מה?

50 ש"ח זה שטויות? ומה עם אלף ש"ח? זאת פשוט חוצפה, הם כבר מקבלים 450 (או 350) ש"ח מהמאמצים, אז הם מבקשים עוד מאיתנו 50 ש"ח נוספים? בעל החיים לא מוחזר לעמותה, הוא מוחזר לבעלים הקודמים שלו, אלא אם כן, הוא של העמותה, ואז מה הקשר של חמישים השקלים..

yifati XD

New member
ה-50 ש"ח אני שמח לתרום

אבל אם זה היה חתול אחד.. א זה יותר תנו לי להחליט כמה לתרום מעבר ל-50 מה שאני עושה שם זה עומדת ונסה למסור אותו לאימוץ וזה לא עולה להם! ואני בכלל לא בטוח שהם מחזירים את שאר הכסף כי היא לא שמעתי שהיא אמרה דבר עזה.. אז לאן הולך הכסף??

yifati XD

New member
וואי כתבתי עם שגיאות לגמרי.. רגע אני יתקן

50 שקל אני שמחה לתרום אבל אם זה היה חתול אחד.. אם זה יותר תנו לי להחליט כמה לתרום מעבר ל-50 מה שאני עושה שם זה עומדת ומנסה למסור אותו לאימוץ וזה לא עולה להם! ואני בכלל לא בטוחה שהם מחזירים את שאר הכסף כי לא שמעתי שהיא אמרה דבר כזה.. אז לאן הולך הכסף??

למה שלא תשאלי אותם?

כיוון שהם עמותה והם גם מוציאים מאזנים חשבונאיים כל שנה (שהם שיקוף של ההוצאותוההכנסות שלהם) את רשאית כמדומני ויכולה לפנות לרשם העמותות ולקבל עותק של המאזן שלהם. כך תהיה לך שקיפות מלאה לאן הולך כל הכסף.

הפקדון מוחזר. וזה בדוק.

למה את לא מאמינה למה שכותבים לך כאן? כפי שכתבתי יש לי נסיון עם מסירת גורים בימי האימוץ של אס או אס את נותנת צ'ק פקדון והוא מוחזר לך כשאת יוצאת מהמתחם.

yifati XD

New member
טוב אני מאוד מקווה..

כי אחרת הם עוזרות לחיות אבל ברור שהשאר זה רק גיוס.. הכסף מעבר ל-50 ש"ח לאן הוא הולך? לאנשים שמרוויחים הון על האמותות האלה?? דיי לסחיטה! אני מקווה שהכסף יוחזר ואני יברר את זה

אנשים שמרוויחים הון?! WTF

את צריכה לראות את דייב, הבן אדם שאף כלב עמותה לא נמסר ללא אישורו. אם הוא היה רוצה לעשות הון היית רואה אותו הרבה פחות דוחה אנשים.

yifati XD

New member
טוב

שלא תאשימו אותי שהטעתי אותכם, כאן אומרים חלק שחוזר הכסף... ואין לי זמן להיתקשר לשאול כי אני חייבת לרוץ אבל אם מישהו רוצה להיתקשר לשאול ויכתוב פה מה אמרו לו אז הנה: 03-7441111, 03-7441010 וזה האתר אם צריך

yifati XD

New member
ותראו מה אני רואה

מצטערת על כל התגובה העצבנית כי ותודה שהסברתם לי אבל הנה זה מה שכתוב באתר: בימי שבת בהרצליה המתחם פתוח בין השעות 10:00 עד 14:00. יש להגיע להרשם למסירה עד השעה 11:30 (אחרי השעה 11:30 לא תתאפשר כניסה למתחם למוסרי בעלי חיים). * יש להצטייד בפנקס החיסונים של הכלב\חתול וכן סכום כסף שיופקד בכניסה עד לעזיבתכם בסוף היום. * כלב מעל גיל 4 חודשים מחויב בחיסון כלבת. * מומלץ מאוד לדבר עם המשרד במהלך השבוע לפני הגעתכם ליום אימוץ בשבת. * כל בע"ח חייב לעבור בדיקת וטרינר לפני הגעתו ליום אימוץ. (ניתן לקבל הפניה לוטרינר באזור מגוריכם דרך המשרד בטלפון : 03-7441010) ** במידה ותצליחו למצוא בית חם לבעל החיים שברשותכם במהלך יום האימוץ תתבקשו להשאיר תרומה בסך של 50 ש"ח. אז אולי לא צריך לשנוא את SOS עד כדי כך
אני מאוד מקווה שאני יצליח למסור את החתולים... אחלו לי הצלחה!

זו את שהחלטת לשנוא

ולאמר כאן דברים לא מבוססים גם אחרי שהסברנו לך. רצוי לקרוא את מה שכותבים כאן בעלי נסיון. חבל ולא כדאי להכפיש . בהצלחה באימוץ.

yifati XD

New member
אני לא הכפשתי אף אחד

אמרנו שתקנו אותי אם אנטי טועה והיתטרעתי.. ואמרתי את זה כי יש כאן כאלה ששונאים והיסתכלתי במודעות וראיתי לא פעם אחת

yifati XD

New member
../images/Emo207.gif

תראו משהו.. באתר SOS כתוב שהוא מטרייר ומי שמבין בשנאוצר אתם לא יודעים עד כמה הוא דומה לשנאוצר! או או מעורב בשנאוצר או שנאוצר.. אני יעלה תמונה שלו (הוא אומץ) ותמונה של סנדי לא מסופרת, תראו עד כמה הם דומים.

miss cat

New member
גם לשלם להם 50 שקל לא מקובל עליי.

למה צריך לשלם להם? אני הצלתי את בעל החיים שמצאתי ברחוב ולא הם. אולי שהם ישלמו לי?

אז תמסרי אותם לבד, לא אצלם

הם מספקים לך את המקום ואת הפרסום (שזה מאוד חשוב). לא רוצה? תמסרי לבד. זה לא אומר שהם לא יכולים להתחשב ב"מוסרים הסדרתיים" ולא לדרוש מהם תשלום עבור כל מסירה. ומנסיון - הם כן מתחשבים.

למעלה