Kings הסדרה החדשה

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
כבר התחלנו לדבר על הפיילוט של "מלכים",

כאן אפשר להמשיך לבקשתכם

MIDNIGHT SKY

New member
Kings [נחשב לספוילר?]

כרגע סיימתי את הפרק האחרון שיצא בנתיים,ות'אמת אני ממש אהבתי את הסדרה מאוד מעניינת. בנתיים הקטע האהוב עליי-"כתר" הפרפרים שנחת על שפרד. הכתר הזה אמור לסמל את זה שהוא צריך להיות המלך הבא? כי המלך העכשווי דיבר על הקטע שבו הפרפרים נחתו עליו וכו'

tsou

New member
lol כן עדיין ספוילר

דוקא הפרפרים היו הדבר היחיד שקצת פגם לי בשלמות של הפרק, הרעיון היה מעולה אבל הם היו כל כך ממוחשבים..

rawk16

New member
../images/Emo58.gif עננקקקק

דיוויד יהיה המלך!!! יהיה לו רומן עם יהונתן... ג'ייק הכוונה המלך סילאס ינסה להרוג אותו בהתקפי קנאה אבל הוא ינצח ויהיה המלך! *מקורבת להפקה.
דרך אגב, ראיתי את הפרק הראשון-שני והוא נחתך לי באמצע. מה הסצנה האחרונה (כדי לדעת כמה חסר לי אם בכלל) ואיפה מירב? באיזה יום זה משודר?

tsou

New member
נא לא לבלבל את הקהל לשוא ../images/Emo6.gif

Kings זה לא ספר מלכים ןקארה אינה יונה מה שמעניין כאן הוא האופן בו הסדרה מתרגמת ומפתחת לכל מני כוונים את העלילה המוכרת - כולל כמובן אותות ומופתים אלוהיים, וכל זאת, ללא סיילונים וללא דמויות ראש (frakking amazing!)

rawk16

New member
אבל שאלתי עוד שאלות!!

לא היית ממרקרת על זה וכותבת בצד: "תשובה חלקית ביותר." ואז רושמת 12/30

tsou

New member
too bad.

זה מה שקורה כשעוטפים שאלות ענייניות בספוילר לעגני

tsou

New member
מצאתי- קבלי עוד תשובה חלקית ../images/Emo13.gif

לשתי השאלות הראשונות אין תשובה שכן אין לי שמץ איפה נחתך לך מה, וממילא את צריכה להוריד שוב אז..? לתשובה השלישית - יום ראשון.

tsou

New member
../images/Emo58.gif Seagate קבל אזהרה, בפעם הבאה מחיקה

קודם כל בעיני זה ללא ספק סוג של המשך טלויזיוני של הרעיון של גלקטיקה: עולם בדיוני לגמרי, וסדרה שלפני כמה שנים בהחלט הייתה מקוטלגת בתור מד"ב, אבל כאן, שוב, הדמויות הן מה שבאמת חשוב ומענין, בניגוד לטכנולוגיהאקשןעלילה פתלתלה (וזה לא אורמר שאני סולח ל RDM) לגבי הפרק עצמו, קודם כל הסצינה שדייויד יוצא לשדה קרה עם הסדין של אח שלו.. היו מעט דברים בטלביזיה או בקולנוע שגרמו לי לבכות ככה... מה שתפש אותי כבר אחרי הצפיה בפרק, אחרי שהלכתי וקראתי בויקיפדיה את הסיפור של דוד ושאול, זה שמי שכתב את הפרק עשה היטב את השיעורי בית שלו. מדברים קטנים כמו כשדייויד מוריד את האפוד ואומר שיהיה לו קשה לרוץ איתו - כמו דוד התנכי שמסרב לקחת שריון ומגן, כישורי המוזיקה שלו, שעוד כנראה יועילו לו בהמשך.. :) בנוסף, גם סיילאס מאוד דומה לאיך שמתואר שאול התנכי: מפוצל כוחני ומלא באגו, אך עדיין מנסה לעשות את הדבר הנכון והטוב, אל אף שלפעמים קצת מאבד את זה..

tsou

New member
[ספוילר]

זה לא שהסדרה היא המשך כלשהו לבס"ג אבל, אכן, ישנה תחושה מאד מוכרת שנובעת משימוש באותה הנוסחה, כלומר הפעלת הסיפור התנ"כי בעתיד הרחוק, שקצת דומה להווה שלנו כפי שהוא משתקף בדי הרבה סדרות מד"ב ברור שזה מעדכן את סיפור שאול ודויד, אבל לצד העדכונים יש גם הבדלים משמעותיים, שהראשי שבהם הוא כמובן הקשר בין דויד ויונתן שכאן אינם בדיוק נאהבים.. ישנן גם הרבה יותר נשים בסיפור הנוכחי אבל אין ספק מי שגונב את ההצגה בכל המובנים הוא , בינתיים, שאול.

