני קיבלתי חולצה כתומה! פיצה מטר ^^
S Stinki Winki New member 15/8/07 #73 תגידי../images/Emo2.gif אפשר להזמין פיצה באורך שני מטר? או סנטימטר?D:
S super cat New member 15/8/07 #74 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif לא חחח שמינית הכי קטן חי מטר הכי גדול אבל את יכולה להזמין 4 חצי מטר ויצא לך 2 מטר ^^
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif לא חחח שמינית הכי קטן חי מטר הכי גדול אבל את יכולה להזמין 4 חצי מטר ויצא לך 2 מטר ^^
T tamaguchi girl New member 15/8/07 #65 ../images/Emo89.gifאעא. אני הולכת להדריך שנה הבאה כיתות ד', לבד. פעם ראשונה שאני אדריך לבד. אעאה.
ח חמצמצה New member 15/8/07 #67 בהצלחה=] נשמע כיף להדריך. תמיד חשבתי שאני אדריך, ובסוף פרשתי מהצופים בח', וזה מבאס כי יכולתי להיות אחלה מדריכה , אבל הייתי טיפשה!
בהצלחה=] נשמע כיף להדריך. תמיד חשבתי שאני אדריך, ובסוף פרשתי מהצופים בח', וזה מבאס כי יכולתי להיות אחלה מדריכה , אבל הייתי טיפשה!
T tamaguchi girl New member 16/8/07 #75 ../images/Emo89.gifתודה../images/Emo9.gif ואם לא סיימת י"ב עדיין, אז לפי מה שידוע לי את תמיד יכולה לחזור לקורס מזורז פרטני להדרכה, ולהדריך וגם אם סיימת י"ב את יכולה לעבור קורס הדרכה גם בצבא וגם אחרי.. לא פיספסת את ההזדמנות, בקיצור
../images/Emo89.gifתודה../images/Emo9.gif ואם לא סיימת י"ב עדיין, אז לפי מה שידוע לי את תמיד יכולה לחזור לקורס מזורז פרטני להדרכה, ולהדריך וגם אם סיימת י"ב את יכולה לעבור קורס הדרכה גם בצבא וגם אחרי.. לא פיספסת את ההזדמנות, בקיצור
T tamaguchi girl New member 16/8/07 #76 ../images/Emo89.gifלא בצופים, אלא בתנועת נוער העירונית בחולון (חצ"ב). אבל הקורס מדצ"ם הוא אותו הדבר בכל תנועות הנוער D: תודה, והמון בהצלחה גם לך
../images/Emo89.gifלא בצופים, אלא בתנועת נוער העירונית בחולון (חצ"ב). אבל הקורס מדצ"ם הוא אותו הדבר בכל תנועות הנוער D: תודה, והמון בהצלחה גם לך