../images/Emo26.gif אדי חמוווווד ../images/Emo36.gif ../images/Emo60.gif
אוקי דבר ראשון - תגובות:
המבחן הלך בסיידר נראה לי. קשה לדעת כי היה גם אנסין אז אין לי מושג איך הלך לי.
קרין תתחדשי על הנעליים (חחח) ומצטערת על הפורום... וגם אני מתה עליייייך
שונאת בי"ס שונאת בי"ס.
האיסיקיו עושה לי בעיוווות ועכשיו.. לקטע החשוב ביותר. אדי חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
ראיתי עכשיו פרקים 606 ו- 607. כן אני אמורה ללמוד..ממ..חבל! לא יכולתי להתאפק יותר.. הם היו מונחים בתקייה כבר כמה ימים! אוקי.. תגובות:
ים כנראה.. פרק 606 - אוקי.. כעקרון הפרק נחמד.. אבל הם מנסים להפחיד אותנו וממ זה לא כל כך הולך..
הסוף היה פשוט ברור. פשוט ברור! (לא אומרת ולא אומרת
)
מי סידר לדוסון את השער? פשוט נורא ואיום.
הוא פשוט לוזר הבנאדם חחחח פשוט מסכן. רחמים על הילד! באמת! אבל בסוף הוא "זכה" בבחורה והוא עם נטשה עכשיו... אה וממ.. טוד שולט!
ג´ואי ואדי חמודים כמובןןןןןן...
הוא נשק אותה הוא נשק אותה!
(אני כותבת כל הזמן בדבלים בזמן האחרון או שזאת רק אני
הלימודים האלה באמת יכולים לשגע אנשים).
אודרי ממש מסכנה.. היא מאבדת שליטה.. היא ממש נתנה כאפה לפייסי!
ממש! טוב שהוא לא בכה עוד רגע!
טוב הם נפרדו.. זהו.. נגמר.
אודרי שמעה שיחה של פייסי ואמה (שגם היא שולטת כמובן!) ופייסי אמר שהוא לא בטוח שהוא אוהב אותה יותר.. ובכלל אם הוא אהב אותה מתישהו באמת. אודרי ממש השתגעה. ורואים את זה גם בפרק הבא. היא מפחידידידידה.
מה עוד? אני לא בטוחה מה קשור לפרק 606 ומה ל-607 אז אוליי אני מבלבלת פה. אולי. טוב נעבור ל- 607:
ג´ן כזאת ממ נואשת! היא פשוט נמרחת על סי ג´י.. שבכלל לא רוצה אותה! והיא עוד נסתה לנשק אותו.. והוא פשוט נפנף אותה. מסכנה.. ואז הוא שלח אותה הבייתה במונית ורץ לאודרי. רוע לב רוע לב.
לג´ק הזה... הולך לו! רק 7 פרקים וכבר שני אנשים רוצים אותו. הפרופסור - שהקטע איתו נגמר עכשיו.. ועוד איזה מישהו חמודודודודוד שממש נראה לי מתאים לג´ק.
אדי.. מה אני יכולה להגיד עליו? אין.. הוא מקסים! הוא חמוד! הוא מושלם! אבל הוא קצת צעק על ג´ואי וזה לא היה בסדר.. למרות שאולי זה היה אשמתה.. ממ לא חשוב! בקיצור.. הם קבעו פגישה! יש להם דייט! תודה לאל כבר שנה הם מפלרטטים אחד עם השני.
דוסון.. ממ וואי איפה היה דוסון? חח רק עכשיו שמתי לב שבכלל לא הראו אותו. ממ או וול
אודרי.. המצב ממש רע אנשים. ממש רע.
היא הרסה את הבר ועשתה סטרפטיז על השולחן בזמן שפייסי כמעט (!!) שוכב עם זונה. מושלם ממש. אבל הוא לא שכב איתה.. וריץ´ הזה.. ממש מניאק. כל הכבוד לפייסי שלא המשיך עם זה!
ממ טוב נראה לי שזהו. לבינתיים לפחות. ואם כבר אנחנו בשרשור אוף.. אני רוצה להגיד שראיתי אתמול פרק מהעונה החמישית (למוגבלים מבינכם.. בטלויזיה משודרת עכשיו העונה הרביעית). פרק מדהים! ממש מעולה!
* גוררת את עצמי מהמחשב והולכת להתכונן לבוחן בפסיכולוגיה *