Kings הסדרה החדשה

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

duron

New member
../images/Emo58.gif ניסיתי שוב

סיימתי את פרקים 1-2. רבע שעה לפני הסוף כבר חיכיתי שייגמר. הדרמה היתה מרוחה ! גסיסה ארוכה ומיותרת מזוית צילום לא נוחה ! חסר ולו טיפטיפת הומור , אולי איזו בדיחה שחורה פה ושם... יש שיפור בפרק השלישי ?

tsou

New member
אתה מביא בחשבון שזו דרמת סבון ולא מותחן, כן?

הומור יש בעיקר עצמי, ביחס לעדכונים של המקור, אבל זו אכן דרמה אפלה=רצינית באופן כללי.

tsou

New member
ואני היום ראיתי את פרק 7 של בית הבובות

ולא היה שום וואו. לא הרגיש שזה הולך לשומקום חדש ומפעים. השפעת הגמילה מבס"ג או פשוט פרק ככה, או כנראה שניהם יחד

seagate

New member
|ספויילר| דווקא היה נחמד

מה שאני ממש אוהב בסדרה הזאת זה לא הרעיון, אני עדיין חושב שהוא קצת מטופש.. אבל הכתיבה, הדיאלוגים וכל השנינויות הווידוניות הקטנות פשות ממיסות אותי, כל הדמויות הנוירוטיות שמדברות בקצב מכונת יריה שאם אתה מצליח לעקוב עד סוף המשפט אתה מתגלגל על הרצפה מצחוק.. :)

tsou

New member
../images/Emo58.gif זהו שדוקא מפני שוודון דחף לפרק הזה

מנה כזו גדושה של דיאלוג והתחרפנות טיפוסית, זה נראה כמו פרק מבאפי/אנג'ל תקוע במקום הלא נכון והבליט את הבינוניות של העלילה.. בעוד שעד לפרק 6 בגדול, כשוודון לא ממש הטביע את חותמו על הדיאלוג, הפורמט נראה מבטיח יותר. גם קצת נמאס לי מהשחקנית..

rawk16

New member
בשביל דיאלוגים מהירים../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

בשביל דיאלוגים מהירים בין דמויות נירוטיות תצפה בבנות גילמור.
פרק 7 היה מוגזם מאוד מהבחינה הזו. כל הקטע עם הייצור המעצבן הזה (האיש מחשבים) שחופר בעודו תחת השפעה, וואו הוא עיצבן אותי בפרק האחרון...!! מה שכן, הדיאלוג הקצרצר ביותר בין סיירה לבוריס: בוריס: ממזמן לא שמעתי דיבורי מחלות טורפות בשר אדם (משהו כזה) סיירה: ייאי.. תמיד רציתי ללכת למסיבת בית אחווה (וואו זה נשמע יותר טוב באנגלית) שתי השורות הכי טובות בכל הפרק. כל השאר- לפח.

the YOOK

New member
שילה הייתה עיר הבירה בימי שאול גם בתנ"ך.

או לפחות, שם היה המשכן, עד שדוד העביר אותו לירושלים, ל"עיר דוד".

seagate

New member
ממה שהבנתי בויקיפדיה

בין לבין חטפו את ארון הברית, וכשהחזירו אותו, החזירו אותו כבר לירושלים מה שודאי זה ששילו נפלה בקרב ונכבשה, לא הצלחתי להבין אם שאול בכלל מלך בה או לא.. נראה לי שלא..

the YOOK

New member
אתה צודק ../images/Emo12.gif

שכחתי את נפילת הארון. אני בוש ונכלם- צריך לקרוא את התנ"ך שוב.

seagate

New member
לך על זה ../images/Emo161.gif../images/Emo197.gif

תוסיף גם איזה פרק או שניים גמרא..
ועכשיו שקראתי עוד קצת מסתבר שיצאנו חבורה של טמבלים, הצבא הישראלי הפסיד בקרב מול הפלישתים
, אז הם חזרו, לקחו איתם את הארון, ויצאו להילחם שוב...
אבל עדיין לא הצלחתי למקם את שאול יחסית לחורבן שילה! נדמה לי שההמלכה הרשמית שלו התקיימה בה.. למישהו יש קצת ידע בנושא?

the YOOK

New member
גם גמרא../images/Emo13.gif

למה לא? "אמר רב ספרא משום ר' יהושע בן חנניה מאי דכתיב ושננתם לבנך אל תקרי ושננתם אלא ושלשתם. לעולם ישלש אדם שנותיו שליש במקרא שליש במשנה שליש בתלמוד. מי ידע כמה חיי? לא צריכא אלא ליומי." (קידושין, דף ל', עמ' ב') אתה מדבר כאן עם דוס אמיתי, עם כיפה והכל

seagate

New member
נו?! ../images/Emo2.gif

ואני החילוני צריך ללכת לויקיפדיה כשיש לנו פה דוס אמיתי?

duron

New member
בתור דתל"ש ../images/Emo197.gif

גם מעצמי הייתי מצפה להתייחסות קצת יותר עמוקה

the YOOK

New member
יאללה, חזרתי לעיסוק בהבלי העולם הזה...

ללמוד למבחן בתרמית!

tsou

New member
בעיקר מפני ש

הסיפור התנ"כי מקבל גיבוי עדכני לא רק במישור הפוליטי-צבאי אלא גם במישור של קורות משפחות המלוכה המודרניות העכשויות - כן נכון זה הסבון האולטימטיבי אבל זה מאד מעבה את הסיפור, כלומר זה כבר לא רק דאלאס תנכ"י עתידני זה ג ם קורות הדור הראשון והשני למשפחות המלכותיות

למעלה