ד י י ז י

New member
אני הצבעתי!!

ועוד שניה!! בקשר לפסיכולוגיה - בשיעור משעמם במיוחד , נתחתי את האופי של ידידה שלי.. יצאתי עם מסקנות מאוד מפחידות (על עצמי בעיקר..) לא יודעת מה הקשר.. וקרין - אף פעם לא טענתי שאני שפויה!! ולי (שוב..
) אולי תמני עוד מנהלת פורום שתעזור לך עם הלחץ?

Dawson girl

New member
שכחתם אותי אנשים!!

אהלן, מה המצב?... לי- טוב לראות אותך!!! עברו שנים מאז שראיתי אותך בפורום... ברוכה השבה! גם את מגבירה מדעי החברה?... גם אני! אבל כרגע אני לומדת רק סוציו (במילים שלי- סוציולוגיה) והיום קיבלתי חדשות מאממות- קיבלתי במקצוע הנ´´ל 96 במבחן ו-90 בבוחן!!! ואני בעננים.... עוד לא ירדתי מהם... אה ומצטערת על השעה- פשוט הייתי בחוג התעמלות, אחרי זה אכלתי והתקלחתי ובסוף נכנסתי לאינטרנט ואז אמא שלי הכריחה אותי להתנתק כדי לעזור לה עם איזשהי תוכנה של ציונים (היא מורה)... אז בגלל זה אני כותבת בשעה כזו, די מאוחרת לתלמידה. אבל אין דבר- מחר אני מתחילה בתשע ורבע. ולמה אני טוחנת לכם עם זה ת´שכל?... לא יודעת. אולי כי זה שרשור אוף. לא משנה.... אני כרגע במחצית הראשונה של לוח המבחנים, יש לנו 14 מבחנים (טוב, רק לי). וזה נגמר בסוף דצמבר... יש עוד זמן. אמממממ... השבוע אין לי בכלל מבחנים, נראה לי שאני היחידה! אבל בשבוע הבא יש מבחן בלשון.... בעעעע אני לא טובה בזה בכלל... שלא לדבר על שתי עבודות להגשה ושיעורים כרגיל.... סקול איז סאק. זקול איז סאק. שמישהו יגאל אותי מייסוריי. *הרהור: איפה קרין עם התת-מקלע שלה בדיוק כשאני צריכה אותה????* טוה אז.... ליליה טוב לכולם ובהצלחה בכל המבחנים!! ולקרינוש (זה לא פייר! זה לא פייר!!) טיול נעים. איך את מעבירה את הימים??... ומצטערת בקשר לפורום... תנסי משהו אחר, יש מלא נושאים לפורומים!! נמש

../images/Emo15.gifמישהו רצה תת מקלע ?

נמש !!! כולם פה לומדים סוציולוגיה /פסיכולוגיה ?!?!? גאה בך על הציונים הטובים !!! חרשנית קטנה... לא רוצה לדמיין איך טל נראית עם כל החרישות האלה... בטח היא הולכת לישון עם הספרי לימוד... ורק אני מטיילת !!! כיף לסיים תיכון רבותיי !!! בקשר לפורום: העיקר שפתחו ללהקה שאני הכי אוהבת פורום חדש, ממש לא משנה לי באיזו הנהלה... ביי...

LillipooT

New member
../images/Emo2.gif נעלבתי קשות ../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

זה שיש לי שבוע..שבוע..קשה.. זה לא.. זה לא אומר שאני לא משקיעה בפורום ו...ו.. זה לא אומר שאני לא עושה עבודה טובה ו..ו.. *מתבכיינת* וחוץץץ מזה.. זה לא כזה פשוט להביא עוד מנהל\ת ..

אף אחד לעולם(!!) לא זלזל בעבודה....

המעולה,המצויינת והנפלאה שאת עושה בפורום!!!! את משקיעה המון בפורום והן פשוט חשבו אולי יהיה לך יותר קל... אבל מכייון שאת נהנת אני לא חושבת שצריך עוד מנהל\ת... היה שבוע קשה...ולא היית...אז מה?! זה בסדר!

ד י י ז י

New member
IM SORRY!!

לא התכוונתי ככה! התכוונתי , שאולי זה יפחית ממך את הלחץ.. אבל את באמת עושה עבודה טובה! לא התככונתי לזה ככה!! איי סוור!

shirakl

New member
איזה אושר!

נכון שינוי מדהים מאז אתמול????? 1. המבחן בספרות היה ונגמר. היתה לנו בחירה בחלק הראשון של 2 שאלות מתוך 13, ובחלק השני של 1 מתוך 5. ממש מורה ממי! 2. עכשיו יש לי כמה ימי מנוחה עד המבחן במתימטיקה.. אני בטח אלמד אליו כל השבוע הבא... 3. התבטל לנו היום שיעור ערבית!!!!!!!!! יש לנו כזאת מורה מכשפה! כולם התחילו לבכות מרוב אושר (טוב, אנחנו בסך הכל 10...), כ"כ התרגשנו מזה! דבר כזה קורה פעם אחת בחיים! 4. טוב, נו... עדיין יש לי מלא ספרים לקרוא ומלא שיעורי בית, אבל אני כבר ממש ממש לא מדוכאת מזה, וזה מה שחשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LillipooT

New member
ככה ../images/Emo35.gif נעלבתי ../images/Emo70.gif

* חחח כשמגיבים להודעה זה נראה כל כך יפה! וואי כמה כתבתי.. ואיזה איקונים יפים וצבעוניים! * למה אף פעם לא מגיבים להודעות הארוכות שאני כותבת? למה ככה מנדים אותי? מסכנה שכמותי.. טוב לא נורא.. סלחתי.. * ממשיכה ללמוד פסיכולוגיה ומתאפקת לא לבכות * וואי באמת שלימודים משגעים. ואכן.. יש לי בעיות עם האיסיקיו!

ד י י ז י

New member
אני ראיתי!

אבל לא היה לי זמן לענות , קלטו שברחתי.. אז הייתי חייבת לחזור.. ועכשיו אני לא זוכרת על מה כתבת , אז אני אכתוב לך בהודעה אחרת..

למעלה