LadyInPink

New member
זה לא האתר שלו זה

זה הבלוג שלו, יותר נכון כאילו של החברה שלו (clandestine) אבל בעיקרון הוא כותב שם גם דברים שלא קשורים לחברה... הבלוג נמצא בFriends or Enemies

falloutgirl XD

New member
תאחלו לי בהצלחה D: ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

מחר אני נוסעת אחרי חצי שנה של חזרות, חזרות, חזרות ועוד המון חזרות מעייפות וארוכות
לפסטיבל כרמיאל!!@#$%^&* סוף סוף!! חיכיתי ליום הזה כל כך הרבה זמן! תאחלו לי המון בהצלחה כי אני אצטרך את זה
אני מופיעה ב-6 ריקודים ויש לי גם סולו והמון תלבושות להחליף
ואני כל כך לחוצה אבל אני מקווה שהכל ילך טוב ^^ ונירית ודנה ואולי גם שני יהיו שם ואני אראה אותם
כתבתי את ההודעה עכשיו כי מחר אני צריכה לקום ב-6 וחצי להתארגן ואז אני יוצאת ואני אחזור מאוחר בלילה אז לא יהיה לי זמן לכתוב פה. wish me good luck

falloutgirl XD

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

אני ממש לא יודעת איך יש לי כוח לזה XD אפשר להגיד שהתרגלתי כבר כי בימים רגילים יש לי חזרות של 3 שעות כל פעם
אבל זה כיף מאוד ^^ ואפילו שיש לחץ זה עושה את זה יותר כיפי מאיזשהי סיבה

falloutgirl XD

New member
היה מצויין!! DDDD: ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

