../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

חשוב לי להודיע ותעבירו את זה הלאה... התגלה שרוב חולי הסרטן הן נשים משום שהן משתמשות יותר ב... בספיד סטיק/"גלגלת"...זה עם הנוזל שאתם/ן משתמשים נמצא אשלגן ואלומיניום הגורם לסרטן. גם אצל הגברים נמצא...קחו את הספיד סטיק שלכם הפכו אותו ושימו לב שכתוב מאחורה באנגלית..(כמובן למה לטרוח לכתוב בעברית) את החומרים המסוכנים האלו! (אשלגן ואלומיניום) רוב הנשים חולות בסרטן השד...משום שהחלקיקים חודרים לעור ויורדים לאזור החזה...מה שגורם לסרטן...אתמול סיפרו לי את זה והייתי בשוק. הכי בטוח זה ספריי דורדורנט אז תבדקו את שלכם... ושוב ספיד סטיק, גלגלת ל-א להשתמש ספריי מותר אם אינו מכיל אשלגן או אלומניום שמחה שאמרתי..ה-ק-ל-ה...

LeeCooper69

New member
וסתם בשביל הקטע....

איך אומרים אשלגן ואלומיניום באנגלית
שיט... איך אני אדע אם יש לי סרטן בבית שחי או לא?!

סתכלי בתמונה אני

סימתנתי את האלומיניום והאשלגן כתוב באנגלית כמו שכותבים בעברית

AdixA

New member
מה זאת אומרת?

בדיאודורנטים של חברת ספיד סטיק? או שהם סטיק או גלגלת?? זאת אומרת שדיאודורנט ספריי לא מכיל אלומיניום??

LeeCooper69

New member
לידע הכללי

דאודורנט ספריי מכיל יוךתר אלומיניום. אשלגן- אין בדאודורנטים (חפשו Potassiom). לא יודע מה עם סטיקס,ף אבל למה לא להשתמש בדאודורנט ג'ל? יותר יעיל גם....

אחחח לי קופר69... מה הייתי עושה לך

אתה מזה דורש טיפול 20 אלף לישבן שלך... מוואה...

victoria777

New member
לי אישית דיאודורנט ספריי שורף

וזה גם עושה יותר נזק אקולוגי מאשר גלגלת.

ברוש36

New member
איפה שמעת את זה?

אם יש כתבה באינטרנט או בעיתון שתוכלי לתת לי בקשר לכך,אודה לך מאוד.

יש יש אבל

אין לי מושג איפה היא או באיזה עיתן או באיזה אתר אחות של אמא שלי אמרה לה באותו רגע שהיא קראה את זה ודאגנו להוציא את הספיד סטיק כולל הליידי ספיד סטיקים למינהם מהבית ומי כמוני השתמשה בהםם!!! כל ספיד סטיק ספריי ומה שזה לא יהיה רואי לשימוש אם אין בו אשלגן ואלומיניום...ואם יש אז לא להשתמש.. אמאשלי אמרה לי בנודע לה שבספיד של אדידס אין פשוט לבדוק..תעשו לגוף שלכם טובה

ברוש36

New member
את תוכלי לעשות לי טובה?

לשאול את אחות של אמא שלך איפה זה נמצא? כי אני מאוד מעוניינת לקרוא את הכתבה! זה מאוד חשוב לי!! אז בבקשה..

naty564

New member
דווקא שמעתי שבדיאודורט ספריי...

יש חומרים מסוכנים וזה יכול לגרום לסרטן ולעוד כל מיני בעיות. אז קיצר מה עושים???הולכים על הריח הטבעי??

Prozaccc

New member
פיכככככככככככככככ שום טבעי,

עכשיו בדקתי..יש לי בבית כמה דאדורנטים של חברות שונות, ובכולם יש אלומיניום =/

moranush5

New member
זה כולל את הליידי ספיד סטיק?

שזה לא הספריי ולא הגלגלת- הסטיק?!?!?!

AdixA

New member
אצלי...

אני משתמשת בדיאודורנט סטיק של ד"ר פישר... וגם שם כתוב שיש אלומיניום

Prozaccc

New member
../images/Emo2.gif

יש לי דאדורנט ליידי ספיד סטיק ויש בו אלומיניום!!! גאד אני בשוק...

אהם.

רק לידע כללי, האלומיניום בדיאודורנט הוא זה שמונע את ההזעה, בלי אלומיניום תמשיכי להזיע. עוד לא יצא שום מחקר שמוכיח קשר ישיר בין שימוש בדיאודורנט שמכיל אלומיניום לבין סוגי סרטן, אז עד אז אני חושבת שרוב אנשי העולם המופתח ימשיכו להשתמש בו. ודרך אגב, הוכח קשר ישיר ע"י מדענים בין חשיפה מרובה לשמש לבין סרטן העור, הוכח קשר ישיר בין סיגריות לסרטן ריאות ואנשים לא כל כך נמנעים מהדברים הנ"ל, אז אני מתארת לעצמי שהודעה שנכתבה ע"י בחורה אלמונית באינטרנט לא תשנה כל כך.

למעלה