SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif מסכימה איתך כמעט בהכל..

חוץ מזה שכנראה לא קראת את ההודעה שממנה הכל התחיל.. חחחח כי בהודעה מור כתבה שהיא לא רוצה שחניכים שלה (טרומפים) יכנסו לפה.. ודרך אגב בתור אחת שבכיתה ז' התנועה הייתה לה בדםם.. אני יכולה להגיד לך שלחניכים בכיתה ז' יש מה לחפש פה.. כי יש פה אנשים שהנושא עניין שלהם הוא אותו נושא עניין שלהם.. בשביל זה יש פורומים.. ואני חושבת (בעצם בטוחה) שרצוי שטרומפים יהיו כאן.. שיראו את ההדרכה מכל הכיוונים.. בסך הכל הם שנה לפני הדרכה.. זה יכול רק לעזור להם
גם אם עזרה זה להראות שלא הכל ורוד.. וסולחת על המגילה.. חחח שירה.

THE sky angel

New member
אגב לזה שהוא לא סודי...

לפני שנתיים בערך.. אחותי הייתה בכיתה ד' אם אני לא טועה, ואני לא הייתי בבית והיה איזה שבוע שהיא הייתה נכנסת לפה בקביעות ומדברת.. אבל זה לא המקום בשבילה, את מסכימה איתי? יפה =) אז היא הלכה!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif לא המקום שלה../images/Emo35.gif

למה לא? אם היא אוהבת את התנועה ובא לה לדבר עם עוד אנשים כאלה אז שיהיה לה בכייף
תראי אני הייתי היחידה במושב שממש אהבה את התנועה שהתנועה היא בין הדברים שיותר חשובים לי.. ומה לעשות שלא היו עוד ילדים כאלה
שכל חברה שלי שדיברתי איתה על התנועה התעצבנה אחרי שתי דקות? אז נכנסתי לאינטרנט.. הגעתי לאתר, הגעתי לפורום.. ופתאום לקראת יוסי יפה ילדה אחת ששמה טל מצורן (טרומפית) כתבה פה הודעה.. היא ביקשה שירשמו לה את הרשימת ציוד לטיול.. אז עשיתי באיי סי קיו חיפוש וכתבתי בשם פרטי טל ובעיר צורן והגעתי לטל מצורן.. אומנם טל אחרת אבל גם טל מצורן שהיא גם טרומפית.. והתחלנו לדבר ואז פתחתי את הקומונה.. טל דאגה לפרסם לכל צורן ויום אחד ילדה אחת ראתה את החתימה שלי באיזה פורום ושאלה אותי אם אני בתנועה וכו' והזמנתי אותה לקומונה.. והיא הביאה עוד ילדה.. אז יצא מצב שיש לי עכשיו כמה וכמה אנשים שאני יכולה לדבר איתם על התנועה בלי שהם יתעצבנו.. והאנשים האלה לא נמצאים איתי יום יום ולא גרים במושב שלי.. את האנשים האלה אני פוגשת רק בטיולים.. וזה מה שמיוחד בזה.. בקיצור.. אולי אחותך גם חיפשה ילדים.. (אומנם בגילה) שמדברים על התנועה.. אז דבר ראשון נכון שאין פה ילדים בגילה אבל היא יכלה להכיר נגיד את אחות של מישהו/מישהי מפה.. ואם לא מפריע לה לדבר עם גדולים.. אז בכייף.. שתדבר.. אני אישית מאוד אוהבת לדבר עם מבוגרים והחברה הכי טובה שלי הייתה בהפרש של 4 שנים ממני.. נכון שהיום כבר קצת התנתק הקשר בגלל שהיא התגייסה.. ונכון שבנות בגיל שלי תמיד פה.. אבל מה לעשות שהיא היחידה שתמיד הבינה אותי ותמכה בי והקשיבה לי.. אז אם אחותך רוצה לדבר פה בפורום.. בכיף! אולי כדאי שתכנסי לפורום רוכבים צעירים כדי לראות שזה לא כזה נורא שילדה בת 10 מדברת עם ילדה בת 17 על נושא שמעניין את שתיהן (במקרה של הפורום ההוא זה רכיבה וסוסים..)
לילה טוב

היחידה במושב?

