תרנגול? כינוי לגבר, לא? כמה טוב לפתור תשבצים...
T TheWingedPig New member 12/8/07 #35 יפהD: חח, זה היה בתשבץ, וואלה? טוב, אז מילה אחרת...נמנמנמ.... מה היא גרוגרת/ דבלה (אותו הפירוש)?
S shanchan New member 12/8/07 #42 אמ, גרוגרת זה הדבר המדלדל בגרון, אבל דבלה זאת תאנה יבשה או משהו כזה. אז אני מניחה ששניהם כינויים לתאנים יבשות?
אמ, גרוגרת זה הדבר המדלדל בגרון, אבל דבלה זאת תאנה יבשה או משהו כזה. אז אני מניחה ששניהם כינויים לתאנים יבשות?
צ צב אתלטי New member 13/8/07 #43 גרוגרת זה לא הדבר המדלדל, לדבר המדלדל קוראים ענבל. גרוגרת זו הבליטה שיש לגברים בגרון (בעיקרון גם לנשים יש אותה, פשוט צריך להטות את הראש אחורה ולמשש חזק כדי למצוא...זה סוג של סממן מין בעצם).
גרוגרת זה לא הדבר המדלדל, לדבר המדלדל קוראים ענבל. גרוגרת זו הבליטה שיש לגברים בגרון (בעיקרון גם לנשים יש אותה, פשוט צריך להטות את הראש אחורה ולמשש חזק כדי למצוא...זה סוג של סממן מין בעצם).
T TheWingedPig New member 13/8/07 #44 אממ.. כעקרון שתי המילים הן מילות נרדפות לתאנה מיובשת. לא בטוחה לגבי הגרוגרת כ ADAM'S APPLE... טוף, נקסט.... מהו הדום?
אממ.. כעקרון שתי המילים הן מילות נרדפות לתאנה מיובשת. לא בטוחה לגבי הגרוגרת כ ADAM'S APPLE... טוף, נקסט.... מהו הדום?
M Miss Naama New member 13/8/07 #57 פלסטר! מכירה את המילה משיר שהקראתי בטקס יום הזכרון לחללי צהל ;_;.
T TheWingedPig New member 13/8/07 #59 יפה מה היא זיבורית? רמז - יש שני פירושים, וההפך של שניהם הוא "עידית".
T TheWingedPig New member 15/8/07 #68 אחח, סוףסוף תשובהP: אכן אדום, וידוע גם כ"סיקרה" ו"שני" עכשיו תודי, ידעת את המילה או שהלכת לבדוק איפשהו? D: נמשיך... מהו משגב?
אחח, סוףסוף תשובהP: אכן אדום, וידוע גם כ"סיקרה" ו"שני" עכשיו תודי, ידעת את המילה או שהלכת לבדוק איפשהו? D: נמשיך... מהו משגב?
S shanchan New member 15/8/07 #70 מקום גבוה? ../images/Emo122.gif איזו בושה, אני מכירה ישוב בשם 'משגב עם' ואף פעם לא בדקתי מה זה משגב.
ח חמצמצה New member 15/8/07 #71 שמעתי פעם איפשהו, סביר להניח מהדודה מקום מחסה, מקלט.. לא? עכשיו אני אשאל כדי להתלהב מהאוצר מילים שלי, מזה פוטש?
שמעתי פעם איפשהו, סביר להניח מהדודה מקום מחסה, מקלט.. לא? עכשיו אני אשאל כדי להתלהב מהאוצר מילים שלי, מזה פוטש?
T TheWingedPig New member 15/8/07 #72 כן, משהו כזה... ופוטש הוא מהפכה/נסיון להפיל את השלטון הקיים מהו דבר לבוד?