ואפילו יותר ממצויין ^^ עכשיו אני אתחיל לחפור [חלקים ארוכים מהחפירה הולכים להיות מצחיקים ביותר
] - ראו הוזהרתם
קמתי היום ב-6 וחצי בבוקר אחרי שעה וחצי של שינה
והתארגנתי לפסטיבל כרמיאל ובלה בלה ונסעתי עם הלהקה שלי וחברה שלי לכרמיאל באוטובוס שהזמינו לנו ואפשר להגיד שהתחרפנו שם XD כשהגענו לכרמיאל התיישבנו בצל ודיברנו וחיכינו למורה שלי לריקוד שתבוא ואז היא באה וחילקה לנו צמידים מיוחדים לידיים שאומרים שאנחנו רקדנים ושאם אין את הסרטים האלה אי אפש להיכנס לחדרי ההלבשה ולחדרי שינה של הרקדנים ולחדרי חזרות ולעוד מלא מקומות והופעתי עם הצמיד הזה והייתי צריכה להסתובב איתו כל היום -_-" ב-1 וחצי התחילה ההופעה הראשונה שלנו וזה היה במשולבות ואנחנו פתחנו את השנה את המופע של המשולבות למרות שתמיד הלהקה הייצוגית של כרמיאל פותחת את המופע אבל הלהקה שלי יותר חשובה
והכל הלך מצויין בלי נפילות ובקושי שהיו טעויות [חברה טעתה בכמה תנועות באחד הריקודים] והיה ממש ממש כיף ^^ ואז ישר אחרי ההופעה הלכתי להתלבש וראיתי את הקנדי הולך לבריכה בזמן שאותי ואת הלהקה שלי לקחו ישר אחרי ההופעה לחזרות באיצטדיון [הענקי אם אפשר לציין
] ששם היה את המופע "ירוק תוסס" והיה לי כל כך ח-ם ונשרפתי מהשמש בידיים, מתחת לצוואר ובפנים בגלל שהחזרות היו באיצטדיון ולא היה גגון או משהו כזה =\ ואחרי כמה שעות של חזרות נתנו לנו שעה וחצי להסתובב קצת עד למופע הבא ואז הלכתי עם חברות שלי ושתינו מ-ל-א וגם אכלנו כי היינו רעבות ואני לא אכלתי מ-6 וחצי בבוקר ואז השעה הייתה 5 אחרי הצהריים בערך. ובזמן שאני וחברות שלי הסתובבנו ראיתי את הקנדי חוזר מהבריכה ועשיתי לו שלום ואמרתי לו: "היי" אז הוא חייך אליי ואמר לי: "היי" ועשה לי שלום ואז כשהוא עבר לידי הוא אמר לי עוד משהו שהיה די ארוך אבל לא הבנתי מה הוא אמר כי הוא אמר את זה ממש מהר
וכשאני וחברות שלי הסתובבנו שם אז כל בן אדם שני שאל אותי איפה המופע הבא או איפה האיצטדיון ואני כמובן עשיתי למופע הרבה יחסי ציבור כדי שהמון אנשים יבואו לראות אותו
אחרי שאני וחברות שלי הסתובבנו קצת הלכנו להתלבש למופע הבא שהיה "ירוק תוסס" באיצטדיון ואחרי שיצאנו מהחדר הלבשה אני וחברה שלי ראינו שוב את הקנדי ודיברנו איתו ואמרנו לו שיבוא לראות אותנו מופיעות והוא אמר שהוא ממש רוצה לבוא ושהוא ישאל את האחראית שלהם אם הוא יכול לבוא כי היה להם מופע ב-7 והמופע שלנו התחיל ב-6 ובסוף הוא לא יכל לבוא
אבל לא נורא כי הוא כבר ראה אותי מופיעה D: ואז הוא אמר לי שהוא והקנדיים חוזרים מכרמיאל ב-12 בלילה לקריית שמונה וחברה שלי שמארחת אותו נסעה לסבתא שלה אז הוא ישן לבד בבית X_X והוא גם אמר לי שמחר הם חוזרים לקנדה
אבל הוא גם אמר לי שאנחנו חייבים לשמור על קשר ושנדבר במסנג'ר והכל ^^ ואני וחבורת כבר היינו חברות ללכת לאיצטדיון אז נטשנו אותו והלכנו לאיצטדיון והיו שם המון המון המון המון אנשים! המקום פשוט היה מפוצץ באנשים אבל זה כיף להופיע מול קהל גדול מאוד D: ומסתבר שהמנחה של המופע היה קובי מחט XD ובזמן שלהקה אחרת שהופיעה במופע הייתה על הבמה אז אני עמדתי בצד הבמה עם חברות שלי והסתכלתי על הריקוד שלהם וקובי מחט היה בצד השני וחברה שלי אמרה לי שכדאי לי לזוז כי קובי מחט פשוט בוהה בי בלי הפסקה X_X ואז היה לי התקף צחוק אחרי שהיא אמרה לי את זה וחברות שלי לא הבינו למה אני צוחקת כי הם לא שמעו את מה שחברה שלי אמרה XDDD וכשאנחנו רקדנו הקהל ממש התלהב מהריקוד שלנו ולא הפסיק למחוא לנו כפיים DD: ולפני שעלינו לבמה קובי מחט אמר את השם של הלהקה שלנו ושאנחנו מקריית שמונה והתחיל לאחל לנו ימים נעימים ושקטים וכאלה אבל אני לא הכי הקשבתי לו
ואחר כך הלכתי להסתובב עם אחיות שלי ועם חברה שלי ונשארתי עם התלבושת של הריקוד כי לא היה לי כוח להחליף בגדים XD וסוף סוף קניתי חגורת ניטים DDDDDD: אני ואחיות שלי וחברה שלי כבר התחלנו להיות עייפות אז החלטנו לנסוע בחזרה הבייתה וכשהגענו למכונית הסתבר שאחותי השאירה את האורות דלוקים אז נגמר המצבר או משהו כזה ולא יכולנו לנסוע
אז ביקשנו מ-3 שוטרים ומאיזה זוג עזרה והם עזרו לנו איכשהו XD ואחותי רצתה לאכול מקדולנדס אז נסענו למקדולנדס ופתאום האוטו נכבה ולא התניע באמצע הפנייה למקדולנדס
ומזל שזה היה כביש רגוע ולא סואן מדי ואחותי ממש נלחצה עד שבסוף אני ואחיות שלי וחברה שלי החלטנו לדחוף את האוטו לתחנת דלק שהייתה אחרי העלייה. ותנסו לדמיין לכם 4 בנות כמעט בנות 22, כמעט 18, 13 ו-13 וחצי דוחפות אוטו של 7 מקומות ועוד בת בת כמעט 19 נוהגת באוטו X_X זה יוצא הזוי O_O אבל מצחיק מאוד מאוד מאוד
ובזמן שאחיות שלי חיפשו מישהו שיש לו כבלים לאוטו כדי להטעין את המצבר אני וחברה שלי הלכנו למקדולנדס שהיה ממש ליד התחנת דלק וקנינו אוכל ושתייה ובגלל שהייתי עדיין עם התלבושת של הריקוד לא רציתי להיכנס למקדולנדס אז בסוף החלפתי באוטו את החצאית לסקיני ונשארתי עם הבגד גוף וכשנכנסתי למקדולנדס כולם הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח -_-" בסוף אחיות שלי מצאו מישהו שהטעין את המצבר ואז חזרנו לקריית שמונה סוף סוף
אני עייפה מאוד אבל אני שמחה על כל דקה ודקה מהיום המצויין הזה וזאת כבר השנה החמישית שאני מופיעה בפסטיבל כרמיאל ואף פעם לא נמאס לי DD: אני אתגעגע לחזרות ולהופעות
מי שקרא את הכל מקבל חיבוק

מותק1212

New member
עכשיו נזכרתי איפה ראיתי את ההודעה!

היה לי דה ז'ה וו! חחח ראיתי אותה בפורום MCR בהצלחה. בעצם זה כבר היה, איך היה?

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

תודה
והיה מצויין מאוד! DDD: ולקראת היום גם הזוי X_X אבל מצחיק ביותר
את מוזמנת לקרוא את החפירה שכתבתי לנעם על מה שקרה שם כמה הודעות מעל
אני לא מאמינה שזה נגמר

fuck the fakers

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אף אחד לא מכיר אותי אני יודעת אבל לקחתי על עצמי לפרסם בערך את הלהקות הבאות...הם לא הכי ידועות בארץ אבל אני מכורה להם.. 1-underoath (שבטח חלקכם מכירים ומי שלא זה הזמן) 2-the almost למי שפחות אוהב screamo זאת הלהקה שהמתופף של underoath הקים בקיצור מומלץ

fuck the fakers

New member
הנה קישורים לשירים שלהם..

זה underoath http://www.youtube.com/watch?v=cPFi2LE8P68 אלה the almost http://www.youtube.com/watch?v=-feOdmmdFw8 תהנו........

למעלה