Kings הסדרה החדשה

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
ואל תשכחי את

החיבור של וולפאם את הרט מאנג'ל והמעבדה התת קרקעית מבאפי, כשהרופאה המצולקת היא גם חיבור של פרד (אנג'ל) והפרופסורית הזומבית (באפי) חשבתי כמוך עד פרק 6 כולל. 7 עצבן אותי. נראה מה קורה ב-8.

rawk16

New member
אני יודעת למה זה עיצבן אותך../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

הפרק היה בנוי כסחבת אדירה, באיזשהו שלב בדקתי מה השעה כי הרגיש לי כאילו הפרק ארוך יותר מהפרק האחרון של הגלקטיקה (שעבר לי ממש מהר לצערי). החפירות על אקו היו מוגזמות. בכל היקר לי, קיוויתי שהוירוס הזה יכניס אותה למצב קטטוני רק בגלל שזאת היתה הדרך היחידה להציל את הפרק המעצבן הזה (שעדיין פחות עיצבן אותי מהפרק עם הבריטני-ביונסה-ריאנה-חולצת בטן- תשימי אצבע באוזן ותשירי ואז אולי תרגישי מקצוענית- תירוץ עלוב לתת לדושקו לשיר). אני בעד עוד דמות גברית מסוקסת לסדרה הזו ואני מקווה מאוד שהבחור השחום-עור הנאה הזה מהפרק האחרון כן יכנס לבית הבובות ויהיה קונטרה לולדימיר או איך שלא קוראים לו. ודרך אגב, זה לא עניין של לשכוח (בהקשר לפרופסור הזומבי וכן הלאה) זה עניין של "אני פשוט לא ידעתי שזה קיים כי לא היה איכפת לי מבאפי אבל תודה שגילית לי שיש עוד קווי דמיון!"

tsou

New member
lol../images/Emo58.gif

אכן את לגמרי צודקת וממש התאכזבתי להווכח באיזו מהירות התאוששה מהוירוס
הבחור החדש כבר בפנים. הכל טוב. תראי, אחרי הרשימה המקוצרת שנתת על סימני הזיהוי של וודונזיה הסקתי שאת יודעת יותר ממה שאת מוכנה לחשוף..

seagate

New member
../images/Emo58.gif מהצד הגבר

אני מוכן להחליק על כישורי המשחק של דשקו...
מה גם, שיש עוד הרבה דמויות אחרות שמפצות על זה.. הפרק על ביונסה\ריהאנה היה עלוב שמילים לא יכולות לתאור! כבר כתבתי את זה פה, אבל אני חש צורך להדגיש את מורת הרוח שלי מהזוועה הזאת... לאומת זאת, פרק 7 היה נחמד, מה שאותי באמת עיצבן זה הפלשבקים של קרוליין, טוב שמחקו לה את האישיות! אני עדיין מת על השטיות של טופר man-friend!

tsou

New member
באמת הצד הגברי אני הייתי מחטיפה לו סטירה בכיף

tsou

New member
נמצאה עוד סדרה מומלצת לצפיה! הומור בריטי שחור

עונה 1 של Being Human (BBC) - חוות דעת לאחר ש"תגיע" אלי אך הנה לינק לתיאור ששכנע אותי להתעניין מקרוב

rawk16

New member
הם לא יכלו להסביר את זה בחמש מילים?!

תני תקציר על התוכנית בבקשה. :) אני עצלנית.

tsou

New member
אמנות ההיקו עדיין לא חדרה לתחום ביקורת הטלויז

ובתפוז אין אייקונים מתאימים כך שתיאלצי להסתפק בשני משפטים : אמנם יש ערפד, איש זאב ורוח רפאים שותפים לדירה, שזו תמצית הקלישאתיות לכאורה, א ב ל בגלל שזה בריטי, שנון ומצחיק, גם שונאי הז'אנר המושבעים, כמו כותב הכתבה שאת מסרבת לקרוא, התאהבו בסדרה. בלי קשר, אני מאד אהבתי את באפי, אבל שנאתי עד מוות את דם אמיתי.

rawk16

New member
ההיפך הוא הנכון ווטסון! ../images/Emo194.gif

שותפים זרים/ ערפד זאב ורוח/ בהומור בריטי
*************************** וואלה? דווקא שמעתי דברים טובים על טרו בלאד. מצד שני, שמעתי את זה מאותה בחורה שהתלהבה מ"דימדומים"... אז נראה לי שזה לא אמת מידה.

tsou

New member
התחלתי לצפות בפרק הראשון looking good ../images/Emo45.gif

רק שפתאום אני רואה שהכתוביות הן לפיילוט פרק 00 כלומר צריך להוריד אותו קודם
מוזר

duron

New member
לא ממש דרמה

לא מספיק הומור. גם לא נופל בקטגוריית האימה (פרט לסצנה אחת...). ראיתי פרק אחד. לא זוכר למה הפסקתי.

tsou

New member
צודק.

אני זוכרת למה הפסקתי (עוד לפני הסוף אפילו..)
אולי אנסה שוב באיזה יום את פרק 2..

duron

New member
אני די מסכים אתך

ראיתי רק חצי מהפרק הראשון ולא נסחפתי. דווקא שמואל יצא יפה. איך שהוא מושח את דוד למלך עם שמן מכונות ...

the YOOK

New member
../images/Emo45.gifזה היה נחמד.../images/Emo58.gif

רברנט סמואל! הפכו אותו לכומר!

duron

New member
../images/Emo58.gif לא בהכרח נוצרי

לא ראיתי סממנים נוצריים. הפרפר מחליף את הצלב ?

seagate

New member
|ספויילר| אני גם לא חושב

שזה נוצרי, הם מדברים על אלוהים ומסרים ממנו, בלי שום אזכורים של טקסים כאילו או אחרים. לגבי הסיפור, אני חושב שמה שהם מנסים לעשות זה לא לשחזר לפרטים את הסיפור המקראי, זה היה משעמם, אלא כאילו לזרוק אותו לתוך עןלם מודרני, מה היה עושה שאול אם היה איל-תעשייה-צבאית-סחטן-ותאב-כוח על הראש.. זה יותר כמו לשאול "מא אם?" אגב, בויקיפדיה כתוב ששילה חרבה ממש לפני עליית שאול לשלטון, ואולי אפילו חורבנה הוא זה שהביא את היהודים לבקש מלך, כי הרי הוא היה המלך הראשון של ישראל אי-פעם.. ממה שקלטתי עד עשכיו, נראה שהיוצירם עשו היטב את שיערי הבית, אז מענן לראות מה הטויסט בסיפור הזה, ולמה דווקא שילה שחרבה היא עיר הבירה (מציאות אלטרנטיבית בתוך מציאות אלטרנטיבית? :O )

tsou

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק מה שחשבתי. אבל אמרת את זה טוב יותר

למעלה