אני מרגישה שאני בערך היחידה במועצה שלנו (ובין האנשים, שלומדים בבצפר הקודם שלמדתי, מועצות אחרות שגם בתנועה) שאוהבת את התנועה.. ויש לי עוד חברה מהמועצה (מושב אחר.) שגם דיי מורעלת.. אבל לא פה וממש בקושי יוצא לי לדבר איתה =\ אז תרגישי טוב עם עצמך חח :) הממ ועוד משו.. תסתכלי על הנושאים שבפורום.. עזבי את זה שחניך יבוא וסתם יכנס ויתחיל לקרוא.. תראי לי חניך בכיתה ד'.. או ז' שמעניין אותו פוליטיקה.. עזבי את היוצאים מהכלל! אבל חניכים מתחת לכיתה ט'.. שעוד לא יודעים מהם המטרות של התנועה.. אז לא יודעת.. לא נראה לי שהנושאים שמדברים פה בפורום זה מעניין את החניכים יש אפילו אנשים בגילינו, שהנושאים האלה לא מעניינים אותם... אז יש כאלה ויש כאלה... בכלאופן נקטע לי חוט המחשבה כי דיברתי עכשיו בטלפון איזה חצי שעה.. אז זה מה שיש לי להגיד.. אם יהיה עוד אני אוסיף
יומטוב! :)

שירה שירה שירה!

זה לא מאור ותרגעי... אני יגיב לאט לאט על הכול אז תקראי בסבלנות עד הסוף! אז דבר ראשון כשאת התחלת לכתוב פה ככשאלת שאלות כשהגבת מישהו הרביץ לך? אני שלחתי את טוכפלד יטביע אותך בכיור בקרבן? ענו לך יפה ולא אמרו לך את טרומפית לא עונים לך וככה גם מתייחסים לכל טרומ"פ או מישהו אחר שבא לשאול שאלה! ובתור אחת שיצא לה להיות גם טרומפית וגם מדריכה באותה שנה את מגזימה! היא בסך הכול אמרה שהיא לא ממש רוצה לפרסם את הפורום לחניכים שלה וזה זותה כי בפורום היא יכולה להתייעץ הן על פעולות שהיא רוצה לעשות והן על בעיה עם חניך בעייתי לכן היא לא תבוא ותביא להם דף בפעולה שרשום עליו :"חניכים יקרים זה הכתובת של הפורום של התנועה פה תוכלו לקרוא את כל הבעיות שלי עם כל חניך בקבוצה מה הולך להיות בפעולות הבאות ומה הפוענטה שלהם" זכותה אז לה לא בא לפרסם את זה לחניכים שלה! פה היא מתייעצת במטרה אחת לא להסתיר את הסודות האפלים שלה נגד החיניכים אלה להתייעץ בקשר לפעולות שיהיה יותר טוב לחניכים! עוד דבר זה הדבור על החניכים אני רוצה לראות שאת מכינה פעולה אחרי פעולה ומשקיע בכל פעולה עתיים ואת יושבת בחורף בקור במועדון ומכינה פעולה שמחר יש לך מבחן ענקי במתמטיקה שאם את נכשלת בו אז מורידים אותך הקבצה! ופעולה אחרי פעולה יש חניך שכל הזמן מפוצץ לך את הפעולות סתכלי לי בעינייים ותגידי לי שביייבת מד"צים לא תגידי שאת שונאת את המפגר הזה! או שלפחות בא לך לגרום לזה שהוא לא יכול להיכנס יותר למועדון! וכן יש כעס ותיסכול על החניכים! ומותר להגיד את זה והיחידים שאסור להם לשמוע את הדעות לך על החניכים הם החניכים עצמם או כל אחד שנקרא כחניך! את חושבת ההמדריכות ל או הגרעינרים לא יושבים בסוף פעולה ואומרים איזה חניך הם אוהבים ואיזה פחות? אני מבטיחה לך שתהיא מדריכה לא תואהבי את כל החניכים שלך בצורה שווה למרות שתהיה חייבת להתנהג כיאלו את אוהבת את כולם בצורה שווה! ולעולם לא לעשות קיפוח לעולם!!! אבל זה דבר הגיוני שקורה! ואני כן שמחה שאמרת את מה שאמרת וזה טוב שהוצאת את זה אבל את חייבת ללמוד משהו חשוב:אל תשפטי בן אדם עד שתגיעי למצב שאת בנעלים שלו" ואני לא מתיימרת להיות קדושה וגם אני לא פעם שופטת אנים בלי להיות בנעלים שלהם אבל אני משטדלת ותשטדלי גם את! וחוץ מזה את אחלה טרומפית ואני בטוחה שאני הראה אותך שנה הבאה בכל הסמינרים מנהיגה את כולם!

