שכחתם אותי אנשים!!
אהלן, מה המצב?... לי- טוב לראות אותך!!! עברו שנים מאז שראיתי אותך בפורום... ברוכה השבה! גם את מגבירה מדעי החברה?... גם אני! אבל כרגע אני לומדת רק סוציו (במילים שלי- סוציולוגיה) והיום קיבלתי חדשות מאממות- קיבלתי במקצוע הנ´´ל 96 במבחן ו-90 בבוחן!!! ואני בעננים.... עוד לא ירדתי מהם... אה ומצטערת על השעה- פשוט הייתי בחוג התעמלות, אחרי זה אכלתי והתקלחתי ובסוף נכנסתי לאינטרנט ואז אמא שלי הכריחה אותי להתנתק כדי לעזור לה עם איזשהי תוכנה של ציונים (היא מורה)... אז בגלל זה אני כותבת בשעה כזו, די מאוחרת לתלמידה. אבל אין דבר- מחר אני מתחילה בתשע ורבע. ולמה אני טוחנת לכם עם זה ת´שכל?... לא יודעת. אולי כי זה שרשור אוף. לא משנה.... אני כרגע במחצית הראשונה של לוח המבחנים, יש לנו 14 מבחנים (טוב, רק לי). וזה נגמר בסוף דצמבר... יש עוד זמן. אמממממ... השבוע אין לי בכלל מבחנים, נראה לי שאני היחידה! אבל בשבוע הבא יש מבחן בלשון.... בעעעע אני לא טובה בזה בכלל... שלא לדבר על שתי עבודות להגשה ושיעורים כרגיל.... סקול איז סאק. זקול איז סאק. שמישהו יגאל אותי מייסוריי. *הרהור: איפה קרין עם התת-מקלע שלה בדיוק כשאני צריכה אותה????* טוה אז.... ליליה טוב לכולם ובהצלחה בכל המבחנים!! ולקרינוש (זה לא פייר! זה לא פייר!!) טיול נעים. איך את מעבירה את הימים??... ומצטערת בקשר לפורום... תנסי משהו אחר, יש מלא נושאים לפורומים!! נמש