Small talk

New member
מה זאת אומרת כוס לא נכונה?

איבדתי את החזייה הכי נוחה שלי והפכתי כוס יין, זה בסדר? למה הלחץ לדרכון?

mkarin

New member
הממ...

הפכתי כוס מפלסטיק, ואני כל פעם שוכחת שצריך להפוך מזכוכית. כוס יין? נראה לי שכן, עונה על הדרישות [כאילו שאני מבינה בזה משהו
] לחץ לדרכון כי מתוכננת נסיעה.

nettus

New member
../images/Emo6.gif

מזכיר לי את סבתא שלי, כל פעם שאני אומרת לה שאיבדתי משהו היא אומרת לי תהפכי כוס

mkarin

New member
המנהג בא מסבתא שלי. זו הייתה האמונה הטפלה היח

+ידה שלה
ואימא שלי אימצה.

stink

New member
פעם ראשונה שאני שומעת...

ת'קטע עם הכוסות - אפשר הסבר? וזו כזו הקלה למצוא משו ! במיוחד משו כל כך חשוב . יש לך מזל

זה מנהג רומני../images/Emo13.gif זה קבוע אצלי בבית.

כל פעם שנאבד משהו ולא מוצאים, הופכים כוס. כמה דקות אחרי זה נמצאת האבדה. ככה זה, זה באמת מדהים. אולי צירופי מקרים, אבל... כל כך הרבה?

XDDDDD

אין לי מושג. אבל זה ממש מגניב לדעת שבגלל שהפכת כוס זה נמצא. אפילו היום זה עזר לי! נאבדה לי המצלמה והייתי בטוחה שהשארתי אותה בת"א ואמא התעקשה להפוך כוס ובסוף היא נמצאה מתחת לערימת בגדים...

nettus

New member
שווה לי לנסות את זה באמת

נאבד לי מכנס שאני ממש אוהבת וכבר חודשים שאני מחפשת. אולי אני ימצא אותו עם אני יהפוך כוס, למרות שאף פעם לא האמנתי לזה.

mkarin

New member
רומני? ../images/Emo2.gif

אני אומנם חצי רומנייה, אבל זה דווקא בא מהחצי הצ'כי

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo32.gifמישהי יודעת מתי פסטיבל הבירה?

שמעתי שהוא ב18-19/7 אבל לא כתוב על זה כלום..

Tin Doll

New member
../images/Emo32.gifבחיים

אבל בחיים לא הרגשתי ככה למישהו. אני יכולה לשבת כאן ולזיין את השכל שעה ולהוציא את עצמי פתאטית בצורה כזו או אחרת, ולחזור על אותם דברים ופשוט לא לעמוד על משהו אחד כי אי אפשר. אי אפשר לכתוב על זה בכלל, אי אפשר לדבר על זה בטח שוב ימאס לו ממני מתישהו, ושוב ננתק ושוב נחזור ושוב ושוב זה לא ישנה. לא ישנה את מה שאני מרגישה אליו ומה שארגיש אני חושבת שאני מכירה את עצמי יותר טוב מכל אדם אחר, כן חוויתי אהבות; קטנות, גדולות, לא אמיתיות אני יודעת שיש לי עוד המון לגלות על עצמי אני יודעת שלבינתיים הגעתי למקסימום, להרגשה הכי טובה שיכולתי לבקש ואני לא מבינה למה אני בוכה זה מגיע לי? זה אולי גדול מידי? או שאני פשוט מאושרת כמו שאני מכירה את עצמי, אני חייבת להוציא כל רגש וכל מחשבה החוצה אבל איך לעזאזל נותנים למישהו טעימה ממה שאני מרגישה כעת "יפה יותר מיפה.." זה יותר מהכי. יותר מגדול נראה לי שיותר מאהבה

Lilo the fairy

New member
גם אני כמו התגובה מעליי,

חושבת שאני יכולה להבין, כי כמו שאמרת- קשה, אם בכלל, לכתוב ולדבר על זה. יום אחד את הכי מאושרת בעולם מהקשר, ולילה אח"כ את בוכה.

greeneye

New member
../images/Emo32.gif יאוווו אני שונאת את האוטו הזה!!!

נתקע לי האוטו באמצע המחסום למכבים רעות. וטריליארד אנשים מהישוב, את חלקם אפילו זיהיתי כאנשים שאני מכירה, עברו עם המכוניות באיטיות והסתכלו ואף אחד, כולל האנשים שעובדים בבוטקה, לא בא להציע עזרה או לשאול מה קרה, למרות שהייתי תקועה באמצע הכביש עם אורות אזהרה. אנשים זה עם נפלא.

shiruri

New member
בנות, עזרה../images/Emo7.gif

לא יוצא לי להיכנס הרבה לפורום אבל אני סומכת עליכן שתעזרו לי. אתמול מישהו התחיל איתי וזרמתי איתו והייתה לנו אחלה כימיה, אבל אחר הוא ביקש להיות חבר שלי ואני הסכמתי כי זה נראה לי הכי טיבעי. הוא החבר הראשון שלי ואין לי מושג איך להתנהג, הוא ניסה לנשק אותי מספר פעמים ואני סירבתי כי זה הביך אותי וגם אני לא יודעת איך להתנשק. הוא לא הפסיק להגיד כמה שהוא אוהב אותי ושהוא נמשך אליי וכל שניה חיבק אותי וגם ניסה לגעת בי ב"צחוק". הבעיה היא שמאז אני מרגישה דחויה, ויש לי בחילות כל פעם שאני חושבת עליו, אני יודעת שזה לא נורמלי. וגם עוד בעיה היא מרחק, אנחנו גרים בשתי ערים שונות ואני מתקשה לדמיין קשר כזה מתקדם. כדאי להמשיך בחברות הזאת? אה וחשוב לציין שהוא פיתח אליי איזו אהבה.

למעלה