אני חייבת להגיד ש...

אני בפורום מאז שאני טרומפית. ותמיד היה לי מקום. נכון שבהתחלה כולם היו דיי חארות. אבל זה לא קשור לפורום, אם יש פה מקום לטרומפים או לא. הם סתם חארות בכללי...

THE sky angel

New member
סבבה שאת כאן אבל.. אני בטוחה שאם

המדריכות שלך היו יודעות שאת יודעת את הפעולה (או שהיו פעילות פה ויודעות שאת קוראת כאן) אז הייתה להן די בעיה להיות כאן.. ולדבר פתוח. ולא הבנתי את הקשר לשוויון.. וגם אני לא מקללת את החניכים שלי כי אני שונאת אותם כי הם מטומטמים וכד' להפך אני הכי אוהבת את החניכים שלי בעולם למרות שהם הבריזו לי לפעולה ווואלה אם היה לי זמן הייתי באה וכותבת את זה כאן כי תכל'ס אני אגיד לך ת'אמת האוכלוסיית יעד שאני שואפת אליה היא י'-יב' ומעלה.. אפילו ט'ניקים שבדרך לקורס מדצים.. כשתגיעי להדרכה ותראי פה פעולה בת זונה שאת מתה להעביר לחניכים שלך, ותתייעצי פה עם אנשים ופתאום איזה ילד יבוא לך לפעולה ויגיד לך כל מה שיש בפעולה, זה הורס.. תאמיני לי.. מצטערת שוב אבל.. זו דעתי =)

THE sky angel

New member
לא ממש הבנתי אבל נראה לי שכן..

שאני מסכימה איתך כמובן =) אממ אני יודעת שהחניכים שלי לא נכנסים לפה וגם אם פעם ב.. הם כן ייכנסו אז זה לא נורא.. אבל אני רוצה להשאיר לעצמי פתח להתייעצויות ולא פעם אניבאה ומוציאה עליהם האשמות וכד' כאילו מוציאה את הכעס שלי כאן אז אני מעדיפה שהם לא יראו את זה.. מצטערת.

נופ123

New member
ההבנות שלי...

