זה שאין להם משהו במשותף לא אומר ש..../images/Emo108.gif
שהם לא יכולים להיות ביחד לפעמים הניגודים הכי הולכים ביחד. אני מאמינה שאם לא היה לו טוב הוא היה עוזב אותה ..! ואם הוא לא עזב אותה [שוב] אז כנראה שטוב להם ביחד !!! אריי הם לא חזרו סתם.. ות'אמת אני מאושרת שטוב לו !!.! אז רדו מהעיניין הזה של השנאה הזאת לאשלי אתן בחיים לו תיהיו עם פיט זאת סתם פנטזיה של כל אחת מאיתנו אז פשוט תיהיו מאושרות בישבילו ! ואל תשכחו שאם הוא לא אוהב אותכן XD תמיד יש אותי !!!! שאני תמידאוהבת אותכן!@!!!!111אחד אחד...
א. מי אמר שאני שונאת את אשלי?! XDDD;; אמרתי, שאם טוב לו איתה, שיהנה. אני גם ככה לא חולה על פיט. אבל שוב, אני שמחה שהוא מאושר, ואני לא אשנא את אשלי הזאת בגלל זה XDD ב. אני יודעת שזה שאין להם כל כך במשותף (נראה לי X__X) לא אומר שהם לא יכולים להיות ביחד >>; זה פשוט סתם מוזר לי. תהרגו אותי!
חפרתי באינטנרט ותראו מה היה כתוב באתר הרשמי של אשלי סימפסון: Hey guys its Pete, im just here to say how awsome ashlee is and fill you guys in on the stuff ashlee and i do. Please visit our hompage and even our Myspace page, God Bless Pete Wentz- Fall Out Boy D:
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifתמונת חדשה חדשה של פוב...
פיט פרסם אותה בבלוג בFOE (בכלל שווה להיכנס לשם מדי פעם...) אני ממש ממש אהבתי... http://www.buzznet.com/web/foe/users/clandestine/ דרך אגב יש שם משהו ממש חמוד שהוא כתב על פטריק שווה לקרוא למרות שזה עם דיי הרבה סלנגים אבל בכל זאת..