לגבי החיסון כלבת

אפשר (ומומלץ) לעשות שם במקום. זה עולה רק 40 שקל ובלי השבב וכל זה...

נמש164

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifמישטרת בעלי החיים.../images/Emo206.gif

זה לא קשור לכלבים אבל לחיות
איך אני מצליחה לימצוא את מישטרת בע"ח? באיזה אזורים הם עבדים (צריך את אזור כפ"ס)? אני ממש חייבת מישהו שיוציא מבית של אחד האנשים בישוב את בע:ח. היא עושה מהם כסף ובכלל לא אוהבת בע"ח. החיות נימצאות בחוץ בחום לרובם אין מים ואני לא יתפלא אם כבר כמה עכברים מתו שם... יש כאלו שנימצאים גם בכלובי פלסטיק (העכברים למשל) ופשוט כל החום נילכד והם ניצלים שם
יש לה יונים, חמוסים, תוכים, גרבילים, אוגרים, חתולים, שקרנים, עכברים שפשוט מתים שם! איך אני מגיעה למישטרת בע"ח ודואגת שיעשו עם זה משו? זה ממש דחוף וחשוב

ilufklavim

New member
משטרת החיות

היי ! בעיקרון כרגע עדיין היחידות בתהליכי הקמה אך ידוע לי ששיכות למשטרה הכחולה ולכן לדעתי ניתן להשיגם דרך חיוג למוקד 100 . בעיקרון בימים אלו מתקיים גיוס לעמותה לאזור רמת גן גבעתיים - מפגש הכירות יתקיים ביום שני ה 09/07/07 בשעה 19:00 ברחוב כצלנסון 97 גבעתיים . במפגש יפורטו מטרות היחידה , תוכנית ההקמה ותהליך ההכשרה . כל מי שסיים צבא , ללא עבר פלילי ואוהב חיות מוזמן להצטרף במידה ולא עבר את גיל 65 . . . היחידה בהתנדבות כמובן למען הסר ספק . . לפרטים נוספים ניתן לפנות ל : אבנר 052-6115855 דורון 054-3970810 שדרכם אנו שמענו על משטרת החיות . . אם יש שאלות נוספות נשמח ליצירת קשר דרך אתרינו

זה לא אמור להיות אוף?

טוב מאחר וזה כן אוף אני הולכת לקטר על המורה ה*** שלי לספורט!!!! החוצפן הולך לתת לי 90 בתעודה וזה דופק לי את כולה!!!!!!!!!!! ולמה הוא הולך לתת לי 90?! כי כשהוא שאל למה אני לא משתתפת במשחק מחניים דפוק (וזו הייתה הפעם הראשונה שלא השתתפתי כל השנה) לא רציתי לומר לו שיש לי מחזור והוא נידנד ונידנד ורמזתי לו שעות והוא לא קלט אז פלטתי שהוא אידיוט והוא הוריד לי את זה מ100 ל90!!!!!!!!!!!! FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דפקת לי ת'תעודה,עכשיו במקום 99 נקודה משהו הממוצע שלי נשאר כמו במחצית שעברה,98.75 אתה כל כך מת אדון מורה לספורט **** שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סורי על ההתפרצות... ^___^; אני שונאת שדופקים אותי... סורי!

מאמוש

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

לא מבינה על מה את מתלוננת, הממוצע שלך מעולה.. אנשים שמקבלים ציונים לא טובים הם אלה שבאמת צריכים להתלונן.. S:

אני מתלוננת כי היה אמור להיות לי 99!

והמורה הזה פשוט עצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מתלוננת בגלל ה98 אלה בגללו,למה להוריד 10 נקודות על זה?!

מאמוש

New member
טוב אז ככה..

א. 99 זה ציון יותר מעצבן מ-98.. לפחות ככה אני חושבת..
ב. כמו שרשמתי.. אולי זה לא רק בגלל זה..

yifati XD

New member
באיזה כיתה את שהממוצע כל כך טוב ../images/Emo4.gif

או שאת פשוט גאון!

toomuchdogs

New member
חשבת אולי שמה שעשית היה חמור מאוד?

קראת למורה שלך "אידיוט" - כאילו דה!!!!!!!!!!!!!!!! WTF - איפה הכבוד שלך? להורים שלך היית קוראת כך? אני רואה בזה חומרה ואולי זה שלקחת את עניין הממוצע בצורה כזו - אומר שכך הצליח המורה לנסות לגרום לך להבין את גודל החוצפה והחוסר נימוס, אבל במקום זה את מקטרת... OMG לאן עתיד הנוער, לאן?

ואולי הוא באמת אדיוט? יש כאלה

מזכיר נשכחות, את המורה לספורט שרצתה לתת לי 90 במקום 100 והמחנכת שלי שלא אישרה לה

toomuchdogs

New member
ממש ממש עצוב...ועוד מאחת שמנהלת

פורום הורים למחוננים... המורים עובדים בשביל משכורת איומות, ומקבלים יחס כפוי טובה הן ממשרד החינוך והן מהתלמידים, דיי עצוב לקרוא את זה

דנצו1

New member
מה פירוש את לא צריכה

לכבד אותם?האם את מכבדת בני אדם רק כי צריך ומתי שצריך? אני עוקבת אחרי התגובות שלך וגיליתי שרובן בוטות ומתלהמות. ברצוני לומר שמורים הם קודם כל בני אדם וככאלה יש ביניהם טובים יותר וטובים פחות,חכמים יותר וחכמים פחות.אסור לעשות הכללה.כמו שאני לא אסיק ממפגש עם תלמיד חצוף שכולם חצופים או מתלמיד לקוי שכל התלמידים לקויים. מאוד עצוב לי שבמקום לעסוק בדבר לשמו הפורום קם,הצלה ועזרה לבעלי חיים,מכפישים כאן ציבור שלם מבלי להכיר את רובו. נועה יקח לה עוד הרבה זמן להגיע לרמה של אחוז גבוה מאלה שהכפשת אותם..זו חכמה מאוד קטנה להתבטא בגסות ולהשתמש באלימות מילולית.מאוד קל לתקוף כשאין מה לומר. צר לי שלא מחקו את דברייך . מקווה שאת מיעוט קטן בין הכותבים כאן בפורום.

shima

New member
../images/Emo24.gif

ממש אין לך מה להעלב. יש בפורום גולשים רבים שמכבדיםם מורים ומעריכים את העבודה הקשה שהם עושים, ובמיוחד מורים שאוהבים כלבים.

אני מכבדת בני אדם מתי שבא לי ונכון לי

בעוד שתלמידי בי"ס אמורים לכבד מורים מעצם היותם. אני כבר מזמן לא תלמידת בי"ס, ולכן, אפילו בתיאוריה, זה לא חל עלי. ודאי שיש מורים הראויים לכבוד, ואף למעמד של קדוש מעונה על דבקותם במקצוע שוחק ולא מתגמל וסביבת עבודה מסריחה.

למעלה