../images/Emo45.gif

עם של פוסטמות מניפולטיביות שמחפשות צומי 24/7 ותמיד יצאו ותמיד יקנאו אם יקרה לך משהו טוב ואף פעם לא יפרגנו או יעריכו ותמיד יעדיפו לריב איתך ולהוציא אותך סתומה.. אוחח תסכול. הקטע זה למצוא את האנשים הנכונים, ובעיקר לזרוק זין :]

PennyLaneM

New member
אין ספק שבנות זה עם חרא.

זה למה אני מסתדרת הכי טוב עם בנים.

PennyLaneM

New member
כמובן שיש ויש.

איזו שאלה. אבל זה לא עושה אותן לפחות כלבות :)

LimiMimi

New member
זה פשוט מפגר לחלוטין

קצת חופר אבל ברצינות שניה כמה פעמים בחיים שלך אמרת שבנים זה עם חרא גם בנות זה עם חרא גם הורים וילדים קטנים וזקנים וכל זה. העולם חרא זה ברור מאליו לכולנו P:

PennyLaneM

New member
למה מפגר?

כי דעתי שונה ? כולנו עם חרא. אבל בנות...הן אוהבות את החרא הזה.

greeneye

New member
שוב פעם, יש ויש.

אני שונאת את ההכללות המטופשות שאתן עושות, כי תכלס, זה לא כל הבנות שחרא, זה החברות שלכן, או מי שזו לא תהיה שפגעה בכן. לכל אחת יש איזו חברה ביצ', אבל אם היא ביצ' עד כדי שנאת המין הנשי, אולי לא כדאי להיות חברות שלה? כי מנגד יש גם בנות חמודות ומקסימות, בלי טיפת רוע בגוף, שאוהבות לעזור ומוכנות לעשות הכל בשביל חברות שלהן. אני מכירה כמה כאלה, הן חברות טובות שלי. כאילו, ישמצב שאת פשוט מסתובבת עם האנשים הלא נכונים..

PennyLaneM

New member
יודעת מה,

אין לי כוח לחפור. אני לא אומרת את זה על סמך החברות, אני אומרת את זה על סמך בנות שיצא לי לפגוש פעם אחת בחיים שלי,או לראות. עד כה,כל בת שאי פעם ראיתי בכל מקום (למשל בסנוקר,קניון,אנערף) לא השאירה רושם טוב. בנות אוהבות לשפוט,שהן מרגישות מאוימות אז הן שונאות את הבחורה עד כאב, הן כלבות,קנאיות,חושבות שהכל מגיע להן. אז אולי חברות שלך לא כאלה, אבל בהחלט הרוב המכריע כזה.

KarenTheGoddess

New member
אתן מדברות כאילו אתן לא כאלו D=

כולנו כאלו באיזשהו שלב בחיים/כל החיים.

כן כן

גם אני כזו הרבה פעמים, אבל זה עדיין לא סותר את העבודה שאני שונאת בנות כי הן כאלה

stink

New member
לגמרה.. בנים זה הרבה יותר טוב

בדיוק חשבתי על זה הבוקר... אז מה כולנו עושות פה?
מתכננות איך להשמיד אחת את השניה?

../images/Emo45.gif

אבל גם בנים הם לא בדיוק.... (אנשים, זה בכלל..... עזבו.... לא משנה....
)

THE ronch

New member
../images/Emo32.gif זוכרות,

שלפני איזה שלושה חודשים העלתי לפה איזשהו שיר ביוטיוב שחבר מאוד טוב שלי כתב לי ליומולדת כשהיה בדרום אמריקה? אז הוא חזר
אחרי פאקינג תשעה חודשים בלעדיו! איזה כיףףףףףף! הוא לא קנה לאף אחד מתנות. חוץ מלי! הוא קנה לי בהזמנה (!) סוויטשירט של פינקי מ'פינקי אנד ד'ה בריין' בנפאל
קנטצ'יק אני מאושרת!

למעלה