אנדי הצמחוני הסקסי של שני לשנת 2007!!../images/Emo108.gif

אנדיייי
~!!!!!!!! הוא כזה סקססססססססס!! ודרך אגב תיהיו מחוברים למסן אני ומעיין עושות וועידת ראש כחול עם השאלות הידוע שלי XD

BehindMyEyes

New member
מה הקשר של שניהם?!../images/Emo12.gif

הם היו ביחד או משהו ?
אני אוהבת את פוב ולא יודעת שומדבר עליהם חח

falloutgirl XD

New member
פיט ואשלי ביחד ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

הם פעם נפרדו וחזרו נפרדו וחזרו וככה זה המשיך אבל כרגע הם ביחד

BehindMyEyes

New member
פאקינג ג'יזס ../images/Emo12.gif

חח בהתחלה חשבתי על ג'סיקה ולא נעשה לי טוב ... D: אבל אז נזכרתי שאשלי זו אחותה .. גם עכשיו לא טוב לי XD שיהיה להם בכיף :O

NoAmItA ChAn

New member
יש לי ראש 1 וקראתי את זה.

אבל רציני, מה הקשר בין (תסלחו לי) פקאצה כמו אשלי סימפסון לרוקר כמו פיט? יש להם בכלל משהו במשותף? אבל טוב, אם טוב לו איתה, שיהנה.

זה שאין להם משהו במשותף לא אומר ש..../images/Emo108.gif

שהם לא יכולים להיות ביחד לפעמים הניגודים הכי הולכים ביחד. אני מאמינה שאם לא היה לו טוב הוא היה עוזב אותה ..! ואם הוא לא עזב אותה [שוב] אז כנראה שטוב להם ביחד !!! אריי הם לא חזרו סתם.. ות'אמת אני מאושרת שטוב לו !!.! אז רדו מהעיניין הזה של השנאה הזאת לאשלי אתן בחיים לו תיהיו עם פיט זאת סתם פנטזיה של כל אחת מאיתנו אז פשוט תיהיו מאושרות בישבילו ! ואל תשכחו שאם הוא לא אוהב אותכן XD תמיד יש אותי !!!! שאני תמידאוהבת אותכן!@!!!!111אחד אחד...

NoAmItA ChAn

New member
!!!11

א. מי אמר שאני שונאת את אשלי?! XDDD;; אמרתי, שאם טוב לו איתה, שיהנה. אני גם ככה לא חולה על פיט. אבל שוב, אני שמחה שהוא מאושר, ואני לא אשנא את אשלי הזאת בגלל זה XDD ב. אני יודעת שזה שאין להם כל כך במשותף (נראה לי X__X) לא אומר שהם לא יכולים להיות ביחד >>; זה פשוט סתם מוזר לי. תהרגו אותי!
ג. מזל שיש אותך לפצות על זה

NoAmItA ChAn

New member
אהההההההה חברות~!!!11

חפרתי באינטנרט ותראו מה היה כתוב באתר הרשמי של אשלי סימפסון: Hey guys its Pete, im just here to say how awsome ashlee is and fill you guys in on the stuff ashlee and i do. Please visit our hompage and even our Myspace page, God Bless Pete Wentz- Fall Out Boy D:

bite me

New member
אני לא שונאת אותה בגלל פיט

שנאתי אותה לפני שהיא יצאה עם פיט

AdiA12

New member
מה שאתם לא יודעים, שאני שלחתי ../images/Emo209.gif

את המכתב הזה!!!

יאא תודה ../images/Emo9.gif ממש שמחתי ליראות תמונה של פיט

ואני לא ישקר .... אני נישבעת שחשבתי עלייך! כי את גם מנויה לראש אחד אחרי שכתבתי עליהם על הפוסטר וזה דיי הרגת אותי
אבל לא משנה

LadyInPink

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifתמונת חדשה חדשה של פוב...

פיט פרסם אותה בבלוג בFOE (בכלל שווה להיכנס לשם מדי פעם...) אני ממש ממש אהבתי... http://www.buzznet.com/web/foe/users/clandestine/ דרך אגב יש שם משהו ממש חמוד שהוא כתב על פטריק שווה לקרוא למרות שזה עם דיי הרבה סלנגים אבל בכל זאת..

למעלה