אני טרומפית...שגם נמצאת בקומונה של הטרומפים ויש לי כמה דברים להגיד לכם:
בקומונה,אין קישור ישיר לפורום מכיוון שהוא נועד למלא צורך שלנו,הטרומפים,להכיר אחד את השני,לדבר על התנועה,על חלקנו בה וכו' וכו' וכו'
בתור אחת שכן נכנסת לפורום אני יכולה להגיד שאני לומדת פה המון ובתכלס רואים שכל מדריך פה אוהב את החניכים שלו ומאמין במה שהוא עושה,כי עובדה שהוא פה,מעלה בעיות ומבקש פתרונות,מתייעץ ונעזר.
אתם בתור מדריכים אולי לא רואים את החשיבות המלאה של חלק מהדיונים פה,אבל בתור אחת "מבחוץ",לומדים הרבה... רק חבל שאני,אישית,ואניל א רוצה לדבר בכלליות על כל הטרומפים לא מרגישה בנוח לכתוב פה חופשי,ויש לכך סיבה.פעם שהיה פה איזה שרשור על התנועה,מה דעתך עליה,על המטרות שלה,פוליטית א-פוליטית וכו',אני עניתי התגובה שקיבלתי מזו שהעלתה את רעיון השרשור הייתה שהיא לא מסכימה עם דעתי ושאני סותרת את עצמי,והיא מצטערת אבל היא מעדיפה לקבל תשובות ממדריכים שעברו כבר את הקורס ומבינים יותר בתנועה,והקטע הזה גרם לי לא לרצות בכלל להגיב על מה שהיא אמרה על דעתי,כי הרגשתי שהיא בכל מקרה חסרת חשיבות.
אני יכולה להגיד שאני מורעלת,והתנועה היא כל החיים שלי בערך,יודעים מה זה לא כל החיים,זה בעצם דרך חיים,הערכים ההוויה,(שירה את יכולה להעיד
),ושאני נכנסת הינה אני מעדיפה לראות ולא להיראות.
אצלנו בישוב,אני יכולה להגיד שיש מעין קטע כזה של צוות ההדרכה לשנוא את הטרומפים-לא את האנשים,אלא את ההגדרה שלנו...הם לא שונאים אותנו כאנשים...ויש טרומפים שנפגעים מזה יותר,אז שאני נכנסת הנה והתגובות לא כל כך נחמדות זה לא עוזר במיוחד...
חוץ מזה עדיין כיף להיכנס הנה,וגם תמיד יש פה מידע מעודכן על טיולים קרבים וכאלה...
ודבר (כמעט) אחרון,לא עדיף שתשפטו אותנו כאנשים,ושנביע דעה תתיחסו אליה ממקום אמיתי ולא לפי הגיל\תפקיד של מי שכתב אותה?(סליחה שאני מדברת בהכללה,פשוט אני לא זוכרת מי אמר לי את זה),תכירו אותנו,תחשבו שאנחנו (הטרומפים)אנשים רציניים,שאנחנו קשורים,דברו איתנו לא נמצא חן בעיניכם כאנשים...מה לעשות.....
בכל מקרה זה אחלה בחלה של פורום!!!כל הכבוד!!!
סליחה על המגילה

נראה לי שלא הבנת משהו...

הפורום הוא של כולם! אין פה אףאחד שלא אוהב אותך.. בטח לא לפי התפקיד/גיל שלך ובטח ובטח לא לפני שהוא מכיר אותך! (אם יש מישו כזה - תגידי לי...
:)... לדעתי, כל חניך בתנועה[!], ולמי שתוהה (ענבר) - כן, גמאנחנו, ט-יב, חניכים בחטבמ, יותר ממוזמן להכנס לפה ולהשאר פה בפורום! כן, זה כולל גם את הטרומפים!:) המטרה היא לפרסם את הפורום כמה שיותר! כי כולנו חברים באותה תנועה ולכולנו יש עניין משותף!! ובאמת באמת חבל לי שיש פה אנשים שחושבים שזה לא המקום שלהם, שמרגישים שלא אוהבת אותם, שאין להם פה מקום להביע דיעה, שלא מרגישים בנח להיות פה!! אז חובה עליכם להוציא הרגשה זו מליבכם[?] ולהרגיש בנח בפורום!! בהצלחה
:) אה, ואני אגיד את זה שוב.. אני פה למעלה משנה.. לפני עוד שהייתי טרומפית! ונכון שבהתחלה לא הרגשתי בנח פה בגלל שלא הכרתי אנשים וזה.. אבל עם הזמן הכרתי, והתחלתי לדבר עם יותר ויותר אנשים.. ועכשיו מספר האנשים פה שאני לא מכירה אותם פנים מול פנים הוא מועט ביותר.. :) ועוד משו (כל הזמן עולים לי עוד דברים =) - זו אותה סיבה שגם אתם, הטרומפים, מוזמנים לועידת נוער.. ופירסמתי אותה אצלכם בפורום לא פעם... וזה לא שהייתה היענות גבוהה במיוחד ואנשים הגיעו.. אני, מדצית, הייתי הכי קטנה שם(בגיל!
) ובישיבה האחרונה היה גם עוד מד"ח (מוטי :).. טרומפים לא הגיעו.. וזה לא שלא נתנה להם ההזדמנות ושהם לא ידעו על כך.. כי אתם כן ידעתם.. ואם באמת זה היה חשוב לכם הייתם לפחות מגיבים על ההודעה ששלחתי אצלכם בקומונה ומבקשים עוד פרטים או משו.. אבל זה לא קרה.. אז פה אין מה להגיד שאנחנו חושבים שאתם לא רציניים ולא מספיק בוגרים כדי להגיע לועידת נוער.. להתראות ויומטוב
עדי.

