../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif../images/Emo40.gif

פתחתי את השירשור בגלל שחשוב לי לשמוע את דעתכם ולקבל ממכם משוב לגבי איך אתם רואים את העניינים בפורום. אם זה הנושאים שמועלים, רמת ההישתתפות, מעורבות המנהלים וכל דבר אחר שבא לכם להגיד בעניין. אשמח לכמה שיותר שיתוף פעולה מצדכם בשירשור הזה. באמת תהיו חופשיים להגיד את מה שאתם באמת חושבים.

דעתי האישית

לפי דעתי רמת ההשתפות של הגולשים פוחתת , פעם הסיכום השבועי היה מלא בהודעות היום כבר בקושי כמו כן ישנם הודעות שיש להסיר אותם/ להעבירם ללוח המודעות אך הדבר משום מה לא קורה ובכלל ההתרשמות שלי היא שהפורום כבר לא פעיל כשם שהיה בעבר, הרבה מותיקי הפורום כבר אינם.

innocence

New member
קשה לעשות משהו נגד זה, לדעתי..

יש מעט מאוד "דם חדש" בפורום בעניין הדוגמנות והותיקים פרשו/עסוקים בדברים כמו לימודים וכו, או סתם לא מתעסקים בנושא בצורה שמאפשרת להם גם לשתף דברים שהם השתתפו בהם:) וגם, המון הודעות פרסום שאמורות להגיע ללוח ואיכשהו מוצאות את מקומן בפורום עצמו בלי התייחסות של מנהלים (מחיקה).

יפותו

New member
הנה ממש פה למטה יש מודעה

של סוכנות "במרום"
ש"מוץ פיצוץ" ענתה לה שהיא
. לא חסרות דוגמאות דורון-עד שלשום היו בשלושת הדפים האחרונים לפחות שלוש הודעות כאלה-כולל מספרי טלפון שאף אחד לא שם לב אליהן אפילו....

dostein

New member
וואלה צודקת

עברה מתחת לראדר הודעות לא מעטות נמחקות מידי יום ביומו

innocence

New member
היה לא מזמן..

שבסופו של דבר התפתחה לדיון ל"דוגמנות ללא תשלום - כן או לא". אבל מראש היא לא היתה אמורה להגיע למצב כזה, לדעתי.

dostein

New member
אם איני טועה

הדיון אותו את מתארת הושאר לאור התכנים הלכאורה מענינים שהתפתחו בו זה מקרה חריג לדעתי

innocence

New member
נכון..

אבל זה התפתח יחסית מאוחר בשרשור. מה שאומר שאילו היה נמחק כבר באותו היום (אני לא זוכרת בדיוק מתי התחיל הדיון, אבל אולי לקח אפילו יותר מיום..) אז לא היינו מגיעים למצב כזה. אחרי שהתחיל שם הדיון לא באתי בטענות על כך שלא נמחק, כי דיונים זה חשוב:)

dostein

New member
השאלה היותר מענינת היא

כמה זמן עבר מרגע העלאת ההודעה המחפירה ועד לזמן בו היו למשל 5-6 תגובות מענינות כי - לצורך הדיון - בואי נגיד שזה קרה תוך 10 דקות , הרי שהמצב היה בלתי הפיך ( פרט למחיקת כל השירשור ) לא?

innocence

New member
מסכימה בהחלט,

אבל אני מאמינה שזה לקח קצת יותר זמן מזה:)

רק בגלל שמשעמם לי

חפרתי בפורום וגיליתי כי: ההודעה בשרשור המדובר הועלתה בשעה 18:46 ורק בשעה 20:54 זכתה לתגובה ראשונית! משמע יותר משעתיים!!!!!

dostein

New member
החקירה מעלה ש

שעתיים לא היתה נוכחות ניהול האמנם?<

dostein

New member
זה מה שכתבת

אם לאחר שעתיים התחיל הדיון החשוב על גבי ההודעה הלא נאותה , הרי שזו ההתפלקות , לא?

לאו דווקא הייתי קוראת לזה

התפלקות, פשוט לדעתי המצב היה הפיך בהחלט. וזוהי רק דוג' אחת מיני רבות שצצות להן בפורום ושאינן מטופלות

dostein

New member
נראה לי שזו בין היתר מטרת השרשור

למצוא את אותן בעיות יכולה למנות נוספות?

כוונתי הייתה

שישנן הודעות רבות נוספות מסוג זה שיש למחוק אותן אך הדבר לא קורה

למעלה