רצינית?

יש בנפאל דברים כאלה שווים? איזה יופי שגם לשם חבר שלי טס, נראה לי אני עושה לו רשימת קניות ענקית
תתחדשי בוב

stink

New member
../images/Emo32.gif סופסוף גמלי הייתה מסיבת סיום../images/Emo41.gif

השאירו אותנו אחרונים אני חושבת , לא מכירה י"בניקים שעדיין לא הייתה להם אחת . היה ממש טוב . חם , אבל טוב . לא התרגשתי במיוחד , היה הרבה יותר מרגש במסיבה הכיתתית , אבל ניחא ,כולם היו יפים ושמחים , ורוקדים ומקפצים , ומזיעים המון . והספר מחזור יצא פצצה , אחד היפים שראיתי , אני ממש מרוצה שהשתתפתי בהכנתו < לפחות השתתפתי במשו לשם שינוי> . האפטר פרטי היה טוב , כמעט כולם רקדו , ועכשיו אני כבר מתה שישלחו לי ת'תמונות :):):) פיו . גם זה מאחורינו.

stink

New member
אהאה

שמעתי על הספר מחזור המזעזע שלכם
אבל לא צריך שום ספר בשביל הזכרונות !!

mkarin

New member
../images/Emo32.gif זה היה מפחיד ברמות ><

שעתיים חיפשתי את הדרכון ולא מצאתי. עברתי סרטים, גלי חום, לחצים מטורפים עוד שנייה בכיתי. הפכתי את השולחן, המגירות, כל מקום שבו יכולתי להחביא את הפנקס הכחול הזה. הייתי בטוחה שמחר אני אצטרך ללכת להצטלם שוב לתמונות פספורט וללכת למשרד הפנים. כבר הדפסתי מהאתר של משרד הפנים את הטפסים למילוי על דרכון שאבד. שלחתי לאחותי הודעות מוטרפות. הלכתי לאמא, אמרתי לה שנראה לי שאני הולכת מחר למשרד הפנים להוציא דרכון שוב. היא אמרה- תהפכי כוס. הפכתי כוס לא נכונה, היא הפכה אחרת. חזרתי לחפש. שוב, לאותן מגירות מההתחלה. 3 דקות אחר כך - נמצאה האבדה.
בהלם.

למעלה