Bakura

New member
הם סתם מזיינים את השכל .../images/Emo3.gif

תאמיני לי, את לא צריכה ללמוד כלום עד כיתה ט-י'. הבגרויות בסוף זה מה שחשוב. תסתפקי באיזה שמונים ככה בהכל עד כיתה י'.

Bakura

New member
לא מקלקלת, פשוט השנה זה התבהר לי.

הייתי כזה "... אז רגע. אם זה בעצם כל מה שאנחנו צריכים, למה קרעתי את התחת עד עכשיו?" תשקיעי רק במתמטיקה ואנגלית.

Ultra marine

New member
דווקא לדעתי ה"התחלה" הטובה היא מצויינת

ככל שאתה מרגיל את עצמך ללמוד ככה יותר קל לך אח"כ בטח שבבגרויות. אני שונאת את ההתנשאות הזאת לגבי לימודים. כל אחד נמצא בשלב שלו! ואגב, עוד משהו, בכיתה ז' זהיכול להיו *מאוד* חשוב, אולי הרבה יותר חשוב מכיתות אחרות בגלל שזה קובע מה יהיה איתך בתיכון! (במידה ואתה לומד ביסודי שהוא עד ח' כמו שאני למדתי). ונכון שהיום בגרות חסרת משמעות בהשוואה לתואר ראשון אבל אי אפשר להגיע לתואר ראשון נורמלי בלי בגרות טובה.... לאחרונה אני נתקלת בהמון אנשים שאומרים שאם היו משקיעים קצת יותר בבגרות היה להם יותר קל להתקבל לאוניברסיטה שהם רוצים ולתואר שהם רוצים לעשות.

bar בר

New member
מאמוש, תתחילי לשלוף כבר עכשיו הכל

גם ככה לא תצטרכי לדעת את החומר אחר כך..

yifati XD

New member
אפשר להשלים בגרויות אבל חבל על הזמן שלך

עדיך להשקיע בתיכון ואחר כך יהיה לך זמן לטייל ולעשות חיים לפני האוניברסיטה...

AntilopA2

New member
אל תקשיבי לו,זה לא שווה את זה

ובטח את זה שלא תלמדי כלום

AntilopA2

New member
אל תקשיבי לו,זה לא שווה את זה

ובטח את זה שלא תלמדי כלום

bar בר

New member
אבל את מה שהיא לומדת עכשיו היא גם ככה לא

תצטרך רק מתמטיקה ואנגלית שמשפיע על החלוקה וזהו

דונינה

New member
אני לא מאמינה לאן התדרדרנו ../images/Emo4.gif

מה נהיה מהשרשור הזה ? ממתי מחזור מפריע לאיזה שהיא פעילות ?? וכן אם אמרת למורה שהוא אדיוט אז מגיע לך הורדה בציון !! עצוב מאד האומץ והחוצפה , להגיד למורה אדיוט , אגב גם אם הוא באמת כזה תלמדי לרסן את הפה.

Bakura

New member
אולי לך זה לא מפריע

אבל יש כאלה שדי מתפתלות מכאבים במהלך המחזור שלהן, ויש כאלה שסתם לא רוצות לעשות ספורט שהכל מרגיש כל כך מגעיל כזה.

ממתי מחזור מפריעה לאיזושהי פעילות?!?!

אין לי מושג איך (היו?) המחזורים שלך, אני ביומיים הראשונים של המחזור לא מסוגלת לעשות כלום (חוץ מלצעוק מכאבים).

גם אני סובלת מאוד.. וקראתי לאחרונה

שזו אכן מחלה-ולא סתם תופעת לוואי של המחזור.. נשים רבות סובלות מזה, ובד"כ זו הסיבה לכאבים.. יש לזה איזה שם ארוך(לא זוכרת מהו חח) והיא גורמת בין היתר לציסטות קטנות שגורמות לכאבים עזים בבטן... לא רוצה להרחיב כאן כי זה לא המקום.. אבל בגדול זה מוכיח את הטענה שנשים רבות כבר יודעות-מחזור יכול להיות גם מחלה

AntilopA2

New member
מזכירה לי את המורה שלי לספורט

"מחזור זה לא מחלה.."
(כמובן שאחר כך כל ההכרזות האלה לא שוות כלום, כולן יושבות בצד ומקבלות 85 ואלה שקורעות את התחת לא מרוויחות כלום..)

Bakura

New member
יו, גם שלי אומרת את זה! XDDD

איפה את לומדת? XDDD רציתי להרביץ לה כשהיא אמרה, אבל מה אכפת לי. אם זה מציק לך, לכי לרופאה ותוציאי אישור. >)

יקירתי,

את צעירה ומה שחשוב עכשיו זה ללמוד לא להתרגש מכל מה שאנשים עושים סביבך. תלמדי לבחור מה חשוב לך ומה לא. ממי את בוחרת להתרגש וממי לא. היום זה המורה ומחר זה הבוס בעבודה. אז? גם לו תקראי אידיוט? הלכה המשכורת! בכל מצב תשמרי על איפוק וקור רוח, תנתחי את הנתונים שיש מולך (מורה אטום, כאבי מחזור, המון אנשים מסביב שמביך אותך לספר לידם) ותמצאי את הפתרון הנוח לך (לקחת אותו בצורה יפה לרגע לצד ולספר לו, לבקש מחברה שתספר לו...) ואז שניכם יצאתם גדולים. בכל זאת לא הסכים? תבלעי את הגלולה ותתלונני אח"כ (ושוב בצורה יפה כדי שיכבדו אותך) בפני המחנכת. אני יודעת שהכי חשוב בחיים זה להשיג אמון. תדאגי שיאמינו לך ותוכלי להשיג הרבה בכל תחום. אם תלכלכי על אחרים זה לא יכבד אותך ויפגע באמון שלך. בהצלחה יקירתי, ואכן, ציונים זה לא הכל בחיים. אפילו באוניברסיטה. וכשמפנימים את זה עוברים את התקופה הזאת ממש בכיף. תהני מהשנים האלה. זו תקופה שלא תחזור. כשהבן שלי שאל אותי איזו מגמה לבחור בתיכון, הצעתי לו לבחור בזו שממנה יהנה הכי הרבה. תעודת הבגרות חשובה אבל לא במחיר של לבלות את שנות העשרה רק מאחורי ספרים. הוא בחר בכדורסל ונהנה מזה מאוד וגם הציונים שלו בסדר גמור!

למעלה