סופשנה

The Pink Dragon

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifסופשנה../images/Emo41.gif

לכל חברינו בחטיבה ובתיכון! איך עבר היום האחרון? מי מכם עוד יחזור לבצפר ביום ראשון? מה גזר הדין? או שמא, מהם הציונים? שתפו!!

Crazy blond

New member
../images/Emo7.gif

לי יש עוד 10 ימיייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למה?????????????????????????????????????????????????????.. אני מסיימת את הבציפר לא מגיע לי??????????????????????? טוב שיהיה חברהההההההה יש לי עוד 3 ימים הצגת סופ שנההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

יפתח14

New member
סוף סוף זה נגמר!!!!!!!!

ממוצע 8.5 ומבחן קיץ במתמטיקה... סוף סוף ללכת לישון ב3 לפנות בוקר ולהתעורר ב1300! (עד הראשון ביולי ואז אני מתחיל לעבוד כל יום בשמונה עד אחת..)

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחחחחחחחלפ../images/Emo70.gif

הציונים שלי
מיומנות שפה-88 לשון-95 אנגלית-90 מתמטיקה-70 ספרות-85 מקרא(תנ"ך)80 מורשת-85 היסטוריה-90 ערבית-90 מדעים-70 אומנות-100 ספורט-85 קרן קרב=מכללה צעירה=חוג לבחירה-100 ו... תודה לאל סוף-סוף סיימנו
אני לא מאמינה שהיום הזה הגיע
אהההההההה
והיום שלי היה דיי בסדר... טקס, חלוקת תעודות הצטיינות, הפסקה פעילה ואחרכךקיבלנו תעודות והלכנו ל

Crazy blond

New member
ואייייייייייייייייי

איך אני מקנאה בכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעודות..... אני לא מפחדת...!!!!! עם הממוצע שלי של המחצית הראשונה...96... טוף... לא ירדתי בחומר... צפו לעידכונים...חחחחחחח

The Pink Dragon

New member
הציונים שלי!

דוברי אנגלית - כבר שנתיים תקוע על 85. מתמטיקה - 86. ערבית - 92. מדעים - 95. ספרות - 95. חקר - 95. גאוגרפיה - 95. מחשבים - 100. תנ"ך - 100. אל תשאלו אותי איך. אין לי שמץ של מושג.

טוב הציונים שלייייי...

אנגלית- 100 גיאוגרפיה- 95 הבעה- 90 הסטוריה- 85 ספורט- 90 ימאות- 80 מדעים- 85 מחשבים- 80 מתמטיקה- 90 ספרות- 85 ערבית- 100 שורשים- 90 תנך- 85 ממוצע- 88 שנה הבאה הקבצה א' במתמטיקה והקבצה א' באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maybe Its Me

New member
סוף סוף סוף שנה!!!../images/Emo6.gif

יש,עברתי את כיתה ח'.. אבל עכשיו אני אעלה לט'
יהרגו אותי שם!ועוד אמרו שבת"א שנה לא לומדים בת"א אז בכלל,נראה לי כל היום נלמד עד 4 -.- אה! למישהו מכם בביצפר,יש תלבושת אחידה
האם אתם בעד התלבושת? לנו משנה הבאה יש תלבושת-שזה חולצה,ב5 צבעים שונים וסמל ביצפר בגב חחח זה כ"כ מוזר ששנת לימוד תשס"ג הסתיימה...
oh Yes!! It's finally over!! בוא'נה,כולם פה לומדים טופ!! כל הכבוד!!
התעודה שלי-הממוצע 84 יש מאה באנגלית,ערבית,ביולוגיה,ופיסיקה
מי עולה לט' שנה הבאה?? אה ו.. ח-ו-פ-ש-ה נ-ע-י-מ-ה אנשים!!!! יש תכניות לחופש??...
פיו,התעייפתי לשאול כ"כ המון..חח
see ya then

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנ"ש סתם כי מצ'עמם...

חחח הטבור שלי
(זאת לטאה למי שלא הבין...)

The Pink Dragon

New member
כלבה.

אני אעשה רק כשירשו לחברה שלי, כי קבענו לעשות יחד, ו... אבא שלה. צריך להוסיף?

The Pink Dragon

New member
לב שרון.

משמרת, זה המושב שלי. בכלליות, זה נמצא בין כפר סבא לנתניה. לב שרון, הפורום השולט שלנו 779, מוזמן להכנס ולצפות ברמת משכל נמוכה ובביטויים שאפחד לא מבין.

Fe

New member
חח יש, עליתי כיתה ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

fireblue1

New member
איזה כיף לכם...

לי יש מחר מתכונת בכלכלה... ועוד שבוע בלשון ובאותו שבוא בגרות בכלכלה

למעלה