נופ123

New member
תודה:)

באמת כיף לשמוע את זה..!!! ובקשר לויעידה,אני מאוד הצטערתי אבל על הישיבה הראשונה שהיית אז ביום שישי לא ידעתי,על הזו שהייתה ביום ראשון אחרי לא יכלתי להגיע...אבל קראתי את כל מה שכתוב על זה באתר ופה בפורום ולא שאלתי שאלות כי את כל מה שדובר שם כמעט היה ניתן למצוא פה ועוד פרטים,הייתי מבקשת אם אז היה סיכוי שאני אוכל להגיע. בכל מקרה,אני מאוד אשמח אם תצייני באילו דרכים אפשר לתרום לועידה גם אם אני לא כולה להגיע באופן קבוע לישיבות בימי שישי.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני מסכימה איתך לחלוטין.. חח

ובקשר לועידה.. אני גרה כרגע באיזה חור בגליל בתחתון.. ואין פה רכבת..(ואני לא נוסעת באוטובוסים לבד..) ככה שמהרגע שידעתי איפה זה.. ידעתי שזה אבוד.. אבל באמת אם יש דרך כלשהי לעזור או משהו כזה מפה אני אשמח
וסתם כי בא לי..|מתלהבת|

חחחח אני שמחה שאת מסכימה איתי

כל הזמן :) מהועידה הגיעה גם יפעת מגליל תחתון ועוד כמה חברה מהצפון (אפילו מעלה יוסף שזה בגבול עם לבנון כמעט
) וגם היית יכולה לשאול פה על דרכים להגיע או להעלות את הדילמה או לא ידועת מה.. היו עוזרים לך.. :) אנחנו כבר בעבודה בצוותים.. יש ארבעה נושאים מרכזיים.. והצוותים התחילו לעבוד.. דברי עם גילי ("גילי מעמק חפר") בקשר לזה.. היא מרכזת את הועידה :) ככה כל מי שרוצה יכול לעשות! שלחו לה מסר או משו.. בהצלחה
יומטוב!

פ-חחחחחחחחחחחח

גלילי תחתון??? איפה את חייה??????????? את גרה במאור! מושב מזרחית לחדרה!! כל קשר בינו לבין הגליל התחתון זה ששניהם נמצאים במדינת ישראל! יש רכבת מחדרה זה 25 דקות נסיעה מהבית שלך! יש 3 אוטובוסים ביום ממאור לחדרה!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif איפה את חיה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עברתי לפני חודש למושב שרונה בגליל תחתון

מההההההההההההההההההההההה?????

את עובת עלי נכון??????. מה עזבת את מאור????????. דיייייי אני לא מאמינה איזה באסה!! מה גם שם יש תנועה? עברת באמצע השנה?

למעלה