אולי אני בחורה!

אבל בטח בטח שלא אלמונית! אני פה ממזמן מותק זה התפוז עשה לי בעיות אז החלתי כינוי..הולי7 אקס!

הלי 7 אקס/נוני שכמוני

גם אם את שמונה שנים בפורום זה לא עושה אותך דוקטור את יודעת...את עדיין *אלמונית* מבחינת הסמכות שיש לך להפיץ את השמועות ששמעת על דאודורנטים.

סופה11

New member
אהה ישש לייי..../images/Emo2.gif

וגם לאמא שלייי.. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עדידי15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני יושבת לי פה עם חברה ושתינו נקרעות מהתגובות שלכם חחחחחח איך אתם נכנסים ללחץ
זרקו את הדונדוארט ותקנו אחד אחר

Prozaccc

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שכתבתי למעלה

וזה לא כמעט אלא לכל הדאדורנטים שהם אנטי פרספרנטים, כי מישהי כתבה שאלומיניום מונע הזעה ובעצם התפקיד של האנטי פרספרנטים הוא למנוע הזעה. ככה שאני לא חושבת שיש דאדורנט שאין בו אלומיניום...

° w a v e °

New member
זאת בדיוק הנקודה. שיש.

והשתמשתי בו, בחיי שהוא לא מונע בשיט ריח זיעה. [זיעה שום דורדורנט לא מונע] אז כמה שזה לא טוב, אין ברירה. או באמת, כמו שמישי אמרה פה ,ללכת על הריח הטבעי. חוצמזה שאם זה היה חמור כ"כ, היו מפרסמים בעיתונים או בחדשות. לא שאני מזלזלת חלילה, סתם מרגיעה :]

v i k i D

New member
שמעתי על זה פעם..

אבל לא חשבתי שזה כזה רציני ... תודה רבה שדאגת לפרסם פה..

../images/Emo62.gif נוני והשאר - זה בולשיט!

כדאי שתוכלו לישון בשקט ולא להאמין לכל דבר שאמרה הסבתא של השכנה לבת דודה של הדודה מירושלים - הנה לכן כמה עובדות, לשם שינוי - אכן נערכו מחקרים ולא נמצא קשר ישיר ומובהק בין סרטן לשימוש בדאודורנט. בין השאר נבדק גם הקשר בין גילוח בתי שחי לסרטן וגם כן לא נמצא קשר. אז כדי שלא תקומו מחר ותלכו לבית ספר מסריחות ולא מגולחות נעזרתי בחבר נאמן, גוגל שמו, הגיע הזמן שתכירו,(יותר אמין מהסבתא של "אישה אחת אמרה") ומצאתי לכם כמה דברים.

סופה11

New member
כמה הרגעתת אותי:]

טיינקס.. חשבתי שאני עומדת למותת טוב שלאאא

Ne§t£A Gi®L

New member
הידעת?../images/Emo108.gif

גם בין שיזוף וסרטן העור לא הוכח הקשר. ובכ"ז כולנו יודעים שזה הגורם. אני לא מבינה למה להסתכן סתם. כואב לכם להחליף דאו'?

את צ-ו-ח-ק-ת נכון?

האמת שהוכח קשר כבר די מזמן והקרינה של השמש מוכרת כאחד הגורמים למלנומה- סרטן העור.הנה קישור, כי אני לא אוהבת לדבר באוויר. כמו כן מאמר של המגזין של הFDA באנגלית, המדבר בדיוק על זה עם בא לך להתעמק. חוץ מזה, את יכולה לא להשתמש בדאודורנט. חוץ מזה לא אני, סטודנטית מושתנת לתואר ראשון ולא את (בת כמה את, תזכירי לי?) לא מבינות בזה, אז חלאס, בואי לא ניכנס לזה - וכל אחד באמונתה תחיה. מה שכן זה טיפשי שתבוא מישהי ותעשה טררם ורעש על סמך מה שהיא שמעה מאימא שלה ותלחיץ פה את כל הבנות.

למעלה