rawk16

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שצריך לתת לרומן שלהם זמן. אין סיבה שזה לא יקרה במיוחד אחרי שהראו את ג'ייק מתנשק עם בחורה ומסתכל על גבר. אם הראו אקדח במערכ הראשונה... מצד שני, יכול להיות שהם לקחו את הרעיון באופן חלקי ורק אחת הדמויות הומוסקסואלית והשנייה תהפוך להיות חברת אמת שלו.

tsou

New member
או ש,

אפשרות שלישית- גם זה לא והם ישאר בגדר מתחרים עד לסוף המר (של אחד מהם)

the YOOK

New member
התחלתי.../images/Emo58.gif

בינתיים נראה קצת חובבני, לא? הסיפור עם גוליית לא היה הכי אמין. אני חושב שמה שמפריע לי כאן זה יכולת המשחק של "דוד", בצירוף עם הסצינה המגוחכת שמנסה לתת לסיפור גוון ריאליסטי. והבעיה העיקרית שלי עם הסדרה- אני כבר יודע את הסוף...

tsou

New member
../images/Emo14.gif !

נכון שדויד קצת מלאכי מדי אבל המשחק הנפלא של "שאול" מפצה לגמרי לא? לדעתי אתה מפספס את הנקודה בנוגע לשימוש שהסדרה עושה בספר מלכים... אתה אמור ליהנות מהפיתוחים והעדכונים שלו כלומר לא מהסוף אלא מהמסלול..

the YOOK

New member
../images/Emo58.gifזה נכון,

אבל בינתיים לא התלהבתי לגמרי מהעיבוד. השאלה היא האם להעברת הסיפור לזמן המודרני יש מה לחדש לנו, או שזה סתם גימיק... נראה. לקרסוליים של בס"ג הסדרה לא תגיע
. מי יודע אם אי פעם תגיע סדרה כלשהי. מה לגבי "בית הבובות"? על מה זה? כדאי להתחיל?

tsou

New member
מתוך עכבר העיר

הסדרה מספרת על חברה המטביעה אישיות בקבוצת אנשים, וביניהם אקו (אלייזה דושקו). האנשים נשלחים לביצוע משימות שונות שבסיומן הם חוזרים למצב של חוסר זיכרון ואישיות, אלא שאקו מתחילה לפתח מודעות משל עצמה. לאף אחד לא ברור למה רשת פוקס שיבצו את הסדרה המסקרנת ביום שישי בשעה תשע, משבצת שידור זנוחה ונטולת רייטינג שמכונה "משבצת המוות", אבל זה לא ממש הזיז לוודון ולדושקו שגם מפיקה את הסדרה, שלקראת השידור הצטלמה בעירום חלקי ולא מאוד מרומז וגם התראיינה אצל קונאן אובראיין בשמלה סקסית וסיפרה על העבודה על הסדרה ועל הפרק הראשון

rawk16

New member
בית הבובות../images/Emo85.gif

אז ככה, בוא נתחיל בזה שהגעתי לסידרה ברגשות מעורבים כי לא אהבתי את באפי ובטח שלא את אלייזה דושקו וכישורי המשחק השנויים במחלוקת שלה אבל אני חושבת שבסידרה הזו, השחקני משנה עושים עבודה נהדרת. יש לסידרה הזו את האלמנטים שמוכרים מסדרות של ווידון כמו הסיידקיק החנון המעצבן, המנטור (במקרה הזה מנטורית) עם המבטא הבריטי, החברה החסרת אונים, דמות הטוב המיוסר וכמובן- דמות ראשית נשית בעלת כוחות פמניסטים על אנושיים. מה שמיוחד הפעם- זה שהם עושים את זה טוב- יחסית. למה ההסתייגות? כי היה פרק שבו אלייזה דושקו (אקו) שרה בעודה לובשת חולצת בטן. זה היה מגוכח והצטערתי על הזמן שביזבזתי בהמתנה שהפרק "יגיע" אליי. יש המון סקס, המון מכות, המון דיאלוגים והמון שאלות. המווווןןן דיאלוגים. אני ממליצה. ולו בגלל שהילו משחק שם וזה נחמד לראות "חולצה אדומה" מתקדמת ככה בחיים.

למעלה