סופשנה

fireblue1

New member
לא חשבתי שהמתכונת זה הבגרות..

ואני דיברתי על מגן אז כנראה התבלבלתי...לא משנה...

מי לא???

סוף סוף סוף שנה..חחחחחחח..... עוד יומייםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצגתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אשלח לכם תמונות אחר-כך....

nobodys girl

New member
אני?

היום האחרון היה קצר למדי. קמתי לי בשמונה ורבע, התמתחתי לכל הכיוונים, בתשע היה לנו "יום הורים". קיבלתי תעודה והלכתתי לטקס בבצפר של האח הקטן. כיף כיף בשעה שש בערב הגיעה מתנת היומולדת שלי הביתה.. והרי היא בתמונה :) לבצפר אני אשוב ביום ראשון הבא כדי לעשות בגרות בלשון.. נכון שאתם רוצים גם? :) והרי ציוניי (שנתי)- לשון 80 היסטוריה 94 אנגלית (חמש מואץ) 89 מתמטיקה (חמש יחידות מואץ) 92 פיזיקה 90 ביולוגיה 96 עררבית 92 שלח 95 חינוך גופני 87

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

איזה מתוק
איזה פשוש
איזה חמוד
איזה מאמי
איזה כפרוש
התאהבתי
*הולכת לזרוק את חבר שלי בשביל הכלב* כלב- רוצה להיות חבר שלי
מה שמו ד"א

shahar 6

New member
חחח כולכם מצחיקים !אני מסימת את

הלימודים עוד 10 ימים ! ויש לי ביום רביעי מסיבת סיום וביום חמישי או שישי יש לי יום בירכה ! ככה שאני לא הוכת ללמוד עוד הרבה !

nobodys girl

New member
זאת היא

קוראים לה זואי והיא בת חודשיים ויום. באשר לשאלתך היא עונה "האו"

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאהההה

כבר חשבתי שזה בן... *חוזרת לחבר שלי* איזה פשושית מתוקה ומאמי היא

Dragon Death

New member
סוף סוף נגמרה השנה.. הגיע הזמן..

אז הציונים שלי הם: דוברי אנגלית- 85 ספורט- 95 גאוגרפיה- 93 מדעים- 98 חקר- 98 מתמטיקה- 100 ספרות- 79 ערבית- 88 תנ"ך- 45
גאה בעצמי. ממוצע 89.

The Pink Dragon

New member
../images/Emo2.gif

בהנחה שאתה לא אוסר עלי להגיב, *טראומה מפעמים קודמות* אני אומר שאני בהלם שהממוצע שלי יותר גבוה. מסתבר שעושים ממך יותר גאון ממה שאתה...

The Pink Dragon

New member
"אני מוכת תדהמה!"

(עזבו, סיפור של המורה הקודמת שלי לתנ"ך) דיויד, הגדול, החכם והנערץ, הגיב, להודעה שלי?! *יוצאת המחירפון* באמת למה חושבים שאתה כזה גאון?

The Pink Dragon

New member
אמממ.. תן לי לחשוב..

אולי זה שאתה משתדל מאד להתעלם מקיומי העלוב בחודש\יים האחרון\ים?

The Pink Dragon

New member
יותם.

ו... בוא נפסיק את השיחה הזאת כאן. זה עושה לי נוסטלגיה לשירשור ארוך במיוחד שכבר עבר כמה דפים... אם מתחשק לך לבטל את החסימה במסינג'ר ולדבר איתי זה יהיה נחמד. אבל במחשבה שניה, אתה, ונחמד? נהההההההההההההה

למעלה