Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo32.gifבבבבבע

קיצר בינתיים הציבו אותי בבית ליד, בגדס"ר 934 נשמע לי די מסריח אבל נו נקווה שזה יזוז לאנשהו. אה, ואתמול ראיתי את סיון! היא אחת המצחיקותתתתתתת
סיון, את חמודה ממש חח ואנחנו באותו בסיס לבינתיים... אז בזמנך הפנוי, נשב לסיגריה! שבוע טובבבבבבבבב

Oo The Gush Oo

New member
אני כבר לא שם, אני בחטמ"ר שומרון../images/Emo13.gif

רבע שעה מאריאל! כיייייייייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףף =]]

Oo The Gush Oo

New member
אין לי מושג..

הגעתי רק ביום שלישי עוד לא הספקתי להכיר כ"כ אנשים. היא שייכת לגדס"ר נח"ל?

MaddyD

New member
אני מכירה את המג"ד שלהם

הוא היה רל"ש ברמטכ"ל גם הרל"ש שלי אמור להיות מג"ד שם איפשהו

Oo The Gush Oo

New member
אלבז?

אני לא כ"כ מכירה אותו. לא יצא לי להכיר אישית. הוא עוזב עוד חודש אבל אני מאמינה שיום ראשון אני כבר אשב איתו לדבר, עד עכשיו הוא היה חולף על פניי מעט חח

MaddyD

New member
טוב אני לא מבינה מה קורה

אולי אני טועה אולי הוא מחט? לא יחודעת ואני חושבת שהוא בכלל בגדסר של הצנחנים..

FELIX inc

New member
../images/Emo32.gif כבר שאלתי ../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

אבל אני שואלת שוב. וינה. מי הייתה שם? איזה מקומות מומלצים?

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif אני מה זה מוזרה

בא לי עליו נכון שמישהו אומר למישהי 'התגעגעתי אלייך' זה לא אומר כלום? יופי. כי הוא אמר לי. ולא לקחתי את זה קשה, כי לא התגעגעתי אליו גם. ואני חייבת להשתחרר, היום אפילו הרופא ביקש ממני להרפות את הכתפיים ובקושי הצלחתי דווקא בחופש פתאום לא יוצאים עד מאוחר כי כולם עובדים בבוקר פתאום כולם נהיו כבדים אני מרגישה כמו איזה אישה בת 70, ואמא עושה לי עצבים על מה שאני לובשת ופתאום כואבת לי האוזן העיקר שחופש

../images/Emo32.gifאני שונאת בנות

פשוט שונאת אותן ואני יודעת שזה פורום מפגר לכתוב את זה חחח אבל זה ככה.

למה?

כי אתן סתומות ומשחקות משחקים מפגרים, ותמיד חייבות להיות ראשונות ואתן תמיד חייבות להראות שאתן יותר טובות ואתן כלבות וכוסומו, למה להתחיל עם מישהו כשאת יודעת שיש לו חברה? אבל זה לא הפואנטה למה אתן חייבות לצאת הכי בסדר כשאתן יודעות שטעיתן? ולמה אתן מלאות בקונצים מפגרים? יאללה, תנוחו קצת

למעלה